icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

luca1986
23. jún 2013

@ariz nevies, ale s mojim stastim to nehrozii 🙂. ☹ . A najhorsie je ze nato cakame, sledujeme sa, mozno keby sa nato tak nesustredime, ale coooo uz ked sme take sisiny🙂 to musi byt ake super, ked sa ti hned zadari a nemusis sa nervovat

ariz
23. jún 2013

@luca1986 ale aj to má svoje čaro, patrí to k tomu,čakať a dúfať 🙂 ja som si dnes čítala netypické tehuľky....no ty vole,do 6ho mesiaca nevedieť, a podobne,zaujímavé čítanie 😀 každá sme brutálne iná. Ani na vynechanie ms sa už nedá spoľahnúť 😅

luca1986
23. jún 2013

@ariz priatel ma taky program TLC a tam chodi taky program Nevedela som ze som tehotna a tam tie baby nevedia ze su tehu az kym neporodia, mavaju aj mrchu, beru antikoncepciu a zrazu iba porodia, ani nepriberu ani nist, tiez haluz.

ariz
23. jún 2013

@luca1986 no chapeš? tak toto by som nechcela 😀 ktovie aké to budem mať ja,či mi bude zle,ako to zistím atd. joooj,ale tešim sa na to

acerka11
23. jún 2013

@seraa ahoj.....to s ami nestalo prvy krat ze zacne pri vysokej teplote........ale to som zacala spinit.......dnes j uz teplota dole a spinim stale.....cize sa to spusta.......ty teraz cakas ci sa zadarilo vsak?

luca1986
23. jún 2013

@ariz no tak to ani ja, nic netusis a zrazu ti dojde zle a ty porodis, to musi byt sok. No som zveda aj ja, ja sa bojim ze mi bude velmi zle, bo mam taky citlivy zaludok a zo vsetkeho mo byva blbo 🙂 🙂 🙂 🙂

acerka11
23. jún 2013

@zuzuzu30 ahoj......no som z toho znechutena neskutocne......dnes je uz teplota dole a spusta sa to pomaly......co sa tyka testov no comment.......v piatok rano som robila test a bola tam slaba druha ciarka a videl ju aj mm.....ale test bol mesiac po zaruke......tak sme sa necheli vemi tesit ze pockame do nedele a testneme zas......nakupila som testy.......a vcera to spinenie nas dostalo oboch......este som urobila test pre istotu ale biely ako sneh........co sa tyka toho ze sme ok tak to by som netvrdila.......niesme na 100 percent ok.....pojdem po mrche na folikulometriu a uvidime ci bude folikul.....mm bol na urologickom vysetreni tak som zvedava co poviem gynekolok nato......

ariz
23. jún 2013

@luca1986 vieš aká som ťapa? dostala som dnes chuť na jednu nátierku,tak že si idem dať a priateľ ju vyhodil,že preboha úplne pokazená, a ja som ju veselo jedla,aj včera,že mňam 😨 tehotenské chute? 😀 fuuj,ja som to jedla total pokazenééé

luca1986
23. jún 2013

@ariz coooo, ze dobru chut 🙂 🙂 🙂 no co ty vies, mozno xhute 🙂 🙂 🙂 a nic sa nanej necitila, ze by bola nejaka cudna?

ariz
23. jún 2013

@luca1986 nie nič vôbec,ja že aká fajná 😀 ale podľa mňa to nič neznamená,žiadne chute,to by bolo aj tak skoro. V kútiku dúfam,jasné, ale ee,nemyslím, že sa pošťastilo. Ale nechápem,že som to necítila 😀 ty stále nič? a mávaš pravidelnú?

luca1986
23. jún 2013

@ariz no co priatel ma mozmo fajnovejsiii jazyk a chute 🙂 🙂 🙂 ja este stale nic, brucho ale boli stale. Mam pravidelnu sem tam, jeden dva dni hore dole.

