Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita mne mala zaklopať včera ale akosi s jej nechce 😀 😀 😀 😀
@vardzikova tak nech ostane tam kde je 😀 😀 😀 ale len nech nepríde ku mne, neposielaj ju do PU, prosííííííííííííííííííííííííííím 😀 😀 😀
dobré ránko žienky 🙂 ako sa máme?
@lucecita máš krásny grafík, držím palce 😵
@azzura @vardzikova babuľky vy ste ktorý DC? akosi som zabudla 😕
cauko baby, tak my sme sa vcera nesnazilkovali, obaja sme zaspali, ja v posteli a muzik pri telke 🙄 takze dnes to isti 😀 😀
@purina12345 dobre ranko, a tak dobre. teplota sa pomalicky splha hore http://www.fertilityfriend.com/home/393359
a ty ako?
@lucecita mojka neboj, 😀 😀 😀 😀 a citiš sa na mrchu alebo ani nie? lebo mna ešte vôbec nebolia cicušky a to by už mali si myslim
😠
@purina12345 moja ja som dnes 29 DC 😎 a čakam čo budem som ako na ihlááááách 😝 😀 , inak aj tebe dobre ranko 😉 🙂
@bubacik5 pekný grafík, 😎 tak tu je môj grafík http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@vardzikova jééj, ty si už tak ďaleko? a vieš kedy mohla byť ovu? tak sa pekne držkaj, držím moc palce 😵
@purina12345 ano ano už som taaakto daleko 😀 😀 tak ja som ovu mala akosi pridlho 😖 😀 ale potom ku koncu už sme nesnažilkovali lebo sme boli veeľmi vyčerpany , ak sa to nepodarilo tento mesiac tak budeme snažilkovať na druhy 🙂 inak robila som si dve tehu testy oba nega. aj tak je nieaky predpoklad žeby som mohla byt tehu? 😅
Podľa mňa môžeš byt tehotná 🙂 aj ked tehu testy nic, len nemusí byt taka vysoká hladina HCG na zachytenie
@fifitko25 to znamena že ak mi mrcha nepride dajme tomu do troch dni tak si mam urobiť dalši tehu test? 😖
@carie32 no ale ja som žiaden predmenštruačný syndróm nikdy nemala odkedy som mala menzes, čiže aj pred antikou ešte 🙂 akurat sem tam trošku napnute prsia ale inak absolutne žiadne bolesti, nič...bolo to fajn 😉
Jeeej, ďakujem za kompliment - že ako bábika 🙂 to je milé, no len by som mohgla mať o pár kíl menej...ale u mňa akosi nič na to nefunguje 😠
Hehe, sa smejem, že sa na teba kukli nejak divne.... 😀
@purina12345 tebe to pekne stupa 🙂 vidim, ze si mala aj pozit. ovu test, ale ja som vobec nemala 😖 len duchov....
@aknedz aj ja som pozerala, sme sa pobavili doma. bola si dobrá 🙂
@vardzikova ono je to ťažko povedať kedy by mala prísť mrcha keď neviem kedy sa uvolnilo vajíčko, tak len čakať ale nie na mrchu, a o tri dni môžeš v kľude skúsiť testnúť
@aknedz tak ja som si to teraz pozrela cez net a bola si riadna hviezda, pani Ingrid Eliašová 😉
@bubacik5 a už si mala ovu? ktorý si dnes DC? a čo takto ukázať grafík, čakala som že mi dnes klesne no uvidím čo bude zajtra
@lucecita moja, prajem všetučko najlepšie k meninkám, hlavne veľa veľa zdravíčka a nech sa ti splnia aj tie najtajnejšie prianíčka 😵
@purina12345 ďakujeeeeeem veľmi pekne 😉 aj mne sa ten graf páči, tak dúfam, že taký pekný aj ostane 😀 ale mám chuť spraviť si tehu test, lebo podľa hlienu bola ovu skôr a vtedy sme sa snažilkovali dosť 😀 😀 😀
@gelinka75 noooo, sa z neho vytešujem, najprv skokan obecný a teraz skokan vo výškach 😀
@vardzikova ja mám bolesti na krámy, tak neviem...uvidíme časom čo sa z toho vykľube 😀
@purina12345 Ďakujem 🙂
@purina12345 som 22 DC a neviem kedy bola presne ovulka. tu je graf http://www.fertilityfriend.com/home/393359
@bubacik5 moja, nemáš tam chybu? dnes je len 13,12 🙂
@purina12345 skusala som si na zajtra pridat tt a nevyznacilo mi to nic, tak som si skusila doplnit aj na 20DC tt a vyznacilo mi to 20DC ovu....skoda, ze som ten den zabudla odmerat
@nikinka1111 nie nie to som len skusala ci mi nahodou uz nevyznaci kedy bola ovu 😀
@bubacik5 aha 🙂 nedočkavá 😀

@azzura ďakujem veľmi pekne, ja pokračujem v pohodke ale uvidíme či mrcha počká zopár mesiacov 😀 😀 😀