icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

11miuska11
25. apr 2013

@lea43 je to na dozrievanie vajicok a ich skvalitnenie...nie su to hormony, ale vitaminy 🙂

janickaaaaaaa
25. apr 2013

mi sa snazime o babätko uz ol roka a gynekologicka moja ma posiela na laparoskopiu,je to dpbre tak,,skoro" moj manzel ma odradza ale ja to chcem strasne

mistisa
25. apr 2013

@11miuska11 no super 🙂 ty si sikula 🙂 noz moja to k tomu patri 🙂 🙂 nie nie vide to az v juni ale nevadi ved uz som 12DC zachvilu je tu mrchata po nej zavolam do centra pockam na dalsiu zacnem brat lieky a hop sup na vklad 🙂 🙂 to ujde rychlo 🙂 uz teraz zacinam byt nervozna ked vidim ako to leti. ved teraz mi zacala mrcha a uz 12DC 😀 😀 tak drzkam palceky moja daj hned vediet okik? budem cakat 🙂

11miuska11
25. apr 2013

@mistisa jasneee...dam vediet hned...aj ty sa drz a prajem ti, aby ti v tehu nebolo zle 😅 😅

mistisa
25. apr 2013

@janickaaaaaaa ahoooj no je to na vas ked chcete pockat este pockajte.ale ak by to bolo v mojom pripade isla by som na laparku 🙂 🙂 🙂 aspon pozru vsetko popripade odstrania co bude treba alebo zpriechodnia 🙂 🙂 🙂 budem drzat palceky aby to vyslo 🙂 ale moja rada je aby si isla. nic tym nepokazis len si pomozes ak je tam problem 🙂 🙂

mistisa
25. apr 2013

@11miuska11 chichichi dakujeeem 🙂 🙂 hlavne nech je uz to tehulstvo 🙂 🙂

veeeron
25. apr 2013

@zuzuzu30 ešte stále nič? to uz by som sa testovala moja ..mne sa to riadne pustilo tak som zvedava ako bude zajtra dúfam ze nebude silná mrcha jedna...no práveže ovulksds mi podsunnula tak neviem asi rozmyslam ze si zacnem merat BT minule som ju mala okolo 19 DC a aj pred tym mesiac...sledujem to podla hlienu

janickaaaaaaa
25. apr 2013

mistisa,ja nemam ziadny problem len sa akosi nedari ,vravela ze budem mat vecsiu sancu

zuzuzu30
25. apr 2013

@veeeron ale kde mojko.dnes dosla MS! takze 1DC som,ovu bude bud 16DC alebo 22DC ak zostala posunuta..hm.kupujem si tento mesiac taky drahy elektronicky test na ovu,ten ukaze presne den D.a idem aj do infolicu.a samozrejme aj BT budem merat! proste mna tu ziadna posunuta ovula nebude rozculovat!!! Haha

zuzuzu30
25. apr 2013

@acerka11
@seraa
@11miuska11
@mistisa
@lenkaa33
tak baby,aby som vas informovala.dnes som teda 1DC,cize zase nevyslo,hm.ALE - mame vysledky z chlamydie,urea,mykoplazmy - obaja negativne.cize dalsi maly krocik. buduci tyzden idem na konzultaciu do centra,kde by
mi mali robit test priechodnosti vajcovodov.tento mesiac som sa vyzbrojila az po zuby - elektronicky ovu test+meram BT+nasadim infolic. takze poprosim uz tie paliceeeeee // 🙂

mistisa
25. apr 2013

@zuzuzu30 no a to co si mrchata dovolila? Nemala mat uz 9 mesiacov pauzu nahodou? Tak sa s nou poriadno rozluc lebo buduci mesiac ti moze tak zakyvat s dialnice ked pojde s kuframi do antarktidy 😉😉😀😀😀 tak super ze vysledky su dobre najlepsie je ked clovek vidi ze sa to hybe dopredu 😉 drzkam palceky aby to uz vyslo 😉

veeeron
25. apr 2013

@zuzuzu30 no tak sme na tom uuuplne rovnako kedže ja si musim ratat tiez ododnes 1DC ...vcera to bolo uplne nic ...tak ideme do toho spolocne..a aky si si kupila test na meranie...bo ja som si tiez nieco kupila ale môzem to zahodit nefunguje to je to taky mikroskop

mistisa
25. apr 2013

@janickaaaaaaa no tak urcite bude istota.drzkam palceky aby to bolo vsetko oki a aby si nasla paliceeee 😉

acerka11
25. apr 2013

@zuzuzu30 no kočica ale si riadne vyzbrojena musim uznat......prave preto ze si sa tak vyzbrojila ti strasne velmi drzim vsetkych mojich 20 prstekov......nech rychlo prebehne ta mrcha mrchata a tfuj tfuj snazilkovat........a poprosim pri nenakom naznaku a nejakej zmene o ktorej by som mala vediet 😀 informovat 🙂

11miuska11
25. apr 2013

@zuzuzu30 juuuj...drzim palceeee 😀

seraa
26. apr 2013

@zuzuzu30

zuzu je mi luto ale super je ze mas testy dobre !! ja idem dnes na testy!
taaakze rontgen fuuuuu, potom hned porozpravaj ci sa dalo vydraz , drzim palce !!!!!

