Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anuska3107 aha,a to mas od lekara predpis??inac ten prasok sa pije aasi z deci vody...
@gabuliatko84 ano to mi on predpisal na dve mesiace. Ja si zalievam skoro dva deci
@anuska3107 mne sa dnes strasne toci hlava od rana a druhy den mam kramy.no ale neviem co sa deje normalne citim ako sa mi kimaca hlava.zajtra idem k tej endokrinologycke,amam aj vysledky u zenskej tak som zvedava so mi zas najde...
ja ked som uzivala duphaston tak sa mi tocila hlava 2 dni a aj zle mi bolo pred ms,
nikdy mi tak nebolo zle pred ms ako s duphastonom
@seraa ahoj,no ja uzivam duphaston uz vise roka nikdy som taky stav nemala.a nemoze to byt stoho,bo duphaston som vysadila uz v stredu...a krami mam uz druhy den,vcera sylne a dnes slabsie...ale neviem mam stale pocit ako by sa mi tocila hlava a je mi divne,a ktomu ma teraz zacina pobolievat hlava a spala by som...no co uz snad to prejde.
a vy ako dlho skusate??beries nieco,,,
aa tak mozno jarna unava alebo ms
my uz dva roky, prvej mi dal duphaston na 3 mesiace a nic tak teraz mam clostyl druhy cyklus
tak uvidime
ako dlho skusate vy?
@seraa no my vise roka...ja beriem dufaston bo mi nechodila menstruacia.ale zas chodim aj kendokrynologovi a nemam dobre visledky musim znova na sono nadobliciek,a sono vajecnikou cico.a zenska mi teraz odporucila nejaky prasok inofolik...a zajtra mam aj vysledky u zenskej...tak som zvedava
tak drzim palce ! nech su dobre vysledky 🙂
daj vediet ako si dopadla, ja mam vsetko ok teraz s klostylom tak uvidime dufam ze sa zadari
a nebudem musiet ist na prefuk a tak..
@seraa no aj ja dufam ze aspon nieco dopadne dobre.no mna posiela zenska tiez na prefuk...tak som zvedava ako to dopadne.kedy cakas kacka??? 🙂 🙂
@veeeron
@zuzuzu30
@lenkaa33
ahojte kocky takze tehu zatial nic ale mam novinku v podobe ze som konecne zmenila lekara.......strasne nadsenie na mojej strane hlavne z pristupu.....to cos a u mojej nedalo za rok sa teraz da skoro naraz 🙂.....takze dalsi plan a postup je.....3.5. folikulometria a hormonalny profil az buduci cyklus lebo teraz nestihame kedze este nema moju kartu......od dnes inofolic a predbezne 16.5. laparoskopia (to zalezi len na mne kedy chcem,to je najskorsi termin) ale idem do toho ak sa nieco neocakavane nestane tak 16teho idem na tu laparku.......manzel ide buduci tyzden na kontrolny spermiogram.......konecne budeme mudrejsiiiiiiii 🙂
@11miuska11 ahoj,no asi je,lebo moja doki mi povedala ze nevidi odraz plodu ze mam slabu sliznicu ci co...nechapem a co je to ten liek co si mi pisala??
@lea43 inofolic je na podporu dozrievania a skvalitnenie vajicok 🙂 je to vitamin a pomohol velmi vela babam otehu..vratane mna 🙂 drzim palec, silno 🙂
@acerka11 ahoj mojka.akurat som ti chcela pisat,ze ci si uz dostala MS.ako vidim hej,do prdele,aky nadejny grafik!to je nechutne,so mnou takto vtipkoval moj graf minuly mesiac. a prisla ti MS nacas? Ja totiz nemam uplne pravidelny cyklus,ale meska mi cca 2 dni,ale test je negativny! tak neviem co sa to zase porobilo :(
neboj moja,zmena doktora ti pomoze uvidis. ja sa s tym nekaslem,buduci mesiac chcem ist na ten rontgen vajcovodov. Sak sa mi zda,ze uz to nejako dlho trva...
o miuske viem,ze je tehu,super aspon niekto!
hlavu hore,zachvilu budeme aj my,uvidis!!!!
@11miuska11 ahoj mamicka nasa!ako sa mas?vsetko super pozeram 🙂 pocuj,kedy si si robila tehu test a bolo uz vidiet aspon ducha?mne meska cca 2 dni,testik negativny,tak neviem hm.nechcem si nic nahovarat,ale tak uz vymyslam haha - niekomu stupa pomaly hcg atd 🙂
drzim palce a posielaj tehu virusiky poriadneee
@veeeron
@11miuska11 baby a co stoji ten infolic?je to doplnok alebo na predpis?je to prirodne alebo? rozmyslam aj ja nad tym..
@zuzuzu30 ahojky 🙂 posielaaam vela 🙂 Ja som si robila test na 17DPO a bola ciarka slabsia, ale dost vyrazna, uz to nebol duch..ale ako pises..kazdemu inak stupa HCG. Ja som mala v 6tt HCG nad 10.000 🙂 pozri ku mne do albumu na ten prvy test 🙂 pekne si este pockaj, skus otestovat o 2 dni 🙂 Inofolic je vitaminovy doplnok a nie je na predpis 🙂 stoji myslim okolo 14eur jedno balenie (je tam 20 sackov) 🙂
Ja sa mam celkom fajn,,zvykam si na nevolnosti 🙂 ale este ani raz pokec s WCmisou, tak som rada 🙂
@zuzuzu30 ked ja neviem ci mam priechodne.......idemtam nech mam pokoj a viem nacom som......ja sa toho nebojim a cim viac to budem odkladat tym dlhsie to vsetko bude trvat.....nech ma pozru z vnutra a budem kludnejsia.......inac povedal ze nebude do mna pchat hormony kym neurobi vsetky vysetrenia ktore by mohli tie sproste hormony obist.....teda tam aj laparka patri.....len ma trosku mrzizesom nestihla tento cyklus hormonalny profil ale to nevadi
@acerka11 no vidis to je pristup! presne tak to ma byt,Dr ma najprv najst pricinu a nie ta hned pchat hormonmi. Mne sa to tiez nepaci,takze najprv patram ci je niekde problem.a potom sa uvidi riesenie.aj ked idealne by asi radsej bolo,ze problem nie je nikde a je to len v hlave 🙂 potom si asi fakt kupim toho psa a zacnem sa sustredit na nieco ine!
tak drzim palce,tu laparku mi musis podrobne popisovat,mozno aj ja pojdem ak bude treba
anuska3107/
@seraa
ahoj dievcata,tak som po kontrolach a vysetreniach.no dopadla som na prad.u endokrinologa,musim ct nadobliciek.a zenska ze mate chlamidie takze ja aj priatel musime brat antibiotika,a minymalne 3 tyzne sa nesmieme pokusat.
takze sme dopadli,ten blazni ze ako to ze to ma aj on,a podobne ale tak zspon vieme kde je aspon aky taky pes zakopany.bo aj kvoli tomu sa nam nemusi darit...
uff, no ale hlavne ze viete co teraz, chlamidie zabranuju oplodneniu, takze sa poliecite a pojdete na to a uz sa zadari
co maju spolocne nadoblicky so snazilkovanim?
drzim palce

@veeeron jaj taaak...no ano, do 7tt ma len prsia boleli a podbrusko 🙂 inak nic 🙂 ehm...ano, na toto som cakala, tak sa tesim 🙂 ked to znamena, ze je babu dobre, tak sa obetujem s radstou 😅 😅