icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lenkaa33
24. feb 2013

@11miuska11 no dakujeeeeem, zajtrajska sa obavam trocha 😖 . Ja uz zacinam pocitovat nieco, mozno si to namyslam. Ja uz ani neviem. No toto je take hnusne to cakanie s velkou nadejou a zaroven obavou, ze to nevyjde ....

lenkaa33
24. feb 2013

@11miuska11 a kedy mas priblizne ovulku?

lenkaa33
24. feb 2013

@acerka11 juuuuuj, co to tu citam? 🙂 🙂 🙂 ty si teda uz aj ostruzinu zacala pit? Supeeeeeeeer! robis mi radost dievka moja 😉

11miuska11
24. feb 2013

@acerka11 gratulujem k meraniu BT, mne dnes riadne klesla na 36,3 mavam min. 36,4 (http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...) , tak dufam, ze od zajtra pojde raketovou rychlostou hore a bude ovulka coskoro. tak sme dnes poistili. 😅 Ja mam zase dobru skusenost s tym, lahnut si na brucho. Minule som tak zaspala, ako som cakala povinnu polhodinku, kym pojem do sprchy 🙂 a zobudila sa az rano, a vsetko vo mne zostalo 😕 ale mozno to je aj tym, ze mam otocenu maternicu dozadu, cize iny sklon, ako maju bezne zeny 🙂 tak ja na bruchu cakam vzdy 🙂 🙂 🙂
Aj ty mas pocit, ze musite snazilkovat kazdy den v tomto obdobi, aby ste nic nepresvihli? Normalne mame zajtra pauzu naordinovanu, nech sa mu fesaci obnovia a ja mam des z toho, ze nieco zmeskame 😀 😀 😀 😀 😀
hlien v tomto snazilkovacom obdoobi je velmi tazke zistovat, kedze sa to aj s fesakmi miesa. Vies to nejako rozlisit? 😨

lenkaa33
24. feb 2013

@zuzuzu30 Dnes nedosla, ale ona chodi tak + 1 az 2 dni, takze rizikove dni este nemam za sebou. A navyse zacinam nieco pocitovat uz. Asi ma poraziiii 😖 😖 . Ja nechcem ist na tie prefuky! hrozne neprijemne a ambulantne mi to budu robit! ja tu bolest a ten pocutai neviem predstavit 😖 😖 . Ak nepride do zajtra rana, tak robim dalsi test zajtra rano.......a vy ste mali aky vikend?

lenkaa33
24. feb 2013

@11miuska11 mius ako vies, ze mas maternicu otocenu? ze mas iny sklon? to ti doktorka povedala?

11miuska11
24. feb 2013

@lenkaa33 ja som takto mala minuly mesiac 30 dnove meskanie a jeden test pozit a 3 duchovia. Mamatest si nekupuj 😀 Mne vtedy vynechala ovulka, bo som bola chora a aj MS neprisla. Ale cyklus naskocil, ako keby bola MS. Som proste kniha zahad. Takze dobre viem, ake je to cakat na MS. Ja som dufala cele 3 tyzdne po vynechanej MS, kym som sla k lekarovi a povedal, ze tehu nie som 😒 Ale co, poplakala som si a som tu, hura do noveho cyklu 🙂 Ovulku neviem presne, kedy mam ocakavat, lebo som si merala BT minuly mesiac prvy krat (http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...) ale podla tohtomesacneho grafu bude asi ovulka skor, lebo teplota mi dnes riadne klesla, tak nizku som este nemala (http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...) tak dufam, ze zacne raaast od zajtra 😀 Aj by som bola rada, keby pride skor, muzik ide na sluzobku vo stvrtok ☹ ☹ ☹

Tfuj tfuj tfuj, nech ta mrcha nepride a prebiju ju kolanjice ako hrom...ale aj take minikolajnicky berieme, vsak? 😀 😀

11miuska11
24. feb 2013

@lenkaa33 lekar mi to povedal uz davnejsie, ale vraj to nie je ziadna vada, je to len jedna z poloh maternice a vraj, ked ideme na misionara, mam si podkladat vankus, aby sa zmenil sklon. Lebo je pravda, ze misionara som nikdy nemala rada, nejako sme sa vmestit nikdy nevedeli 😀 😀 😀 ale vankus funguje..hehe. No a aj keby som tehu, tak on to hmatom nevie zistit. Lebo ked je zena tehu, tak sa dava maternica do toho stavu, ako ju mam ja teraz 😀 uz ma raz tak vyplasil v 17tich, ze som asi tehu podla hmatu, ked mi meskala. Ale to este nevedel, ze ju mam otocenu 🙂 ale je pohybliva a to je vraj vtedy jedno, v akom je smere. Horsie, keby bola zrastena k stene, ci co 🙂

