Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@newesta 🙂 aj my sa akože nesnažíme 🙂
@seraa @acerka11 @vanesa73...ahojte holky takze zajtra idem nato....laparka čakááá....snád to prežijem bez nejakých následkov...a neviete mi povedať asi ako dlho trva ten zákrok?
@veeeron ahoj neboj sa nic....laparka je v pohode....to zvladnes 🙂......zakrok trva zhruba 30min. podla toho ci ti tam nieco najdu ale len popozeraju......ale tebe to moze bytuplne jedno lebo budes spinkat 🙂......neboj sa uvidis potom ze som mala pravdu.....drz sa a pootm sa ozvi pa
@danielka20101989dadus super 🙂 drzim palceeeee 😉
@danielka20101989dadus dakujem krasne zajtra idem k doktorovi lebo este stale som nedostala okrem toho ma boli prsia a nechuti mi vobec jest .... som zvedava.... velmi si prajem aby to vyslo 😉
no je super sprava !! no uzas 🙂
ako u acerky si myslim ze fakt treba len tu psychiku nejako od toho odlakat a budete kocikovat 😉
no ja ffu by som to tiez chcela mat zasebou :(
neviem neviem bojim..
a dnes uz fungujes normlane? kolko mas jaziev ci dierok ci ako to volaju? ako dlho si tam bola?
@seraa akoze uz inde by som nesla...super personaaal, ochota..jednoducho super....ked je personal fajn lepsie sa zotavujes..ja som tam isla vo štvrtok ranoa v piatok rano ma pustili domov...stvrtok to bolo trocha neprijemne kedze som mala vyvod na moc a kanilu ale hadicku na moc mi dali prec ako ta bolo určite mnozstvo...mnetopopravde davali skoro hned prec ako som sa zobudila...tu kanilu davali preč az rano -bolo na prečistovanie aby si nedostala zapal a tak to bolo trocha nepsijemne bo mas v sebe hadicku ale da sa to v pohode zvladnut...super bolo ze nam dali aj tabl. od toho aby ti nebolo zle po narkoze...a kedykolvek si si vypytala niečo od bolelsti tak nebol problem...ja som si len na veečer pytala...ale to len tak preventivne...dierky mam dve...jednu mam v pupku a druhu nizsie pod pupkom tam bola kanila...ale holkyco boli so mnou na izbe mali niekt. az tri dierky...vrelo odporuučam toto centrum inde by som taku starostlivost nedostala....som max. spokojna...teraz fungujem uz lepsie..dokonca som bola u našich(bývaju vo vedlajsej dedine),kazdy den je to lepsie a lepsie aj ked si samozrejme davam pozor..trocha viacej špiním ale to je z toho ze viacej chodiiim uz ma nebaví ležat...🙂
takze to je riadny zakrok, to je skoro ako hocijaaka ina operacia a nie ako niektore napisu ze
este v ten isty den doma a na druhy dne do prace
😕
zavidim ze si sa na to dala a zvladla to, to je super o to viac s vysledkom ale ja sa na to asi nezmozem
to je pre mna moc :(
ach jaj
pekne sa uzdravuj , drzim palce ,... teraz ako aj acerka fakt len trosku kludu a oddychu a bude
@seraa moja ked pôjdeš do toho centra kde to robili mne tak sa nemáš čoho obávaať...naozaj ja som v živote nebola operovaná aleboo žeby som ležala v nemoc. tak som mala iný strach...ale naozaj ten personal ta tak povzdbudí a postará sa o teba že ani nevieš či si bola operovanááá...my sme boli 4 i izbe a bola aj sranda...nenudili sme sa tam...dokonca sme povedali ze bolo lepsie v tej pooperačnej miestnosti ako hore ked nas previezli uz len na sledovanie....naozaj vybav si to tam ak sa da...a dokonca sa tam dá aj rodiť...ten personál je super ( kedze sme si to zacvakali 240 evri)..ja nelutujem a naozaj mozem potvrdit ze laparka je super najhorsie bolo hned ako som sa prebudila niežeby som mala bolesti ale bol to taky divný pocit samé hadicky..ale postupne si sa ich zbavovala.... večer uz bolo ovela lepsie a rano ked vybrali kanilu tak bola uplnaaa ulava....a ked som prisla domova tak som len lezala a vcera uz som ovela lepsie chodila dneksa uz chodiiim skoro normalne ...jednoducho vidim ze sa to zlepsuje aj ked este spiním ale je to normalne
@michaeladankova ahoj,tak ako si dopadla u Dr????
