Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
AHOJ
@ivnik Ďakujem veľmi pekne 🙂 už si to len užívam a o dva týždne idem v 8tt na kontrolu a uvidime oveľa viacej tak sa teším a modlím aby bolo všetko v poriadku a drobčekovi nič nechýbalo 🙂 Ešte raz ďakujem si zlatá 🙂
@ivnik Nie nie nie je to krv ale mala som to lem jeden jediný krát tak som zostala prekvapená, že čo to? A nakoniec to nie je nič zlé tak som si vydýchla 🙂
@lucianellamartin biely a priesvitny bez zapachu a svrbenia je OK 😀 gratulkaaaa....oficialna buduca mamca 😀
@11miuska11 Ďakujeeeeeeeeem zlatíííík 🙂 🙂 🙂
@zuzuzu30 ahoj tehulka 😉 .......uz som myslela ze sem nezavtas 😀 ......ovu este nieje ake kazdu chvilku by mala byt.......v pondelok(vcera) som bola na folikulometrii a folik bol 15mm tak dr. povedal ze najskor bude ovu o 2-3dni......BT stale meriam ale uz som z toho magor a neviem kedy sa mame zacat snazit naplno.....ci uz zajtra alebo este pockame......asi to nechame len na pocit a uz ako bude bude......ved my dovnutra nevidime........a HP dopadlo celkom dobre......neodysla som z receptom na hormony 😀 ....toho som sa bala najviac ze mi nieco nasadi......zevraj tam boli neake mierne odchylky ale netreba to riesit mi bolo povedane tak mu verim.....ze tie odchylky by mohol vyrovnat inofolic......takze tak......a ty ako sa citis.....uz si bola u dr.?
@zuzuzu30 ahooooj jeeej si zlatááá...hej uz sa to blíži...teraz som si rátala tie výpočty ovu podla Dr. Jonáša a vychádza nám to na 7.6. o 0:30 hod..tak budeme snazilkovat....😀 inak si to vsetko uzivame...snažíme sa na to nemyslieť...uvidime ci toto zafunguje...ale ked sa nezadarí tažku hlavu si z toho nerobím...dúfam že to uz nebude také napínavé ako min. cyklus a vsetky som vás tu držala v napatí a vlastne aj ja som bola v takom miernom ....🙂 my pokračujeme s vybavovaním placu atd..uz nám boli vymerat pozemok vcera..tak s to trocha pohlo...tak začíname mať plnú hlavu domčeka ale to som tu uz písala....hej ty si nebola este u lekára, prečo? ale tak más to potvrdené nie? potom som zvedavá na pocity príznaky atd..dúfam že mi napíses...drzím moc moc palce nech je vsetko ok...a somzvedavá aj na foto😀
@11miuska11
@veeeron
@zuzuzu30 ako sa mi tu mate kočky moje? 🙂
@acerka11 neblazni!ved tu stale spizujem,som zvedava ktora bude dalsia na rade 🙂
a tehu virusik rozsirujem haha.Dr som volala a ona,ze mam dojst az ked mi bude MS meskat 2 tyzdne.
Tak konecne zajtra idem! Jaj tie 2 tyzdne to boli asi najdlhsie.Ale hovorim si,ked uz som mohla tolko cakat na // ,tak na nejaku Dr uz pockam nie?
juuuj super,ze mas infolic aj HP je kvazi ok.no draha budem na teba velmi myslet tento cyklus 🙂
a posli potom grafik nech okukame 🙂
@veeeron ved to uz je teraaaaaz! no to bude parada 🙂 a super,ze riesite domcok,aspon sa hlavina precisti resp mozno si ani nevsimne,ze hops a bude ruka v rukave!
Zajtra idem konecne k Dr,lebo ze mam dojst az ked mi 2 tyzdne budu meskat.
Zato asi niektore baby testuju az tak neskoro...lebo potom este cakaaaaas.
Tfuj tfuj nech to vyjde.
@mistisa moja zlataa...tak to silno gratulujeeeeem, nech sa ujme zmrzlinka 🙂 jedna, ci dve davate? 😀 huraaa...tak uz aj ty sa k nam zaradis 😵 😵 😵 my sa mame super, v 4.mesiaci, vsetky testy ukazkove, a zajtra hura na dovolenku 😵 😵 😵 al e ty piiiis...ako sa citis? 😀 uz to tu mas zachvilku 😵 😵
@11miuska11 dakujeeem moc moc moc 🙂 davame dve 😀 mozno rovno dojicky budu 😀 joj dufam ze tu o dva tyzdne supnem fotecku s palicamiiiiii 🙂 🙂 🙂 tak si uzite a kam idete? tak super ze je vsetko okik nech to len pekne ostane po cele tehulstvo 🙂 🙂
@mistisa a najlepsie by bolo chalan a kočička, nech mate vystaraaaano 🙂 budem na teba siiilno mysliet 🙂 🙂 🙂 nech ide vsetko, ako po masle 😀
@11miuska11 no ved to mm mi povedal ci im mozem zavoalt ze nech vlozia jedno dievcatko a jednoho chlapceka 😀 ze chce dvojicky a takuto zostavu 😀 😀 dakujeeeeem moc moc moc 😀 😀 verim ze to vide 🙂
@zuzuzu30 dakujem za virusiky.....chytam chytam celym narucim.......snazime sa s manzelom co nam sily stacia.....robime vsetko preto aby sa nam podarilo......ale tak telo je nevyspitatelne tak sa nechame prekvapit.......graf je zatial brutalita.....vysoke tatry su hovno proti mojim na grafe 😀 ......ale verim ze ovu prebehne ako ma......hlien sa ukazuje v plnej krase tak fakt neviem uvidime ci nieco z toho bude.......pride mi to ako loteria 🙂 ....ked bude po ovu a graf to zapise tak ti hoposuniem na kuk 😉
@seraa
@acerka11
@mistisa
@11miuska11
caute babule! tak nastastie je vsetko OK. mala bublinka je tam kde ma byt a Dr povedala,ze uz vidno aj ozvy srdiecka.
Co ma trosku prekvapilo,lebo koli posunutej ovulke som len v 5tt a nie 6tt.To uz tak skoro moze bit srdiecko?
No jednoznacne sa tesim ako blchaaaaa. Prsia ma bolia ako kona co vam budem hovorit a posledne 3 dni si rano silno vsugerovavam,ze sa neposablim 🙂 inak vsetko super.
baby snazilkujte co to daaaa,drzim silno paste a tehulkam zelam stabilne zaludky haha
@zuzuzu30 ahohcica tak supeeeer.....mam radost ako sa drzis a ze sa neposablis 😀 😀 .....len tak dalej.......ale bez grcky to nieje ono ci?.......aspon jendu za tehu das nie? 😀 .........my snazilkujeme co to da, tak to hadam aj na nieco bude 😉 .......graf mi este ovu nevyznacil tak neviem.......ale mam pocit ze uz prebehla.....no nic teraz tie urputne dni cakania 🙂
ahojte baby môže alchemilka narušiť cyklus už mi to meška 5 dníí najradšej by som bola tehotnáá 🙂 už druhý týžden ju pijem...tak som z toho nesvoja..pomôžte prosím

@lucianellamartin júj to teraz budeš mať stále 🙂 pokiaľ nie je krv, tak je to ok 🙂