Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Leni drza , no super uz budes mat potom ked sa budeme pocut nabuduce
a za mesiac si v tom !!!
drzim palce ench to vsetko hladko prebehne !! drza sa , cmuk.
Je 08:37 a myslim na teba !!!!
@11miuska11
mius neboj, vidim ze sme pochodili narovnako ...
mne tiez dal ten clo..bla bla bla neviem jak sa to vola a ze ma bude ZASE sledovat
ze ja ovulku mam ale ze mozno nestaci tak treba stimulovat
a este k tomu enmozem snazilkovat lebo mi dala tablekty na vkladanie na 12 dni!!!
ale ja ich asi nezoberiem(len teda 5 dni) a uzijem mykomax, ved uz je zname ze mykoza zacina v trakte traviacom ak je to od antibiotik a to je, a pocujem ze tablekty nevyliecia len zastavia, tkaze chcem tu co precisti vsetko, jednorazovu!
a mozem snazilkovat 😉
no neboj, proste je taka doma kedy nase telo nevie vytvorit nejake hormony ale nastastia mame nahrazku
ci umely ci nas, to je jedno, hlavne ze su !
a mius vcera som citala o tom a vela bab co neovulovali napisali ze otehotneli hned na druhy alebo na treti cyklus
po tom lieku, neboj ty si po HAk to sa ti napravi aj samo len treba mat trpezlivost !!!
no mius uvidis budeme sa pretekat, ktora je prvej tehotna s touto tabletkou co nam predpisali nam to vyjde teraz !! 😀
@lenkaa33 ahoj moja drzim palce nech vsetko dobre dopadne... 🙂 🙂 😉
@11miuska11 Ahoj, a ktorý DC Ti robil tú folikulometriu?
lenkaa33 @gabuliatko84
@acerka11
@11miuska11
@mistisa
@seraa
@veeeron
@lucianellamartin
@zuzuzu30
Ahojte babule moje, Takze ZLEEEEEEEEEE vidim, ze to tu pekne roztacame spolu s @11miuska11 na pekne negativnej predvikendovej tonine, ale co uzzzzz. Aspon vieme, kde je problem. Takze ja mam vajcovody kompletne zablokovane. Takze @11miuska11 pripajam sa k tebe, a kaslem na caje, grepy, ananasy... tu mi teda matka priroda nepomoze, iba moderna medicina 😉 . A ja tu tak poctivo cajickujem baby, tie bylinne tinktury a puciky som si kupila, vitaminy, zdravo palam, googlujem a 2 mesiace som brala tie hormony na podporu ovulky a prd z toho. Mozem sa ja snazit aj 10 rokov a zit niekde v lese a behat tam s lesnymi vilami a papkat prirodne maliny a kadeco, Bohuzial mam to toalne bloknute. Sok. Vobec som to necakala. Ja som len chcela odfajknut, ze je to ok a ideme dalej bojovat. A teraz toto. Inak co sa tyka zakroku, celkom sa to dalo. Najprv ako ked robia cytologiu, tak pocit a potom ako menstruacne poriadne bolesti, ked zavadzaju tunlatkundovnutra cez hadicku. trvalo to 2-3 minutky a bolo to. Vrieskala som tam trocha, ale vsak trocha som to dramatizovala asi 😝 ... Dalo sa ti vydrzat, myslela som, ze to bude horsie a dlhsie ta bolest. Ozaj iba 2-3 minutky, takze to sa dalo vydrzat.... 😉 A babule.... neviem teraz... ten doktor hned, ze IVF, ze on robi IVF a ze by minto urobil. Povedal, ze mozem aj laparku, ale ze to sa mi mozno aj tak potom zrastie opat a ze usetrim, ked na IVF ( co je kravina ), jedine ze by bybpomlaparke sa nepodariloma musela by som ist na IVF. No neviem teraz, co si myslite? Mam ist na IVF alebo laparku?
@11miuska11 dakujem, drzala som sa statocne ako nejaka mini hysterka , ale uz to mam za sebou 😉 ... teraz uz som hrdinka, ked mam po tom. Bolo to dost neprijemne, ale dalo sa. a nema ziadne bolesti teraz ani, len ta latka ide zo mna von
@11miuska11 to ma mrzi mius, ale akomto chces riesit, ak nie tymintabletkami? ten clostyl ti vypordukuje kvalitnejsie folikuly... a viac. ja som ho brala 2 mesiace. Mne nezabral, ale kvoli tomu, ze mam blokovane tie vajcovody ....
