Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11 dakujeeem moja moc moc. Joj veru stresy uz mam.akurat mi volala sestricka ci nemozme dojst skor aj o 7:15. Joj mam strachy davam si studentsku pecat na obalenie nervov.😉😉😉 a ty ako mojko?
@mistisa dobre zatial, hore som dala grafik. MS najskor v piatok pride, lebo mne den pred klesne BT a dnes stupla kustik, tak uvidime 🙂
@11miuska11 nooo tak pekne pekne uvidis.ja uz chytam stres chichichi 🙂 uz nech som na izbe po zakroku s mm 🙂 🙂
@11miuska11 no ja len dufam ze sa mylis s tou mojou ovu.....manzela mam do piatku v spanielsku takze dufam ze ziadna ovu este nieje......co sa tej mojej dr. hej uvazujem velmi otom ze ju vymenim........vsetko jej strasne dlho trva....ja tu len citam ako tu pisu vsetky baby kde vsade idu na ake vysetrenia resp sona a HP......a ja nic ja ma len cakat podla mojej dr...... niekedy my to pride akokeby si tu baby robili tie vysetrenia same alebo ze dr. skacu ako ony piskaju......pockam este tento cyklus a ak nebudeme tehu tak manzel musi na kontrolny spermiogram a ja zmenim dr ak sa moja nerozhybe
@acerka11 ale pozerala som WZ a tam mas v grafe pred dvoma dnami hviezdicky. Keby je dnes ovu, to je este stale ok 🙂 zubrienky vydrzia. Co sa tyka tej lekarky, tak to ju urcite vymen. Ja chodim na sono, ked potrebujem. Lekar mi vzdy povie, ze podla BT mam chodit, ked sa mi zda, ze je ovu a tak. A hormonalny profil je zaklad. Ale drzim palec, nech nemusis chodit na vysetrenia a podari sa vam tento mesiac 🙂
@11miuska11 to mas pravdu velka noc bola aktivna no ale dufam ze ovu pride az v piatok resp. sobotu......bude ma šľak triafat ked mi zajtra ukaze na grafe ovu.......a to i este manzel pred vcerom vravel ze hned ako mi ukaze na grafe kriz....vies ten na fertility freands........tak hned mu mam povedat a ak nebude niekde za hranicami ideme na vec.......tak dufam ze moje telo packa kym sa mi manzel vrati 😒 ........no vidis aj ty chodis k dr ako uznas za vhodne.....keby som ja tak sla tak nnusim rano pred siestou stat na casenku.......a ked sa chcem na nieco objednat tak cakam min 2 tyzdne....optimalne mesiac co je total chore
@acerka11 tak to je fakt total chore. Urcite zmen lekarku a pohnes sa vpred. Dobre si sa rozhodla 🙂 tak budem drzat palec, nech ovu pocka do piatka minimalne, nech vsetko postihate 😀 juuuj, tesim sa s tebou a budem netrpezlivo cakat na tvoj zajtrajsi grafiiik 😅
@zuzuzu30
@acerka11
@11miuska11
@mistisa
@seraa
@veeeron
@lucianellamartin @rica1
Ahojte babule. ako sa mate? seraa a lucianellamartin vy ste kam zabludili??? 😉 ...
tak vcera zo mna vysiel 15 cm hlien. Ake sci- fi, ze? zajtra idem k lekarovi , tak uvidim , ze co mi povie, ze co to mohlo byt. 🙂
@lenkaa33 ahojky, a nemohol to byt ovu hlien? Ten sa vraj tak krasne natahuje 🙂 ktory si DC? Ja sa mam celkom OK, cakam na MS. Asi v piatok pride. Uz sa neviem dockat noveho cyklu 😅
@lenkaa33 Ajoj Lenuliiii 🙂 tak ja som momentálne trošku bokom...učím sa na štátnice a je toho fakt, že dosť tak preto som sa dlho neozvala 🙂 A ty ako? Čo nového???
@11miuska11
@lenkaa33 ahojte kocky aj vsetky ostatne babule😉 uz som domka v postielke bolesti mam riadne ale zvladnem.mame 12 vajok a zajtra rano mi zavolaju kolko bolo zrelych a kolko sa oplodnilo 😉 takze tak 😉 inak to p
@11miuska11 ahoj. bola som u lekara a ze to je normalne.... moze to byt pred ovulacny hlien mozno podla mna .... ale bolo to ako zo sci fi 😀 .... a nevies sa dockat noveho cyklu? preco? myslis, ze sa nezadarilo?
@lucianellamartin jasne, v prvom rade skola. nastastie mam statnice uz za sebou ..to boli casy 😉 .... a mozno , ked prave nic nesledujes sa vam podari ...nahoda je blbec 😉 ..... v kazdom pripade ti drzim palce, nech uz to mas za sebou a nech mas stastie na otazky 🙂 a skusajuci v dobrej naladicke 😉 co studujes? z coho mas statnice? ....ja sa mam ok... zatial nic nove, ale ked bude nieco nove a prevratne, tak to tu ' vycapim' hned na nastenku 😉 😉 a budem informovat 😉
@lenkaa33 no, kedze mi lekar povedal, ze na sone nie je zlte teliesko a ovulacia teda neprebehla, tak sa logicky tesim na novy cyklus 😀 A keby aj nieco prehliadol, aj tak sme snazilkovali az den po ovulke a tyzden predtym nic, lebo bol muz na sluzobke 😀 cele zle tento cyklus..hahah..ale neva, vkladam nadeje do toho dalsieho. Som 13 DPO a zajtra by mala prist MS! zatial sa ale tak netvari, lebo je stale hore ☹ tak snad zajtra klesne a v sobotu pride MS: Juuuuj..
