Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzuzu30 ahoj......no som z toho znechutena neskutocne......dnes je uz teplota dole a spusta sa to pomaly......co sa tyka testov no comment.......v piatok rano som robila test a bola tam slaba druha ciarka a videl ju aj mm.....ale test bol mesiac po zaruke......tak sme sa necheli vemi tesit ze pockame do nedele a testneme zas......nakupila som testy.......a vcera to spinenie nas dostalo oboch......este som urobila test pre istotu ale biely ako sneh........co sa tyka toho ze sme ok tak to by som netvrdila.......niesme na 100 percent ok.....pojdem po mrche na folikulometriu a uvidime ci bude folikul.....mm bol na urologickom vysetreni tak som zvedava co poviem gynekolok nato......
ahojky, noo moja vydrz,musi to byt takzke ale uz zachvilocku to prejde a uz sa budes len tesit
my na nahodu, moc sme ani nesnazilkovali, je teplo a som rada ze sa moj muz ku mne ani nepriblizi 😉
dnes som asi 21 ci 22 dc, troksu ma dnes tak mrchovsky zabolelo takze asi ms sa chysta dojst
no co uz
Ahojte snažilky 🙂 rada by som sa k vám pridala .. snažíme sa 4 mesiace a zatiaľ nič.. poctivo sledujem ovulku, ale buď do toho niečo dôjde alebo sa nepodarí ,tak pevne verím, že tento mesiac sa to už konečne podarí ..... a nebudem zas sklamaná ....
@luca1986 vela báb opisovalo pocit ako tesne pred mrchou,ale neprišla. Ale ok, nebudem širit paniku 😝 Inak som si čítala príspevky vo fore vtipne prihody zo snazilkovania, super tema. Baba tam opisovala ako presvecovala test baterkou ci tam nieco nie je 😀 a pripomenulo mi to mňa,ked som dávala test do okna 😀 😀

@ariz nevies, ale s mojim stastim to nehrozii 🙂. ☹ . A najhorsie je ze nato cakame, sledujeme sa, mozno keby sa nato tak nesustredime, ale coooo uz ked sme take sisiny🙂 to musi byt ake super, ked sa ti hned zadari a nemusis sa nervovat