Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte baby dnes mam dostat ms zatial len taky slabulinky ruzovkasty vytok. co myslite???
ahoj no to sa neda odhadnut
moze to byt ms aj nemusi
aku mas teplotu?
@seraa nemerala som si
Ahojte, my sa snažíme od septembra2013. Včera som mala mať ms, no zatiaľ nič Pravdaže som nevydržala a robila dnes test. Bola na ňom len slabučká čiarka. Tak uvidíme 😀 😀
ahojte babule, ako sa mame?
ja dnes 1 dc, a po dlhom case som neni sklamana a nestastna ze zase to nevyslo
lebo som vedela ze nemalo to ako vyjst ☹
no a predstavte si dokonca som nemala ani ziaden priznak na ms a tehu jak doteraz a nesledovala som sa
aspon si oddychnem po tejto stranke
mam 3 mesiace na to aby sme vedeli co dalej a kde je naozaj problem , mozno aj 4
ziadne sledovanie a cakanie ...
bojim sa co bude ale co uz.. nejako bude :(
drzkajte sa
@seraa Ahoj moja....urcite si oddychnes hlavne hlava si oddychne.....aj ja sa snazim nato nemysliet a v celku to ide....aj ked viem ze maem plodne dni cyklu ale neak to nesilime.....je mi to este stale jedno....takze sa vobec nestresujem.....dufam ze mi to vydrzi co najdlhsie.....moja neboj sa urcite sa pride na problem a na riesenie.....drz sa
Čaute baby, pridávam sa... My sa snažíme otehotnieť od mája 2013 a stále nič ☹ Pomohli vám nejaké vitamíny, alebo čáry-máry 😀 Ja beriem femibion, začala som zase Duphaston a teraz som na mesiac vynechala Inofolic, ale akonáhle prídem domov, tak začnem brať Inofolic znova. Ozaj, a ešte otázočka, nemávate problém s mikózou, lebo ja mám s tým strašné problémy, a asi aj preto sa nám nedarí otehotnieť ☹ Komplet každý mesiac, keď mi majú začať plodné dni, tak sa dostaví nejaká debilná infekcia a plodný hlien už ani neviem ako vyzerá!
a si si ista ze je to mykoza, mozno je to len hormonalna zmena ...
lekar co povedal?
cary mary nefunguju , pomalicky si urob nejake vysetrenia ak chces,aby ste nestracali cas
aspon ci mas ok ovu a hormonalny profil a hlavne muz spermie !!!
hovoria ze po roku skusania treba zacat hladat pricinu
ale mozete take zakladne veci aj prv
mykoza ako taka ak to nie je nejaka ina bakteria nebrani k oplodneniu
@seraa Dr. mi bral 2x stery a zakaždým som mala len mykózu, alebo inak kvasinky. Hormonálny profil mi robil ešte pred rokom a pol, mala som trošku zvýšený testosterón, tak mi nasadil Duphaston, ten som brala do júna min. roku, a namiesto neho som začala užívať inofolic, aby som mala pravidelnú ms, fungovalo to, no min. mesiac mi meškala ms 12 dní, dr. povedal ževraj zo stresu zo svadby (svadba bola 19.10.), nemohol mi zobrať ani stery, lebo som akurát mala moju zmeškanú ms, takže idem k nemu zase koncom januára. Mám si dať znovu spraviť hormonálny profil? A Dr. povedal, že keď mám mykózu, tak sa mi veľmi ťažko podarí otehotnieť, lebo mávam hustý biely výtok, taký tvarohovitý a to spermie nemajú rady, to ich ževraj zabíja....
@seraa Ozaj a kde by si mohol dať môj manžel spraviť ten rozšírený spermiogram? Čítala som, že to robia len v tých car centrách ☹
@julciatko1 Nielen v centrách...My sa chystáme normálne uz po druhý krát do nemocnicice-urolog by mal toto robiť,len nie kazdy môže.Treba si zavolať,pozistovat...A preto,že od mája nič sa netráp...My sa snažíme 4roky...čo ti poviem..na nervy...veľa krát som si poplakala,chcela s tým skončít,ale našťastie som našla ľudí,ktorí ma podržía...a zdvihnú ma na svojich krídlach, keď tie moje zabudnú lietať.Veľa krát je to ťažké,ale ak ti môžem poradiť nestresuj sa....a nesmieš sa vzdať... verím,že raz sa dočkáme....držím palce 😉
@seraa Ou,dokelu aj s mrchou ☹ Skús vypnúť,presne ako píses,oddýchni si,nesleduj sa...Aj ja som si teraz povedala,že sa nesledujem a pauza (popravde po sviatkoch som vybehla z cviku a zabúdam meriat Bt 😀 ) a ani ale ani nemám chuť sa stresovat...chystáme sa zase na spg a mňa zjavne neminie laparka...je to na psychiku veľa,ale musíme veriť,že ráaz sa nám to podarí 😉 Držím paluchy 😉
@danielka20101989dadus Ďakujem Danka 🙂 Ihneď idem aj googliť, či niečo nájdem v NR, lebo inak budeme musieť ísť do BA, do Iscare centra...
