icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gabuliatko84
24. apr 2013

@seraa so snaženia asi nič.ale to chce odomna endokrynologicka bo mám stale veľký testosteron.no to áno snáď to už pôjde potom.a ty si natom ako.snazlikujes či čakáš?

seraa
24. apr 2013

@gabuliatko84

my mame plodne dni 🙂
ale su to uz dva roky, teraz mam klostyl tak uvidime
v piatok idem na kultivaciu, vzdy som mala ok ale este asi nikdy mi nerobili na ureaplazmy a este nevim cosi
tak uvidim co bude ..

gabuliatko84
24. apr 2013

@seraa tak držím palce.ja som tiež zvedavá ako to všetko dopadne.ale dúfam že do lete sme v tom.

mirka1011
24. apr 2013

Ahojte, pozeram, ze vela z Vas si meria BT, rozmyslala som, ze si zacnem aj ja, len ci to ma vyznam, ked robim na tri zmeny tzn. ze neni mozne, aby som sa merala stale v rovnakom case....

acerka11
24. apr 2013

@seraa ahoj.....no my sa pokusame rok a kezde moja byvala dr. sa k nicomu nemala len poslala mm na spg a mna neriesila vobec ale vobec.......ani krv nic len rocna prehliadka tak som to teraz zobrala hopom.......no mame svoj vek obaja a uz nechceme cakaz na zazrak.....ak je niekde problem chcem ho vediet a hlavne riesit.......strielat na slepo a kazdy mesiac sa nervovo zrutit sa mi ozaj nechce.....chcem si byt na istom........a co pises o odhodlanosti tak to je asi tak ze tuzba po babtku je taka ze by som sa nechala asi aj bez narkozy rezat 😀 .....ale nie vazne to nic nieje taka laparka......to mi pride taky rutinny vykon ze to kludne mozu robit aj vo vytahu 😀 ......ja sa skor tesim

seraa
24. apr 2013

@mirka1011
hmm nooo to asi bude problem.., skus ovu testy teda radsej

veeeron
24. apr 2013

@zuzuzu30 noo tak mrcha dorazila dneska...ale zatial je len taka slaba tak uvidim zajtra...ty este nic?

mirka1011
24. apr 2013

@seraa diki za tip, vyskusam 🙂 a hadam z toho nieco bude

zuzuzu30
24. apr 2013

@gabuliatko84 neboj moja,aspon ste odhalili pricinu. Preliecite liekmi a mozete skusat. problem bol urcite tutok. ja tiez cakam na vysledky vo stvrtok snad uz budu.tak uvidime..parnerovi vyslo vsetko negativne,tak sa modlim,aby aj mne.tak sup,sup lieky a cez leto idete na to!!! 🙂

zuzuzu30
24. apr 2013

@veeeron dorazila svinucha jedna?! ale slaba este nemusi nic znamenat.. mne stale nic dokelu. ale dneska ma uz pobolievalo brucho,ze som myslela,ze dostanem a nic. ak nedostanem zajtra,skusim testnut zase dokelu.. no este totok mi je treba,rozbit si cyklus :( ovu potom kedy cakas?

zuzuzu30
24. apr 2013

@acerka11 haha ze vo vytahu!som sa zasmiala 🙂 cica sa nezda,ako sa nastartovala! ale presne ako pises,clovek nech vie na com je. daj si urobit aj tie stery na chalmydie a urea.ja cakam na vysledky - snad uz tento tyden. buduci mesiac potom rontgen vajcovodov.uf netesim sa,ale vsak vydrzime nieco nie? a vies co aj ja sa tesim,nech uz to mam vsetko za sebou,lebo doteraz len tapame v tme

anuska3107
25. apr 2013

@gabuliatko84 no ahoj moja ako si dopadla. Vysledky su v pohode? Ja akurat ocakavam MS. Tento mesiac z toho nic nebude

seraa
25. apr 2013

@zuzuzu30

ahoj zuzu,
aj ja idem zajtra na kultivaciu-vyter a dam si asi urobit ja tie ureaplazmy a ine
ale ze zo vsetkeho tohto len klamidie zabranuju otehotniet zevraj...
tak som zvedava mne sa zda ze ja uz som robila a bolo ok na chlamidiu ale uviidme to druhe neviem ci sa robi uz zaroven ci co
na prefuk ci rontgen si este netrufam :(
zuzu meska tak budes aj v tehu mozno ? nie? nech si drzim palce !

mistisa
25. apr 2013

@veeeron
@acerka11
@zuzuzu30
@11miuska11
ahojte kocenky tak kontrola dopadla super ohss sa neprejavilo.vajecniky su krasne stiahnute velkost maju taku aku maju mat cysty nie su a sliznica na 12DC ma 7 mm 😉 volala som do centra ale aj tak musim este raz odmenstruovat a potom pred tou dalsiou mrchou volat a bude transfer. 😉 a ako sa mi mate vy? co mate nove? 🙂

lea43
25. apr 2013

@11miuska11 super ,dakujem Ti..skusim kupit ten inofolic a uvidime..som uz zufala,teraz som zacala krvacat zas.:( ale iba tak slabucko..verim ze bude vsetko oK! je to na zvysenie produkcie estrogénov?lebo toto potrebujem kedze mam slabu sliznicu.

