Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte aj mi sa snazime od oktobra a zatial nic. Teraz som si kupila detox z aloe vera a zacala som pit alchemilku tak dufam ze sa nam zadari. Kamoskavasi dva roky nemohla otehotniet a pobdetoxe a caji po kesiaci ostala tehu a uz ma krasneho synceka tak dufam zebaj mne to pomoze.drzte palce
@veeeron
Ja som sa ho spytala a on ze Nech ani na to nemyslim ze nic take neexistuje ze su to Len teorie
A ked so si citala na modrom konikovy bolo vela bab co I'm to "potvrdili" a otehotneli bez tabletiek ...
Povedal ze ak je vsetko ok a stale nic ze to je psychicke alebo ze aby bola moznost vcsia pichaju sa hormony
Povedal ze tabletky -hormony zabera ju u mladych dievcat 20 a tak ,ze okolo 30 to uz chce injekcie
Moj muz IDE na spg v pondelok a ze ja mam ist na to co pozeraju maternicu a vajcovody a ze ak vsetko ok tak injekcie aj ked mam ok ovu ...
Tak neviem :( no uvidime ale asi treba zvolnit 🙂 a bude vsetko ok
@seraa nooo v pondelok idem na krv tak uvidime snad to len potvrdi krvicka 🙂 🙂 a najviac sa budem tesit az ked srdiecko uvidim 🙂 nemusis sa bat nicoho ja mam aj laparku za sebou uz dve narkozy pri umelom nic to neni, tak sa dobre vyspis 🙂 🙂 jqa tak mam mrchovske bolesti a cici ma pobolievaju inak v pohodicke ibaze som stale unavena a len by som spala 🙂
@mistisa jeeeeeej,super,veľmi sa teším s tebou 🙂 krásne 🙂 po 6 rokoch je to pre teba to najkrajšie čo si mohla dostať pod stromček 😉 srdečne gratulujem,a želám aby ste boli obaja v poriadku 😉 drzkajte sa
Inak my sa snažíme 4roky...tiež je to na nervy...ale nevzdávame to,hoci už fakt nevládzem...v januári ideme na spermiogram a ja na laparku a... a uvidíme...S mužom sme sa dohodli,že toto boli naše posledné Vianoce vo dvojici... 🙂
V kostole na polnocnej som plakala ako dážď,samé rodinky tam boli,ale tak bol tam muž somnou a držal ma zaruku...Spolu to zvládneme...a vy tiež...Baby,prosila som za nas,za nás všetky,ktoré túžime po 2// ,i za tie,ktoré už maju tie malé zázraky v bruskach...A ja verím,že rok 2014 bude pre nás ten najkrajší 🙂
@seraa ahoj mojka....no to mas veru pravdu ze na teplotu sa vobec neda spoliehat......ja pri vysokych teplotach spinim aj dva tri dni a potom sa mi spusti mrcha a niekedy sa mi rovno spusti aj pri vysokej teplote......ja somtreti den cyklu cize mrchu som dostala pod stromcek ale vedela som to uz dva tri dni dopredu......uz ma to apsolutne nebavi
@veeeron neboj to sa podari nastavit a bude dobre....ja mam z toho inac tiez obavy ale my sme v centre este neboli......boze mame to my starosti.......ale mas pravdu skus tu alterntivnu liecbu a uvidis......uz tych par mesiacov zvladnes.....ved uz cakame celu vecnost......v novom roku to dame 😉
@acerka11 vas prečo neposlal lekar este do nejakeho centra? u nas to bolo behom roka...kedze vsetky vysledky boli v poriadku a uz nedokazala moja lekarka spravit ziadne vysetrenie...hej skusim teraz potrebujem klud a zregenerovat sa a rok 2014 bude prelomový...vsetky sem zavesíme tie // palice poriadne...🙂 snad ta altern liečba zaberie a nebudem musieť užívať žiadne oblbováky kt. mi znicia moju imun.
