icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

rica1
24. mar 2013

@11miuska11 mne robili iba tie chlamydie a tie vysli negativne aj ten test z krvi ci som to niekedy uz neprekonala, a manzel ked bol u urologa tak mu robil vyter 😕 😔 a nic tam nevidel ale to je dobry napad si dat spravit tie ureaplazmy a mykoplazmy

lenkaa33
24. mar 2013

@zuzuzu30 aaaaach moja. myslela som na teba , kedze mame aj naraz MS. Skoda. Ta teplota moze byt diskutabilna podla mna aj z dovodu, ze niekedy v noci spi clovek bez pohnutia a niekedy sa clovek viac otaca, pretaca a prebudi sa. Pretoze vraj by si mala mat nepreruseny spanok minimalne 6-7 hodin. co ja sa v noci vzdy prebudim, pozriem na hodinky, idem na wc a tak..... Takze mozno aj preto ti ta BT kadejako vyskakovala. Skoda moja, ozaj by uz bolo na case, aby niektora z nas dala uz nejaky teho tests krasnymi dvoma //. .... Ale rozhodla si sa spravne, necakaj, dajte si porobit nejake podrobnejsie testy. co su to ureaplazmy? a tie testy na chlamydie a podobne , to si ides dat urobit tie, co ti zistia, ci to mas? alebo ci si prekonala. Lebo ja veiem, ze ked som bola u gyn na prehliadke a som povedala, ze sa chceme pokusat o bejby, tak mi zo steru urobil viac tych testov ako pri beznej prehliadke, Jedna bola aj ci nemam chlamydie a nemala som. Lenzeje potom aj test, ze ci si ich prekonala. a ten som nemala robeny. A urcite ries vsetko teraz. Ta priechodnost sa urcuje vzdy na zaciatku cyklu, mne robili na 5alebo 6 DC. Takze neviem odkial chces zacat, ci najprv tie testy na chlamydie a podobne alebo popohnattu priechodnost, pretoze ak nechces cakat do buduceho cyklu, tak tento tyzden , co bude ku koncu by si mohla si dat uz aj tubpriechodnost pozriet, mozno ten dalsi ponelok, ak nechces cakat do dalsieho mesiaca. Oni to robia na zaciatku, pretoze neskor by ta tekutina mohla to vajko uz vyplavit, Tak mi to bolo povedane. 😉 .... len si daj vsetko pekne popozerat, nech mas kludnu hlavinu a vDy sa najde riesenie 😉 . Takze nebojkaj.

11miuska11
24. mar 2013

@rica1 to sa netrap, v ustach je nizsie BT, ako v "nej" 😅 ja si meriam dolu, vraj je to stabilnejsia BT. Vzdy vecer si umyjem teplomer mydlom na int. hygienu, polozim k stoliku a rano, ked zapipa budik, len vlozim teplomer a cakam. V ustach je urcite nizsia teplota, a ked dychas v noci ustami trebars, tak o to viac. Skus si merat dole dalsi cyklus, nech sa nestresujes nizkymi BT. A pred ovu si mavala aku BT?

11miuska11
24. mar 2013

@rica1 robil mu vyter???? Tak na toto mojho muza nedostanem, ani keby mu ide o zivot... 😅

mistisa
24. mar 2013

@zuzuzu30 ajoooj no pekne pekne 🙂 tak drzkam palceky nech vsetky vysetrenia dopadnu super a bud. mesiac nech mas paliceee. ja som dnes volala do centra lebo vcera nabehla mrchata a sestricka sa ma pytala ci sa dnes rozbehla hovorim ze ano a ona ze super v tom pripade pichnite uz dnes gonal. tak uz mam prvu davku za sebou a zacinameee 🙂 v piatok kontrola tak som zvedava 🙂

mistisa
24. mar 2013

@rica1
@11miuska11
@macusa03
@lenkaa33 ahojkajte kocenky tak prva davka injekcie za mnou.volala som do centra a kazala mi sestricka uz dnes pichnut a v piatok kontrola.baby zacalo to 😀 😀 jupiiii ani sa nenazdam a budem po odbere vajook 🙂 a vy ako?

lenkaa33
24. mar 2013

@mistisa ahoooooj. super. a kto pichol? muzik alebo sama? a co pichas ? A kedy ides na odber...?

