icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

11miuska11
29. mar 2013

@mistisa moja zlata..moc dakujem ..keby sa pusinka dala poslat, tak ti poslem 😉 snazim sa dat nejako dokopy a verim, ze to bude dobre. tebe na zaklade coho zistili, ze mas PCO? mne sa zatial potvrdili len nepravidelna MS a obrazok na sone a bojim bojim na HP 😒

mistisa
29. mar 2013

@11miuska11 micik poslala si ved mi nieco pristalo na licku 😉 a posielam ju spet.no ja nepravidelna ms ,sono,a HP budem drzat palceky aby to HP neukazal.moc na teba budem mysliet zlatik.ja mam dnes opet pichanie hlavne na pravo asi zase rastu.dnes dalsia davka uz pichnuta.dufam ze budu zase vacsie moc sa modlim 😉😉😉

11miuska11
29. mar 2013

@mistisa drzim palecky silnoooo...aby sa to podarilo, ved pan Boh nas ma rad, takze nam urcite vsetkym pomoze 😉 budeme si nase babenka o to viac vazit 🙂

patusha282
29. mar 2013

Ahojte my sa snažíme už od leta a zatiaľ nič...teraz mi meška MS, mala som dostať v nedeľu a zatiaľ nič,...mám si už urobiť test??

lenkaa33
29. mar 2013

@mistisa narkozy sa bat nemusis, na tuto narkozupri odbere vraj netreba ani take predoperacne vysetrenia ako pri laparke,ktoru uz mas za sebou. Len je to taky neprijemny pocit, to rozumiem, Tak nech sa len vajka tvoria a krasne rastu a su kvalitne. A ten OHSS , da sa tomu nejako predist? asi nie, ze? Len tie tekutiny pit hm.

mistisa
29. mar 2013

@11miuska11 dakujeeeem budes prva ktorej pisem dufam ze dobre spravicky 😉😉😉 urcite mojka.budu nam o to vzacnejsie 😉 ja to vidim na svagrinke oni boli na 9 pokusoch IVF 4x potratila a 4 sa neuchytili az posledny vysiel a maju malinkeho ma rok a pol.a tak neskutocne si ho vazia ze az 😉😉 neboj v roku 2014 uz budeme kocikovat vsetky 😉😉

mistisa
29. mar 2013

@lenkaa33 no to presne ten blby pocit hm. No ked som zvladla laparku toto musi byt med lizat 😉 no veru asi nie mne dr.hovoril ze to maju vlastne tie vajecniky vrodene takze s tym nic nenarobime.proste bude vela vela vajoka automaticky bude ohss.pijem stale vela vody snazim sa aspon.😉😉 a ty si ako na tom moja?

lenkaa33
29. mar 2013

@mistisa ja sa mam dobre 😉 😉 😉 .... ( poslala som ip ) ..... predsa to napatie tam je, je to narkoza a celkovo, taky pocit ..ale zvladnes, si bojovnicka 😉 a hlavne ta krasna odmena po tom vsetko 😉 ..takze stoji to za to..,.

acerka11
29. mar 2013

@zuzuzu30
@11miuska11
@lenkaa33
Ahojte dievcence uz som tu.....včera som došla domov......bol to nadherny týžden.......tažky ale krasny.......musim priznat ze sa mi od malej nehcelo ale na druhej strane som sa tesila na manzela po 9tich dnoch........a samozrejme na snazilkovanie.......ako sa mate co mate nove?......BT si meriam tak uvidime co bude tento cyklus........prajem vam pekne sviatky dievcata a prijemne snazilkovanie....... 🙂

11miuska11
29. mar 2013

@acerka11 ahojky, a ktory si DC? ja som bola na sone vo stvrtok a lekar mi ovulku nepotvrdil, i ked BT mi ovu jasne ukazuje. Ved vies, kde mam graf, tak mrkni. Uplne som z toho mimo, ze vsetko, okrem sona mi poukazuje na ovulku. No nic, pockam si na MS a dalsi cyklus snad bude lepsi s inofolicom. drzim palec a vitaj medzi nami zase 😉 😉

acerka11
29. mar 2013

@11miuska11 ja som dnes 11DC tak uvidime aky bude tento cyklus.....to je zvlastne to co pisesze vsetko ukazuje na ovu len sono nie.....ale ja by som asi skor verila dr.......ludske telo je pre mna strasnou zahadou

patusha282
29. mar 2013

tak po skoro ročnom snažilkovní 🙂

lenkaa33
29. mar 2013

@acerka11 ahojjj... tak vitaj spat. 😉 pekne ti ubehol aspon cas s neterkou a hned aj cas cakania na snazilkovanie. K doktorovi a sono sa nechystas?

lenkaa33
29. mar 2013

@patusha282 krasny testik ....gratulujem 🙂 a vela stasticka a zdravicka 🙂

patusha282
30. mar 2013

@lenkaa33 dakujem velmi pekne 🙂))

mistisa
30. mar 2013

@11miuska11
@lenkaa33 ahojte kocky aj vsetky ostatne.kontrola dopadla super vajka rastu je ich hrozne vela.v utorok mam kontrolu pravdepodobne poslednu.mam pocitat vo stvrtok odber vraj najneskor piatok ale na 90 % stvrtok 😉😉😉 joj super 😉

lenkaa33
30. mar 2013

@mistisa supeeeeeer. vsetko ide podla planu 😉 ..... ako sa citis?

