Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@natalinda88 hmm, tak to je smutne, že si prisla o babo. A merias si teplotu? kedy ocakavas mrchu?
je to bolestivé, no v podstate som sa s tým už zmierila, že to malo tak byť... :( nič iné mi neostáva len veriť, že to ďalšie tehotenstvo už bude úspešné.... nemeriam si...., no ak dostanem menzes , tak by som si začala meriať ktorý by mal prísť 20-teho, to je 28.dní, ale minulé cykly po potrate som mala 32 a 31-dňový, čiže neviem aký bude tento.... a ty si meriaš ? a dá sa v tom vyznať ?
@natalinda88 aj ja by som mala dostat 20. Meriam, jasne ze sa da v tom vyznat. baby su tu uplne uzasne a ked treba pomoct tak radi pomozu, aj pri zostavovani grafu. aj mne pomohli. Ale tento mesiac ste sa snazili, ci??? takze by to mohla byt sanca nejaka... 😀
@azzura mojka a mysliš že biele gatky môžu mať nato nieaky vplyv? 😀 😀
@azzura no tak to je náhodička 🙂 takže si aspoň dáme vedieť, že ako sme dopadli.... 🙂
samozrejme, že sme sa snažili tak každý druhý deň do 16.teho dňa cyklu, teraz trošku pauzujeme.... 🙂 tak snáď sa podarilo....a vy ako snažilkujete ? 🙂
@purina12345 tak moja šup šup do snažilkovania, budem držať všetky prsty aby ti to moja vyšlo 😀 , takže ty dnes manželikovy take dobrotky vyvaraš? 😎
@vardzikova 😀 neviem,ale tento mesiac skusam, tak dam vediet 🙂 Ale co clovek nespravi pre babo, hocjaku pakovinu, ale co ked na tom nejakej pravdy je 😉
@azzura no ale snáď ten graf potrebovať nebudem, no ak len predsam určite sa ozvem až mi pomôžete 🙂
@natalinda88 jasne, že sme sa snazilkovali. Ale ja mam urcite problemy tak neviem, vo februari idem na prefuky, ale nebolo by zle keby motyka vystrelila a nemusela by som ist nikam 🙂
@purina12345 : tak konecne 🙂 drzim palce do snazenia 🙂
Dnes mi prišli poštou ovu a tehu testy, som zvedavá, ktoré viac využijem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 alebo skôr 😅 😅 😅
@natalinda88 jasne, že ked bude treba pomožeme.....odbornička na grafy je tu purina12345 🙂 a je hrozne mila 😎
@purina12345 dneska to príde, dneska to príde 😀 😀 😀 😀 nenechajte sa vyrušovať a šup šup na (do) seba 😀 😀 😀 😀
@azzura tak držím palce, aby si sa z nich čoskoro dostala... ja som sa po potrate tiež nemohla vyhrabať, problém za problémom, ale predsa vyhrabala som sa a teraz sa snažíme 🙂
@azzura ďakujem za tip, určite ju budem kontaktovať 🙂
@natalinda88 uz len pozitivne mysli, že bude len dobre 🙂
@natalinda88 nemas zač 🙂. Teraz som zvedava ktora nedostane resp. dostane skor alebo neskor mrchu 🙂🙂
@azzura snažím sa , ono nám nič iné neostáva... 🙂 len veriť 🙂
@azzura no tak to aj ja 🙂 to je hrozné čakanie....
@natalinda88 tak tak, veriť na zazraky
@natalinda88 mi hovor, posledne cykly som mala cudne, meskali a potom som len spinila na hnedo, ale tehu som nebola 😒 . Ked uz maju dojst tak nech pridu nacas a s cervenou vlajkou 😠
@azzura ako si napisala čo človek nespravi kôli babu, hociaku pakovinu 😀 😀 😀 😀 hoc by to bola len štipka pravdy vždy lepšie ako nič 🙂
@natalinda88 vitaj medzi nami 🙂 snažilkami a už aj tehulkami 😀 😀
@vardzikova no tak dnes ho budem nosiť aj na rukách len aby mal silu na snažilkovanie 🙂
a čo najviac potrebuje chlap? len sa poriadne najesť tak mu musím ulahodiť aby sa cítil dobre aj keď má o pol litra krvy menej 🙂
@natalinda88 ahoj, vitaj medzi nami, je mi veľmi ľúto čo sa stalo ale pevne verím že čoskoro sa budeme spolu tešiť z // džím palce 😵
@delideli ďakujem moja 😵
@lucecita môžeš skúsiť ako prvý ovu, ten ževraj ukazuje čiarku tiež keď je žena tehotná a dokonca ešte skôr ako tehu test ale akým zázrakom neviem
@vardzikova topaci sa chyta kazdej slamky 🙂 🙂. Ale uz by mohlo konecne nieco zabrat. Ty sa drz aby rudý prapor nevpadol na tvoje uzemie 🙂
@azzura ja som mala zase strašne silné, ale to po tom zákroku je normálne... no boli naozaj hrozne silné... :( a niekedy sa to stáva, že to zahapruje..., ale potom je zase dobre.. 🙂 už len,, aby sme boli čoskoro tehuľky... 🙂
@vardzikova ďakujem a som rada, že tu môžem byť s vami 🙂
@natalinda88 🙂 Ono skoro kazdy tyzden tu nejaka tehula pribudne, minuly tyzden 2 ale tento este ziadna ale adeptky su tu 🙂

Ahojte 🙂
chcela by som sa pridať k vašej diskusii, nakoľko sa tiež snažíme o bábätko.....
nie som síce prvosnažilka, lebo som prednedávnom o bábo prišla, no snažíme sa, aby to prázdno zaplnil ďalší anjelik.... 🙂
akurát som 21 DC a nemôžem sa dočkať testovania...., teraz len veriť, že sa to podarí... 🙂