icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

farasha
13. dec 2011

@azzura skusim.len musím ešte vyčítať niekde že ako,lebo s tým nemám žiadne skúsenosti.Ďakujem.a tebe sa prečo neosvedčil mikroskopik?

eri28
14. dec 2011

caute baby este som neumrela, idem do kolien dosiel moj princ nabehla som z papiermi fertility a on cuva, ze nie nechce babo, teraz neviem ci je okej, alebo uz mu sibe 😠 😠 😠 😠 😠
nac nic nove, cakam v nedelu mrchu a ta antikoncepcia, myslela som, ze prsia ako dve cinky, uz mi to povoluje, asi si uz na buduci mesiac nedam kaslen na nu..... ☹
kde je neaka nova tehu sup sup, vsak vy pisete litanie ja nesti ☹ ham citat.... 😀

roka84
14. dec 2011

dobré ránko spolusnažilky, tak ja som s teplotou zatiaľ takto http://www.fertilityfriend.com/home/39860e... uvidíme čo z toho bude 😕 ... inak som už 32 DC, akosi sa mi predĺžili cykly...zvyčajne som mávala tak 30 dní +-1. ale aj ten minulý bol 33 dňový, tak nestresujem. nebolia ma prsia, ani nemám bolesti brucha, len cítim kríže 😝 ....prajem pekný deň a teším sa na správičky od vás 😉

momamo
14. dec 2011

@vardzikova tak to ma velmi tesi, ze si ich mala v poriadku ..Nech uz je piatok a budeme tu gratulovat dalsej tehulke ..🙂))

fifitko25
14. dec 2011

bré ránko 😉 hlásim, že ma ako zázrakom prestali bolieť vaječníky, ale prsia stále áno ☹ dúfam, že mrška zapadne snehom kdesi po ceste ku mne, nechcem nechceeeeeeeeeeem

gelinka75
14. dec 2011

caute baby, my sme konecne vcera zahajili snazenie, aj ked chut moc nebola, nejak som unavena takto po veceroch 😠 😀 teplotka furt rovnaka http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 tento cyklus necitim vobec skade by mohlo ist jajko 😕 ale mozno je este skoro

gelinka75
14. dec 2011

@eri28 no to ti nezavidim, skus na neho ist tak pomaly, on si to musi vsetko v sebe prebrat, vela muzom nie je po chuti riesit dieta cez lekarov a cez asistenciu, moj je s tym uzrozumeny, asi nam ani nic ine neostava, kiez by sa zadarilo bez toho, boli by sme velmi stastni

nikinka1111
14. dec 2011

dobré ránko dievčatá, ale ste tu toho popísali 🙂 🙂 🙂 ja stále rovnako. a čiarka na teste stále silnie. tmavšia už asi ani nebude 🙂 🙂 🙂 . teplotu budem merať ešte do vianoc www.fertilityfriend.com/home/3908bd

lucecita
14. dec 2011

Dobré ránko dievčatá...môj dnešný graf vyzerá takto : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ale bruško pobolieva ako keby mali krámošky dôjsť ☹ ☹ ☹ len dúfam, že ostanú zaseknuté

nikinka1111
14. dec 2011

@lucecita veľmi ti držím palce, neprídu, neprídu, oni ťa len strašia 🙂 . kedy máš v pláne testovať?

lucecita
14. dec 2011

@nikinka1111 aj teba tak strašili či ani nie? ja sa z toho zbláznim 😀 😀 😀 ale nie, som v pohode, práveže si myslím, že dôjdu 😠 včera mi prišli tehu testíky, tak neviem kedy skúsim...mrcha má prísť zajtra, piatok máme vianočnú akciu z roboty, tak by som asik skúsila testnúť piatok ráno, aby som vedela...ináč by som sa testla až sobotu

lucecita
14. dec 2011

@gelinka75 príjemné snaženie so zdarným silvestrovsko - novoročným koncom 😀 😀 😀

nikinka1111
14. dec 2011

@lucecita mňa už týždeň predtým bolievala bruško, a ešte stále niekedy bolí. no aj ja mám v piatok vianočný večierok, zoberiem si auto a mám o výhovorku postarané. ale doma sa niekedy nedá, tak hádam to deci slabého vínka mi neublížilo.

purina12345
14. dec 2011

@nativanativa ja si myslím že určite sa môžu papať aj po ovu, však oni práveže podporujú progesteron tak to by malo byť v pohodičke
a ozaj tak už ti došla mrchaňa, že? no ale povedala by som že asi ti zle označili ovu že si mala pekných 14 dní luteálku

bubacik5
14. dec 2011

Dobre ranko babenky, moj dnesny graf vyzera takto http://www.fertilityfriend.com/home/393359 myslite, ze z toho moze byt nieco pozitivne? 😒

bubacik5
14. dec 2011

@nikinka1111 krasne to mas a to uz si bola aj u doktora?

bubacik5
14. dec 2011

@lucecita drzim palce, aby neprisli 🙂

azzura
14. dec 2011

Cau baby, tak som sa nasrala, vcera nam debili poslanci odsuhlasili zniženie platov na buduci rok. Božeeeeeeeeeeeee ja chcem na matersku, chcem ist prec z tohto blazinca. Budem chodit aj do kostola , ak sa mi stane zazrak

vardzikova
14. dec 2011

@bubacik5 ahoj mojka tak mrcha nikde ešte stááále 😀 😀 😀

bubacik5
14. dec 2011

@vardzikova to je supeeeeer nech len neni 😀 😀 😀

vardzikova
14. dec 2011

Dobré ránko lásky sedmikrásky 😀 😀 😀 dnešny den sa začína celkom sľubne pretože mrcha ešte stale neprišla ... 😀 😀 😀

vardzikova
14. dec 2011

@bubacik5 moja zo všetkeho si treba zobrať niečo pozitivne 😉 🙂

azzura
14. dec 2011

@farasha proste mi to furt ukazovalo gulicky alebo furt paprade, alebo nic.

vardzikova
14. dec 2011

@lucecita moja ja tiež čakam ešte vždy čo bude .. 😖 😀

vardzikova
14. dec 2011

@gelinka75 ty jajko jedno 😀 😀 😀 a snažilkovať dufam budete aj dnes 😎

bubacik5
14. dec 2011

@vardzikova jj ved ano ale ked neviem kedy bola ovulka a ci vlastne bola....ten program mi to este nevyznacil 😖

azzura
14. dec 2011

@vardzikova ahojko moja, som tesiva ze odolavas červenej armade 😀

nikinka1111
14. dec 2011

@bubacik5 ano, minulú stredu 🙂 a o týždeň idem zas 🙂

vardzikova
14. dec 2011

@bubacik5 mojka ty sa spoliehaj na meranie ked si to ovšem robiš lebo ja vždy zabudnem 😖 😀