Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzuzu30 hmm...to ten tvoj graf..hmmm...ale vyzera to tak, ze ovulka bola, len zlte teliesko pracuje asi slabsie, ako by malo. Beries duphaston? Vraj to davaju na to, ked zlte teliesko produkuje malo progesteronu..hmm..
@lucianellamartin BT si nahodou nemerias? To uz by si vedela, ci sa treba tesit...ale podla priznakov podla mna dovod na taku malilinku radost je 🙂 ja vdaka BT viem, ze aj ked som 30 DC, tak stale nic a cakam na ovulku, pripadne MS ciim skor, nech mozem zacat novy cyklus 🙂
@11miuska11 Nie nemeriavam si ju vôbec. Tak teraz neviem či by malo zmysel si ju merať. Nejako som sa tomu nevenovala nakoľko sa snažíme druhý mesiac tak som to nejako nepovažovala za dôležité ale teraz už včera ma to napadlo, že som to mohla skúsiť a vedela by som na čom som. Teraz mi iné nezostáva len čakať 🙂
@lucianellamartin no teraz si uz nemeraj, lebo nevies, aku mas BT v prvej faze 🙂 to je kraaasne, ze na druhy mesiac, co sa snazite, moooc ti to prajem 🙂 my sme este cez ovulku cukrovanie nemali, tak my cakame na nas prvy krat..hehehe. Ale Uz nejake 3 mesiace sa vobec nebranime, len sme sa este ani raz netrafili, kedze som o ovulke nic nevedela a mam dlhy cyklus. No uuuuplne megaa...takze v nedelu nam sem hodis testik odfoteny? 😀
@seraa ahojky, ako sa mas? Ako pokracujes?
@11miuska11 Tak ani ju merať nebudem keď to už nemá zmysel 🙂 Ja som tiež o ovulke nič nevedela ale skúšali sme snažili sme sa a pevne veríme, že sme sa trafilia všetko je tak ako má byť 🙂 Dúúúúúfam a silno presilno verím, že ten testík bude s // čiarkami a ja budem môcť rozšíriť tehulkovský výýýrusííík 🙂
@lucianellamartin a aky si mala cyklus? brala si predtym HAK?
@11miuska11 cyklus mám pravidelný 28D a HAK neberiem vôbec už asi tri roky.
@lucianellamartin tak to si urcite tehu!!!!!!! 3 roky je dost na znormalizovanie hormonov po HAK a krasny 28 dnovy cyklus, to sa ovulka ani neda prepasnut!!! Gratulujeeem a teraz sa s tebou tesim o to viac 😀 Ja som mala naposledy 60 dnovy cyklus a tam sa trafit do ovulky teda sranda nie je 🙂 🙂 juuuj, tesim saaaa 😅
@11miuska11 ďakujem anjelik si hrozne zlatá a strašne rada by som sa aj ja tešila ale bojím sa po poslednom snažilkovaní. Ale je pravda, že tieto bolesti sú intenzívnejšie ako minule a aj celkovo tá únava je iná ako inokedy. Tak silno verím, že to vyšlo až neviem či mi s toho nehrabe. ĎAKUJEM 🙂
ahoj miuska , no nic nove len mam zase migrenu nie moc silnu ale mne je zle vzdy od nej.. a mozno pred ms
som 25dc ale bez duphiku moze prist aj 26,27
a babyyyyyy dnes som vysla von z domu a presla 5 krokov a spadlaaaaa ma tak smyklo este ma tak nikdy nesmyklo normlane som bola vo vzduchu a ptoom cela na zemi
😝 joooj trapas
@seraa a ako si sa nakoniec rozhodla s tym clostylom?
@11miuska11 ja si ozaj myslim, ze pride o tych 15 dni. fakt si to myslim, ze ty to tak mas proste. co je nevyhoda trocha oproti zenam, co maju kazdy mesiac, ale aspon spoznavas svoje telo a robis vsetko pre to, aby sa ti ten cyklus aj upravil a skratil 😉 . len ten cas a tocakaie, to si viem predstavit, ved mne sa zda uz ten mesiac dlhy a ty chuda este dlhsie cakanie ... ale podla mna pride... tak strategicky plan treba pripravit na snazilkovanie... lupene z ru porozhadzovat okolo postele a na postel, buchnut flasu sampusu,nejake jahody kupit a vrhnut sa na to 😀 , abyste tunovulku pekne privitali ako sa patri. a ten sampus si dajte po pohariku iba 😉 , nie celu flasu 😀 , aj ked vela ludom sa to podarilo prave vtedy, ked mali riadne vypite 😉
@lucianellamartin ja si ozaj myslim, ze prelomis... drzim palce silnooooo, uz by bolo nacase, nech namiesto tychgrafov BT tu je foto //. lebo ked sem idem a vidime tie grafy, tak mam skysnuty ksichtik 😖 , lebonerozumiem tomu, ale zase vas obdivujem, ze to tak dosledne robit. vsetky sa tak usilovne snazime, ze to nie je normalne, aby tento mesiac sa to neprelomilo
baby 25 dc a doslla ms, cakala som to ale dosla ajj dost skoro
som bez duphiku a tak mam 25dc asi (inak mam 26-29)
s dupikom 30 az 34 ale teda s tym ze mi bolo zle cely tyzden
kym bez dupiku normalne pred ms 1,2 divne a trosku hlava
tak baby no co uz aj tak am prajem pekny weeekend a len dobre
spravy nie ako tie moje!