@lenkaa33 ahojky tak si to zvládla teda myslela som na teba....supeeer ze ti zistili čo ti je...teraz si predstav že sa snažite stála tieto cajíky vit. a pod..a nič z toho super aspon viete kde je problém a môzete sa tomu poriadne venovať...ked ti povedal lekár že sa ti to môze zrostnúť tak by som asi neváhala...ale neviem takzo povedať ..treba naozaj zistit co by bolo pre vás najlepšie riešenie...drzím palce
@lenkaa33 no,aspon ze ta to tak nebolelo,ako si sa bala. Inak,myslela som si,ze oni ti tym zakrokom aj odbolkuju pripadne blokacie :-/ asi chod do toho ivf, a netrap sa zbytocne,ked ti to lekar odporuca. Je mi velmi luto,ze si takto dopadla ☹ ☹ obe sme mali tusim vcera hrozny den. Ked sa vrati muz so slzobky,tak sa rozhodneme,ci ist do toho clostilu. Hmmm sklamana som a beriem to ako zena prehru,ze som sa asi o seba dostatocne nestarala,ked som na tom takto. A to ti vsade rozpravaju,ze stqci,ked budes zdrwvo zit cely zivot a budes ok. Prd!!! Ked nieco mas v osude napisane,tak sa aj rozkrajat mozes a bude to tak,ako ma ☹ budem ti drzat palce. Keby sa rozhodnes pre ivf,tak kedy by si isla?
@rica1 15 DC
@seraa presne,ako pises,ide o traviaci trakt. Papaj probitika,uplne vynechaj cukor a budes uplne v poriadku. Kedy mas zacat brat ten clostil? Ja recept mam,ale este som sa nerozhodla,ci to budem brat ten clostil. Odporucil mi aj take doplnky vyzivy,ale neviem,ako presne sa to vola . Nejaky inofolic,alebo tak nejak. Ked budem doma,tak ti poviem. To su fytooestrogeny a povedal,ze to man brat aj s clostylom. Alebo ked nebudem za clostyl,tak bez nehi. Neviem,co urobim. Mozno predsalen skusim od buduceho cyklu ten clostyl. Ja neviem,uvidim,co povie manzel na to,ked sa vrati . Hmmm. Paci sami,ako to beries. Ocividne si z toho neni tak vydeptana,ako ja ☹ nakaz ma tou pohodou trosku,prosim ☹ ☹ ☹
@11miuska11 ja by som v tomto prípade ten clostyl brať začala, mňa čaká folikulometria tento cyklus začínam 11DC
@rica1 a ides len preventivne? Alebo tiez maju podozrenie,ze neovulujes? :-/
@11miuska11 idem preventívne viacmenej, chcem vedieť najskôr či ovulacia prebehne tak akoby mala, potom dalšie chcem asi tu priechodnosť aj keď bolesti akehokoľvek druhu tam dole neznašam na vyšetreniach :( ale nemám chuť sa v 30tke snažiť rok a potom prísť na niečo:(
@rica1 a kolko sa uz snazite? U nas bol tento mesiac taky prvy realny pokus A tiez som si isla ovulku len potvrdit. Drzim ti paste,nech mas vsetko ok. Kedy ides?
@11miuska11 Vy sa snažíte iba prvý cyklus?? no my velmi aktívne ale tiež iba piate kolo ja neviem či to je už alebo iba, pre niektoré jasne že iba, ale nechcem to fakt podceniť:(
@11miuska11 inak aj ja som kamoske vravela, ze sa citim, akoby som zlyhala ako zena, ze nieco nie je so mnou v poriadku, ale hned ma dala do obrazu a uzavrela to, ze by som si zasluzila preplesk za take myslienky. Takze len si pekne nasad clostil, a neboj to sa podda. Mas riesenie. Aj ja mam riesenie. teda musim sa rozhodnut.
