Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11 tak to je super.dakujem.a kolko sate sa snazili o babo?to ked ti chodi manzel na tyznovky muselo byt tahsie skusat,ci ani nie?a chcela som sa opytat BT sa zacina meriat az po skonceni mrchy ci sa moze zacat aj skor. 😒
@gabuliatko84 no, HAK som vysadila na konci sept. a v oktobri sme si este davali pozor. V novembri-decembri sme si prestali davat pozor. Ale tym, ze som zacala mat dlhe cykly, tak sme sa netrafili ani raz do ovulky 🙂 takze tento stvrty cyklus sme sa prvy krat trafili ako tak k terminu ovulky a zadarilo sa 🙂 takze, ked sa to tak vezme, tak na prvu supu, co som vedela, ze ovu nemam 15DC ale az okolo 40 DC 😀 ale pila som aj inofolic tento cyklus, ktory mi posunul ovulku na skor 🙂
A k tej BT 🙂 zacni merat az po skonceni MS, to staci 🙂
@11miuska11 Jj, tak som to myslela, že doki hovorila, že som mala asi posunutú ovulku ... Hm, neuverím, pokiaľ nevidím, pekné 🙂 Však keď uvidí sono, sa isto ešte polepší. I keď aj teraz je zlatý, že kvetinky 🙂 Ja akurát zaspávam úplne všade, prsia trochu naliate a bolia bradavky na dotyk. Bruško pichne len občas, ale tak málo, že to ani neriešim. Inak nič 🙂
@ditezka mna dnes uplne prestalo podbrusko boliet...ale zacinam pocitovat to caste chodenie na WC 😀 unava zatial nikde 🙂 jeeej...to je take super, moct si o tom popisat s niekym 🙂
@11miuska11 Však z toľkej vody 🙂 Ja som dnes musela o 4 vstať, čo som s skoro pocikala 🙂 Jj, tiež sa vytešujem, je super nájsť spriaznenú dušu, ktorá je na tom plus mínus rovnako, aspoň nemusím riešiť všetko z mužom a nebude mať zo mňa hlavu jak balón nafúknutú 🙂 U nás vyšlo slniečko, idem ja pekne do mesta kúpiť nejaké ovocíčko. Hm, škoda len že neviem na aké mám chuť. Toto je u mňa hrozné, ja aj keď som hladná, netuším čo by som si dala. Proste jem len z povinnosti. Nič si tak moc nevychnutnám. Ale tak lepšie, ako keby som mala misu stále obímať 🙂))) A jediné, na čom fičím, sú pribináčky, mňaaaaaam 🙂
@ditezka no, ja tomu jedlu tiez nedavam moc...hmm...nemam nejake chute, alebo hlad... ale snazim sa tiez, z povinnosti papat 🙂 dnes som uz bola so psom dvakrat na prechadze...dobre mi to padlo..ale idem si nieco ukuchtit, bo som hladnaa 🙂 ja vypijem inak denne aj 3 litre a viac!!! 😀 som ako filter 😀
@lenkaa33 ahoj vikend bol super mala som tu este neterku....vcera sme ich boli zaviest na letisko......super ze sa to tu konencne pohlo.....11miuska11 uz je tehu.......to ma neskutocne potesilo.....a ty co ako si natom.......my snazilkujeme priebezne.....robime co mozme......len podla BT neviem ci ovu bola alebo nie alebo len bude.....ale 11miuska11 my pozera graf a povedala ze bola vcera.....ak by to tak bolo bolo by to super
@11miuska11 mne len sono urobil nič viac 🙂
@acerka11 my sa ideme teraz modlit, nech ti tam ta BT vydrzi, ano ? 🙂
@11miuska11 budem rada ak to pomoze......mozete otocit nejaky ten ruzenec za moju BT 😉 ......inac citim podbruskresp. vajecniky ale to som citila aj pred 4 dnami ked som spinila
@acerka11 ked si pred 4 dnami spinila, to je len a len dobre znamenie 😅
@11miuska11 tak ja spinim kazdy mesiac v obdobi okolo ovu ale tento mesiac to bol taky čokoladovy hlien mam to aj poznacene v grafe ale teraz neviem presne ktory den to bol
@acerka11 tak uz len budeme cakat na vysledok teraz 😀
@11miuska11 tak ako tehulka? 😉
@zuzuzu30 ahoooj.... tak zeby tento mesiac to vyslo? ked sa to tak krasne rozbehlo? dokedy bol manzel prec? vies tie spermijky vydrzia aj niekolko dni, co je dobre.... a pockaju si na vajko. ved tie vsetky detickysa nerodia, ze iba z dna presne , ked prichadza k ovulacii. neboj saaaaa ...drzim palce. nech sme tu pekne jedna za druhou v tom... konecne sa to tu pretrhlo...tak velke nadeje maaam v kazdej z vas....
@lenkaa33 heh, ze tehulka 🙂 cakam na priznaky a stale nic 😀 😀 😀 aj podbrusko ma prestalo vcera boliet, tak uz len prsia nnapnute a bolia 🙂 idem dnes nakupit nejake testiky a skusim zajtra otestovat este 🙂 chystam sa aj na ten digitalny, clearblue 🙂 dufam, ze nebude moc drahy 🙂 a ty coooo?? ako ? v akom si stadiu? hm?
@rica1 a akoto, ze nevidel? nepresla mu ta kontrastna latka? ale je fajn, ze mas aspon jeden priechodny 😉 ... treba len cakat teraz kedy budes ovulovat z vajencika na tej strane. a teraz po tej kontrastnej latke by to mohlo byt uspesne, vraj sa to tak precisti. ak sa nevydafi, skus iui .... poistovna to podla mna preplaca , tak sa opytaj lekara, ci treba nejaku ziadost na to.... 😉
@acerka11 tak miuska je profik na tie grafy 😉 a pozri ako sa jej to podarilo. tak ma asi pravdu. a lekara si zmenila uz? za nejakeho akcnejsieho? ak tento mesiac nebude uspesny, co ked ste sa tak krasne trafili pravdepodobne, tak hadam sa zadari, kedze sa to tu rozbieha ..... ak nahodou nepodari, tak zacni to riesit akcnejsie, uz necakaj.... 😉
@11miuska11 to nevadi, ze nie su priznaky.... niektore zeny okrem rastuceho bruska nemaju ziadnenpriznaky. a niektore az po 2-3 mesiacoch. takze toho sa neobavaj 😉 .... ja sa mam dobre 😉 ...kuk IP 😉
@lenkaa33 ajoj mojka 🙂 no vyzera ze nemam nepichali mi nic teda co viem vlastne proti bolesti nieco mi dali ale iba jednu 🙂 nemam vobec nic chvalabohu a uz ani bolesti 🙂 ano mame 4 zmrzlinky jupiiiii 🙂 🙂 cakam na mrchu a po nej mam ist na sono ake velke su vajecniky 🙂 ale uz necitim nic ani na wc skoro. uvidime no mozno ked bude vsetko oki urobime vklad buduci mesiac 🙂 to by som sa tesila moc moc moc 🙂 a ty ako moja? ako pokracujete?
Ja uz chcem babatko, som iba ja taka zufala? Ako to prezivate?

@rica1 poistite ale radsej aj 2 dni pred ovu...ja by som to asi neriskovala 😀