Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
veroon neviem ci je v tom infolicu ta kyselina listova ale ja som takto prestala brat kys. listovu lebo by bolo z nej zle od zaludka a bolel ma zaludok
jak som si nedala na druhy den hned bolo ok alebo an treti neviem uz nepamatam
takze moze byt
mozno zniz davku a davaj jeden kazdy druhy den
Ahojte snažilky 🙂Aké máte skúsenosti s Valovičovými kvapkami, prípadne či mám papkať kys. listovú. alebo si kúpiť baby plan 🙂 Čo je najlepšie?
@seraa ahojky hej je tam aj taaa..a pisala som na ich oficialnu stranku je tam take forum môzs polozit otazky a oni ti odpovedia..odpoveda ti gynek. a napisala mi ze to môze byt z toho je to mozneee tak som to vysadila...skusim sa poradit s mojou lekarkou..ale ma dovolenku tento tyzden a buduci a buduci sme na dovolenke tak az v aguste jej zavolam
@ariz jeeej....tak to si na teba spomeniem.....nám sa 7.9. narodila mala bambula 🙂 možno sa dovtedy aj zadarí 😉
@vladka1828 🙂))) no pekne, kludne si spomen, hadam pomoze, uz teraz sa bojim 🙂 a prajem aby si uz spominala s mimčom 😀
@luca1986 ale vies, clovek aspon nieco zazije kym moze, lebo uz ked pride babo, uz sa toho vela dat nebude. Drzim palce nech sa vam tam podari ostat ak chcete. Je to smutne,ale mas pravdu, na slovensku je to cele zle. No a my sme 25DC a snivalo sa mi, ze som robila test,v sne bol nejaky prazvlástny 😀 Ale...bol pozitívny, tak sme sa tesili. Vidis, ked si poviem, ze sa nebudem pozorovat a sustredit na to a ocakavat, tak sa mi zacne snivat. 😀
@ariz tak podľa všetkého už budem 😀 ......v utorok idem k doktorovi, vyše týždna mi mešká a spravila som si už 5 testov - všetky boli s //......no budem kľudná až ked mi to potvrdí doktor 🙂
@ariz a to som myslela, že dovtedy sa možno tebe zadrí 😉 tfuj tfuj 🙂
Ahojte. Prosím vás o radu. Myslíte si, že asi 10. deň po oplodnení môžem mať príznaky tehotenstva? Často chodím na WC, boli ma hlava, brucho urobili sa mi výražky čo u mňa nebýva zvykom. Čo vy nato?
@vladka1828 wooow, to je supeer 🙂)) tak v utorok som velmi zvedava 🙂 urcite napis. Vies co,ja z toho stresu zo svadby budem asi "zablokovana" 😀
ahoj no moze aj nemusi ale z vlastnej skusenost a zo kusenosti tu vela bab na site to mozu byt vsetko
vsugerovane sympt.
myslim tim akzoe ich naozaj mas nezda sa ti to ale to len telo si robi srandu
uz som pocula o takych priznakoch aj meskanie ms aj vsetko a nic
10 den je naozaj skoro ale moze byt aj to sa stalo
daj nam vediet 😉
kolko sa snazite?
@eninka27 ahoj,ja mam kys.list. aj kvapky femi,kyselina mi ustalila cyklus,podla mna nieje na zavadu a osobne si myslim,ze nema vedlajsie ucinky!je to vitamin!a odporuca sa brat ho pred otehotnenim,femi kvapkysu tiez fajn ale tie beriem dost nepoctivo,nakolko sa musia riedit a mali by sa uzit asi 20 min pred jedlom(taku moznost nemam vzdy),ak beries inofolic netreba brat kys.list.lebo on ju uz obsahuje . 🙂
AHOJTE. tak aj ja sa pridavam na toto forum ze Prvosnazilky hoci uz to je dlhsie co sme sa zacali snazit ale o prve sa snazime tak asi preto ten nazov(aspon som si to tak odvodila) 😉
Ahojte babulky, chcem sa vám pochváliť s novinkou. Včera poobede sa nám narodilo krstniatko. Malá dcérka mojmu bračekovi. Volá sa Evička , 49cm 2830g 🙂 Veeeeľmi sa teším . Snáď sa aj nám nalepí na dovolenke, na ktorú v utorok odchádzame 🙂
@vladka1828 jeeej too fakt sa vam uz podarilo? To je super. Tak utorok daj vediet co a akooo 🙂 🙂 🙂
@luca1986 tak klopem na drevo - vyzerá to tak, že v marci budeme 4 😉.....podarilo sa nám to po 4 mesiacoch snaženia....už sa neviem dočkať utorka, že nám to potvrdí aj doktor.....potom dám vedieť 😉

@luca1986 uz aj kupene, tak narychlo, lebo my sme v zahranici a ked som bola na tyzden doma, tak som to pobehala a hned aj kupila