seraa
23. jún 2013

@zuzuzu30

ahojky, noo moja vydrz,musi to byt takzke ale uz zachvilocku to prejde a uz sa budes len tesit
my na nahodu, moc sme ani nesnazilkovali, je teplo a som rada ze sa moj muz ku mne ani nepriblizi 😉
dnes som asi 21 ci 22 dc, troksu ma dnes tak mrchovsky zabolelo takze asi ms sa chysta dojst
no co uz

seraa
23. jún 2013

@acerka11

no cakam ale moc sme sa nesnazili, ale tka myslim ze som ovulku nepresvihla tka uvidime
aj ked dneska uz ma tka zabolelo trosku brucho ako na ms, aj minule som to mala rpesne takto pred ms par dni

acerka11
23. jún 2013

@seraa ktorý si DPO......nevadi ze nieco citis......kedykolvek sa moze zadarit......najhorsie je to ze dovnutra nik nevidi co sa tam deje a kedy......drzim palce tak ci tak......potom daj vediet

ariz
23. jún 2013

@luca1986 bodlo by mi keby som sa v tom uz nevrtala a prestala na to mysliet. A bola uz normálna, lebo zcvoknem 🙄

seraa
23. jún 2013

@acerka11

ved to.. hmm
ja som 22 -23 dc vatcinou mam cyklus 26 dni ... takze cakam do stredy 😉

luca1986
23. jún 2013

@ariz tak tak presne, mas pravdu. Ked bude ten pravy cas pride to 🙂 🙂 🙂

acerka11
23. jún 2013

@seraa no v kazdom pripade tfuj tfuj tfuj a daj vediet akesilne su tie kolajnice 😉

mimi2910
23. jún 2013

Ahojte snažilky 🙂 rada by som sa k vám pridala .. snažíme sa 4 mesiace a zatiaľ nič.. poctivo sledujem ovulku, ale buď do toho niečo dôjde alebo sa nepodarí ,tak pevne verím, že tento mesiac sa to už konečne podarí ..... a nebudem zas sklamaná ....

ariz
24. jún 2013

@luca1986 no čo, prišla mrcha? som zvedaváá

ariz
24. jún 2013

@mimi2910 ahoj, držím palce 🙂 môžem sa spýtať, ako ju sleduješ,aj meriaš bazálku,alebo testami? máš stále rovnakú? ja sledujem len "by očko" :D ale nie stále mám rovnakú, myslím hlien hlavne, neviem od čoho to závisí

seraa
24. jún 2013

@acerka11

dakujem moja, bodaj by, uz by bolo aj an case
2 roky snazenia, teda uplne snazenie a vypocty a sledovanie ovulky 6 mesiacov ale aj tak

tak nech som v tehu a ty hned za mnou 😉

luca1986
24. jún 2013

@mimi2910 drzim palce teda, nech sa rychlo postastiii 🙂 🙂 🙂 Aaaa vitaj v klube

luca1986
24. jún 2013

@ariz nooo este stale nic ☹ 🙂

ariz
24. jún 2013

@luca1986 jeej, len tak daleej. Co myslis, necitiš niečo? 😀

luca1986
24. jún 2013

@ariz ja neviem, ale nemyslim si, ze sa podarilo. Uz od piatku ma boli brucho ako pred mrchou aj dnes rano, uz som myslela, ze dosla, ale stale nic.

ariz
24. jún 2013

@luca1986 vela báb opisovalo pocit ako tesne pred mrchou,ale neprišla. Ale ok, nebudem širit paniku 😝 Inak som si čítala príspevky vo fore vtipne prihody zo snazilkovania, super tema. Baba tam opisovala ako presvecovala test baterkou ci tam nieco nie je 😀 a pripomenulo mi to mňa,ked som dávala test do okna 😀 😀

luca1986
24. jún 2013

@ariz uvidime, nechame sa prekvapit, zatial sa este netesim a neriesim, aby som zasa samu seba nenablaznila 🙂 🙂 🙂 pockam par dni este. 🙂 🙂 🙂 coooo baterkou, no mam dost. Tak uz ozaj vidim, ze som neni sama mimonkaaa, vidim, ze nas je viac 🙂 🙂 🙂 🙂

ariz
24. jún 2013

@luca1986 ja sa stále nahaluzím a potom ked zistím, že nič, tak si pripadám až trápne sama pred sebou, že preboha...zasa ti hrabalo 😀 chcela by som sa k tomu postavit uz normálne,ale nikdy nevydržím :D

luca1986
24. jún 2013

@ariz ved ja som taka ista, ale teraz si radsej hovorim, ze to je mozno kvoli tomu pocasiu ktore bolo. Ale neboj taaak v kuriku duse dufam, veriim. Ale nechcem sa tesit. Aj ja by som scela mat ten pristup, ze neriesim, ale neda sa tooo ☹