lea43
25. apr 2013

@mistisa zlaticko ja test ani vidiet nechcem...

gabuliatko84
25. apr 2013

@zuzuzu30 dakujem,no dufam to bolo v tom.a najhorsie je priatel na kontrolu odmieta ist,ze on si nenech pychat do konecnika... 😖 tak dufam ze ked budem v poho ja bude aj on.tak drzim palce daj potom vediet

gabuliatko84
25. apr 2013

@anuska3107 no ani nie,mame chlamidiu ,tak sme na antybiotykach.a liecime,to znamena najblisie 3 tyzne nic...

zuzuzu30
25. apr 2013

@seraa ja som citala,ze aj ureaplazmy mozu branit tehotestvu..hm.vsak nech radsej vsetko otestuju.

@veeeron a inak dnes dosla MS! Azandalat! heh a ako tak pocitam spatne,tak sa mi o 5 dni posunula ovulka,cize sme ani nahodou nemohli trafit a tym padom aj MS meskali 5 dni. no co uz..ide maaaj!!!

zuzuzu30
25. apr 2013

@acerka11 1DC dnes :( ideme do toho spolu v maji! Dame to uz konecne? Co myslis?

zuzuzu30
25. apr 2013

@mistisa to vyzera paradne ukazkovo!!! no niekto nam tu zachvilu bude dalsia tehulka!!!
jaaaj zlatko,strasne ti drzim palceky,nech vsetko dobre vyjde,nech uz to male babatinko mas v brusku.
predstavujes si uz ten den ako pojdes odtial? A ked uvidis // na teste? To budeeee co?!

mistisa
25. apr 2013

@lea43 no ved ano to ti verim hm. neboj vide to bude dobre 🙂

mistisa
25. apr 2013

@zuzuzu30 jooooj moja ani nehovor 🙂 🙂 uz nech to je manzelik mi hovori stale ze budem prikovaana na gauciku a budem oddychovat a pestovat nam bambulatko a on ma bude obskakovat 🙂 zlaty 🙂 len ja som taka ze budem testovat uz piaty den po KET 😀 😀

acerka11
25. apr 2013

@mistisa no suoer tak drzim palceky nech ten cas rychlo ubehne a vsetko dopadne podla najlepsich predstav.......moj momentalny stav si asi citala v niektorom komente ale ak nie tak zmenila som dr. tento tyzden a 3.5. idem na folikulometriu a dohodneme datum na laparku ale predbezny je 16.5.......no a na dalsom cykle HP......teraz sme HP nestihli ale nevadi.....no a zacala som s inofolicom

acerka11
25. apr 2013

@zuzuzu30 ahoj cica je mi to luto ze zas nic.......kurna toto nieje mozne musime tej tehutužbe vykrutit krkom.....ja to v maji nedam ale dam to v juni 😀 ....v maji dam laparku a v juni to bude 😀 ....ale ty sa snaz v maji aj za mna.....vies maj lasky cas

mistisa
25. apr 2013

@acerka11 dakujeeeem dufam no veru 🙂 jeej tak super urcite to naberie rychly a spad a ani sa nenazdas a budes tehuuuu 🙂 super moc drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo 🙂 a ako hovorila moja kamoska ze prefuknu ma a budem rodit ako ceresna 🙂 zatial sa jej to plni behom 4 rokov ma dvoch syncekov 🙂 🙂 tak nech je to aj u teba tak 😀 😀 😀

acerka11
25. apr 2013

@zuzuzu30 no neviem co teraz vsetko bude robit ten novy dr. somnou ale nech robi co uzna za vhodne.....plne mu doverujem je jeden naj v okoli takze nemam boja.....fakt sa tesim ze postupujeme dalej a co to obnasa ma nezaujima......proste chcem byt tehu.......ale mozno my klesne nalada a optimizmus po laparke ale musim vediet co je somnou.....ten vnutorny nepokoj a neistota ze neviem ako som natom ma zabija kazdy neuspesny mesiac

acerka11
25. apr 2013

@mistisa ej ha...ako ceresna? 😀 no mna nech prefuknu a tiez chcem rodit 😉

mistisa
25. apr 2013

@acerka11 budes budes 😀 😀 😀 urciteeeee 🙂

11miuska11
25. apr 2013

@mistisa no paraaada...to sa tesiiim s tebou 🙂 tfuj tfuj tfuj, nech vsetko ide podla planu 🙂 takze v maji vkladate? 🙂 ja idem na sono az zajtra...ale uz treti den mam nevolnosti...a poviem ti, nie je to ziadna sranda!! Ale vracala som len raz 🙂 zatial 🙂 zatial som statocna 🙂