No a u vás to v čom viazne??? Ja som už v strese teraz, a to ešte ani rok neprešiel... Len ja mám problém so štítnou žľazou, takže aj preto si myslím, že u mňa to nebude až také jednoduché otehotnieť, ale toto mám pod kontrolou a mám výbornú endokrinologičku... Jaaaaaj, už tak veľmi túžime po vlastnom dieťatku ☹ Konečne si ma našiel môj pán božský, všetko je úplne dokonalé, len tu to viazne ☹ Je to na hovno ☹
Ahoj...my sa snažíme už štyri mesiace a nič 😒 ...podľa doktorky som zdravá ako rybka a beriem len kyselinu listovú...teda neviem v čom je problém
ahojky
kolko sa snazite? a preco laparka? prvy spg bol ok?
@julciatko1 u nás je problém moja maternica..mám ju opačne klenutu,čiže nejak opačne otočenu,tým pádom mi skoro všetok "materiál" vyteká...Nepomáha ani keď ostávam ležať,ani kadejaké polohy ani nohy hore...Ale problémom bolo aj to,že 3 roky som mala doktora,ktorý ma vzdy utesoval,že som mlada,že to príde a tým má vlastne vždy odbil,a neliecil.Potom som zmenila dr za ženu-a poviem ti jedna báseň...práve ona zistila,že maternica otocena,že cyklus rozhádzany a začali sme riešit...teraz som u nej a som spokojna,snaží sa či už z tej ľudskéj stránky,alebo z tej odbornej...Veľmi sa snaží...nedám na nu dopustiť...teraz chceme ešte raz pri nej absolvovať čo sa dá a keď nič,tak huraa do Heliosu ...Laparoskopiou chce ešte pozrieť,či nemám upchate vajcovody,lebo vraj niekedy utz neukaze daný problém,ze treba občas pozriet dnu .....ale múdrejší budeme až po spg....Moja verím,že sa nám podarí,a aj keď máš zdr.problémy so štitnou žlazou ,tak aj napriek tomu sa raz podarí 🙂 Ja viem,že to je na nervy,ale vážne musiiiiime byť trpezlive a príde to...Ver mi,že ja viem ako sa cítiš,vedia to všetky žienky,ktoré túžia po bábätku...preto sme tu,aby sme si pomohli,povzbudíli sa,dopriali jedna druhej...Raz mi kamarátka z Mk povedala"Dopraj,bude Ti dopriate!" Tak toho sa držím 😉 Zlato,neboj,určite sa podarí...🙂držím palce 😉
@seraa 4 roky 😖 prečitaj si vyššie 🙂 áno prvý bol ok,ale to bolo cca rokapol dozadu...Laparoskopiu chce dr,vraj chce pozrieť zblízka ci niečo nerobí šarapatu...A vy ako,koľko sa usilujete??
@vierqa juuuuuuujha,to je ozaj málo 🙂 Neboj 😉 Vieš,niekomu to môže vyjsť na prvý šup,niekto sa trápi dlhšie..každá sme iná,a telo nám pracuje ináč 🙂 ale určite sa nestresuj tým,že po 4mesiacoch ešte nič...Možno sa už čoskoro dočkás...a my ostatné tiež...Že babbyyyy? 🙂
my uz skoro treti rok :(
vela krat sme presvihli (asi tak polovicu) ovulku ale aj tak je to dost
uz som aj rozmyslala o laparoskopii ale teraz sme zistili ze moj muz ma zly spg
este treba urobi jeden o 3 mesiace aby sa to potvrdilo ci vyvratilo .. tak sa modlim
ja som prave nedavno mala 31r cize uz mi aj biju hodiny :( a to ma najviac znervoznuje
☹
jasne 😉
@seraa Ale čosi,veď máš najlepšie roky pred sebou 😉 Príde to,uvidíš 😉 verím,že ťa to znervoznuje...veď aj mňa....ja budem mat tento rok 25...a som si myslela,ze ako rychlo to pôjde..a prd...nie a nie sa podariť....ja mám tiež pocit,že tikaju...a ešte ako 🙂 Nerozumiem tomu,niekto otehu hneď a my sa takto trápime ☹ Len sa snažís a nič..my sme s mužom 9 rokov spolu,4sa snažíme o bábo,ale trištvrte nášho spolužitía sme strávili meranim a snažením 😀 ale nevadí svojho muža už poznám aj poslepiacky 🙂 Je to tazke,viem... Zlato,ale neboj,raz sa nám tie čiarky ukážu 😉 musiiiiiaaaaaa 🙂
dakujem 🙂
som si ista ze ano 🙂
babule nikto tu nie je, ako s amate , co nove ??