noo ja neviemmmmm asi ano ale mozno az na buduci mesiac ☹
fakt neviemm a mala by som sa rychlo rozhodnut kedze uz som dostala ms,
len asi cestujeme a nevyjde mi to ist na sono kazdy tyzden cize neviem
@lenkaa33 vychadza mi to na sobotu o dva tyzdne, tak si urobime romantikus viiikend 😀 ale podla mna to mozno po tom inofolicu moze prist aj skor 😅 dufam, budem v strehu 😀
@seraa mojaaaa...to mi je luto ☹ kks, to je uplne cudne, toto cele. Podla mna, ale ked chces brat hormony, tak chod do clostylu s duphikom spolu. Ale ako vravis, ked cestujete, hmm...a nenechas to na nahodu? Ze brat clostil a duphik a kedze nemozes chodit na sono, tak by ste to nechali volne plynut? Hm? Mozno sa zadari prave ked nebudes stale sledovana 🙂
@lenkaa33 ĎAKUJEM zlatko za všetko 🙂 ste ma tu povzbudili tak len verím, že ms nepríde a ono sa to podarí 🙂 Zasa som pol dňa prespala a tie sny moje...Vieš len ja s tými grafmi neviem robiť takže vôbec som žiadnu BT nemerala ani graf nevypĺňala a len sme sa mesiac venovali jeden druhému 🙂 Tak snáááď 🙂
no aj by som nechala ale kedze asi bude musiet on mi nasadit aj duphik a takto budem vediet zase viac kde je problem
radsej s tym sonom ..
miuska ty sa ako citis? aky mas dc?
ahojte baby...som tu relatívne nová, my sa tiež snažíme a tento mesiac som si myslela, že to už vyšlo, aj príznaky boli, aj mrcha meškala ale dnes predsa len došla :(...som smutná, ale tak musíme ísť ďalej...možno raz to vyjde :(
@simullka Neboj simulka si v správnej skupinke 🙂 Sú tu samé super kočky, ktoré ti dodajú toľko odvahy a pozitívnej energie, že teraz sa už budeš zasa tešiť na ďalšie snažilkovanie a aj ovulku 🙂 A ono sa to podarí 🙂 Uvidíííííš 🙂
@seraa hmmm...to mas pravdu, asi bude lepsie, odsledovat to sonom. A nad tym inofolicom si neuvazovala, keby mas teraz mesiac pauzu od hormonov? 🙂 Ja som 30 DC, ale BT stale ukazuje, ze ovulka este nebola, takze som si ista, ze tehu nie som 😉 v tom ma to meranie vyhodu, ze nemam zbytocne ocakavania a viem, na com som 🙂 ja verim, ze ta ovulka do dvoch tyzdnov pride a my budeme konecne cukrovat cez ovulku 😅 😅 a snaaad sa vydari na prvy raz 😅 a kam cestujete, ked nemozes chodit na sono?
@lucianellamartin ďakujem veľmi pekne za povzbudenie...dúfam, že máš pravdu, pretože ja už začínam rezignovať...asi ma tak položilo to, že moja švagrina čaká bábo a nám sa nedarí...ale nádej umiera posledná...
@11miuska11 miuska ideme dole....uz tomu prestavam verit.....dnes som bola navstivit byvalých kolegov a samozrejme ze jedna z noviniek je ta ze byvali kolega bude otcom.......velmi ma to potesilo ale aj zarmutilo.......neviem byt v pohode a strasne bvy som chcela byt.....dnes mam taky den že 5min., sa usmievam a 5 min som ako tiger.....som nervozna sama zo seba......no ale dost fnukania co mas nove ako si natom?
@lenkaa33 no ja som momentalne vo faze cakania.....ale skor na mrchu ako na tehu......obcas citim vajecniky....vcera sa mi zdal zakaleny vytok na toaletaku a BT ide dole takze nic pozitivne.....sama neviem......ale nehadzem flintu zita co ako sa to vravi.....mam dnes velmi zmiesanu naladu......5 in ako tiger a 5 min ako usmievava spokojna zenicka......asi je nieco vo vzduchu ze mam taku naladu

@lenkaa33
vitaj spat ! si nam chybala 🙂
drzim palce so vsetkym !