icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzuzu30
18. máj 2013

@veeeron wao!!! to uzasneee 🙂 ty si dobra nedockavka,23DC a uz testik 🙂 juuuj budem cakat na dobre spravy!
aj ja som 23DC,tiez som brala infolic a budem sa modlit aby to vyslooooo
ale ja sa testnem az mi bude mrska meskat.cakaaaaaaaM na fotoooo
odkedy ste skusali veroni?

veeeron
18. máj 2013

@zuzuzu30 hej sme na tom rovnako...to ja len tak ze vyskusam a toť...zrazu tam vidiim malinkeeeho ducha poriadne ho ani vidno nebolo..ale posielala som foto hned kamoske a ta to videla tiez...hej hej inofolic je super ja som ho brala pred dvomi . mesiacmi cely ale min. mesiac len polku a odkedy mi prisla mrcha tak som ho visadila...no tak to sa mozno zadarilo aj vám...my sa snazime skoro dva roky a vy?

acerka11
18. máj 2013

@zuzuzu30 no to som fakt zvedava na HP.....nechcem zrat hormony ale ak to inak nepojde som ochotna urobit vsetko pre babo......teraz som psychicky tak v pohode ako uz davno nie.....velmi ma ukludnila ta laparka a aj vysledok samozrejme......ale som rada ze som to absolvovala.......viem ze by som si vycitala ze som tak koli hlupemu strachu nesla........a tvoj mm este nebol na spg?.......to si musim uvazit sama ci si das na chvilku pauzi ale velakrat to nieje na skodu mnohym babam sa to oplatilo a ostali tehu takze je to len na tebe......bohuzial sa vzdy musime rozhodovat sami za seba......bolo by to super keby nam niekto vedel povedat co ako a kedy a bolo by z toho tehu 😀 ......ale to tak nefunguje........ja som si do laparky merala BT a tiez ako na hojdacke.......ale dr. vravel ze dominantny folikul tam nieje takze nai neriesim.....ajked som v den pred laparkou potia BT na 37,2 😀 .......robil mi uz aj na sale sono ale to som len zapocula ze este sono urobime a este nieco a uz som spala taze netusim co tam kontroloval 😀 ......a co sa tyka hlienu tak ano mala som ho tolko ze som mohlarozdavat 😀 ......kvantum......ale asi to bude tym inofolicom len to beriem

mistisa
18. máj 2013

@veeeron ajoooj moja no co robkala si? Moc na teba myslim drzkam palceky 😉

veeeron
18. máj 2013

@mistisa ahojky hej robila som ale je to stale rovnake ako vcera dokonca sa mi zda ze včera to bolo lepšie vidno...tak neviem budem čakať😀

mistisa
18. máj 2013

@veeeron no mojka drzkam palceky.HCG stupa kazdy druhy den tak verim ze zajtra bude silnejsi 😉😉 joj pevne verim ze vam to vyslo 😉😉😉 <3

veeeron
18. máj 2013

@mistisa ďakujem moc..snád sa nám to tu už všetkym podarí....a verím že sa aj ty čoskoro pridáš ku mne s II čiaročkami...no to som nevedala ze to stupa kazdy druhy den to som teda nemusela testovať...mohla som počkat do zajtra.. ale nevadí v pondelok vykupim lekaren s testami😀

zuzuzu30
18. máj 2013

@veeeron musis byt strasne prestastna mojka ze?juuuj strasne drzim palce nech to vyjde a nech su tam zachvilu poriadne kolajnice //!!!! my sa nechranime pomaly rok,ale cez plodne dni sme zacali intenzivne od decembra. a na ktory den ti vychadza ovulka vies?a ako dlhy mas cyklus? a snazilkovali ste kedy presne? ja tu vzdy zistujem tipy od tehuliek,ako co najlepsie zarobit babatko 🙂

zuzuzu30
18. máj 2013

@acerka11 no podla tej teploty urcite ovulka bola dla mna.ale presne ako hovoris,super,ze to mas za sebou a vies,ze po tej stranke je vsetko ok.ak nechces jest hormony,co ani ja som nechcela (kedysi som mala nizke hodnoty progesteronu,da sa bylinkami,tabletkami zo soje a pod.kazdy synteticky hormon ma aj svoj prirodny ekvivalent,takze ak by cosi,mozes potom aj prirodne veci pokukat.
tak aspon vieme,ze z infolicu je paradny hlienik 🙂
pekny vikendik