@acerka11
@veeeron
@danielka20101989dadus
Ahojte. V poslednej dobe začínam stále vážnejšie uvažovať o tom, že by som sa pridala k Vám snažilkám, no dosť sa bojím toho, či sa mi po vysadení HAK vrátia všetky moje desivé stavy, ktoré som predtým mávala počas menštruácie. Nie som si istá, ako dlho to všetko vydržím, lebo je pravdepodobné, že to snažilkovanie nevyjde hned. Vysadili ste niektorá HAK? Vrátili sa vám všetky predmenštruačné a menštruačné problémy? Ako dlho ste sa snažili, kým sa vám podarilo byť tehu?
Ahojte zienky, pridavam sa k vam,od februara zaciname aj my,totiz my sme sa ani nestihli snazit a hned po svadbe mi zistili endometriozu a vraveli,ze prirodzene neotehotniem,iba ak zazrakom... takze sa ideme pokusat o zazrak.... 9 mesiacov v umelom prechode... najhorsie co som kedy zazila.... na umele sa v 25 este necitim a ani nemam.... och,drzim Vam vsetkym palce,nech sa nam to v tomto roku podari 🙂
@seraa Ahojki....ja nic nove preto ani neiej co pisat....stale to iste dookola....mrcha - ovu - mrcha 😒 .....no onicom......prestava ma to absolutne bavit.....jasne ze kazdy mesiac je sklamanie ale otrasiem sa ovela skor ako inokedy.....aj ked v celku nechapem ze na mna pride stav uzkosti kedykolvek a kdekolvek na par minut resp. sekund a je dobre...inokedy depka 2-3 dni......znasam to lepsie ale neviem dokedy.....od noveho roka venujem a sustredim sama na seba......co sa tyka lekarov tak sme nepokrocili nikde a ani gyndosa nechcem vidiet......mm pojde koncom januara na kontrolu ku endokrnologovi koli prolaktinu ktorý mal zvyseny tak uvidme co nam povie ci bude odporucat ze mozme skusit dalsie resp. posledne 3 IUI......a poviem ti ze uz teraz viem ze ked tam pojdem tak mi bude stiskat rit len kli tomu ze je to posledny pokus kym mi mo dr. povie ze moja mila teraz vam uz len v CAR budu moct pomoct ja nie ☹ ....toho sa desima to nechem pocut ......a vas spg je aky zly....co to je zly lebo aj my mame horsi....mame menej a lenivsie spermosky
@veeeron
@danielka20101989dadus
@veeeron
@danielka20101989dadus a vy co nove babule....piste aspon vy pozitivne spravicky 🙂
baby, ja sa musim priznat, ze mne uz z toho presibava 🙂 tiez sme si povedali, ze zacneme tento rok ... a ze zacneme februar, alebo marec .... ale mna ubija to cakanie ... nikdy som si nemyslela, ze budem mat taku velku tuzbu byt matkou, myslela som si, ze to budem zvladat v pohode, ale potom prislo to, ze mojmu drahemu sa objavila krv v spermiach, co sa uz raz stalo, pred rokom, pretoze mu tam praskla cievka, a teraz mam strach, ci to moze nejako ovplyvnit kvalitu spermii, a kolko to tam vobec bude mat :( kedy to mozeme zacat skusat :( a stale o tom doma rozpravat, ze uz by som velmi chcela :( a som si ista, ze jemu to musi liezt raidne na nervy :( tak musim pootravovat vas tu 🙂 dakujem za vypocutie 🙂)
noo ahoj 🙂
tak nejako viem ako sa citis
nas spg bol velmi zly :( ziadne sper. 😢
povedali ze este netreba zufat lebo ze to bol jeden ze treba este jedne po 3 mes. na potvrdenie co a ako
takze este dufam ze tot aka tragedia nebude .. proste verim v zazrak
inak po soku som sa uz celkom ukludnila a nejak to uz nevnimam .. proste veirm ze ked ten hore bude chciiet bude
teraz ani ja nechcem pocut o lekaroch ani slovo, kolotoc asi zacne za tie tri mesiace a uvudime ako dopadne
ale na dalsiej strane som taka akasi kludna proste ked su neni sper. nebude tehu takze nic necakam ani
ale v kutiku duse sa strasne bojim co povie druhy spg ..
ja darcovske odmietam a adopciu tiez, je len hrozne ze to vlastne musim len pisat 😢
takze tak proste ako keby som to vzdala a cakam na zazrak 🙂
ahoj vtaj 🙂
cize sa este nesnazite len planujete?
ja si nemyslim ze tento problem by mal nejako ovplyvnit plodnost partnera
a boli ste na spg ?

@seraa aj ja tomu verím..že tento rok 2014 bude pre nás prelomoví...držme si palce...😀