Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ja vlastne ani neviem, ci vcera ano. Ale dnes trosku citim podbrusko. hmmm.. No ved uvidime najblizsie dni, ci bude BT stale hore, alebo to bolo tou nadchou. hmm... No ved prave, ze snazilkovali sme naposledy minulu sobotu ☹ muz bol od pondelka do vcera chory a vcera to chytilo mna. No takze tak 😒 asi to bude uz tento cyklus pase, ale dnes poistime a nechame na pana Boha. Zase ja som proti tomu, aby sme snazilkovali, ked sa jeden z nas neciti dobre a je chory. Ale ma to trosku mrzi, keby prisla ovu prave v case, ked nie sme uplne fit ☹ ale co, dnes sa citim lepsie, tak vecer posnazilkujeme a budem dalej merat BT. Mozno to je zase jeden z tych planych poplachov, ake uz boli tento mesiac 3 😒 co ma byt, bude, no. ale je mi trosku smutno, keby to bola ovulka a my sme to presvihli 😔
@11miuska11 hm vies ono mozno aj dobre.lebo kedby ste mali byt chory minimalne jeden z vas mozno by to nebolo na dobrotu vies moja.ber to tak ze to tak malo byt 🙂 bude ovulienka buduci mesiac a dovtedy sa date dokopy a bude dobre uvidis 🙂 a pekne ju vystihnete a bude 🙂 🙂 🙂 a potom tu das testik s dvomi palicami ako hrom 🙂 🙂 🙂
@jakobsapple1 ahojko kedby chcela sesternicaa urcite sa ozvem 🙂 mne su na nic teraz lebo riesime IVF takze tak 🙂 ale viem ze sesternica nieco spominala tak sa spytam a ked tak sa ozvem 🙂 😉 😉 😉 😉
@mistisa
@11miuska11 ahojte Kocky, no ja som asi 3DPO tak ja cakam ci tento mesiac co bude ale nemam ziadne pocity takze to vidim na mrchu 😠 pozerala som graf tak super to vyzera na ovu, a Ty tie ovu testy nerobis alebo?
A super s injekciami ze uz zacnes a kolko sa potom caka na ivf?? hlavne nech uz to je a dopadne to pozitivne 😉
@rica1 no uvidis mojka nemusis mat ziadne pocity 🙂 len sa nestresuj oki? no ono uz zacina v podstate. teraz zacnem injekciovat v sobotu pojdem na sono ako sa to vyvija a podla toho mi da bud dalsie davky injekcii alebo povie kedy odber.dufam ze do dvoch tyzdnov by mohol byt odber vajicok.keby nemam PCOS tak do troch tyzdnov mam po vsetkom aj po vklade ale kedze mam PCOS musime zamrazit vajka a potom o dva mesiace budem mat vklad 🙂
@rica1 no ved ano dufam ze nie.ja mam velmi tazko priechodne vajickovody takze u mna je to cele zle.no neboj to zvladnes bude to v pohodke.na laparke je dobr eze spis a je ti jedno co s tebou robia no tuto si privedomi ale neboj dobre to bue 🙂 🙂 pomysli si ze to robis koli drobiatku a bude dobre 🙂 🙂
@rica1 nebojkaj to bude dobre. ja uz som si presla toho az az.minuly rok laparka take som mala stresy nervy z narkozy z predoperacnych z toho ze budem 120 km od domova a od blizkych ze nikto za mnou nepride a pod. kamarat nastastie bol zamnou kazdy den 🙂 bolo to uplne v pohodke teraz uz len z usmevom spominam ako som sa bala a ako sa somnou trasol vytah ked sme isli na predoperacku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sestricka sa smiala ze to sa tak bojite? hovorim ze ano 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 neboj dobre bude. 🙂 zvladnes ved sme silne zeny 🙂
@11miuska11 podla mna tie ovutesty su dobre, ja testujem vzdy o dusu🙂
@rica1 ale ved hej, uvidime, ako sa to vyvinie a skusim na buduci mesiac mozno aj s nimi 😅 tebe drzim palec, nech to vyjde tento mesiac., 🙂
@11miuska11 ja vobec neverim na tento mesiac☹
@rica1 preco? 😒
@lenkaa33
@acerka11
@11miuska11
@mistisa ahojte babulky.no bohuzial to zase nevyslo tento mesiac,vcera doslo MS :( ale uz som neni z toho az taka hotova ako minule..hm. Aj ked poviem vam,ze ma ta moja BT pekne natahovala semtam som mala aj nad 37 a som si robila nadeje!
No nic,kedze mam HP v poriadku,aj ovulka bola potvrdena aj z krvi,aj BT aj ovu testom,nacase su trosku "hardcore" vysetrenia,uf.Chystam sa ja aj partner na test na ureaplazmy,chlamydie a mykoplazmy (mozu sposobovat neplodnost,treba to preliecit antibiotikami) a na priechodnost vajickovodov.uf.tot plan na tento mesiac,zabava co? 🙂
@zuzuzu30 ciii pani, tak to su vysetrenia, o ktorych som ani nepocula, ale mozno si ich dame preventivne aj my urobit. Ja mam na plane HP dalsi cyklus a muz mal ist na spmg, ale sme si povedali, ze kedze sme teraz v obdobi, kedy nevieme, kedy pride ovulacia, tak sme cele jeho vysetrenie zrusili a pojde tam pekne az po ovulke 😀 😀 alebo cez MS 😀 Vcera sme poistovali, i ked ja si myslim, ze ked bola v piatok ovulka, tak sme to aj tak nestihli 😒 aaale co, mali sme cukrovanie cez nadchu!! Ludia, odporucam, je to uplne super a perfisne clovek zaspi, ze ani nemysli na upchaty nos a hrdlo 😀 😀 Inak, mam dnes BT, ze 36,9 ,ale stale si myslim, ze to ma na svedomi choroba, len mi nejde do hlavy, ze ked mi choroba v piatok zacala, preco som mala vtedy pokles BT na 36,4 hmmm... Myslis, ze mi cez chorobu moze takto stupnut BT, ked normalnu teplotu, pod pazuchou, nemam?? pche.. no ved stvrtkove sono nam povie, ci plany poplach, alebo co 😅 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...
@11miuska11 no preto lebo teploty sa mi stale drzia velmi nizko najviac mam 36.4 ale meriam v ustach, mozno som sa to pytala ale nepamatam sa kde merias Ty tiez v ustach alebo ?

Ahojte dievcata, Mam na predaj ovulacne testy za 0,5 euro/kus. Ak mate zaujem ozvite sa. Momentalne sa snazime aj my, ale ja viem do hodiny kedy mam ovu, takze ich nepotrebujem.