Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@acerka11 to teda urcite zmen lekara. a ked pojdes k novemu lekarovi, tak trocha pridaj, ze ako dlho sa snazite a ze nie len tak nahodne, ale veeeeelmi aktivne.... pretoze aj ja som mala lekara, ktory mi povedal, ze do roka snazenie je normalne. ze mam prist po tom, ale ked mi to uz budem velmi netrpezliva, ze mozem prist skor. Tak ja som hmed nabehla k inej lekarke, lebo by ma asi poslal kade lahsie, keby ma videl o mesiac spat. 😉 ata lekarka bola aktivnejsia musim povedat. A tiez to par mesiacov trvalo, kym som prisla na problem. Takze urcite zmen lekara..... 😉
@acerka11
@mistisa
ahojte kocicky 🙂 nejako zacinam mat na haku, co videl, ci nevidel moj lekar, pozriete na tu teplotu!!! Neverim, ze BT sa moze az takto mylit! Tomu proste odmietam uverit a basta!! http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... 🙂 ako sa mate vy? Hmmm?? nieco nove, okrem tohtotyzdnovo vyberanych vajicok?? Inak, gratulujeeem, 50 % babatka budes mat za sebou 🙂
@patusha282 Pekné, pekné, gratulujem 🙂 Ja som si tiež také našla pár dní dozadu 🙂 Ako sa cítiš?
@11miuska11 @mistisa
"50% bábatka" 🙂 🙂 🙂 To si pekne pomenovala. Držím päste, nech to dobre dopadne. A kedy ideš na odber?
@11miuska11 jasneeee.miciiik len sa pekne sleduj oki? Joj bodaj by ola.pozrem grafik domka som cez telefon 😉 ideme do tej blavy nervozita stupa uf 🙂 drzkaj palceky nech je uroda 😉
@mistisa drzime, mysliiiime 🙂 🙂 tfuj tfuj tfuj 🙂 🙂
@11miuska11 dakujeeeeem 😉
@lenkaa33 ajooj moja 😉 je ich hrozne vela folikul na foliku hm.tak uvidime snad bude uroda velika.no dnes rmeste o 21:00 diphereline do brucha zajtra kludovy rezim a vo stvrtok na 7:30 v ba na odber 😉 som zvedava kolko bude 😉 veru teraz som mala nervy ze mrchata nechodi a uz mam pozajtra odber 😉 leti to hrozne rychlo 😉 dakujeeem moc moc moc 😉
@ditezka no niekedy mi je super ale niekedy mi je tak zvláštne...chválabohu nezvraciam ani nič také :D :D a tebe je ako? 🙂
@11miuska11 ahoj.....u mna zatial nic nove lento ze som pred ovu.....aspon teda dufam.....manzel mi pred chvilkou odisiel do prace (do Španielska) a ovu za dverami.......dufam ze to stihneme ked sa vrati.......ocakavam ho vpiatok ale to bude urcite mrtvi takze az vikend bude snazilkovanie........dufam ze to neminieme.......no ale co uz......BT stale meriam a drzim sa dost dole......ty sa neboj a nezahadzuj sance......aj lekari sa mozu mylit.....treba verit a byt pozit. naladena......este pockaj a skus testnut ci?
@11miuska11 a tvoj Dr nosi kolkatky dioptrie mojka?ved to musi byt ovulka dla grafu.teplotka vyletela a drzi sa hore!
Verim,ze si ho nepocuvala a poistili ste zlava aj z prava,hm? 🙂
akoze ja budem taka mudra z toho kona zachvilu,ze si otvorim vlastnu gyn poradnu 🙂 haha
@mistisa babula drz sa,uz sa blizis k cielu.parada.ani sa nenazdame a budeme tu typ kocikov rozoberat! verim tomu 🙂
@lenkaa33 ako sa mas zlatko?pokracujes k cielu pomalicky? psychika? ja tento mesiac ovulka pocas manzelovej sluzobky zrejme,ale cakam nedockavo na stery na tie vsetky pliagy.tak aspon daco tento mesiac 🙂
@acerka11 grafik by si mohla poslat,nech vykukam trosku 🙂 ja som zacala merat za dnes,som 11DC,tak uvdime co nameram teraz.minule som namerala crevnu virozu ze ano
@patusha282 ani si nenapisala tajne tipy a triky ako sa to konecne podarilo 🙂
kolko ste snazilkovali?kedy mas ovulku,aky dlhy cyklus?pis,pis,zvedava som.zbieram tipy od tehuliek totiz 🙂
a este poprosim to tu troska rozsirit xixixi
@acerka11 no, ja testovat urcite nebudem, lebo bol muz na sluzobke, potom chory a cukrovali sme asi den po ovu. Takze tehu nemam byt z coho 🙂 Takze sa uz tesim na stvrtok - piatok, kedy moja milovana MS dorazi. Uz sa jej neviem dockat a zacinam novy cyklus. Manzel bude musiet byt k dispo hocikedy, ked si zmyslim, takze sluzobky max na dva dni, alebo pojdem s nim 😀 😀 😀 heh. ale nema ziadnu v plane, iba jednu jednodnovu, tak snad sa trafime do ovulky tento cyklus najblizsi a ze moja ovu bude konecne potvrdena aj sonom. .Pekne meriam, pijem inofolic a verim, ze to proste tento rok vyjde a basta. A je jedno kedy 🙂 mam taky velky pokoj v sebe a uz sa tak netrapim. Dost ma tie "soky" posilnili a mozno je aj dobre, ze sa udiali 🙂 Citala som, ze ides menit lekara a robit nejake radikalne riesenia, ci co..co si tym myslela?? Ja idem dalsi cyklus na HP a na sono pojdem az ked budem mat minimalne 3 dni zvysenu BT, nech tam nechodim ako picinko 🙂
@zuzuzu30 haha..ze kolkatky dioptrie 😀 hehe. snazim sa to brat s humorom a aj keby teraz bola ovu, my sme ju prepasli, bo muz bol na sluzoobke a prisiel chory. Cize za dva tyzdne sme cukrovali raz a potom az den po ovulke. Takze nic by z toho nebolo, aj keby to je ovulka. Uz sa neviem dockat MS: MAla by prist koncom tyzdna 😵 😵 😵 pojdem na HP, v klidku inofolic budem pit, odvary z tradicnej cinskej mediciny na vyzivovanie krvi a plus vraj nejaky novy mi da specialne na ovulaciu. Tak uvidime. Snad zaberie 🙂 Ja uz sa tesim aj z toho, ze som mala zvysenie BT o 8 dni skor, ako minuly cyklus. Vkladam velke nadeje do toho dalsieho cyklu. Juuuj.. A ty ako napredujes? hmm?
@mistisa tak som rada, ze kontrola dopadla dobre. Vela sil naber do stvrtka, nech sa moze vyliahnut krasne babo z tych dokonalych vajicok, co si vysedela 😀 😀 😀
@patusha282 Ja by som stále len spala 🙂
@11miuska11 ahojky, ja idem v pondelok na priechodnosť tak sa celkom začínam aj báť☹

@vikis5 neboj aj tebe sa podarí...🙂)