icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

simullka
18. mar 2013

@janedoe no ved áno veriť treba, ale zakaždým keď príde mrcha nachvíľu zapochybujem a prestanem veriť, že sa to podarí...ale tak ideme ďalej a ono samo si vyberie chvíľu, kedy chce prísť....

lenkaa33
18. mar 2013

@lucianellamartin niektore zeny mavaju, ze maju take akoby spinenie, ze to je uhniezdovanie. necches urobit test? tak este stale tam nejaka nadej je, ked je to ine ako kedysi 🙂 ... drzim palce... tak daj vediet ...

lucianellamartin
18. mar 2013

@lenkaa33 Ďakujem Leni ale asi ešte počkám do rána čo bude a potom testnem s malou dušičkou ale risknem to. Uvidíme

acerka11
18. mar 2013

@zuzuzu30 plne s tebou suhlasim....mne dochadza trpezlivost tiez......uz dnes som volala k inemu doktorovi ci berie este pacientky tak sa mam prist dohodnut....mne sa uz nechce cakat uz mam nervy na dranc.......mrcha sa este sice poriadne nespustila ale uz je tesne za dverami....spinim uz 4 dni a nervy mam v prdeli.......ak sa mi zajtra bude dat hned zajtra idem k tomu druhemu lekarovi a ak mi to zajtra nevinde tak po velkej noci.

acerka11
18. mar 2013

@lenkaa33 moja no u mna nadej tohto cyklu konci.....spusta sa mi mrcha......aleje to divne....spinim uz 4 dni a nie a nie sa spustit.....mam z toho nervy tak akurat.....bud nech pride a odydea nie takto......nemam nato nervy

zuzuzu30
18. mar 2013

@11miuska11 wao ake videjko!velmi pekne 🙂 anoooo aj myyyyy uz coskoro!

zuzuzu30
18. mar 2013

@acerka11 robila si si test?co ak si tehu?sak co to je za divna MS?!

zuzuzu30
18. mar 2013

@11miuska11 no to znie rozumne.aj ked na moj vkus je to take dlhodobe celkom,prepac,asi uz som dost netrpezliva 🙂
ale ak sa blizi ovulka,mozno sa teraz zadari a ziadny plan nebude treba!
@lenkaa33 ahoj lenik,tak jasne,dufam na zazraky do posledneho momentu...minule som sa napr.presviedcala,ze nie to nie su kramy,co som dostala,ze to sa mi mozno iba zda a som tehu 🙂
PS mam urobeny kompletny HP novy -vsetko v norme,dokonca ukazkove!,stitna zlaza-ok,sono-ok,mm-spmg ok,no jedine co mi chyba su tie vajcovody...uf jak sa bojim!

lenkaa33
18. mar 2013

@acerka11 zajtrauz chces k inemu lekarovi? .. ale cez MS ti asi nebude nic pozerat, ale mozno krv ti zoberie. Cudne aj ty to mas, ze mas spinenie iba, taky nejaky dlhy rozbeh, ze 4 dni. Moze to byt ajnspinenie, uhniezdovanie. ak sa ti to zajtra nespusti, tak si urob nejaky test.... babule, aj ty aj lucianellamartin, cakala som, ze // ... KTO UZ TO DA KONECNE!!???!!

lenkaa33
18. mar 2013

@zuzuzu30 hej, aj ja som mala vsetko v norme aj mm somg bol fajn. Len vraj sa robia testy aj na FSH a LH. to mas? to mne nerobili. Robili mi ale ten anti mullerov hormon. Ten FSH a LH mi budu robit ... Baby, neznamena, ze ja mam tie vajcovody, ze aj vy ich budete mat. To uz by co bolo. Ale urcite by som si to dala , co najskor pozriet, aby som vedelana com som a aspon vam to trocha prefuknu a precistia a bude to 😉 ... ty mas este nadej, ved az niekedy buduci tyzden ma prist nam obom 😉 , sice mne mozno ani nie, lebo mi dali prec tu sliznicu, tak uvidime .. v kazdom pripade, este nadej uchovavaj. a ak nie, tak treba uz taky iny pristup... troska radikalnejsie riesenia 😉

kikimoda
18. mar 2013

baby čo poviete??? zajtra rano idem na gyndu

11miuska11
18. mar 2013

@lenkaa33 hej hej, pojdem tam, ale mam lekara 100 km od bydliska, tym padom to radsej urobim vsetko naraz, nech nependlujem hore dole...juuj, tak som zvedava, ze co so mnou bude. Muzik ma ist zajtra na spmg a ochorel 😖 myslis, ze to moze mat nejaky vplyv na vysledok? neberie ziadne lieky, len ma nadchu, alebo take nieco..hmm 😖 nejako sa nam to džube 😒

11miuska11
18. mar 2013

@zuzuzu30 ano, ano, je to dlhodobe, ale proste ta dovolenka na motorkach ma straaasne laka 😅 😅 tak do jula urcite a potom uvidime 😀 hihi...

