icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
25. mar 2013

@11miuska11 cyklu 🙂 🙂 som nedopisala 🙂 ale mam pocit ze je to ovulaaa 🙂 🙂 a dufam ze ste ju vyuzili hm?

11miuska11
25. mar 2013

@zuzuzu30 haha, ovula jak svina 😀 😀 😀 to je dobre prirovnanie. Heh. No len, ja som v piatok prechladla, vtedy som mala pokles na 36,4 , ale dnes sa uz citim zdrava a BT sa drzi. Preto som este stale na vazkach, ze ci to bola ovu, alebo len prejav choroby, i ked klasicku horucku som nemala ani jeden krat pocas choroby, max. som mala 36,6 pod pazuchou. Hmmm.. moc sme nesnazilkovali, prave 😒 muz od pondelka chory, a od piatka ja, ale v sobotu sme sa prekonali a pre istotu sme si dali cisielko 😎 😎 ale keby je ovu uz v piatok, pri tom poklese, tak neviem, ci sme to stihli v sobotu. Ale boli sme tak odpisani chorobou, ze sa nam nedalo, prinutit sa skor..hmmm ☹ Ale nevaaa...hlavne, aby bola ovulka. Vo stvrtok idem na sono. A kedy ides na tie vysetrenia?

11miuska11
25. mar 2013

@mistisa Ahoj, akurat som pisala zuzu, ze kedze sme boli chori obaja, tak tyzden sme kvoli muzovi nic neriesili, kedze mu bolo dost zle a v piatok, ked uz on bol ako tak OK, tak som bola KO ja 😒 ale sobotu sme skusili,tak uvidime 😅 Teraz som 40 DC 😀 cize ovu asi 37 DC 🙂 o 8 dni skor ako naposledy 😎 😎

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 jejo tak to bola ovula 🙂 super, tak budeme cakat ako to bude pokracovat.. 😉

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 noooo, uz o 3 dni rozluskneme tuto zahadu a pojdem na sono, tak som zvedava, ze co mi povie...juuuuj..to je ako cakanie na Vianoce 😀 😀 😀 😀

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 ja som tiez tak cakala ale ovutesty som mala pozitivne, aj teplota stupla tak som vedela ze asi bola 😕 a na sone mi to potvrdili teraz som 6DPO teplotu mam v ustach rano 36.5 dnes, trosku som stupla hm.. ale aj tak to su nizke teploty tie moje

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 hodis sem grafik? No, ano, je to malo, ale ak si mala predovu fazu nizsiu, tak je to jedno. a v ustach je aj tak nizsia teplota 🙂

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 ja mam taky cudny graf neda sa mi dat na tuto stranku poslem mailom?

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 posli. mmiuskaa@gmail.com 🙂

mistisa
25. mar 2013

@11miuska11 jaaaj tak.no pekne pekne 😉 uvidite budem moc drzat palceky aby to vyslo.ja som dnes v total bolestiach :'( som hotova.brucho nafuknute s toho gonalu hrozne silna mrcha a picha ma na pravej strane.ani vyrovnat sa nemozem :'( uz nech mam aj po odbere vajicok nech uz nemam bolesti ☹ ale zas koli tomu vysledku to vydrzim 😉

11miuska11
25. mar 2013

@mistisa fuha a to ti pichaju este cez MS? a ma to tak boliet?

zuzuzu30
25. mar 2013

@mistisa chudatko.to asi ako sa ti tam tie vajka mnozia alebo co,hm?
neboj sa,my sme silne zeny,vydrzime vela,ved ideme rodit zachvilu!
nejake teple obklady by nepomohli na brusko?

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 poslala som

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 neprisla mi priloha 😉

mistisa
25. mar 2013

@11miuska11 ano ano picham od 1DC ☹
@zuzuzu30 no asi to tak ma byt :'( kamoska mi pisala ze to neni dobre ze nech sa pripravim ze bude OHSS to mi doki povedal hned. :'( takze budu velke bolesti po odbere vajok :'( nevadi vydrzim vsetko co budem moct len nech mame drobceka.uvarila som si majorankovy vyvar a popijam.troska to ustupuje aspon nech zaspim 😉 😉 tak tak zachvilku kocikujemeeee 😉

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 aaa ved som poslala

11miuska11
25. mar 2013

@mistisa ☹ ☹ ☹ to mi je luuuuto ☹ ☹ ☹ drz saaaaa, myslime na teba 😒

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 no poslala some ste raz uz musi prist

mistisa
25. mar 2013

@11miuska11 dakujem moja mocmocmoc aj vsetkym 😉 idem si lazkat kym majoranka funguje 😉 dnes mi asi ani nepomohlo to ze som behala cele doobedie po doktoroch. Hm moze byt ze mi to prilozilo 😒 hm 😉 zajtra sa ozvem ako sa citim 😉 dnes ma ale aj ta injekcia bolela :'(

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 ano, ano, uz to prislo. No super, ovulka je tam 🙂 aj ste snazilkovali? Inak, na tu nizku BT ti nic lekar nepovedal?

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 no sak kukni tie xka v tom grafe 😀 nie nepovedal ale keby som merala dole mam urcite viac, a inak ja som graf nekonzultovala s doktorom..

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 juuuuuj, tak to musi vyjst tento raaaaaaz!!! drzim palec, silnoooooo... 6 DPO, uz sa to blizi 🙂 ja som 3 DPO neoficialne zatial 😎 😎 dnes asi poistime, keby to nebola ovu v piatok 😠 😠 😠

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 poisti pre istotu nebudes si vycitat ze si to prepasla co ked 🙂 no ja neviem , akosi nemam nadej tentokrat, uz som akosi nastelovana na to vysetrenie priechodnosti, to bude pre mna celkom smerodajne a hlavne ten nas spg stou morfologiou.. aj ked doktor pri tom druhom spg povedal ze sa da aj prirodzene ale podla mna je sanca dost nizka..

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 a ake percento ste mali morfologicky poskodenych? Na toto asi vitaminy nezaberaju, ci? Neboooj, priechodnost bude OK. 😉

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 98%☹ mnozsvo aj vsetko super ale ten tvar☹ prvy bol zaver ze teratozoospermia a potom som ho vyslala cca o 2mesiace necele na dalsi do ineho car a tam bol zaver ze normozoospermia patologia podla who 2010 do 96% tak si vyber.... ale vies podla mna je normospermia patologia max do 40% zlych a 60dobrych

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 neviem ci zaberaju ale asi ani nie vo velkom ked len tak trochu zlepsenie .. berie zinok, selen, ecko a macu

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 fuuuha, tak to mate dost vysoku, ale ber to tak, ze mate stale dvoj percentnu sancu pocat a ked lekari povedali, ze mozne to je, tak neprestavaj dufat! Ja napriklad tym, ze mam neskoro ovu, mam tiez znizenu sancu mat dieta, lebo ovulujem mozno len 8 krat do roka a to je mensia sanca pocat dieta, ako ked ma niekto ovu 12 krat rocne. Ale stale to nie je vylucene, tak hlavu hore, vy to date 😉 a kedy chces ist na tu priechodnost?

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 pockam na MS a potom sa to robi 5-6DC to chcem hned ako prestanem spinit

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 no ty si odvazna. Ja mam depky aj zo sona. Aj to ma boli 😒 ja tam okrem mojho muza, nic ine nepustam 😵 😵 😵 heh, ale mozno o pol roka, keby stale nic, tak by som na take nieco aj sla, no. Zatial len ten HP a spmg musime poriesit.

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 uspia ma a hadam bude rychlo potom, chcem to vediet az sa nesnazime marne 😢