Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11 no ja neviem , to budem riesit potom ale nerada by som takto niekomu platila ☹
@martinkahc ahoj, chcem zareagovat na tu laparku, mne navrhli v car ze mi urobia HYCOSY (kontrastná hysterosonografia)
Podobný zákrok, ale priechodnosť vajíčkovodov sledujeme na ultrazvukovom prístroji. a ze ma pritom aj uspia na 10-15 minut 😕
@11miuska11 heh stou vanou moj sa strasne rad kupal a odkedy sa snazime tak si do vane nelahne ani za nic, iba sprcha 😀
@rica1 haha, no moj muz praveze vobec nezvykne lozit do vane a tak mi ani netrklo, upozornit ho, ze to sa nemoze teraz 😅 😅 ale fakt keby ho vidis, ako vyskocil z tej vane...haha, ako keby som mu tam fen zapnuty hodila 😅 😅 hjahahhaha
@11miuska11 no aj moj chce velmibabo tak pristupi na vsetko 😀 😕
@rica1 tak to mame stastie, ze mame tak zodpovednych chlapv 🙂 ten moj papa vitaminky, chrume surovy stopkovy zeler (fuuuuj) 🙂 heh, vy ste uz boli na spmg?
@zuzuzu30 @lenkaa33 @acerka11 ahojky dneska mi doktorka odporúčila nové vit. kt. sa užívajú 3 mes. pred otehot....
http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/inofolic tak uz som si ich objednala v lekárni som zvedavá či zaberú
@veeeron ahoj ja som zase zacala uzivat nosifol a docitala som sa o nom celkom pozitivne spravi. tiez to je uzivanie na 3 mesiace a je to formou prasku, ktory sa zalieva. v podstate napoj. beriem to par dni, tak dufam, ze zabere kedze sa s priatelom snazime o babatko skoro 20 mesiacov
@mon777 toto vyzera supeeeeer!!!!! Straasne drzim palec, ale ze megaaaaa!!!!!
@11miuska11 no neviem neviem 😀 uvidíme 😀 ale 37.2 som nemala ešte nikdy v živote 😀
@veeeron ahoj veron, ja uz ich beriem 9 den a tiez mi ich lekar odporucil ako novinku na dozrievanie vajicok (v Italy s tym liecia PCO uz 12 rokov vraj). Tak som zvedava. Objednala som si na nete za zvyhodnenu cenu hned 6 baleni, to je na 2 mesiace, tak snaaad sa nam postasti s tym. Nezabudni, ze to treba brat dva krat denne, rano, aj vecer, inak to vraj nema liecive ucinky. S cim mas problem? Neovulujes, alebo mas iba neskoro ovu? Drzim palec 🙂
@mon777 ja ti tak velmi drzim palce. Toto su vyborne hodnoty!! ja som tiez tak vysoko este nikdy BT nemala, keby mam taky graf, ako ty teraz, tak uz si gratulujem k tehu 😀 KOlko mavas BT v lutealnej faze obvykle?
@11miuska11 ked som predtým merávala, tak 37-37.1
@mon777 a ako dlho sa snazite? Aj nieco beries?
@11miuska11 snažíme sa od začiatku marca a neberiem nič.
@mon777 a predtym si si preco merala BT? ci iba tak, aby si vedela, kedy je ovulka?
@11miuska11 ani nie kvôli ovulke, ale mala som strašne rozhádzaný cyklus, tak som merala prevažne pre to, aby som vedela, kedy ju mám čakať.
Baby Lenkaa33 by už mala mať po tej laparke, dufam že jej to dobre dopadlo budeme čakať kedy napíše 😎
@mon777 a aky si mala teda cyklus? Tak ale to vzostup o 0.1 stupna zase nie je az take radikalne, ale v kazdom pripade zelam, aby sa ti tam hore ta BT drzala co najdlhsie. Ja mam v lutealnej faze max 36,9 🙂 u mna by hento bol mega narast 😀
@11miuska11 najkratsí mal asi 16DC a najdlhší 48 😖 Ale za posledné 4 mesiace sa mi to krásne ustálilo a chodí ako hodinky.
@mon777 a nevies, preco ti to tak haprovalo? Vysadila si HAK? alebo na zaklade coho sa ti to upravilo? Ja som mala po vysadeni HAK : 41 DC, 45 DC a teraz naposledy 60DC, tak som zvedava, co ma caka tento mesiac 😀
@11miuska11 HAK som nebrala a nechápem, prečo sa mi to upravilo 😀 Proste začala chodiť presne.
@mon777 a tak isto, ako ti to zacalo haprovat, tak tak isto zahadne sa ti to upravilo? to je aka haluska 😀 😀 a ako dlho si mala taky stav, ze ti to blblo?
@11miuska11 v podstate odkedy som ju dostala prvýkrát 😀 Takže asi tak od 14rokov 😀
@mon777 fuuuha, tak to je osud 😅 drzim palceky, nech sa vam podari na prvy krat babenko 🙂
@veeeron no pekne tak to ste si pobehali co? no mojka asi to bude najlepsie keby si sa dala hlavne psychicky dokopy mozno len to je problem 🙂 aj rozmyslate nad nejakym svojim byvanickom v najblizsiej dobe?ved do augusta to nie je tak dlho tak este nejak skuste vypnut.velmi to pomaha 🙂 mne vcera volali s centra a ideme zajtra do blavy mame schvalenu ziadost a zajtra ideme po lieky. som tyzden pred mrchou ak pride teda a kazala mi hned zajtra prist aby som mohla hned od druheho dna cyklu pichat injekcie 🙂 tesim sa ze stihame tento cyklus 🙂 nemusime cakat dalsi mesiac 🙂 🙂 🙂 tak som zvedava co mi povie zajtra 😀 😀
@11miuska11 nosom da odbre zasmiala.......tak vam uvaril deti.....to e nezodpovedne 😀 😀 😀 😀 ......no ja som fakt zvedava ako to opandne s mojim cyklom ale velmi tomu neverim po dnesku.....teplota zas klesla a mam pocit ze mam naruzovkasty hlien 😠.....no neviem teda ale co uz....ako bude bude.....videla som tvoj graf ides pekne hore len tak dalej moja

@acerka11 no ale to uz je zmena, kedze to mas kazdy mesiac a teraz nie 🙂 juuuj, drzim palec, silno. NO, reprezentativnu vzorku moj muz vcera uvaril!! On si po treningu totiz dal HORUCI kupel !!! Som ho nacapala, ako sa clapka vo vodicke. A ked som sa ho spytala, ci mu nevadi, ze si "vari" material, skocil z vane ako srnec 😀 😀 Tak som zvedava, co to bude za vysledky s pol hodinu varenymi vajkami 😅 😅 😅 😅 😅 😅