Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzuzu30 haha, ovula jak svina 😀 😀 😀 to je dobre prirovnanie. Heh. No len, ja som v piatok prechladla, vtedy som mala pokles na 36,4 , ale dnes sa uz citim zdrava a BT sa drzi. Preto som este stale na vazkach, ze ci to bola ovu, alebo len prejav choroby, i ked klasicku horucku som nemala ani jeden krat pocas choroby, max. som mala 36,6 pod pazuchou. Hmmm.. moc sme nesnazilkovali, prave 😒 muz od pondelka chory, a od piatka ja, ale v sobotu sme sa prekonali a pre istotu sme si dali cisielko 😎 😎 ale keby je ovu uz v piatok, pri tom poklese, tak neviem, ci sme to stihli v sobotu. Ale boli sme tak odpisani chorobou, ze sa nam nedalo, prinutit sa skor..hmmm ☹ Ale nevaaa...hlavne, aby bola ovulka. Vo stvrtok idem na sono. A kedy ides na tie vysetrenia?
@mistisa Ahoj, akurat som pisala zuzu, ze kedze sme boli chori obaja, tak tyzden sme kvoli muzovi nic neriesili, kedze mu bolo dost zle a v piatok, ked uz on bol ako tak OK, tak som bola KO ja 😒 ale sobotu sme skusili,tak uvidime 😅 Teraz som 40 DC 😀 cize ovu asi 37 DC 🙂 o 8 dni skor ako naposledy 😎 😎
@11miuska11 jejo tak to bola ovula 🙂 super, tak budeme cakat ako to bude pokracovat.. 😉
@rica1 noooo, uz o 3 dni rozluskneme tuto zahadu a pojdem na sono, tak som zvedava, ze co mi povie...juuuuj..to je ako cakanie na Vianoce 😀 😀 😀 😀
@11miuska11 ja som tiez tak cakala ale ovutesty som mala pozitivne, aj teplota stupla tak som vedela ze asi bola 😕 a na sone mi to potvrdili teraz som 6DPO teplotu mam v ustach rano 36.5 dnes, trosku som stupla hm.. ale aj tak to su nizke teploty tie moje
@rica1 hodis sem grafik? No, ano, je to malo, ale ak si mala predovu fazu nizsiu, tak je to jedno. a v ustach je aj tak nizsia teplota 🙂
@11miuska11 ja mam taky cudny graf neda sa mi dat na tuto stranku poslem mailom?
@11miuska11 jaaaj tak.no pekne pekne 😉 uvidite budem moc drzat palceky aby to vyslo.ja som dnes v total bolestiach :'( som hotova.brucho nafuknute s toho gonalu hrozne silna mrcha a picha ma na pravej strane.ani vyrovnat sa nemozem :'( uz nech mam aj po odbere vajicok nech uz nemam bolesti ☹ ale zas koli tomu vysledku to vydrzim 😉
@mistisa fuha a to ti pichaju este cez MS? a ma to tak boliet?
@11miuska11 poslala som
@rica1 neprisla mi priloha 😉
@11miuska11 ano ano picham od 1DC ☹
@zuzuzu30 no asi to tak ma byt :'( kamoska mi pisala ze to neni dobre ze nech sa pripravim ze bude OHSS to mi doki povedal hned. :'( takze budu velke bolesti po odbere vajok :'( nevadi vydrzim vsetko co budem moct len nech mame drobceka.uvarila som si majorankovy vyvar a popijam.troska to ustupuje aspon nech zaspim 😉 😉 tak tak zachvilku kocikujemeeee 😉
@11miuska11 aaa ved som poslala
@mistisa ☹ ☹ ☹ to mi je luuuuto ☹ ☹ ☹ drz saaaaa, myslime na teba 😒
@11miuska11 no poslala some ste raz uz musi prist
@11miuska11 dakujem moja mocmocmoc aj vsetkym 😉 idem si lazkat kym majoranka funguje 😉 dnes mi asi ani nepomohlo to ze som behala cele doobedie po doktoroch. Hm moze byt ze mi to prilozilo 😒 hm 😉 zajtra sa ozvem ako sa citim 😉 dnes ma ale aj ta injekcia bolela :'(
@rica1 ano, ano, uz to prislo. No super, ovulka je tam 🙂 aj ste snazilkovali? Inak, na tu nizku BT ti nic lekar nepovedal?
@11miuska11 no sak kukni tie xka v tom grafe 😀 nie nepovedal ale keby som merala dole mam urcite viac, a inak ja som graf nekonzultovala s doktorom..
@rica1 juuuuuj, tak to musi vyjst tento raaaaaaz!!! drzim palec, silnoooooo... 6 DPO, uz sa to blizi 🙂 ja som 3 DPO neoficialne zatial 😎 😎 dnes asi poistime, keby to nebola ovu v piatok 😠 😠 😠
@11miuska11 poisti pre istotu nebudes si vycitat ze si to prepasla co ked 🙂 no ja neviem , akosi nemam nadej tentokrat, uz som akosi nastelovana na to vysetrenie priechodnosti, to bude pre mna celkom smerodajne a hlavne ten nas spg stou morfologiou.. aj ked doktor pri tom druhom spg povedal ze sa da aj prirodzene ale podla mna je sanca dost nizka..
@rica1 a ake percento ste mali morfologicky poskodenych? Na toto asi vitaminy nezaberaju, ci? Neboooj, priechodnost bude OK. 😉
@11miuska11 98%☹ mnozsvo aj vsetko super ale ten tvar☹ prvy bol zaver ze teratozoospermia a potom som ho vyslala cca o 2mesiace necele na dalsi do ineho car a tam bol zaver ze normozoospermia patologia podla who 2010 do 96% tak si vyber.... ale vies podla mna je normospermia patologia max do 40% zlych a 60dobrych
@11miuska11 neviem ci zaberaju ale asi ani nie vo velkom ked len tak trochu zlepsenie .. berie zinok, selen, ecko a macu
@rica1 fuuuha, tak to mate dost vysoku, ale ber to tak, ze mate stale dvoj percentnu sancu pocat a ked lekari povedali, ze mozne to je, tak neprestavaj dufat! Ja napriklad tym, ze mam neskoro ovu, mam tiez znizenu sancu mat dieta, lebo ovulujem mozno len 8 krat do roka a to je mensia sanca pocat dieta, ako ked ma niekto ovu 12 krat rocne. Ale stale to nie je vylucene, tak hlavu hore, vy to date 😉 a kedy chces ist na tu priechodnost?
@11miuska11 pockam na MS a potom sa to robi 5-6DC to chcem hned ako prestanem spinit
@rica1 no ty si odvazna. Ja mam depky aj zo sona. Aj to ma boli 😒 ja tam okrem mojho muza, nic ine nepustam 😵 😵 😵 heh, ale mozno o pol roka, keby stale nic, tak by som na take nieco aj sla, no. Zatial len ten HP a spmg musime poriesit.
@11miuska11 uspia ma a hadam bude rychlo potom, chcem to vediet az sa nesnazime marne 😢

@11miuska11 cyklu 🙂 🙂 som nedopisala 🙂 ale mam pocit ze je to ovulaaa 🙂 🙂 a dufam ze ste ju vyuzili hm?