veeeron
18. máj 2013

@zuzuzu30 noo pocity su všelijakééé ešte sa velmi neradujem musim počkať pár dní...tak cyklus mam pravidelny vacsinou 28 dnovy...ovulku mam 18-19 DC..BT si nemeriam viem to podla hlienu...sexikovali sme skoro kazdy druhy tretí den ale ked som vedela ze sa blízi ovu tak sme skoro kazdy den a aj po ovu dva dni po sebe...😀 tak držím palce 😀

seraa
18. máj 2013

@acerka11

no ja uz som aj duphaston brala a teraz clostyl uz 2 cykly a nic este cakam ako tento zevraj ten treti este sa rata
a chcem troksu pauzu uz mam toho dost
ved som skoro polroka na hromonoch nic mi to neprinieslo len bolest hlavy skoro kazdy druhy den 😖
tak uvidime , pockma dva mesiace a potom ma asi bude chiet poslat na lapar. ☹

acerka11
19. máj 2013

@seraa fuuuu moja tak to ti nezavidim pol roka na hormonoch.......pozeram ze ja som ten opacny tip cloveka ako ty.......ja som zas povedala a chvalabohu dr. somnou suhlasil ze urobime najprv vsetky mozne vysetrenia len abysom nemusela hormony.....tak ja najprv laparka a ak to bude nevyhnutne tak hormony......tie hormony musi strasna zataz na telo 😒 ......mojka neboj sa laparky......vies kolko je tazsich zakrokov?.....kvanta....toto je taka jednoducha operacia ze hadam jednoduchsia uz nemoze byt.......neboj sa fakt to nieje nc strasne......samozrejme nemozem tvrdit ze je to nieco pocom by si zatuzila este raz ale v pohodicke to das 🙂

lenkaa33
19. máj 2013

@seraa suhlasim s @acerka11 .... mala by siradsej vysetrenia. a potom hormony. lebo aj ja som zbytocne clostil brala 2 mesiace. a muz bol na spmg uz?

mistisa
19. máj 2013

@veeeron ajoooj micik no co testovala si? Silnie palicka? 😉 dufam ze ano 😉

veeeron
19. máj 2013

@mistisa ahojky moja no tak je to uuplne neisté..včera rano som nevydržala a testla sa ale bolo to skoro také isté ako včere den predtým...dneska mi to nedalo ...a nič...tak nechapem ale zistila som po prečitaní ze ten test sa mal nechať pod prúdom moču min. 10 sek. a ja som ho tam nechala menej...tak neviem na čom som...tak čakám zajtra kupujem testy bo som ich minula.. 😒

lillynecka
19. máj 2013

Ahojteee 🙂 ako tu čííítam, tak sa snažíííte ako aj my... a stále nič tím malým potvrokám sa neako nechce oplodnovat... snažíííme sa stáááále a nič... aj alchemilku pijem a niiič jajha sme s toho už obaja unavení... newieme čo robit... ale tak nechávame sa prekvapit... 🙂 kiežby nám to vyšlo... tak vám všetkým držííím palčeky 🙂 aby vyšlo 🙂 hhee 🙂

acerka11
19. máj 2013

@veeeron uffff tak to som aj ja napata co zajtra bude........veeeeelmi ti drzim palceky aby si nam tu zavesila obrazok s //......tfuj tfuj tfuj

acerka11
19. máj 2013

@lillynecka ahoj a ako dlho sa uz snazite.......co sme tu baby tak vsetky sme hadam presli alchemilkou, ostruzinou z maliny, grepmi ananasmi, vitaminmi od vymyslu sveta, testami, laparkami, hormonmi a podobne ale sme stale tu 😒 .......ale poodstatne je ze sa nevzdavame a verime ze raz budeme vsetky tehulky......drzim palceky 🙂

veeeron
19. máj 2013

@acerka11 juj moja ďakujem jasneee dam hned vediet zajtra idem kupovat testiky a musim vydrzat do utorka či stredy ked ma prisť prcha.. 😒 tak som v napatí aj ja ale začínam cítit take mensie tlaky v podbrusku vcera mi bolo neskutočne zle ze som neustala poriadne na nohach a ty si ako na tom?