@gabuliatko84 nech ide cim skor na ten spermiogram a aspon nieco vylucite......je to velmi jendoduche vysetrenie ale pre chlapov neprijemne v tom ze prostredie je nevabne......aspon tu unas take bolo.......ale v pohode da sa to......chlapov to neboli 😀 .......keby vsetky zenske vysetrenia boli taketo bolo by to super 😀 ......no dufam zemas pravdu ze do leta budeme tehu..... 😉
@lenkaa33 jou drzim sa tvojich rad.....budem papataj ananas......dobre ze nam to vyslo na vikend tak sa mozme snazit oddychnuti a nie po praci.....ale ficime aj tak......ved uz aj ty za chvilku budes mat ovu.......a som som strasne zvedava ci s atentocyklus dostaneme k testom......uz 3 mesiace som ani jeden nestihla.....a aj vy snazilkujte hoc este nemas ovu.....mozno sa tam niektora udrzi kym ju budes mat.....ved ti vojacikovia vedia prezit par dni 😉 .....tak pekny vikend tiprajem a uzivajte si lasku 😉
@rica1 v sept som vysadila HAK a odvtedy sa nechranime. A blbne mi odvtedy cyklus,mam skveleho lekara,ktory mi uz teraz robi vsetky vysetrenia,co treba. A tento cyklus uz to vyzerali tak,ze budem ok. Vsetko tomu nasvedcovalo ☹ tak som isla preventivne na sono a s takymto vysledkom. Myslum,ze cakat rok je blbost. Vysetrenia by sa mali urobit skir a mozno uz v prvy mesiac snazenia,nech sa zena zbytocne nedostane do stresu z nedarenia sa :-/ moj lekar vyznava tuto filizofiu a som mu vdacna 🙂 podporuje ma,nech neklesam na duchu,ze sa to da lahki rrursit a tak 🙂 je zlaty. No uvidim,co bude.hmm.kolko mas rokov? Ja 27.
@acerka11 ahojky. Tak ja som dopadla na tej folikulometrii zle. Neovulujem ☹ dal mi recept na lieky,co podporuju ovu a teda ja zacinam az od dalsieho cyklu. Tebe ale siiilnoo drzim palce,nech nas cim skor potesis pozit testom 🙂
@acerka11 zlatko nie, nepreziju mi tie spermijky nikde , pretoze mam tie vajcovodybblokovane. Takze ovu neovu, u mna snazilkovanie uplne zbytocne, to uz ani zazrak nepomoze, iba moderna medicina ☹ . a na to, ze by sa mi stal zazrak ako panne marii neverim. takze tak. Ale tylen pekne sa drz mojich rad 😉 , otestujeme ich aspon na tebe, ci zaberaju. tak sa pekne snaz cely vikend, nech su tam riadne // coskoro ... ved uz niektora to musi dat, ja to zatial nebudem, ale tak baby, nesklamte ma, to je normalne napatie , ze ktora.... drzim palce. nech je tento cyklus ten pravy, na tento cyklus ti davam stastie aj z toho mojho, ved ja ho tento mesiac nebudem potrebovat, tak nech ho ty mas dvojnasobne 😉
@lenkaa33 oooouuuu tak uz chapem.....hned mito neslo do hlavy.....takze ty si v UK?....a kde?.....takl to nieje nic moc tieto ich poplatky......a poistovnu si nemozes zmenit?......no ale drzim palce aby vsetko dobre dopadlo a dufam ze si zakrok dala lavou zadnou......teraz sa to uz chyti uvidis......ja verim ze to tento cyklus date
@lenkaa33 moj celozivotny problem je trpezlivost. Ked sa mi hocico nedari,vykaslem sa na to. Bojujem s tym fakt cely zivot. Radsej,akoby som sa s niecim trapila,kaslem na to a zacnem s niecim iny. ja sa na to vyspim a snad bude ok. Dakujem pekne za podporu 🙂
@11miuska11 uff....mojka nebud smutna to este nic neznamena......kazdy mesiac moze byt iny mozno na dalsi cyklus bude folikul ukazkovy.......neobjednal ta na dalsie meranie?......urcite by som ja skusila neake vyzivove doplnky......ja sa tiez vyhybam hormonom a dufam ze ich nebudem musiet brat ale ak by k tomu doslo myslim ze inej cesty nebude......tuzba po babatku je velka tak nieco asi musime vydrzat.....neboj vsetko bude dobre a napravi sa to 🙂
@11miuska11 o tej trpezlivosti mi nieco hovor. ja zacinam mat obavy teraz, ze co robit, lebo ak ta laparka nezaberie. a ja som v situacii, kde mi anglicka poistovna nepreplaca nic taketo a na sk poistku nemam a robit ivf a este, aby to aj nevyslo na prvykrat mi nahana pekny strach.... ani mysliet radsej nechcem na to, Musim sa nastavit na pozitivne myslenie. Takze aj ty laskavo, ok? zacni brat ten clostil a duphik, aby ste sa pohli niekam. Ved to nic nie je a sance su, ze to pomoze. a velke. Mne ten closil, 50 tka vyprodukoval 4 vajicka. to mas 4 nasobne vacsiu sancu otehotniet.

@lenkaa33 milaaaacik posielaaam velllla oooooooooodvahyyyyy.drzkaj sa mysli na ten uzlicek koli ktoremu to robkas.hned mi daj vediet ako si dopadla 😉 😉