mistisa
30. mar 2013

@lenkaa33 ano joj som rada chvalabohu moc sa tesim. 🙂 citim sa nic moc normalne ma postipkava stale ta ranka po cetrotide 😒 a boli ma vsetko hm.taka som slaba ☹ ☹ ale snad to prejde, uz to pojde rychlo 🙂 🙂

acerka11
30. mar 2013

@lenkaa33 ahoj.....ano ubehlo to velmi rychlo......no k doktorke sa zatial nechystam lebo by ma nevzala.....pockam este tento cyklus ci sa nam nezadari a buduci mesiac ak nebudeme tehu manzel pojde na kontrolny spg a ja zmenim dr......ako sa mas co mas nove? 🙂

lenkaa33
30. mar 2013

@mistisa ranka po cetrotide ? to co je? ... tak pekne oddychuj, aj tak je take pocasie na nejaku dobru knizku ..musis to vydrzat..... 😉 .... . tak si urobnejaky cajik a supni sa pod deku a pozeraj tv alebo si citaj nejaky casopis, knizku ..,. ako idylicky som to opisala , co? 😉

lenkaa33
30. mar 2013

@acerka11 ahojkyyyy.... tento lekar , kam chodis nevyhovuje? ale ides na to dobre. este pockaj tento cyklus a ak nic, tak potom to zacni riesit... ved cas tak letiiiiii ...... ved uz mas snazilkovanie o chvilku opat, tak mozno to teraz vyjde .... 😉 .... ja sa mam fajn 😉 .... napisem ti neskor IP, len teraz uz musim utekat z domu,,,, tak napisem vecer. pekny dnik prajem ;)

mistisa
30. mar 2013

@lenkaa33 no ten vpich ;) to mi aj hned povedala sestricka ze bude zacervenana a stipkat 😉 hm veru mas pravdu 😉 sice neviem ci sa mi to podari lebo zachvilu dojde moja 4 rocna neterka a 1 a pol rocny synovcek tak bude plna chalupa ludi a deti 😉😉😉 joj tesim sa na nich drobci moji 😉😉 uz nech mam aj ja takeho krpcoka 😉😉😉

julka82
31. mar 2013

Ahojte snažilky, my sme začali snažilkovať v novembri 2012. Asi ako väčšina z vás, prvé dva mesiace som si urobila niekoľko tehu testov a nič. Čakala som, že to výjde na prvý krát. A teda tie prvé dva mesiace som z toho bola hotová, že to nejde podľa očakávaní. Ešte si hovoríme, bude to dobrý darček pod stromček pre celú rodinu. A teraz je pomaly apríl a žiadna zmena. Tak som si začala čítať kadejaké fóra a príspevky. Ale vám poviem, čím viac to tu čítam, tým som viac nervózna z toho tak asi s tým prestanem :D . Musím tu nájsť nejaké príspevky, ako žienky snažilkovali a nakoniec to vyšlo, to sa potom číta lepšie aj má človek väčšiu nádej. Mne moja dr nasadila ešte v novembri duphaston a taktieť mam vyoperovanú polovicu štitnej, takže mi dr zvýšila euthyrox z 25 na 50tku. Navyše mám polycystický jeden vaječník, ale ževraj to nebráni v otehotneniu. Dr povedala, že máme skúšať do februára a potom prísť. Ešte som ale u nej nebola. Podľa mňa ak k nej začnem chodiť bude to zbytočne psychická záťaž, takže ešte počkáme a budeme skúšať. Snažím sa byť v pohode a na umelé oplodnenie absolutne nemyslím, aj keď vek už nie je najpriaznivejší na prvé bábatko. Jedine čo som našla je kalendár podľa dr Jonáša a tam je jeden aprílový termín. Takže ten vyskúšame a uvidíme :D aj keď neviem či mi to nevýjde cez cyklus. No uvidíme. Ja len že v tom nie ste samé a hlavne netrápte sa ešte, ono je to krátka chvíľa na to aby sme sa začali stresovať a panikáriť. Myslím, že čím viac v pohode budeme, tým skôr sa to podarí. Držím palčeky 🙂

acerka11
31. mar 2013

@lenkaa33 nie ta dr co mam mi nevyhovuje len z toho dovodu ze jej vsetko velmi dlho trva......na kazdy ukon sa musim objednavat ale v neskutocnom predstihu a ak sa nechcem objednat musim prist rano o pol 6tej a vystat si radu na cislo......proste des......a ked som sa na hoci co objednala taj min mesiac dopredu a este zaplatit.......uvidim teda ako bude tento cyklus a tak sa rozhodnem......tesim sa na IP

vikis5
31. mar 2013

@lenkaa33 ahoj, no bral mi vyter na testy na chlamydie, kuttivaáciu a ked dostanem MS tak mam ist na hormonalny profil...a z kultivaciu mi zistil ze mam mykozu, co ma dost zobralo, lebo viem co to znamena mat ju a mne absolutne nic nebolo, nic ma nesvrbilo...tak som ostala zarezena ze ktovie ako dlho to uz mam ked to necitim...a ci kvoli tomu sa nam nedari

vikis5
31. mar 2013

@zuzuzu30 ja sa asi prihlasim k tomu psychiatrovi preventívne 🙂 drzim palce nech sa to coskoro vydarí

vikis5
31. mar 2013

@julka82 vitaj, neboj, najdes tu vela pozitívnych príspevkov 🙂 ja uz ani testy nerobim,skoda vyhodených penazi, to si radsej kupim poriadne velku cokoladu a flasu frankovky 🙂

vikis5
31. mar 2013

@patusha282 v dobrom závidím 🙂

julka82
31. mar 2013

@vikis5 xixi presne tak 😀 aj ja si vzdy poviem, ze kludne si daj kym mozes, za poharik neuskodi 🙂

vikis5
31. mar 2013

@julka82 presne, sak potom uz nebudem dobre dlho moct nič piť, ale sak ne zeby som to teraz nejako prehanala