acerka11
19. máj 2013

@veeeron no v kazdom pripade bud pozitivne naladena a nestresuj sa......aspon sa teda snaz...... 😉 ....lebo viem ze sa to lahko pise ale castokrat sa to neda......drzim silno silno palceky......ja som po laparke teraz.....bola som na laparke v stvrtok a davam sa dokopy.....resp. celkom to ujde.....vo stvrtok idem vyberat stehy a dufam ze hodim rec s dr........po laparke som s mojim dr. nehovorila ale iny mi ravel ze nic zavazne tam nebolo a vajickovody su priechodne......takze som odisla domov po laparke veeeelmi spokojna a kludna.....uvidime co bude dalej ale mam pocit ze smes aposunuli konecne dalej 😉

veeeron
19. máj 2013

@acerka11 supeeeer tak to je parada...ze su priechodneee...len uzivaj ten inofolic...2x denne nic viac a podarí sa uvdiiiis😀 držím aj ja tebe palčeky....no ja sa snazim byt nejako v klude len je to take divneee...uvidiiime dam vám tu vedieť ako som na tom v stredu alebo v utorok zajtra kupujem ale 10 testov snaaad to bude uz jasnejšie 😠

mistisa
19. máj 2013

@veeeron joooj moja hned daj vediet.cakaaaam dve paliceeee😉😉 drzkam palcekyyy 😉

lillynecka
19. máj 2013

@acerka11 wieš čo už ale to bude rok 🙂 ešte pár mesiacov 🙂 ale tak skuuušat treba stále 🙂 nestrácat nádej 🙂 raz to víííde 🙂 a budeme najšťastnejšie na svete 🙂 ;)

11miuska11
20. máj 2013

@veeeron nekecaaaaaaaaaj!!!!! wuaaa...tesim sa moc a zelam, nech ciarocka krasne silnie a silnie 🙂 aj nam sem das fotocku? Nech sa potesime pozitivnym testikom? 😅 😅 😅 juchuuu...tak sa tesiiiim, samozrejme, potichucky, nech to nezakrikneme ..chichichi...ja som mala presne tento priznak prvy, ze som nevedela spat, hoci ma do poslete ukaladalo skor, ako zvycajne...a rano som uz o pol osmej buntosila ako nepricetna...a to som celu noc nespala, len som sa mrvila a prehadzovala 😀 ktory si DC? Ja tiez verim, ze mi pomohol INOFOLIC 😀

seraa
20. máj 2013

@acerka11
@lenkaa33

ved baby ja som ani nevedela co ej to laparka ked som sla za dok. to riesti
po roku a pol snazenia som sla a prve urobil hormonal. obraz a videl ze hormon co tvor zlte teliesko
je ale rychlo klesa tak si myslel ze to je problem a dla mi dupik
po dupiku 3 mes nic tak mi dal klostyl na 2 cykly s tym ze nech pockam aj treti ze to este ucinkuje
tak cakam
robim to co povie doktor a on je docent a zamerani an tehotenstvo takze mu verim a ja radsej hormony ako rezat :(
ked nic tak potom teda to posledne ale pravda je ze sa bojim aj operacie aj vysledku :((((

zuzuzu30
20. máj 2013

@veeeron mojka neboj sa vyjde to!!! za to ja som moc neni za prilis skore testovanie sa,lebo to moze ukazat aj biochemicke tehu.tzn ze vajko sa oplodnilo ale neuchytilo.stava sa to,no a viem si predstavit to sklamanie potom😳ale ja tiez verim,.ze ti infolic zabral a bude // jak hrom!strasne drzim palceeeee

zuzuzu30
20. máj 2013

@seraa je to spravny postup,lebo laparka hormony nenapravi.ja tiez nie som zastanca hormonov,mozno sa da zlte teliesko posilnit aj bylinkami alebo nejak prirodne.a najma ked ti je z toho zle.to si potom neni v dobrej nalade na vyrobu babatka,hm. otazka na Dr teraz asi bude - urobit znova HP,ak bude ok a nic,tak asi treba hladat dalej..neboj sa,aj ty budes pekne postupovat k babatku 🙂

veeeron
20. máj 2013

@11miuska11 juj moja dakujem drz palce dneska som sa netestovala...musim vydržat este testik som si robila v 23 DC teda naozaj dost skoro tak neviem ..kamoska to tam tiez videla som jej to posielala na fb...ale najhorsie bolo to ze som sa testovala aj hned v sobotu rano a nic tam nebolo...☹ momentalne som z toho trocha mimo...drž palce aby to uz vyslo...🙂 a jasneee dam sem foto ked sa objavia poriadne // čiare.... 😉

zuzuzu30
20. máj 2013

@acerka11
@seraa
@mistisa
@lenkaa33
@veeeron
babule mozno ste to uz citali alebo sa vam to mozno nebude lubit,ale ja som sa tak narehotala!
tak reku,ze poslem na rozptylenie🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/vtipne-zazitky-z-neuspesneho-snazilkovania/

veeeron
20. máj 2013

@zuzuzu30 no ved ani ja toto som spravila len tak z blbost ma napadlo ze to vyskusam....momentalne som 26DC tak cakam do stredy...hej o tomto mi hovorila kamoska...ze sa to stava dost často. snad to nebude tento pripad