ufff.....moja a to ako zistili.....ved to sa nezistuje prilaúarke ci?.....to sa zistuje z krvi nie?......boooze a co teraz ako sa to riesi?.......to mi je luto ☹ ......mozno aj ja to mam a ani neviem......ja nic nove ja teraz som tesne pred mrchou....dnes som zacala spinit aj ked BT je este ako tak hore tak v najblizsich dnoch cakat......som z toho znechutena, nahnevana a vobec sa netesim ani na vianoce ani na nic......treba uz len zabuchnut dvere za tymto hnusnym rokom a skusit to odznova
ahoj moja , ja som dnes 9 dc a poviem ti tento krat to bolo dost zle, bola soms trasne nahnevana
a sklamana , uz si myslim ze uz sa ani neda ist dalej :( nemam slov
a hlavne som mala 37,0 a za 20 min mrcha , na teplotu sa vuobec nespolieham
bud je zly neplomer alebo neviem ale uz viackrat sa mi stalo ze prvy den mrchy som mala 37
sklamanie sklamanie
@veeeron fiha,to som nepočula ešte..Ale aspoň už viete čo je problém a môžete to riešiť...Držím palce 😉
@seraa ja takisto bt v piatok ráno 37,2 a mrcha došla na obed,som myslela,že ma klepne,..,Strašne som sa vyrevala,ale take nervy som mala...takže dnes som 4dc 😠 p novom roku ide muž na spermose a ja následne ak bude on ok tak ja laparka...a zjavne iui...mám z toho občas nervy,človek sa snaží,túži a nič...
Žienky,želám Vám krásne Vianoce.Nech takto o rok prinajhoršom nadavame aké máme veľké bruska 😉 A nezabudnite do svojich srdiečok pustiť nádej ,veď práve teraz je ten čas...čas zázrakov a splnenych priani...
Veru aj ja som zvedavá., čo tu niekto napíše ako sa to zisťuje. A robia nejaké vyšetrenia aj keď je hormonálny profil perfektný.? Alebo o čo požiadať.? Pôjdem v januári na tú folikulometriu.
zdravim vas mi sa tiez snazime teraz o prve babatko
tak som zvedava ci mrcha pride v januari al nie kedy si mam spravit test aby to bolo aktualne mam si spravit az ked mrcha nedojde ci mozem aj skor
@ennynka
@seraa
@acerka11
@mistisa
@danielka20101989dadus ahojte holky dlhsie som tu nebola trocha vacsia depka ale čo už začínam od začiatku...pytali ste sa tu ako mi to zistili..ja som bola u gynekol. kedze komplet vsetky vyslekdy som mala v poriadku poslala ma na laparku teda sme sa dohodli na takomto postupe ona uz v tedy mi spomínala že moze byt problém aj v tomto ale ona too nemoze zisitit ze to musia v centre kam ma poslala ...bola som v GYN-FIVe...tam prebehla konzultácia a dohodli sme sa na postupe na laparku ale este vtedy na tom sedení mi brai krv...v piatok ked som bola na štichoch tak mi povedala ze z krvi zistili ze mam v sebe protilátky..bolasom v takom soku že som sa jejporiadne ani neopytala ako to zistili či popri laparke ale viem len to ze to bolo z krvi..ako to neviem...ale dá sa to liečiť (nie uplne vyliečit) tym ze mi predpísala Prednison s tým že sa to bude užívat pár týzdnov (viacej sato nesmie) a s tým že pohl. styk musí byt chránený po čase sa to prestáva užívat a mala by som otehot. lenze ked som čítala tie nežiaduce účinky a na ne ma upozornil aj lekarka že je veeelmi oslabena imunta a iné tak som dost v soku ved čo sú to za lieky kt. sa nesmu dlhodobo uzivat tj napr3mesiace aj menej v kuse....ja som sa poradila doma s manzelom a skúšam prírodnú alternatívu vyskusam nejakeho bylinkára-pomohol aj kamoske tak po novom roku sa na to vrham ...teraz uz bolo na mna toho az az kazdy mesiac aj 2x u gynek. , laparka moje telo potrebuje pohov a zregenerovat sa ....takze takto...a inak určite odporucam si toto zistit ci nemáte aj vy niekt. tie protilátky...jasomsa tohoto obavala najviac...držím vám palce a prajem inak šťastné a veseleeee, požehnané sviatky a abyste ten buduci rok prežili v zdraví a na testoch nech sa už konečnee ukážu tie // vytúžené čiaročky
@veeeron
A baby
Ja som bola dnes na konzultaci u jedneho gynekologa, ano veeron aj ja som
Tam uz strasne casto :(
No som v zahranici, tento lekar robil doktorat v USA
A pytala som as ho na tuto vec-protilatky a tak a vieteco povedal???
Pokrutil hlavou a ze nic take neexistuje, ze su to Len teorie!! Sila ze?? TakZe ste sa rozhodli dobre podla mna

@danielka20101989dadus sak praave 🙂 ano snazim sa to tak brat ze nesnazime sa akoze 🙂) xixixi