Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@radusiq áno 😉
@purina12345 ale ta pani v lekarni mi hovorila že ten čaj môžem pit vždy nieje to ako alchemikovy ktory nepijem vôbec 😝 😝
@vardzikova vymagat tie semiacka v tom a cakumpakum vypit-mal by sa ti z toho spravit taky nechutny sliz 😝
@palculienka2011 fuuuuuuuj ale to je nechutne ved mne sa len nato zle pozera ked to sypem do koša a kde to ešte vypiť bleee 😝 😝 😝 😝 😀
@purina12345 nie, ja som pila od MS po ovu iba.
@palculienka2011 @vardzikova o čom to tu kočky diskutujete?
tak ale alchemilka určite nie, ja tiež pijem popradský ženský ale neviem či si ho zajra uvarím, možno posledný krát, potom už určite nie
@felinka možno si mala nejakú psychickú alebo fyzickú záťaž ktorá ti o tých 5 dni posunula ovuláciu, to sa stáva
Paaaaaa, prcham domov
@azzura pááááá
@purina12345 tak moja diskutujeme tu o tych semiačkach 😀 😀 😀 ja pijem iba ten gynastan ktory môžem piť a počas ovu a teraz ten afroditin čaj 😀
@purina12345 je to mozne.. len sa mi to nikdy predtym nestalo, MS chodila jak hodinky, 28 dni, a zrovna vtedy, ked som zacala pit ten caj, sa mi vyskytlo to meskanie.. Tazko povedat. Len ma zaujima, ci niekto dalsi nema podobnu skusenost..
@vardzikova ale tie ľanové semiačka sa majú spapať pekne všetky, pohrýsť najviac ako sa dá, lebo sa klžu a vodičku vypiť,
Inak sú veľmi veľmi zdravé
@purina12345 no tak ja to dnes vyskušam 😖 ale budem sa veľmi premahať ale tie ľanové semienka majú myslim aj dobrý vplyv na vyprazdnovanie alebo si to mylim s niečím iným?
Babiky moje ešte trištvrte hodinu a idem domov ,, konečne ,, 🙄
@vardzikova hej, ja som tiez pocula, ze semiacka su na vyprazdnovanie 🙂 tak dve muchy jednou ranou, ale ja sa na toto uz nahovorit nedaaaaam 😝 😀 😀 😀
@palculienka2011 a čo moja nechutilo ti to? 😀
@vardzikova mmmmmmmmmmmmmm, hmmmmmm,,,,pockaj, porozmyslam.........NIE 😀 😀 😀
Ahojte, dievčatá, tak dnes je 12.deň meškania, bola som u dokiho, našiel (teda, našli sme 😀 ) na maternici takú malinkú čiernu bodku, ale nebol schopný určiť, či ide o tehotnosť alebo sa začína "združovať" menštruačná krv... Každopádne mi pichol vyvolávačku,ak nezaberie, tak pred Silvestrom sa mám prísť ukázať... Konečne som sa upokojila, pretože nenašiel žiadnu cystu ani nič podobné... nechcem sa príliš namotávať, ale keďže mi mrcha nikdy v živote nemeškala viac ako 1 deň, stále mám pozitívny úsmev 😉 a pre istotu sa dopujem kyselinou listovou
@palculienka2011 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som si akurat zaliala tie semienka ako dlho sa musia luhovať?
@vardzikova dve hodinky, idem si chytro dať aj ja namočiť,skoro som na to zabudla 😀
@natalinda88 ahoj a vitaj medzi nami dievcatami 🙂. je mi luto,ze ste prisli o babjko,ale neboj urcite sa vam podari znovu otehotniet 🙂...drzim palce 🙂
@spula22 ahoj 🙂 som rada, že existuje takéto fórum ... pomáha to veľmi..ďakujem, aj ja v to pevne verím, že čoskoro nás bábenko poteší... 🙂
@palculienka2011 🙂 ďakujem..

@purina12345
@zelovocka
dakujem krasne, je to ten isty gel co sa pouziva na dezinfekciu ruk, alkoholovy?