11miuska11
24. feb 2013

@zuzuzu30 dakujeme zuzuu 🙂 tebe nech to vsetko rychlo "utecie" ako voda a hura na snazilkovanie. To uz ta snad niektora z nas potesi kolajnickami 🙂 🙂 🙂

mistisa
24. feb 2013

@lenkaa33 no ved poctivo ju odhanam zatial sa mi to ocividne dari na jednotku dufam ze sa to bude darit aj dalej 🙂no vseobecna vyse mesiaca ale union tu mam ja vraj rychlejsie ze mozno dva tyzdne tak sa modlim aby to bolo max. dva tyzdne 🙂 tym padom by som stihla stimulaciu buduci cyklus 😀 😀 a to by bolo uplne ze super 🙂 🙂 a kedy ju to mas dostat teda nemas? 😀 😀

lenkaa33
24. feb 2013

@zuzuzu30
@acerka11
@mistisa
@veeeron
@11miuska11 😠 ☹ 😠 ☹ 😠 😢 😖 😢 😠 😠 😠 😠 😠 😢 😢 😢 😢 😠 😠 ☹ ☹ ☹ 😠 😖 😢 😠 😠 😠 😠 😠 ☹ 😖 😢 😢 😢 😖 😠 ☹ 😢 😖 😢 😢 😖 😖 😢 😠 😠 😖 😢 Prave MS dorazila!!!!!!!!!!! Ja uz fakt neviem, kde je chyba 😢 😢 😢 😢 ..... uz si aj idem zaliat alchemilku a od zajtra aj ostruzinu s alchemilkou..... A zajtra volam k doktorke a objednavam sa na HSG, co sa vobec netesim, neviem ako to zvladnem, aby mi na krcok pripevnili nejaky aparat, potom vo mne nafukli balon, aby mi vsetko roztiahli ...... a napustili ma nejakounlatkou, aby mohlinpozriet priechodnost. a mala som 4 vajicka!!!! tento mesiac! SHIT! SHIT! SHIT! totalne som sklamana!!!!!!!! Ak sa uz ani tento mesiac nepodari, tak na ten dalsi idem na IUI. aaaaach baby, takze do boja opat... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

mistisa
24. feb 2013

@lenkaa33 ale no tak to snad nie ☹ mica a mala si tie leopardie novahicky? ona asi vychytala situaciu ked si ich dala dolu co? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 no pekne teda hm to som necakala teda. ale neboj isto sa to podari 🙂 🙂 mozno staci laparka a budes rodit ako ceresna ako moja kamaratka povedala bola na laparke a teraz sa jej narodil druhy syncek 🙂 🙂 🙂 nevesaj hlavu neboj nadej umiera posledna. 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 posielam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooptimismu a sssssssssssssssssssssssssssssssil 🙂 🙂 🙂

11miuska11
24. feb 2013

@lenkaa33 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ to mi je luto ☹ ☹ ☹ ☹ a preco si myslis, ze mas nepriechodne vajcovody? neda sa to aj nejakou humannejso metodou zistit? Dlho sa snazite ? ☹ ☹ to mi je luto velmi ☹ ☹

veeeron
24. feb 2013

@lenkaa33 aach jaaaaj moja asi si to musíme poriadne odtrpieť aby sme sa mohli nakoniec tešiť ...☹ no začínam chytať riadnu depku všetkym vám tá mrcha prišla už asi ostávam len ja...či? ja ju nechceeeeeeeeem ...je tu ešte niekto okrem mna kt. je v 25DC a stále dúfa že mrcha nedorazí..?

veeeron
24. feb 2013

@zuzuzu30 najbližšie k tomu prelomu som tu ja či?

acerka11
24. feb 2013

@lenkaa33 ahoj no som cakala ze ako si natom.......tak neprisla teda to je super.......len nech ostane ta mrcha tam kde je tam jejje dobre.....mne sa uz stalo ze mi meskalo 5 dni a to som uz velmi chcela verit tomu ze je ruka v rukave a nakoniec nebola.......to bolo este v oktobri min. roku.......vikend taky klidek tabacek a snazilkovanie 😉 .....varili sme, piekli pili cajiky a papali grepy 🙂 a len tak vegetili kedze vonku je hnusne pocasie.......este sme dness manzelom pozerali ten cinsky kalendar pohlavia tak sme prisli nato ze na tento rok je to dievcatko a az v decembri chlapec......kedy sa chystas zas testovat ak mrcha nedorazi?.....ty si ako stravila vikend?