rica1
24. mar 2013

@11miuska11 ja som vedela ze mu to bude robit ale som ho ukludnovala ze tam ide konzultovat len spermiogram a uz ked tam bol tak doktor mu ten vyter urobil uz sa nedalo cuvnut 😀

mistisa
24. mar 2013

@lenkaa33 nie nie mamina 😀 este ze je zdravotacka 🙂 vsetko mi bude pichat ona 🙂 mam to doma chvalabohu 🙂 no neviem v piatok mam kontrolu ale kamoska bola tyzden od prveho gonalu 🙂 tak uvidime 2.4 mam narodeniny mozno dostanem darcek ze pojdem na odber 🙂

rica1
24. mar 2013

@11miuska11 pred ovu som mala 36.1 vlastne kazdy den pred ovu som mala 36.1 alebo 35.9.. ine cisla ani neboli ale minuly cyklus som sa v ustach hybala tak okolo 36.7 36.8 takze uvidime no 😕

rica1
24. mar 2013

@mistisa a ako prebieha ten odber vajicok?

mistisa
24. mar 2013

@rica1 no vraj pojdem do narkozy na 10-15 minut a odoberu.asi normalne ako ked ti sono robia tak tak bohvie hm. ja si pospim 😀 😀

11miuska11
24. mar 2013

@mistisa jeeeej, supeeer. A ako si to zvladla, pichnut si sama injekciu? Mas moj velky obdiv, pretoze ja a injekcie..bojim bojim 😉 Ja som celkom OK, 36,9 , len stale sa zahravam s myslienkou, ci to ta choroba nema na svedomi. hmmm.. ved uvidime, vcera sme poistovali 😀 😀 a ake injekcie si to pichas? Na čo to je dobre? Aby ti vajka narastli na odobratie?

11miuska11
24. mar 2013

@rica1 ahaaa...tak jasne, to bola oproti minulajsku nizka BT, fakt. hmm..nevadi, tento cyklus to bude lepsie, uvidis. Ty si tie z inofoliťačka? Abo este nie? Nepamatam si. Hmmm... Chudacik tvoj muz, a to si naraficila s tym doktorom, nech ho presvedci? Alebo to sam od seba mu navrhol lekar, nech urobia stery? 😕

mistisa
24. mar 2013

@11miuska11 ano ano aby narastli 😀 je to gonal 🙂 no ja som sa tiez sama neodvazila bola som u maminy ona je zdravotacka tak mi to bude pichat.sa mi smiala lebo hovorim nebude to boliet? a ona ze nie to ani nebudes vediet a ja zpevnila brucho a ona ze uvolni sa 😀 😀 chachchha ale ani som nevedela fakt 🙂 no supeeer. hm kedy nema prist mrchata?

11miuska11
24. mar 2013

@mistisa heh, no tak to je u mna tazko povedat, ked vlastne ani neviem, ci toto bola ovulka. Hmm...ale od ovulky takych 13-14 dni. takze ak bola toto ovulka, tak o dva tyzdne. Co by bol pokrok, lebo minuly mesiac som mala ovu az 45 DC a MS prisla 60 DC. A dnes som 39 DC. tak uvidime 😅 ale hovorim, ak bola ovu v piatok, tak aj tak si myslim, ze to sa v sobotu uz nestihlo, no cert nikdy nespi, vsak? 😅 😅 😅 . hmm.. ale neva. Hlavne, ak toto bola ovu, tak je dolezite, ze prisla o tyzden skor ako mala a to uz je mega uspech podla mna 🙂 uz sa neviem dockat sona. Idem vo stvrtok 😅 Tak to mas super, ze mas maminku zdravotacku, mne by asi musel pichat moj manzel, ktory okolo zdravotaka ani nechodil 😀 😀 😀 😀

mistisa
24. mar 2013

@11miuska11 no ved uvidis dufam ze bola a ze ste to vystihli 🙂 🙂 no chachacha 😀 exotka 😀 tieto prve tri sa daju zvladnut aj sama ale tie dve dalsie by si musela k dokine to su do zadku 😀 😀

11miuska11
24. mar 2013

@mistisa a tieto prve si pichas kam? do brucha?? aaaaaaaauc!!!

mistisa
24. mar 2013

@11miuska11 ano prve tri dni do brucha a potom do zadku 🙂 ale to ani nevies vobec som nic nescitila mamina ze dobre.hotovo hovorim co? ved si nic neurobila a ona ze coby uz to mas pichnute 😀

