icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 chapem, chces vylucit vsetko, v com by mohol byt problem. A robis sppravne podla mna! A mavala si aj zapaly, alebo take nieco? Vraj to vznika z toho. hmm.. 😒

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 no a 6DPO hm este kolko tak sa ma teplota drzat aby som si mohla robit nadeje??

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 ked to porovnas s grafom februar tak tam som na DPO klesla o jeden ale stale som mala viac na 6DPO ako teraz v marci, teraz neviem cim to je ta teplota zajtra to skusim tak ze najskor dole a potom v ustach ale mam dva teplomery 😀

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 praveze mavala, tak preto to chcem vylucit, jasne ze v puberte sedavanie po schodoch studenych, potom hole brucha krize , darmo nam vtedy dospelaci hovorili ze to skodi a mama ma chcela prefackat , teraz by som najradsej prefackala samu seba 😖

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 alebo nie jednym teplomerom aby to nebolo skreslene najskor v ustach potom utriem vlhcenym obruskom teplomer a skusim dole zmerat ze aku mam priemernu teplotu tam dole

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 Aby si mala lutelnu fazu Ok, tak by sa mala BT drzat hore minimalne 10 dni. A ked sa BT drzi vo vyssich teplotach viac ako 18 dni, je takmer iste, ze si tehu. BT moze este klesnut pri uhniezdovani vajicka. Tak keby ti napriklad zajtra klesne BT, vobec sa neplas, moze to byt implantacny pokles BT. Byva cca v polke lutealnej fazy. Moze a nemusi byt 🙂 juuj, tak ti drzim palec. Pekne ste snazilkovali v tej dobe 🙂

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 no 18dni sak to by som uz davno testovala no a lutealku neviem ani vo februari sa moc hore nedrzala hmmm ...

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 ja si tiez pamatam, ze som mala par krat zapal a mykozy. Ale stale sa nadejam, ze to nijako nezanechalo nasledky 😒 blbe decka sme boli veru 😒 😒 Ano, tak urob, ze si zmerias tym istym teplomerom v ustach a potom dole. A uvidis. Nemozes porovnavat teploty v mesiacoch. Dolezite je, aby bol graf dvojfazovy, na nicom inom nezalezi. a ten tvoj, dvojfazovy je, a to je dobre 🙂

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 inak mne sa tento graf paci najviac, co myslis, myslim grafiku grafu taky prehladny proste

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 ved sa ti pekne ddrzala 14 dni hore 🙂 neboj nic, lutealka vyzera, ze je OK 🙂 "drzat sa hore" znamena, aby sa drzala nad ciarov a teda nad predovulacnymi teplotami a tebe sa drzi, co je super 🙂

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 no HP by som mala mat dobry zatial... uvidime, este ta priechodnost mi neda spavat

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 no drzala presne 14dni nad ciarov ale pomaly klesala

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 to je jedno, ona si tam teoreticky moze robit, co chce a ked nie si tehu, tak pomaly klesa, to je normalne 🙂 Aj mne takto klesla pred MS. http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... 🙂 mne sa inak najviac paci tento womenzone grafik 🙂 I ked moja BT ho riadne metie a oznacil mi ovu tam, kde nebola 😀

jakobsapple1
25. mar 2013

mistisa, ano nech sa kludne ozve.

jakobsapple1
25. mar 2013

@mistisa, ano nech sa kludne ozve.

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 no sak prave tie grafy to ale niekedy oznacuju tak neviem, niekedy to proste nesedi

11miuska11
25. mar 2013

@rica1 treba sa na to hlavne pozerat s rozumom a neverit slepo grafom 😎

rica1
25. mar 2013

@11miuska11 tak si myslim, je to o pocitoch.. ta BT je asi ako taky spolufaktor toho vsetkeho...

lenkaa33
25. mar 2013

@mistisa kuk ip ...som ti poslala pred par hodkami kvoli OHSS

mistisa
26. mar 2013

@jakobsapple1 ahoj ved som zabudla 🙂 🙂 kto nech sa ozve? 😅 😅 😅

rica1
26. mar 2013

@11miuska11 dnes 7DPO som stupla zo včerajších 36,5 na 36,7 a dole mam 37,0 , pád bude hrozny:-/

ditezka
26. mar 2013

@zuzuzu30 Juj, však by som aj pridala foto, ale stratila som káblik od mobilu na stiahnutie fotiek :( Ale vytiahnem kartu do čítačky a dám. Už aby prešli dva týždne, nech môžem ísť k doktorke. Toto je strašne dlhá doba, takto čakať ....
No hot tips? Jediné, čo si za minulý mesiac pamätám je, že som sa hnevala na chlapa, že týmto našim tempom nikdy nezamiesime. Takže fakt netuším, kedy sa nám to zadarilo, ale som rada, že sa zadarilo 🙂
Ale tlačila som aj ananásik, no neviem či v správnom čase, no mala som na neho neskutočnú chuť 🙂

macusa03
26. mar 2013

@mistisa no neviem čo ma tak skolilo ...najskôr ma asi nakazila moja polovička 🙂 liečim sa ako sa dá 🙂 nechcem veľmi po lekároch lebo hneď nasadia antibiotiká a ja tie veľmi nerada beriem,oslabuje to imunitný systém 🙂

mistisa
26. mar 2013

@macusa03 no tak pekne cesnak medzi pupky a tret s mm kym sa nevsiakne.taky budete zdravy 🙂 🙂 no ja tiez nerada antibiotika 🙂

11miuska11
26. mar 2013

@rica1 no vidis, ja som ti vravela, ze v ustach je to mätúce!! 🙂 37 je super BT na poovulacnu fazu 🙂 aky pad? O com hovoris? 😒

11miuska11
26. mar 2013

@mistisa ahoj, uz si dnes OK? 🙂

rica1
26. mar 2013

@11miuska11 no v ustach je to podla mna rovnake len sa to pohybuje v nižších teplotách, no vieš ten pád bol myslený v grage som teraz vyššie a ked klesnem že to bude pad☹ ja nechcem klesnut☹

aduska4569
26. mar 2013

Ahojte a ja sa k vám pripájam.My sa s priateľom tiež pokúšame o bábätko síce už dlhšie (cca 2 roky)ale nejako sa nedarí.Teraz mi skončili plodné dni tak sme skúšali tak uvidíme.Sme obaja s toho už nešťastní.

mistisa
26. mar 2013

@11miuska11 ajooj ani nie ☹ stale bolesti.volala som do ferti akurat a kontrolu mi prehodili na stvrtok ze radsej ma chcu pozriet skor. tak uvidime 🙂 som zvedava veru 🙂 mam hrozne silnu mrchu aj z toho ma boli brusko a povedala ze to je reakcia na tie injekcie lebo vajecniky rastu a vytvaraju sa vajicka takze je uplne normalne ze mam take bolesti. preto mam radsej prist stvrtok. 🙂

aduska4569
26. mar 2013

Ahojte ja sa tiež pripájam k vám.My sa s priateľom tiež pokúšame o bábätko síce už dlhšie (cca 2 roky)ale nedarí sa nám.Teraz mi skončili plodné dni tak sme skúšali tak uvidíme.