lenkaa33
18. mar 2013

@11miuska11 spmg je kazdy den iny. zavisi od toho, co jedol, ako sa vyspal, ci bol nejaky stres a podobne, takze ja si myslim, ze urcite ho nejakym sposobom ovplyvni, len nie som si ista, v ktorych hodnotach a do akej miery,male nejakym sposobom urcite ano. No, ale nie som lekarka 😉 , ja si to len myslim ..... 😕

11miuska11
18. mar 2013

@lenkaa33 a myslis, ze tam ma ist aj v takomto stave? predsalen je to 30 eciek, tak radsej nech tam ide v dobrej forme, nech nas vysledky zbytocne nevydesia, nie? 😒

lenkaa33
18. mar 2013

@11miuska11 hmmmmmm , ja ti nechcem radit zle 😨 ,ale asi by bolo lepsie podla mna, ked bude fit. ved ci pojde teraz alebo o tyzden, tak to nie je taky rozdiel. nech nemate skreslene vysledky. podla mna, mozno sa mylim. alebo ti nejako suri ten spmg, ze tvoj doktor na neho caka?

11miuska11
18. mar 2013

@lenkaa33 nie, nesuri, len uz je tam objednany. Tak to asi radsej zrusime zajtra, nech sa zbytocne nesklameme 😖

lenkaa33
18. mar 2013

@11miuska11 hej,mprelozte to o tyzden, zbytocne by ste vyvalili 30€ a nemali by ste mozno vysledok ako keby bol zdravy.

11miuska11
18. mar 2013

@lenkaa33 tak veru tak, odlozime to radsej 😠 idem ja do hajan, dnes som mala narocny den 🙂 dobru noc Lenka 😉

zuzuzu30
19. mar 2013

@kikimoda fiha!to je tehu test predpokladam?jeeeeej supeer gratulujem!rychlo napis vsetky tipy 🙂 ako dlho ste snazilkovali?co pomohlo? Drzim palce nech vsetko dobre dopadne!

rica1
19. mar 2013

@acerka11 ahojky, ja som mala tento cyklus taký že 4dni spinenie potom na deň ustalo az potom prisli krámy☹ a to som mala vlastne 29dňový cyklus... hrozné cosi, a vlastne teraz tento cyklus ačo mávam ovu vždy 13-14 tak tento cyklus vyzerá že bola až 19Dc-20DC podla ovutestov ale tak teplota ešte nestúpla a dnes som 21DC 😠

mon777
19. mar 2013

Ahojte, ženy. Snažilka už moc zo mňa nie je, ale to je jedno. dnes je to druhý deň, čo MS neprišla a graf mám takýto
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/astridrauda čo vy na to?

kikimoda
19. mar 2013

@zuzuzu30 diky, takze ano, je to pravda :D idem z gyndy...konecne 🙂 na ultrazvuku este nebolo vidno, o tyzden mam ist na krv a na dalsi ultrazvuk 🙂
a snazili sme sa presne 14mesiacov...a popravde, nerobila som nic zvlastne 🙂 akurat som si minuly mesiac kupila ovul testy, ktore mi aj tak nevysli... :DDDDDDDDD

11miuska11
19. mar 2013

@mon777 mon, toto fakt vyzera na tehu, ked uz ti druhy den meska a nezvykne ti a BT sa drzi hore. Skusila si uz testik? Ale ako sa tak na to pozeram, ak bola ovulacia 20 DC, tak mas este do 34 DC cas. Dovtedy by nemala prist MS ani normalne. Tak bud skus dnes testik, alebo pockaj este dva dni. Mohla sa ti len posunut ovulka a MS pride neskor. Tak este nemusis stresovat 🙂 Drzim palce, nech to vsetko dopadne podla tojich predstav 🙂

11miuska11
19. mar 2013

@kikimoda gratulujeeeem!!! 😀 poposielaj nam pekne tehu virusiky 😀 😀 😀

kikimoda
19. mar 2013

@11miuska11 Ďakujem, joj šťastná som veľmi 🙂)) Dúfam, že všetko bude pokračovať v pohodke....a verím, že aj Vám sa podarí čoskoro 🙂

11miuska11
19. mar 2013

@kikimoda dakujeme a veeela zdravicka posielame 🙂 ako si to oznamila muzikovi? Nejako specialne?? 😀

kikimoda
19. mar 2013

@11miuska11 diky 🙂 hej chcela som specialne, ale v tom navale radosti nevyslo, vybehla som vcera nanho s testom :D.... ale jeho reakcia ma sundala...podla neho to nic neznamena (test) ... tak sme sa povadili 🙂

oskvarka
19. mar 2013

@kikimoda :D u nas to inak bolo naopak prvy test slabunka palicka mm div nesiel kociar kupovat a ja som neverila kym neboli aspon 3 v priebehu par dni 🙂

kikimoda
19. mar 2013

@oskvarka tak ja uz par dni som citila ze to bude, testom som sa iba utvrdila 🙂... ale kedze knizku mi daju az o tyzden po krvi a dalsom ultrazvuku, tak aj teraz sa mu mali...aj dnes padla otazka ze "takze co vlastne"..... zacinam mat pocit, ze tomu uveri asi az ked porodim