11miuska11
24. mar 2013

@mistisa no tak sikulka si teda. Budem ti drzat palec, nech to vsetko vypali tak, ako ma 😀 idem ja uz do postele, liecit sa dalej a dufat, ze BT zostane hore aj po vylieceni 😅

mistisa
24. mar 2013

@11miuska11 dakujeeem 🙂 snad ano 🙂 okii utekaj sa liecit 🙂 papa

rica1
24. mar 2013

@11miuska11 doktor mu tie stery urobil automaticky ale ako sorry lebo sak aj nam robia cytologie a neviem co vsetko, a je to pre zdravie ze ci je ok,,, my trpiet mozeme a chlapi nie... ja mam inofolic kupeny a zacnem 1DC asi ale iba jeden sacok denne...

11miuska11
24. mar 2013

@rica1 hej hej, v zasade mas pravdu, ze my si vytrpime a chlapi sa casto krat tvaria, ze ich sa to netyka. Ale to si neviem predstavit, ze by tam mojmu chlapovi pchal iny chlap nejake sparadlo, alebo co. hehehe..zeny vydrzia viac, ako chlapi, to je jasne 🙂 Ale mam az hrozu za neho z toho. hehehe

zuzuzu30
24. mar 2013

@lenkaa33 dakujem leni,zlata si,ze si na mna myslela 🙂 pocuj,v akom si teraz teda stadiu? naposledy myslim,ze som citala,ze si sa rozhodla pre laparku,ci? a uz mas aj terminik? A konecna diagnoza bola,ze mas nepriechodne obidva vajecniky a kopu zrastov hej?inak je to celkom casta diagnoza :(
ja tu tak surfujem po internete a nasla som nejake alternativne metody,ktore zevraj umoznunu spriechodnit vajcovody a odstranit zrasty bez operacie...hm.co si o tom myslis?citala si nieco take? Zevraj v Cine s tym dlho dosahuju vysoke percento uspesnosti(80%)...
napr kuk http://www.livestrong.com/article/544151-what-h...

zuzuzu30
24. mar 2013

@11miuska11 no kiez by ta BT nebola len virozka,ale aj ovulka 🙂 drzim silno palceeee!
no ja uz nic nenechavam na nahodu..chcem najprv vediet,ci sme komplet zdravi a potom "popracujem" na psychike nejako haha.lebo darmo sa budeme snazilkovat,ked je niekde fakt problem. tie testy zistia pritomnost bakterii,ktore mozu sposobovat neplodnost.je toho na nete plno..mrkni nato.
chcem si samozrejme dat urobit aj aktualne aj prekonane,aby som si bola naistom.
no darmo,clovek si chce zit "slobodne" a potom pozbiera taketo pekne suveniry 🙂

zuzuzu30
24. mar 2013

@mistisa drzim palce a keby mam srdiecko,tak ti isto poslem 🙂 no tusim tu niekto da tento mesiac // !!!
velmi ti to zelam,idete do tohoooooo 🙂
priebezne budem sledovat tvoje popisky,ze ako to prebieha 🙂

zelenagw
24. mar 2013

Ahojte ja budem vediet o tyzden ci budu dve a ci jedna no ale uz ani nedufam snazime sa 3 roky
😒

mistisa
24. mar 2013

@zuzuzu30 dakujeeeeem 🙂 urcite dam vediet co a ty daj potom vediet ako dopadli vsetky vysetrenia okik? budem zvedava na teba 🙂 ty das buduci mesiac dve paliceeee 🙂 budes skor lebo ja budem musiet dva mesiace cakat na vklad 🙂

zuzuzu30
24. mar 2013

@lenkaa33 a dakujem za radu,dobre hovoris.chcem to stihnut tento mesiac,zajtra hned zacnem vsade vyvolavat! no to zas na mna bude Dr kukat! haha no a co
chcem skusit ten HSG test (kontrastna tekutina+rontgen) a ma sa to robit tusim do 10DC
juuuj rychloooo

mistisa
24. mar 2013

@zelenagw ahojko treba verit hlavne sa nestresuj.prajem ti aby si mala dve paliceee 🙂 ja na ne cakam uz 5 rokov a stale nic nakoniec musime na IVF ina moznost neni. tak verim ze vide prvy pokus 🙂