icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

veeeron
28. feb 2013

BABY MÁM POCIT ŽE VŠETKO ZLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ JE NA NIEČO DOBRÉÉÉÉÉÉ...asi to má nejaký ten význam že ešte nie sme tehotnééééé....u mňa toto pravidlo úúúúplne sedí ...už sa mi to viac krát potvrdilo....a som s tým zmierená🙂..takže hlavy hore myslime optimisticky a raz sa nám to určite podarí..🙂

mistisa
28. feb 2013

@gabuliatko84 no dufam ze bude vsetko oki a podari sa co najskor 😉 no ja mam tiez 28 a mne povedal doki ze najvyssi cas riesit lebo ja mam PCO a u mna je ovela skor riziko ako u zdravej zeny.takze sme si dali pol roka pauzu a teraz na plno riesime.cakame na schvalenie ziadosti na IVF a ideme na to 😉 tak dufam ze coskoro sme tehulky vsetky 😉

mistisa
28. feb 2013

@veeeron tak tak moja.aj ja som toho nazoru ze pre nieco som skor tehula nemohla byt a caka sa na spravnu chvilu. Tqkze zachvilku skupinka prvotehulieeeeeeeeeeeek 😉

mistisa
28. feb 2013

@lusinda1989 ajoooj mojka ja tak pomalicky mam ziadost na poistovni tak cakamna schvalenie a ideme na to 😉 mam moc dobry pocit.a ty micka moja ako? Co noveho? 😉

mistisa
28. feb 2013

@lenkaa33 sranda ale pocula som to aj ja uz len som nevedela ci je to tak.no nic v sobotku ideme do tesca nakupim 3,5 😀 😀 😀 a avokado a vsetko co treba 🙂 a prvy pokus bude jasnyyyyyyy 😀 😀

acerka11
28. feb 2013

@11miuska11 ahoj no dnes rano sa mi nepodarilo teplotu odmerat.....som vstavala nasrata ako asi este nikdy.....tieto blbe digitalne teplomery mi idu na nervy....tie klasicke boli super a nie tieto kde to hapruje.....neviem asi baterka je v prdeli.......ale ovu urcite uz je alebo bolo......dnes mam ukazkovi hlien...... 😉 .......takze ideme prudko nato.....aj vcera sme sice snazilkovali tak nam to urcite neujde len aby sa to chytilo......ty si ako natom....teraz faza ananas?....uz mas po ovu ze?....ci?

acerka11
28. feb 2013

@gabuliatko84 a kedy ide na spermiogram?......viem si rpedstavit ako sa citi....resp citite....ajmy si obcas prideme ako stroje ale co uz.......musime vydrzat a bude aj tehu......a ty si teraz v akej faze?

acerka11
28. feb 2013

@lenkaa33 ahoj....jasne mrcha je uz prec....teraz som 15DC....a je ovu....takto presnejsie.....dnes ukazkovy hlien citim pravy vajecnik.....takze mame plodne dni.......snazilkujeme a ja mam konecne prestavku s tymi cajmi......ale da sa to vypit musim uznat ale uz aj prestavka v piti caju mi bodne.......tento cyklus to dame na 100 bodov.....a ty teraz sup sup snazilkovat hlava nehlava......uzivaj si to a bud pozit. naladena ako jaaaaaaa

acerka11
28. feb 2013

@lenkaa33 inac zajtra ti budem veeeelmi drzat palceaby si to zvladla v pohode.....som zvedava co budes pisat ako to prebehlo......inac vies co ma zaujima?.....ako to ze idesplatit 800eur?........preco vlastne?......to vysetrenie je na tvoju ziadost alebo ti to odporucil lekar?

lusinda1989
28. feb 2013

@mistisa hej minule som citala ze sa na TO chystate 😊 tesiiim sa a veriiim ze sa to podari hned na prvyyyy sup a bude uz konecne tak ako ma byt 😉 my sa mame fajn kazdodenne starosti a radosti si prezivame... Mala uz spinka tak mam cas aj na nieco ine ☺

gabuliatko84
28. feb 2013

@mistisa ahoj tak to je super a rdzim palce nech sa to co najskor podari.. 😀
dakujem aj ja to prajem,a ver ze sa nam to vsetkym coskoro podari,len treba pozityvne mysliet... 😀 😀 😀

gabuliatko84
28. feb 2013

@acerka11 no chcem aby isiel na spermio gram teraz niekedy v marci predtym nez ja pojdem na kontrolu...
tak uvidime co bude...ja som teraz po mm 2 dni takze zacinam nanovo a snad sa podari ked nie tak zas dalsi mesiac.ale do leta najneskor budeme vsetky v tom.. 😀 😀 😀

veeeron
28. feb 2013

BABULE CHCE TO ZMENUUUU...zajtra sa idem dať ostrihať...bude to radikálna zmena....som zvedavaa či sa budem mužíčkovi páčiť..🙂 potrebujem si spraviť radosť kedže mi začal novy cyklus!

