icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

acerka11
23. jan 2014

@seraa ach jo uz si spominam ako si pisala ze ziadne....zabudla som nato sorry ☹ ...a berie neake lieky alebo nieco ine?.....
vies mozno to teraz budem vraviet tvrdo a mozno by ma tu vela odsudilo ale my sme sa uz doma bavili aj na temu ze spolu mozno nikdy deti nebudeme mat......mi adopciu tiez absolutne odmietame a darcovske tiez......a bavili sme sa ze je realna sanca ze nas situacia bez deti proste rozdeli.....riesili sme ci sme ochotni zit spolu cely zivot bez deti a tak.....ale ku konkretnemu zaveru sme neprisli zatial ale kedze je situacia aka je tak si myslim ze to nieje odveci sa otom bavit....ale to len naokraj.....jebe mi z toho kolko mame rokov.....sorry za negativa asi mam depku alebo co.....som 4DC tak mi ide na mozog

seraa
23. jan 2014

@acerka11

ja viem a uplne ta chapem ja som to uz tiez nadhodila a povedalal , tiez rozmyslam o tom ci to dokazem
moj muz je kludny a on veri ze bude ok a ze bude ... ja sabojim
tiez ma znervoznuje vek, teraz som mala uz 31 ☹ je to tazke
u vas je sanca alebo vy vlastne nemate nevyriesitelny problem ..
ale ak s au ans potvrdi tato vec je to koniec :(
aj ked este stale je sanca vsade- zazrak

acerka11
23. jan 2014

@seraa na teraz musime verit ze sa to vsetko obrati na dobre a budu moznosti ako nas oplodnit.....my nema ani z daleka vyhrate....vela testov nam chyba, ktore mozu urobit len v centre a to napr neviem nic a genetike a ci sa neodpudzujeme nahodou......no vela este toho nevieme.....presne tak....sibenicny vek....ja tiez taham na 32 a mm ma 40 takze paradicka

danielka20101989dadus
23. jan 2014

@seraa @acerka11 @veeeron
Ach,baby čo Vám poviem,dnes 1DC ☹ Som sklamaná,ale ideme ďalej..čo ine mi zostáva...Už som si myslela,ze tovyslo,cez Vianoce sme si oddýchli,pekne sa snažíli a zase NIČ....@acerka11 Zlato,viem ako sa citis,hoci ty to máš ťažšie...zlatko,ale možno vám 3 IUI výjde,🙂 my každú chvilku ideme na spg,len newiem kedy,keďže mi v Bystrici nikto nedviha,normálne rozmýšľam,že pôjdeme na Sliač..
Ale viete čo baby moje,nesmieme klesať na duchu,,je to tazke,ja mam pocit,že bojujeme s veternymi mlynmi,..
Ale nevzdáme sa,ok??? Ja som taktiež zrelá na psychiatriu pomaly 😝 fakt...
takze depku hodme za hlavu a tešme sa aspoň z toho,že máme krstniatka,neterky,a hlavne,že nam naše polovičky nezdrhli,😀a ze nám každý mesiac má kto poutierat slzy. Dušičky moje ,každá jedna si zaslúžite ten malý zázrak..a ja viem,že sa nám to raz podarí 🙂 Mám Vás rada a potešte moje srdiečko aspoň vy tým,že sa pousmejete ok??? Drzkajte sa 😉

seraa
23. jan 2014

@danielka20101989dadus

si zlata dadus 🙂
mas uplnu pravdu treba vydrzat a netrapit sa moc.. ako este neviem ale treba skusat
stale mame jednu vyhodu ze dnes uz sa da ako povedal moj gynekolog vyriesit vsetko .. treba mat trpezlivost
zelam nam vsetkym nech anm to vyjde cim skor
tak babule do boja !!!!
@acerka11

acerka11
23. jan 2014

@danielka20101989dadus
🙂
budem sa snazit robit vsetko rpeto aby som to znasala co naj
je to strasna nespravodlivost ale na tomto svete nieje skoro nic nespravodlive....neriesme negativa ale pozitiva......hadam bude lepsie

lucinka3289
23. jan 2014

Ahojte mi sme sa zacali snazilkovat od decembra.drzim palce

danielka20101989dadus
23. jan 2014

@acerka11 @seraa no vidíte,ide to 🙂 Je to nespravodlivé,neklamme si.My sa tu snažíme,napchavame sa vitamínmi,kys.listovou a newiem čim všetkým,skúšame takú polohu hentaku polohu,a furt nič a iné otehu ani nevedia ako a s kým 😀 ale ak to budeme brať takto negatívne,tak to bude celé zle...Kurna,ja by som vrazdila keď vidím cigosku a kolo nej 5deti,asi už jednu zastavím a spýtam sa jej na "recept" 😀 😀 😀 ja už tiež po 4 rokoch niekedy nevládzem,ale vždy ma niekto nakopne,podrží a potom je človeku lepšie....Baby,dáme to,a to ,že sú občas aj depky,tak to je normálne...Verím,že raz to príde a až to príde tak si ani nespomenieme na ten čas,keď sa "nedarilo" cmuuuuuk ;))