acerka11
24. feb 2013

@lenkaa33 😀 jasneeeeee to som ti nepisala?......hned na druhy den ako som zacala alchemilku 😉

acerka11
24. feb 2013

@11miuska11 ja som dnes namerala 36,5 som zvedava ako sa to bude dalej prejavovat........co sa tyka snazilkovania niesom za kazdy den.......to je podla mna privela.....kazdy druhy den je ok ajtak si pripadame niekedy ako stroje

acerka11
24. feb 2013

@lenkaa33 zabudla som este tej ovu.....myslim ze koncom tyzdna by tu mohla byt ale my budeme poistovta kazdy druhy den aby nam nahodou neusla ako vzdy.....inac jeden postreh ako som dnes surfovala........zevraj ked pri ovu zena citi niektory vajecnik je to znamenie ze sa uvolnilo vajicko a zes najvacsou pravdepodobnostou je vo vajcovode.......tak ma napadlo ze vtedy sa mozno treba snazit....neviem 😒

acerka11
24. feb 2013

@lenkaa33 do riti to som sklamana aj ja.......neviem kde robime vsetky chybu.......neboj sa vsetko bude ok a my budeme zanedlho gulky gulate 2v1.......nesmut bude to dobre a sme stale o krok dalej za nasimi tehotenstvami.......som zvedava ako pochodis u dr......hlavu hore dievca ideme dalej do boja

11miuska11
24. feb 2013

@veeeron presne tak, veron, drzzis stafetu, tak ju nepusti 😀 tfuj tfuj tfuj 🙂

11miuska11
24. feb 2013

@acerka11 akoze, neviem, ci sa mi to zdalo, ale dnes som citila lavy vajecnik. Ale iba chvilku. Take tlaky trosku. hmmm...Tak neviem. Uvidim zajtra podla teploty, ci to mohlo byt ono 🙂 My sme sa tak dnes prehovarali po obede, lebo vcera sme obaja zaspali jak bomby 😀 😀 tak mame do utorka pauzicku 🙂 idem si aj ja o tej ovulke nieco precitat. Vraj pride, ked je dostatocne prekrvena maternica a tak. Tak som si prave urobila zazvorovy cajik, lebo ten prekrvuje a prehrieva organizmus. Tak mozno to pomoze. Uvazovala som aj nad tym horucim kupelom, ale bojim sa, ze by som zavrazdila v tom teple malych fesakov nejakych, co zostali, ti skalní 😝

veeeron
24. feb 2013

@11miuska11 mam obavy že ju nedotiahnem do šťastného konca:( aj ked ešte šanca je ale. nejako tomu neveriiim ☹

seraa
24. feb 2013

@zuzuzu30
@lenkaa33
nieeeeeeeee, skodaaaaa , neverim !!! ani jedna !!!
juuj babule welcome v klube :(
tak co baby budeme robit ? nejako sa nam nedari vy aspon mate tu silu a odvahu ist k lekarov ale ja uz tento raz nechcem
neznasam to a bojim sa ze co bude, akoxze kdeeeeee je probleeeeemmmmm??
baby no ved musime to zmenit.. co sa deje s nami?

11miuska11
24. feb 2013

@veeeron a preco mas obavy? Mas pocity ako pred MS? ☹

11miuska11
24. feb 2013

@seraa ☹ raz sa to musi prelomit ☹ a ty ides zase k lekarovi tento mesiac? Ved si pisala, ze mas dobre vysledky. CI? Ja idem na folikulometriu vo stvrtok, tak snad budem ok 😒

seraa
24. feb 2013

@11miuska11

teraz som kdesi videla ze pises niekde o merani bt a pises ze " pchat tam"
to akoze kde?? baby kde sa dava teplomer ked sa mera???????????????
to sa nemera normalne?? jak ked meras teplotu???

11miuska11
24. feb 2013

@seraa zlataaaa 🙂 No meria sa to presne tam, kde myslis 😉 pazucha, usta a ani zadok to nie su 😝

seraa
24. feb 2013

@11miuska11
no mne len robil sono, a pootm 3 tyzden 1x v tyzdni ma sledoval sonom a hormonalny obraz mi uronbil
nakoniec mi povedal ze vyzera vsetko ok aj ms mam celkom pravidelnu aj ovulka bola
, len mi tn hormon na ktory sa pouziva dupik rychlo klesa, dal mi ho a povedal ze to by malo pomoct
ak nie pridi o 3 mesiace a< nepomohklo
ale nejde ja nikde, mozno nabuduci mesiac ale tento nejdem nechcem
no ale ako som pochopia tu ze je milon veci a vysetreni co sa este robiam, mne vela nevysetril
a tych sa bojim

veeeron
24. feb 2013

@11miuska11 ja už neviem čo cítim...bolia ma prsia- to aj pre MS, momentálne cítim menšie tlaky pod bruškom a vaječníky....obávam sa že príde mrcha☹ a je mi trocha zle včera to bolo s tym žalúdkom lepšie