@veeeron Presne ako píšes,nechaj telo vydýchnuť,trošku vypni a budú aj čiarky..Ja taktiež cca každý druhý týždeň som na gynde 😝 a tiež to nieje príjemné zvlášť keď vidím tie bruska guľate...Ale vždy si poviem "dopraj,bude aj tebe dopriate" 🙂 a že máš depku je normálne...Každú z nas to občas pochytí,treba sa tým preluskat a ideme ďalej...Mňa to chytilo na polnocnej omši na Štedry deň a to som bola v tom,že som "vpohode" no čo uz musíme ďalej ,ja viem ,že tento rok to tu bude uz len samá čiarka,vlastne samé čiarky 😀 takže babulky,ideme ďalej ;-
@seraa a kde v zahraničí st e ??? Moja kamoška je v Írsku ale celé zle,dr. sú vraj šisi a keď chcela spraviť hormonálny profil tak jej iba krútili hlavou,že nie nie nič také...Tak newiem či v zahraničí sa to rieši inak alebo čo...Ja som vďačná za moju dr. Úžasná bytosť,pomáha,skúšame kade čo,už len aby sa zadarilo aj tebe,aj mne,proste všetkým čo sme tu 😉 držím paluchy 🙂
my sme sa zacali teraz snazit v decembri dnes 23 den cyklu a test negat asi je este skoro testovat ale ked som nemohla vydrzat 🙂
baby tam smg dopadl velmi zle(ziadne spermie) a to bude asi nas problem
este nevedia preco a co a ako cakame na dalsie vysledky a uvidime ako sa to bude riesit
:(
ani vam nemuim pisat ze aky sok , no des
dnes je uz lepsie ako sa vzdy pise aspon sa vie problem a moze sa riesit
ked budeme vediet viac budem informovat
ale povedali ze vsetko sa da riesit 😒
ziadne
a za 4 dni sme robli druhy a hned nam aj povedali
a ziadne viem ze by tam mal byt odstup aspon 3mesiace ale nemame cas
povedal ze musi vidiet ultrasound
a ze to moze byt bud hormony alebo prekazka nieco ako krcova zila niekede ktora zabranuje
a to sa vyriesi laproskopiou maly zakrok ale este sa teda enviem ze co
toto je este ten lepsi priklad na druhe nechcem ani mysliet
☹
@lucinka3289 aj my sa snažíme tak viac od tohto decembra.. Ja mávam také cca 31-32 dnove menštr.cykly a snažili sme sa dosť teda, aj vtedy kedy by som mala mať ovuláciu aj mimo tak som zvedavá.. Menzes mám dostať 6.1. a teraz pociťujem takú bolesť krčovitú v podbrusku, alebo aj pri vaječníku občas, mám trochu citlivé prsia a vraj sa mi už aj zmenila nálada (podla priatela 🙂 tak som zvedavá co bude, nechcem si nic pripustat ale nedá mi to niekedy a casto na to myslim
@seraa fu moja v prvom rade hlavu hore, ja som bola psych.tiez na tom blbo sok to bol tiez riadny ...ako si napisala viete problem a môže sa to riešiť....inak to naozaj velmi skoro robili druhy smg..moj manžel mal tiez zle vysledky nasli mu tam zapal riesilo sa to nastastie len cajom ale na kontrolu isiel az po 3 mesiacoch....dokt. vedia čo robiť a nič sa neboj všetko sa vyrieši....nemysli nato najhorie bo sa zblaznis...drzim palce
daujem dievcata 🙂 , nech uz si tu vypisujeme vsetke tri o plienkach 😒
no ved dnes sa da uz vsetko riesit uvidime .. ja verim ze to bude ok a coskoro
hej robil mu spg hned lebo vie ze nemame cas nie sme na sk a preto sa snazi zistit kde je rpoblem
aby sme to mohli riesit este tu
mam pocit ze budeme vsetky tri v tehu tento rok a coskoro 🙂

@seraa ahoj moja ja fajn 🙂 aj by som povedala ze super ale este nie 🙂 🙂 boli sme na KET minuly pondelok a dnes mam pekny testik.takze krasny stedry den a celkovo vianoce.a ty ako ? co nove? ako pokracujete?
@veeeron joooj moja to ma mrzi ale neboj ak sa to da liekmi stlmit urcite zaberu a pomoze to k vytuzenemu babatku 🙂 drzkam silno palceky 🙂