coralee_wiley
23. jan 2014

@seraa no este sa nesnazime, len sme uz chceli pri dalsej ovulacii 🙂 a nie neboli, lebo minule bol moj drahy u urologa, a ten mu povedal, ze to prejde ;) takze sa opat na to spoliehame 🙂 ale ja uz som velmi nedockavaaaa 🙂)

veeeron
26. jan 2014

@seraa
@acerka11
@danielka20101989dadus ahojte holky no ja nemam nič nové...čakám tento týžden mrchu...sem tam sa pozrem tuto na stránke čo nové ale inak menej som tu ako tomu bolo doteraz...liečbu som ešte nezačala podstupovať- teda nezačala som užívať ani lieky a este som nebola ani u toho ludového liečitela... s manželíkom sme sa dohodli že tento mesiac vydržíme aby sa telo poriadne zregenerovalo...že ked sme uz cakali tak dlho tak uz nas nezabije tých par mesiacov... tak asi tak inak sa mám fajn 😀

seraa
27. jan 2014

@veeeron
@acerka11
@danielka20101989dadus

Veeeron vitaj v klube "nic nove" 😉
Oh presne tak uz par mesiacov hore dole je jedno
No vcera sme dostali vysledok jedneho z 2 genet. Testov co robia ak muz nema spermie
A na stastie vysledok ok , tak som happy a dufam ze aj druhy bude ok Tim padom baby by sa vyvratila
Na najhorsia vec , ak budu oba testy ok nie je to geneticke a da sa to riesit

danielka20101989dadus
27. jan 2014

@seraa no vidíš,skvelá správa 😉 My ideme v pondelok na Sliač na spg,takže dúfam,že už sa posunieme zase trošku ďalej a mňa konečne pozrú laparkou...V piatok som dostala mrchu...takže no comment ☹ Ale nevadí,verím,že sa všetko zle nadobre obráti.Držte sa,babulky 😉

acerka11
27. jan 2014

@seraa no vidis uz no nabera ten lepsi smer 🙂

karkulka2014
29. jan 2014

Ahojte. Aj ja sa pridávam k nádeji, že v roku 2014 budeme mať všetky // na testoch. A nie len na tých ovulačných 🙂
My sa snažíme 7 mesiac.

seraa
4. feb 2014

@danielka20101989dadus
@acerka11
@veeeron

Ahojte babule Dnes nam volali kvoli dalsiemu DNA testu a vysledok je chvalabohu ok, cize nie je to genetika
Co sa mojho Muza tika
Znamena to ze ten najhorsi pripad je vyradeni , cize stale sanca na biologicke deti
Ale stale treba zistit kde je teda problem
Zajtra necakam ms aj ked teda cakam :( uz je asi na ceste 😠
Ako ste vy na Tom babule?

acerka11
5. feb 2014

@seraa Ahooooj no vidis pomalicky s to lepsi a mas svetlejsie vyhliadky do buducna.....neboj budes mat biologicke babatko.....musis mat 😉 .....no som velmi zvedava kde bude ten problem....a berie neake vitaminy alebo nieco ine?.....my zatial nic nove...momentalne sme v strede cyklu tak sa snazime snazilkovat....no len nie stale sa to da....ale tak snazime sa.....unas je nove len tolko ze mm bol na kontrole u endokrinologa a vylsedky sa polepsili aj ked niesu este tip top....testosteron stupol a prolaktin klesol ao nieco.....tak sa mm pytal endokrinologa ci je uz sanca ze spg bude ok a ci mozme ist na 3-tie IUI.....tak na teraz je zaver asi taky ze on este nam tretie IUI neodporuca.....ze sa mame este 2 mesaice snazit prirodzene ze sanca je podla neho teraz vyssia aj prirodzene a este 2 mesiace bude brat mm lieky....potom pojde zas na kontrolu na endokrin. a uvidime co bude......ci teda sa polepsi este.....ja dufam ze ano a ze nam aj endokrinolog povie ze mozme na 3-tie IUI....tak asi tak 🙂

seraa
5. feb 2014

@acerka11

jeej tak super spravy aj od teba, strasne drzim palce nech sa zadari peken prirodzene
to je super ked sa vysledky menia cize sa posuvate , to je najdolezitejsie 🙂
no vitmain ani neje lebo tam nepomozu :( , musime sit este na druhe spg a uvidime ci sa to potvrdi ci co
ak ano tka ja neviem dke mze byt problem , asi nejaka prekazka ... zrast alebo daco
staci ak bol ako mali poraneni, alebo nejaka detska choroba mumps ale to zevraj nemal
ale mal operaciu slepeho creva , ci vtom to nebude.. no uvidime
musia mu teraz odobrat spermie s testiklov a s auviid ci su tam ci sa tvoria a preco ak sa tvoria neprejdu
hormon profil ok, geny tiez cize by sa mali tvorit
no uvidime ... to vsetko budeme riesit za dva, tri mesiace