seraa
28. feb 2013

@veeeron
@baby
tak to mas uplnu pravdu, mne sa to potvrdilo akoze milion krat ze zle je dobre , vlastne je to dobre prezlecene za zle
a zle si myslime ze to je lebo sme limitovani v chapani a vnimani

super napad s ucesom!! ja som si to tiez dnes povedala, ze si musim urobit aj ja nekau radost a kupit si daco pekne (aj ked si ju robim casto az moc hhehhe)
tak som si kupila z ebay gurlain blush na licka nech vyzeram zdrava 😉
lebo od januara baby beham len po lekarov, za cely zivot som nebola u tolkych, zaludok, gynekolog a chripka a mykozaaa aj uffff ..
no baby ale niecim to budue ze sa mi znizila imunita, nebude to stres? lebo ja akoze doteraz nidky nic, zdravaa jak dub
aky uces? uz vies ? ci nechas na kadernicke?(teda ak mas nejaku suuuper)

veeeron
28. feb 2013

@seraa ja sa už nechcem stresovať jednoducho celeee to snazilkovanie nechaam tak...uvidiim čo to prinesie...🙂 hej hej nechaaam to na kaderníčku mam taku fajnovuuuu super poradí tak ked si poviem ze bude radikálna zmena tak vie ze mám voľnú ruku ...😀

lenkaa33
28. feb 2013

@11miuska11 no tak ja mam potom MS 2 dnovu 😀 😀 ... nuz, nevadi 😉 , hadam to nie je problem. Na ten rontgan resp HSG idem zajtra tj piatok. 😖 netesim sa, ale som zvedava, ze co sa dozviem a dufam, ze pozitivnu spravu, ze je vsetko ok.

lenkaa33
28. feb 2013

@gabuliatko84 ano ano, suhlasim, nech sa tomuz podari.... jedna z nas to prerazi a potom to uz pojde postupne jedna po druhej.... ved uz je nacase, aby tu niekto dal // 😉

lenkaa33
28. feb 2013

@veeeron hahahaha, tak dakujem , ze mi tak fandis 😀 😀 😀 😀 ... tak to chapem s tym byvamim, ale vies kolko ludi tak zacinalo? a tiez mali babo? aspon babka s dedkom pomozu 😉 . A potom postupne neskor sa prestahujete. To neber ako nieco, ze by vam malo stat v ceste. Len sa pekne snazilkuj 😉 😉 , cajiky, grepy, ananasy, vitaminy a lubkanie sa 😉

lenkaa33
28. feb 2013

@veeeron topinkaaaa s volskym okom . mnaaaam, minuly tyzden, ked som jeden den bola u maminy, tak som aj ja dostala chut na topinku a volske oko, sranda. Takze uz nezvycajne a ja som to minuly tyzden jedla a ty si to robievas pravidelne. Ja som simto este potrela cervenym prestom, bolo to supeeeer. A je to tu.... som hladnaaa 😝

lenkaa33
28. feb 2013

@zuzuzu30 ajoj zuzi, ja si nemeriam BT. ani sa v tych teplotach nevyznam a ani sa mi to nechce studovat. Ano, ked ti urobia krvny test 21, 22, 23 DC , tak vedia zistit , ci pre ehla na zakladehormonu progesteron. Mne raz uz brali krv a prebehla. Takze aj to mam uz vyfajknute, ze OK 😉 . Ta teplota, ja ti neviem, mna to nelaka a ani malovat si nejake grafy 😎

lenkaa33
28. feb 2013

@seraa s tou mykozou blbeee 😝 , ale preliecis sa a bude dobre. myslis, ze to ma vplyv na snazilkovanie? alebo vlastne nemozete sa snazilkovat , kym to nepreliecis? a dal aj nejaky krem tvojej polovicke? aby ti to potom zase nedal, ked sa preliecis. Pozri, pekne sa radsej preliec. Ved ten clostil, musis zacat brat az v dalsom cykle, ked pride MS, ze? Ja som to brala, dva mesiace. Ja som brala clomid, ale to je to iste. Kolkatku ti dal? ja som brala 50tku. to je ta najmensia davka. a berie sa to 5 dni, ze? mne to jeden mesiac vyprodukovalo 3 vajicka a druhy mesiac 4 a nic... Tam je aj nejake male percento na dvojicky 😉 pretoze ti to vyprodukuje viac vajicok 😉 , takze aj vacsia sanca otehotniet. Mne to 2 mesiace nezabralo, tak preto teraz idem na tie prefuky. Inak ten clostil ta bude mozno vysusovat, takze si mozno nebudes moct ani hlienik odpozorovat, teda u mna to tak bolo. je to individualne. a kedze som tym padom bola asi suchsia, tak som si kupila ten lubrikacny gel Conceive plus, ktory je jediny lubrikacny gel , ktory neposobi zle na spermije a este je potom jeden pre seed.....

