Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
my mame plodne dni 🙂
ale su to uz dva roky, teraz mam klostyl tak uvidime
v piatok idem na kultivaciu, vzdy som mala ok ale este asi nikdy mi nerobili na ureaplazmy a este nevim cosi
tak uvidim co bude ..
@seraa tak držím palce.ja som tiež zvedavá ako to všetko dopadne.ale dúfam že do lete sme v tom.
Ahojte, pozeram, ze vela z Vas si meria BT, rozmyslala som, ze si zacnem aj ja, len ci to ma vyznam, ked robim na tri zmeny tzn. ze neni mozne, aby som sa merala stale v rovnakom case....
@seraa ahoj.....no my sa pokusame rok a kezde moja byvala dr. sa k nicomu nemala len poslala mm na spg a mna neriesila vobec ale vobec.......ani krv nic len rocna prehliadka tak som to teraz zobrala hopom.......no mame svoj vek obaja a uz nechceme cakaz na zazrak.....ak je niekde problem chcem ho vediet a hlavne riesit.......strielat na slepo a kazdy mesiac sa nervovo zrutit sa mi ozaj nechce.....chcem si byt na istom........a co pises o odhodlanosti tak to je asi tak ze tuzba po babtku je taka ze by som sa nechala asi aj bez narkozy rezat 😀 .....ale nie vazne to nic nieje taka laparka......to mi pride taky rutinny vykon ze to kludne mozu robit aj vo vytahu 😀 ......ja sa skor tesim
@gabuliatko84 neboj moja,aspon ste odhalili pricinu. Preliecite liekmi a mozete skusat. problem bol urcite tutok. ja tiez cakam na vysledky vo stvrtok snad uz budu.tak uvidime..parnerovi vyslo vsetko negativne,tak sa modlim,aby aj mne.tak sup,sup lieky a cez leto idete na to!!! 🙂
@veeeron dorazila svinucha jedna?! ale slaba este nemusi nic znamenat.. mne stale nic dokelu. ale dneska ma uz pobolievalo brucho,ze som myslela,ze dostanem a nic. ak nedostanem zajtra,skusim testnut zase dokelu.. no este totok mi je treba,rozbit si cyklus :( ovu potom kedy cakas?
@acerka11 haha ze vo vytahu!som sa zasmiala 🙂 cica sa nezda,ako sa nastartovala! ale presne ako pises,clovek nech vie na com je. daj si urobit aj tie stery na chalmydie a urea.ja cakam na vysledky - snad uz tento tyden. buduci mesiac potom rontgen vajcovodov.uf netesim sa,ale vsak vydrzime nieco nie? a vies co aj ja sa tesim,nech uz to mam vsetko za sebou,lebo doteraz len tapame v tme
@gabuliatko84 no ahoj moja ako si dopadla. Vysledky su v pohode? Ja akurat ocakavam MS. Tento mesiac z toho nic nebude
ahoj zuzu,
aj ja idem zajtra na kultivaciu-vyter a dam si asi urobit ja tie ureaplazmy a ine
ale ze zo vsetkeho tohto len klamidie zabranuju otehotniet zevraj...
tak som zvedava mne sa zda ze ja uz som robila a bolo ok na chlamidiu ale uviidme to druhe neviem ci sa robi uz zaroven ci co
na prefuk ci rontgen si este netrufam :(
zuzu meska tak budes aj v tehu mozno ? nie? nech si drzim palce !
@veeeron
@acerka11
@zuzuzu30
@11miuska11
ahojte kocenky tak kontrola dopadla super ohss sa neprejavilo.vajecniky su krasne stiahnute velkost maju taku aku maju mat cysty nie su a sliznica na 12DC ma 7 mm 😉 volala som do centra ale aj tak musim este raz odmenstruovat a potom pred tou dalsiou mrchou volat a bude transfer. 😉 a ako sa mi mate vy? co mate nove? 🙂
@11miuska11 super ,dakujem Ti..skusim kupit ten inofolic a uvidime..som uz zufala,teraz som zacala krvacat zas.:( ale iba tak slabucko..verim ze bude vsetko oK! je to na zvysenie produkcie estrogénov?lebo toto potrebujem kedze mam slabu sliznicu.
@zuzuzu30 dakujem,no dufam to bolo v tom.a najhorsie je priatel na kontrolu odmieta ist,ze on si nenech pychat do konecnika... 😖 tak dufam ze ked budem v poho ja bude aj on.tak drzim palce daj potom vediet
@anuska3107 no ani nie,mame chlamidiu ,tak sme na antybiotykach.a liecime,to znamena najblisie 3 tyzne nic...
@mistisa no suoer tak drzim palceky nech ten cas rychlo ubehne a vsetko dopadne podla najlepsich predstav.......moj momentalny stav si asi citala v niektorom komente ale ak nie tak zmenila som dr. tento tyzden a 3.5. idem na folikulometriu a dohodneme datum na laparku ale predbezny je 16.5.......no a na dalsom cykle HP......teraz sme HP nestihli ale nevadi.....no a zacala som s inofolicom
@acerka11 dakujeeeem dufam no veru 🙂 jeej tak super urcite to naberie rychly a spad a ani sa nenazdas a budes tehuuuu 🙂 super moc drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo 🙂 a ako hovorila moja kamoska ze prefuknu ma a budem rodit ako ceresna 🙂 zatial sa jej to plni behom 4 rokov ma dvoch syncekov 🙂 🙂 tak nech je to aj u teba tak 😀 😀 😀
@zuzuzu30 no neviem co teraz vsetko bude robit ten novy dr. somnou ale nech robi co uzna za vhodne.....plne mu doverujem je jeden naj v okoli takze nemam boja.....fakt sa tesim ze postupujeme dalej a co to obnasa ma nezaujima......proste chcem byt tehu.......ale mozno my klesne nalada a optimizmus po laparke ale musim vediet co je somnou.....ten vnutorny nepokoj a neistota ze neviem ako som natom ma zabija kazdy neuspesny mesiac
@mistisa no paraaada...to sa tesiiim s tebou 🙂 tfuj tfuj tfuj, nech vsetko ide podla planu 🙂 takze v maji vkladate? 🙂 ja idem na sono az zajtra...ale uz treti den mam nevolnosti...a poviem ti, nie je to ziadna sranda!! Ale vracala som len raz 🙂 zatial 🙂 zatial som statocna 🙂

@seraa so snaženia asi nič.ale to chce odomna endokrynologicka bo mám stale veľký testosteron.no to áno snáď to už pôjde potom.a ty si natom ako.snazlikujes či čakáš?