icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bimba01
26. mar 2013

ahojte babulky.... my sa spriatelom pokusame od januara..... v nedelu som si nasla dve ciarky a dnes u lekara potvrdili, ze je tam bublinka 🙂 drzim vam palce!

mistisa
26. mar 2013

@aduska4569 ahojkaj vitaj medzi nami 🙂 tak skusate zatial bez lekarov? no tak uvidite bodaj by to teraz vyslo 🙂 budem drzat palceky 🙂

mistisa
26. mar 2013

@bimba01 jeeej tak gratulujeem. super 🙂 🙂 a poriadno tu posli vela tehu virusikov 🙂 🙂

aduska4569
26. mar 2013

@mistisa ďakujem,áno skúšame ale bola som už u lekára tak mi zistil že mám oslabené vaječníky tak sa mi to zlepšilo a povedal mi že máme skušať a že ak nič tak potom mám prísť k nemu.joj tak by som bola rada keby že sa podarí.dakujem

mistisa
26. mar 2013

@aduska4569 neboj urcite to vide 🙂 🙂 moc moc budem drzat palceky 🙂 🙂 aj si skusala nejake kvapky alebo take na prirodnej baze?

11miuska11
26. mar 2013

@rica1 nebooooj, nebude ziaden pad a basta. Ved ste poistovali 🙂

11miuska11
26. mar 2013

@mistisa tak uz smelo dobojuj, ved sa to oplati, aj ked su bolesti, drzim palec!!! A dokedy by si mala takto "trpiet" ? ☹

lillynecka
26. mar 2013

Ahojte ahojte uz dva mesiiace sa s priatelom snazime ci cez plodne dni ci neplodne dni a staaale nic ☹(( testy vysli neegativne a uz newieme co mame robit ☹ snazit sa budeme ale oplati sa? 😲

oskvarka
26. mar 2013

@lillynecka 2 mesiace? ... to je uplne kratucko

lillynecka
26. mar 2013

šak to hej to je krátke ale newiem či sa podarí 🙂 ale hádam, že áno 🙂

@oskvarka

oskvarka
26. mar 2013

@lillynecka jasne ze sa podari preco by sa nemalo.. treba mysliet pozitivne 🙂
vlasne by som povedala ze treba moc na to vobec nemysliet a pojde to ;)

mistisa
26. mar 2013

@11miuska11 jasne ved chceme uzlicek 🙂 kaslat na bolesti 🙂 no do odberu a ten kedy bude neviem uvidime vo stvrtok co povedia 🙂 🙂 🙂

lillynecka
26. mar 2013

widíííš to máš pravdu nemysliet nato a potom to príde 🙂 dakujeeem za pozitívne myslenie ;)
@oskvarka

11miuska11
26. mar 2013

@mistisa no super 🙂 A preco musis po odbere cakat az 2 mesiace? Lebo som zachytila len tuuto info, ale nie preco.

mistisa
26. mar 2013

@11miuska11 lebo mi hrozi OHSS je to syndrom ktory vznika pri PCOS co mam ja. je riziko vkladat hned lebo vajecniky budem mat ako detsku hlavicku.tak tak.mohlo by ma to ohrozit ☹

11miuska11
26. mar 2013

@mistisa ty mas take velke vajecniky?? A co urobia, aby sa ti zmensili? To mi je luto, toto. Pocuj a ty ked si si merala BT, mala si niekedy ovulku bez liekov?

mistisa
26. mar 2013

@11miuska11 no este nemam ale moze sa stat ze budem mat koli PCOS. to uvidi doki vo stvrtok podla sona ako reaguju vajecniky 🙂 dam potom vediet 🙂 no ani raz veru.ani ovu testiky neboli nikdy pozitivne 😒 😒

11miuska11
26. mar 2013

@mistisa Pytam sa preto, lebo sa aj ja bojim, ze to mam, Kedze mam dlhe cykly, ale BT mi ovulku ukazuje, tak snad to nebude ono a iba omeskana ovulacia. Drzim palec vo stvrtok!! daj vediet urcite 🙂

mistisa
26. mar 2013

@11miuska11 no ono PCOS su vselijake ale je to na obycajnom sone vidiet.keby si to mala ti to dr urcite povie 🙂 🙂 dakujem moc moc hned podam info 🙂 😉 😉 😉

vikis5
26. mar 2013

ahojte, pripájam sa aj ja do tejto skupiny...s manzelom sa snazime od septembra minulého roka a stále nic..moj bol uz aj na spermiograme, ja prednedávnom u gynekologa, ktory tvrdí ze som zdravá...a stale nic..tak sa pýtam v com je problém? asi v tom ze na to stale aj ked si to nepripústam myslím☹

aduska4569
26. mar 2013

@mistisa už by sa to mohlo podariť a nie nič také som neskúšala

mistisa
26. mar 2013

@aduska4569 no budem drzat palceky moc moc nech sa podari 🙂 🙂 uvidis 🙂 🙂 🙂 musime mysliet pozitivne inak sa to nepodari.🙂 🙂 🙂 🙂

mistisa
26. mar 2013

@vikis5 ahojko vitam ta medzi nami 🙂 neboj podari sa uvidis 🙂 skus vypnut hodne na tom robi psychyka ked mate vsetko oki potom tam bude asi ta psychyka 🙂 neboj telo zvladne vsetko na co je pripravena hlava tak ju pekne vyprac poupratuj v nej a uvidis ze sa ani nenazdas a budu dve paliceee 🙂 drzkam palceky moc 🙂

aduska4569
26. mar 2013

@mistisa dakujem a ja si myslím že sa to podarí ale netreba tak na to myslieť,ja si myslím že to príde ked budeme najmenej čakať

vikis5
26. mar 2013

@mistisa no ved ja viem, ze je to o tom aby som na to nemyslela...ale napriklad vcera som citala knihu a zrazu som si uvedomila ze ratam kolko dni mam do MS a tak...proste ja na to nechcem mysliet ale aj tak to je stale v hlave :D

mistisa
26. mar 2013

@aduska4569 presne tak 🙂 budem silno drzat paclceky aby to bolo co najskor 🙂

mistisa
26. mar 2013

@vikis5 no viem o com hovoris neboj aj viem ze je to tazke ale neboj zvladneme to vsetky a zachvilku budeme vsetky tehulky 🙂 🙂 🙂 ja som si dala minuly rok pol roka pauzu ale taku ze som na to vobec nemyslela uplne som to vyhodila z hlavy. aj s mm sme sa venovali inym veciam prerabali sme si chodili sme na vylety na vikendovky a uplne sme to vypustili 🙂 a teraz mam vela optimizmu a sil to riesit znova 🙂 🙂 🙂

aduska4569
26. mar 2013

@mistisa veľmi pekne dakujem 🙂

lenkaa33
26. mar 2013

@vikis5 ahoj , vitaj.... ake testy ti lekar robil?

mistisa
26. mar 2013

@lenkaa33 ajooj micik ako moja? ja mam posunutu kontrolu na stvrtok tak sa tesim. som zvedava co doki povie 🙂 🙂