lenkaa33
28. feb 2013

@mistisa v sobotu bude velke nakupovanie pre snazilkovanie 😉

lenkaa33
28. feb 2013

@acerka11 no supiiiii sup! ten cas leti, ved mam pocit akoby si pred chvilkou len dostala MS. drzim palce, nech mate krasne snazilkovanie a este krajsie prekvapko o 2 tyzdne na testiku 😉 a nezabudni potom na ovocie ananas ;) a aj ten stred 😉

lenkaa33
28. feb 2013

@acerka11 ja mam zakrok robeny v anglicku. 😕 A moja doktorka mi to odporucila a moja poistovna to nepreplaca, co som sa dozvedela tento tyzden 😖 , zmenili podmiemky, v roku 2012 to este preplacali. Je to v prepocte 900€ 😠 😠 . Takze nemile prekvapko a okrem toho, vraj aj moje navstevy u gynekologa nebudu preplacat ak riesim ' neplodnost' . Tak neviem, co vymyslim. Lebo kazda navsteva je cca 200€ , a som tam 10 minut ! uvidim, ci sa bude dat povedat, ze neriesim neplodnost... tu je sice aj nhs , co je vlastne ako statna a to je zadarmo. lenze ja mam poistku v uk, tak som isla k sukromnemu, kedze je to menej natahovaciek a lepsie sluzby, u statnej by ma poslali domov a ze snazte sa este a potom budeme riesit a ja takym slimacim krokom teda nechcem ist, tym padom nemam poistku na sk, pretoze v ramci eu je nelegalne mat 2 poistky vraj. Takze to je taka story , ze preco platim. Na sk to urcite tolko nestoji. Nu dufam, ze budu mat aspon nastroje zajtra zo zlata, ked tolko plati 😀

lenkaa33
28. feb 2013

@veeeron super , a ako sa ides ostrihat? nejaku uplnu zmenu ides urobit? hmmm, tak ja si mozno zajtra ostriham ofinu 😝 , uz sa tyzden pohravam s tou myslienkou, ale si ma namotivovala 😀 😀 a zajtra si ju cvaknem. hahahha

lenkaa33
28. feb 2013

@seraa nestresuj sa, to vsetkomprejde, neboj a nasad nejake vitaminy, aby si posilnila imunitu 😉

lenkaa33
28. feb 2013

@gabuliatko84
@acerka11
@11miuska11
@mistisa
@seraa
@veeeron
@lucianellamartin
@zuzuzu30
babuleeeeeeee, Tak zajtra, v piatok o 11 h do takej 12 tej na mna MYSLITEEEEE . silnooooooo. Dufam, ze to vsetko prebehne hladko. zatial sa nebojim, lebo si to neuvedomujem, ale zajtra mi budu riadne cvakat zuby a dufam, ze nebudem vystrajat, lebo ja funim akoby som rodila, vykrikujem, ze uz " koniec, konciime ..ano ano..uz je to hotovo ".. a podobne a to robim na klasickej cytologiii, tak ja neviem, co budem robit tu, asi vrestat ako o zivot. Nech uz je to za mnou... Zajtra vam napisem velmi detailne podrobnosti, ked pridem domov 😉. zatial si len predstavte, ze podla toho, co som si nastudovala, tak mi pripevnia nieco na krcok 😝, nafuknu vo mne nejaky balon 😕 vraj neprijemny pocit, vsetky tie vnutorne organy aby sa od seba odtiahli, mne vadi, ked mi robia sono a tym " penisom" ( tak si to volam 😀) mi tlaci na jeden vajecnik, druhy vajecnik, a potom budu do mna napustat tu latku.... aaaaaaach boze. cca 30 minut. uzzacinam mat paniku... idem radsej spat. tak drzte palce a paste a myslite na mnaaaaaaaaaaaaa 😉

11miuska11
28. feb 2013

@lenkaa33
@acerka11 ahojte,tak ja som dnes bola u toho lekara a cele zle. Sliznicu man dost velku,vsetko ukazkove,ale folikuly malicke ☹ ziadna ovu teda nebola a ani to na nu nevyzera!!!takze neovulujem ☹ predpisal mi clostyl a duphaston. Somzufala baby. A tak som sa snazila,vsetko dodrziavala. Ziaden ananas a buduci cyklus kaslem aj na grep :-/ dal mi sice recept na tie lieky,ale povedala som mu,ze nie som este rozhodnuta,ze o budem brat. Respektoval to a odporucil mi doplnnky vizivy s fytoestrogenmi na ovulaciu a cyklus. Tak som zvedava. Neviem,co mam robit. Umelym hormonom son sa chcela vyhnut, ale teraz fakt stracam nadej,ze by to slo aj inak ☹ fuuuu..hrozny pocit ☹

11miuska11
28. feb 2013

@lenkaa33 drz sa,lenus. Tfuj tfuj tfuj 🙂

11miuska11
28. feb 2013

@zuzuzu30 no ja tehulka urcite nebudem tento mesiac. Ovulacia podla sona neprebehla. Mam vraj malicke folkily. Dal mi na to lieky,ale som strasne nestastna prave. Strasna rana pod pas..a taaak velmi som dufala a tesila sa,zr bude ovu a vsetko ok ☹