seraa
26. apr 2013

@seraa

inaK ZUZi NA BUDUCE TO DAS, lebo zevraj ten prefuk tak prefukne a precisti a vela bab otehotneli potom 😉

seraa
26. apr 2013

@zuzuzu30

inaK ZUZi NA BUDUCE TO DAS, lebo zevraj ten prefuk tak prefukne a precisti a vela bab otehotneli potom

hahah sorry som si odpisala sama pre seba to mal byt pre teba zuzu

zuzuzu30
27. apr 2013

@mistisa haha zlata moja,presne tak! zachvilu kopneme pekne MS obidve so zadku a spokojne si budeme hladkat bruska 🙂 ked vidim ako je pekne vonku vsetko rozkvitnute,tak sa uplne tesim,ze ako by sa pekne mohli aj tie nase babatka uz ku nam dopracovat🙂 ty sa teskaj mojko,uz len jeden cyklus a ides na to!!! Pekny vikendik

zuzuzu30
27. apr 2013

@veeeron jej tak super,aspon mozeme narovnako sledovat 🙂 vzdy sa tesim,ked som s niekym na rovnako hihi.potom vykukavam pokroky..no ja som kupila clear blue elektronicky ovulacny test.je tam iba 5 pasikov na ocikanie,takze snad sa trafim do spravneho tyzdna heh.je dost drahy tusim 27€. kup si ho,aspon budes mat istotu.a samozrejme poistime aj BT,hm? ci ty nemeras?

zuzuzu30
27. apr 2013

@acerka11 dakujem zlatko.tebe drzim palce na tu laparku.prosim ta vsetko popisuj,nech mam infosky z prvej ruky 🙂
ejha ale sme sa rozbehlo co?ti hovorim,cez leto sme vsetky tehulky 🙂 pekny vikendik

zuzuzu30
27. apr 2013

@seraa testiky dobre dopadnu uvidis.draheho tiez otestuju ale hej?to sa musia obidvaja.tfuj tfuj nech je vsetko ok. v utorok idem na konzultaciu - myslim,ze to nakoniec nie je ten rontgen,ale tiez napustia ta nejakym roztokom a kukaju to hned na ultrazvuku.cca to iste asi.tak uvidime no.normalne sa tesim,asi som psycho 🙂 napisem.papa

veeeron
27. apr 2013

@zuzuzu30 ja som si kupila ten mikroskop a to sa určuje ovulácia podla slín...ze vraj to funguje ale nejako mne to nefunguje myslím ten mirkoskop...tak vaham ci si nezacnem merat tu teplotu..lenze nechápem tomu grafu co som citala tak ju baby meraju o 7 hod. rano neviem kedy je ta ovu..podla akej teploty a tak...este vaham neviem..to ja ja som rada ze som tu s niekym rovnako DC takze snaaad na,m to vyjde🙂

acerka11
27. apr 2013

@zuzuzu30 dali sme to do pohybu riadne to ti poviem......jasne ze budem popisovat.....hned v piatok dam vedietako bolo na folikulometrii aj ked si mylsim ze toho vela neuvidi lebo podla BT mam ovu az okolo 20-teho dna ale uvidime.....tesim sa.....podobne pekny vikendik prajem

mistisa
28. apr 2013

@zuzuzu30 jooooj veru tak tak 🙂 🙂 v utorok idem na vyvolavacku.vraj je zbytocne to natahovat a cakat ci pride.pichneme a vieme ze isto pride 🙂 a nic sa nam neposunie 🙂 🙂 🙂 tak sa tesim 🙂 🙂 tak tak budu mat dovolenku 9 mesiacov obidve mozme ich poslat spolu nech im neni samym smmutno 😀 😀 😀 😀

11miuska11
29. apr 2013

@veeeron
@mistisa
@acerka11
@zuzuzu30
@lenkaa33
@rica1

Bambulky 🙂 vsetko dopadlo super. Mame 9 mm, bije nam krasne srdiecko, sme presne tam, kde mame byt a dlzka tehu vychadza takmer na den presne, ako som si vyratala 🙂 cize ovulka asi bola 1DPO (ked sme sa luuuubili), lebo mi to lekar o den posunul neskor 🙂 ej ale som pokojna teraz 🙂 a vy ako? Verim, ze super pokroky 🙂

rica1
29. apr 2013

@11miuska11 ahojky, no ja žiadny pokrok, po vyšetrení priechodnosti, prečistení vajcovodou a ovulácia z fungl prechodného vajcovodu nestačilo na to aby som našla II takže ja sa rozbieham z MS rátam do večera je mrcha tu alebo zajtra 😝

mistisa
29. apr 2013

@11miuska11 jeeeeej kraaaaasne moja 🙂 fazulka malinkaaaaaa 🙂 🙂 gratulujeeeeeem 🙂 ja zatial nic nove. cakam mrchatu a potom pockam este jednu a ideme na liecky a KET 🙂 🙂 a citis sa ako? nevolnosti polavuju?

11miuska11
29. apr 2013

@rica1 mojaaa...to mi je luuuto ☹ tak na teba okrem pusiniek aj nakaslem, nech sa pekne nakazis 😀 😀

11miuska11
29. apr 2013

@mistisa vies co, celkom fajn vikend mam za sebou 🙂 telo si uz asi zvyka a zaberaju mi homeopatika na nevolnosti..ale vcera a dnes som bez nich, tak everim, ze to pekne zvladneme 😅 mrnusik poslucha maminku, takze som vcera aj celkom normalne uz jedla 🙂 nesmiem ostat hladna 🙂 uz sa tesim na jun, ked budes mat aj ty vyklicenu fazulku 🙂