acerka11
5. feb 2014

@seraa hlavne nech pridu na tu rpekazku cim skor aby ste uz mohli byt tehu 😉 ......no ja le dufam ze sa my vsetki co zatial nie sme tehu posuvame tym spravnym smerom 🙂

romana311
6. feb 2014

Ahojte. Chcem sa Vás opýtať či môže mať výtok niečo spoločné s problémom otehotnieť, doktor mi povedal ze ani nie , ale aj tak. Teraz mi dal antibiotika Polygynax a Ceroxim. Máte s tým niekto skúsenosť?

seraa
6. feb 2014

@romana311

ahoj,

vytok je vacsinou nejaka virusova alebo bakterialna ci pliesnova infekcia
niektori lekari tvrdia ze niektore bakterie ci virusi mozu mat vplyv ale nic dokazane
to skor uz take vazne ako chlamidia , ureoplazma atd
potom su bakterie ktore su skor nebezpecne plodu a je dore preliecit
ked sa snazite alebo ste uz v tehu , inak su neskodne napriklad gardanella alebo streptokok zlaty
mykozi nie su problem

seraa
6. feb 2014

@acerka11

ja verim ze sa podavame dobrym smerom vsetke 🙂
a zachvilu budeme riesit ine veci 🙂

danielka20101989dadus
7. feb 2014

@seraa no tak to je super,vidíš,zatiaľ síce iba také malé krôčiky k abatku,ale pomaly ďalej zajdes.Verím,že ste na dobrej ceste 😉 No k nám...V pondelok sme boli na Sliači na spg,výsledky má veľmi dobré,že zo 83 miliónov spermii je 78 miliónov živych a rýchlych,čiže chyba je u mňa ☹ ale aspoň vieme,že nakoho sa treba sústrediť a ďalej riešit...Už čákam iba na písomne výsledky a idem k mojej Dr. ,hádam už asi tú laparku zaveli,tak uvidíme,...Inak,vychádza mi práve ovu,ale nejak vôbec niesom nastavena na to snaženíe 😝 možno ma muž presvedčí 🙂
Želam krásny víkend ,baby,držte sa 😉

seraa
8. feb 2014

@danielka20101989dadus

ahoj, no tak vidim ze aj vy ste o krok vpred
neboj ak je to na zeninej strane je to riesitelne a fakt najhorsie co ta moze stretnut je ta laparka a ani to ako baby pislai nie je nic hrozne
takze neboj , pokial ma muz spermie a este aj dobre ste s najhrosieho vonku
drzim palce 🙂
tebe uz robili hormonalny profil?

mon777
9. feb 2014

Dievčatá, je tu niektorá, ktorá berie Inofolic? Mne to odporučila dokina a už som si ho aj objednala z netu, tak budem netrpezlivo čakať, kedy príde 🙂 O miminko sa snažíme už od leta a stále nič ☹ Jednoznačná chyba je v mojich cykloch, takže dúfam, že toto pomôže a na svadbe rodine oznámime, že sme traja 🙂 Teda ak by to zabralo čo najskôr, keďže svadba je o 98dní 😵 😵 😵

kika691
9. feb 2014

@mon777 ja ho beriem uz od novembra.ak ti mozem poradit tak pi 2 sacky denne.

mon777
9. feb 2014

@kika691 To isté mi poradila aj dokina 🙂 A to ráno a večer treba, že?

kika691
9. feb 2014

@mon777 ano rano a vecer a snaz sa nepit (ja ani nejem) cca pol hod pred nic sladke.to mi pisala nejaka dr. Na nejakom fore.mne inofolic zabral do 3 mesiacov na treti cyklus sa zadarilo no neuspesne.takze tento mesiac mam okrem inofolicu toho kustik viac.

mon777
9. feb 2014

@kika691 Tak u mňa je problém len tam, že v poslednej dobe neovulujem. Takže dúfam, že to zaberie a bude to všetko ok 🙂 Po včerajšku mám v sebe toľko entuziazmu a nádeje, ako ešte nikdy 🙂

kika691
9. feb 2014

No ten isty problem som mala i ja.cyklus pravidelny a ovulacia nikde.ale inofolic zabral.ale ak by si to riesila viac s dr.tak by ti dala clostyl. Su to hormony na vyvolanie ovu.Ja som to chcela cisto prirodne tak som si nasadila aj fytosoju a ozaj to robi zazraky.no a kvoli tomu ze sa na fazulka neudrzala tak beriem aj duphaston.ak ti cisto len inofolic nezaberie skus aj tu fytosoju.

mon777
9. feb 2014

@kika691 A môže sa to kombinovať? Lebo viem, že niektoré veci by sa nemali.