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...
@mistisa oooo...gratulujem, mlada pani, tak 12 vajicok sa vam podarilo vysediet 😉 😉 😉 drzim palec, nech je co najviac dozretych a bolesti nech coskoro ustupia. Do kedy to ma boliet ? 😒
@lenkaa33 tak taky hlien to už je co povedat......to je ako votrelec v tele.....no to som fakt zvedava co ti povie nato dr. @lenkaa33
@11miuska11
@zuzuzu30
ja som teraz v stadiu cakam ovu resp. mam ovu alebo bola ovu 😀 .......uz som z toho total šialena........manzela este stale nemam doma a pride az zajtra a to bude taky unaveny ze s nim asi nepohnem.......BT si meriam tak neviem.......ja by som bola najradsej keby ze mam ovu cez vikend.......na grafe fertility freands mi este graf podla BT ovu neukazal a predpokladam ze to vyznacuje podla nameranej BT a nie podla toho kolko dni som tam zadala dlzku cyklu......neviem fakt......hlien sa uz ukazuje a dnes rano som ho mala az cokoladovy co som kukala jak puk co to vyslo von.....neviem uz podla coho by som sa mala riadit......baby ak mate nejake novinky sem s nimi 🙂
@11miuska11 moja pozerala som tvoj graf.......ak dr. nevidel ziadne zlte teliesko na sone a teda ta tvoja ovu neprebehla nechapem preco sa ti ta teplota tak drzi hore......ja som z toho tvojho grafutotal mimo
@11miuska11 noooo nebiem svagrina hovorila ze dva tri dni.dakujeeeeeeeem dufam ze sa aspon polovica oplodni 😉😉😉
@lenkaa33 waaaau tak taky hlien som v zivote nemala....ja teraz užívam je inofolic...naordinovala som si ho po skončení mrchy...dúúúfam ze to teda pomôze a uz sa zadari...s alchelmikovym cajom som prestala...aj ked mi az tak nevadil...nevidim v tom nejaky vyznam ked mavam mrchu pravidelnu...co sa tyka dzusikov tak tie si kupujem vcera som dopila grepovy dzusik..nejako tomu nechavam volny priebeh a uvidiiiim 😀
@acerka11 drzim palec, nech mas ovu pekne najskor v sobotu. graf ti vyznaci ovu podla BT a ta este na ovu nevyzera. neboj nic, to uvidis, ked ti BT vyskoci do nebies, vtedy to bude ovu 🙂
no hej, ten moj graf. ja tomu celemu nerozumiem tiez. lebo ak mi MS pride v sobotu a zajtra mi pekne klesne BT, tak iny dokaz ako dva po sebe iduce cykly s rovnakou lutealnou fazou nemoze byt nic ine, ako nasledok ovu 😠 tak som zvedava, ze aka bude BT zajtra,. ked bude zase hore, robim tehu test, lebo by som mala zacat pit odvary na MS, tak pre istotu 🙂 ale verim, ze klesne a ms pride pekne tak, ako ma a ja hura do noveho cyklu 🙂
@zuzuzu30 noo.. :D snažili sme sa od leta približne...pred dvoma tyýdnami umrel priateľovi ocko niekedy pred tým ako bol v nemocnici sa nám podailo..keď mi meškala MS myslela som si že to len z tých stresov, z pohrebu a tak, ale urobila som si pre istotu test a vyšiel pozitívny..ale u doktora som ešte nebola ešte je skoro...ovulku som si nikdy nerátala...cyklus som mala 28 dňový..ale niekedy aj 29...to si nerátaj s tým sa zbytočne budeš nervovať...🙂
@ditezka ja som unavená ale musím chodiť do práce...
@11miuska11 a ako sa citis na mrchu alebo na tehu?.......resp. normalne bez priznakov nicoho?......no som aj ja zvedava na tvoju BT zajtra........kazde rano ti obzriem graf v robote ked zapisujem svoju BT 😉

@rica1 moje zlate, hlavu hore. Ved to ta uspia a budes len trosku malatna v pondelok, boliet to nebude, neboj. Strasne na teba moc myslim a drzim palceky 🙂
@mistisa
@acerka11 kočicáááá...u teba to dnes vyzera na taku ovu, ze dovidenia!!! švihom poistit vsetko, co sa da!!!!
@zuzuzu30
Ja som dnes zase stupla s BT na 36,9 😒 takze MS zajtra nie, naskor v piatok. Lebo mne den pred MS klesne BT tak na 36,5 ..hmmm.. ale neva, ja si pockam, zase je lepsie mat lutealnu fazu dlhsiu ako kratsiu 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...