Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzuzu30 ahojky 🙂 nevieme este, koho cakame, ale stale si myslim, ze chalanisko to bude...ale krasne uz kope 🙂 tak sa vytesujem, ze ho kazdy den niekolkokrat citim 🙂 zo zaciatku to bol jeden kopancek jemnucky, raz za den...a posledny tyzden sa krasne hmyri 🙂 chichi 🙂 ides si dat robit aj 3Dcko? 🙂
@veeeron ahoj veron,ako sa mas? ty si mala ovulku ok,jasne ze staci iba jeden krat.aj ja som brala iba jeden.a tiez sa mi posunula ovulka o par dni,ale ocividne to nevadilo.len zisti kedy ju mas teraz,nie ze vyrabate na slepo...
no a ktovie ta nevolnosti...mozno to uz nieco znamena 🙂
aj ked mne absolutne nic nebolo az v polke 2.mesiaca to prislo,ze bleee
@11miuska11 no ake super,tu uz aj citis pohyby,wao. ja zatial este nic necitim,uz sa na to velmi tesim 🙂
tuto stredu idem na ultrazvuk,takze uvidime drobca ze ako sa ma 🙂 bola som teraz chora inak,taka lahsia viroza,tak dufam,ze to nevadi :(
ty sa ako mas?mate aj nejake plany na leto?
@zuzuzu30 ahoj....no vajko je resp. bolo.....uz ani neviem co sa deje v tele......to su vsetko len dohady co kedy asi prebieha......s mm robime co mozme tak nic ine ako verit nam neostava.......dovu neplanujeme lebo prerabame byt takze vsetky lovaky tlacime do bytu......ty sa pochval tehulka ako si to uzivas?
@acerka11 no to by bolo fajneee momentalne som 23DC inofolic som nebrala vcera dneska som dam len 1X denne ale uz ma zase chytila unava...je to asi z toho neviem si to vysvetlit inako...tento mesiac sme sa skoro vôbec nesnazili...stale bol v praci tak ppochybujem o tom ze by sa teraz zadarilo..☹
@zuzuzu30 no ahojky tehulka naša...🙂 no min mesiac som netusila ani kedy mam ovu..teraz som 23DC a myslim ze tie priznaky su určite z inofolicu...tento mesiac sme sa s manzelom az tak velmi nesnazili bo bol stale v praci a nemali sme na seba az tak casu..tak pochybujem ze sa zadarilo...teraz viem ze som mala ovu okolo 5. 7. bo isiel zo mna hlienik tak viem ze ovu prebehla...budem ta nadalej informovat 🙂
@zuzuzu30 planujeme skocit do chorvatska, alebo tak...no uvidime, ze ako.. 🙂 a vy? Mi je luto tej virozy 😒 to sa v tom teple asi blbo liecilo 🙄 🙄 neboj, bude vsetko OK na utz 🙂 a tie pohyby, no to je ina sranda, ti poviem 🙂 tak to tu prajem vsetkym kockam, nech si tie blbe dva pasiky na teste uz konecne najdu 🙂
@11miuska11 ahoj mius.tak mame dnes za sebou oficialne ukonceny 1.trimester a ultrazvuk.
vsetko je v poriadku a tesime sa nasho drobceka 🙂
uz mi aj nevolnosti presli,takze sa naramne tesim! my sa chystame asi na mallorcu,lebo som rozmyslala,ze lahsie zvladnem asi 2hod letu ako 5hod v aute..ale ved to je jedno,hlavne ze sa okupeme trocha v mori na to sa velmi tesim 🙂
a ty ako pokracujes?ake velke uz mas brusko?ako sa citis?
@zuzuzu30 paraaadickaaa...tak silno gratulujem 🙂 urcite chodte niekam, a letiet dve hodky je pohoda, neboj...ale zase ani cesta dobrym autom nemusi byt na skodu 🙂 my uz mame riadne brusino teda, a citim sa super, kiez by to tak zostalo cele do konca.. 🙂 kokso, ze koncis trimester...a len teraz si ukazovala dve ciarky...hehe
Ahojte aj ja sa už síce dlhšie snažilkujem ,ale dúfajme že tento rok to vide 🙂
@gigus musime mysliet pozitivne, ze tento rok bude pre vela z nas rokom uspesnym 🙂 ja by som taky super vianocny darcek, v podobe 2 ciarok urcite neodmietla 😉 Dnes som tak rozmyslala, ako neuveritelne letia tie mesiace...a to som si niekedy myslela, ako to pomaly pojde a co a ako ostatne...

@veeeron do augusta by si este mohla stihnut otehotniet.....bolo by to super keby ze ides k dr. v auguste s tym ze si tehu......moze to byt aj s inofolicu ta nevolnost ktovie.....aj ked sa tvrdi ze inofolic neovplivnuje nic a ani nema neziaduce ucinky ale ja mam napr. pocit ze sa mi z neho zhorsila plet