Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Baby, krémový hlien býva pred, po alebo počas ovulky?
baby aka je pravdepodobnost ze zostanem tehotna v den ovulacie vcera prisla menzes tak sklamanie velke :(
Ahojte, idem sa po dlhom váhaní aj ja pridať ku snažilkám. S manželom sa snažíme i nesnažíme už asi 1,5 roka. HA už neberiem asi 4 roky. U lekára som bola, ten že je všetko v pohode, len mám často zápaly močových ciest a to má tiež svoje, ale aj tento problém som už odstránila. (prestala som používať tampóny a vložky, používam už len kalíšok) Zatiaľ sa neznervózňujem, som mladá a zatial ani to zázemie nieje také ako by som si predstavovala. Určite to riešiť liekmi nechcem a ani inými praktikami, som toho názoru ak pánbožko chce aby som bola mama tak raz ten čas príde. No keby sa zadarilo aj toto leto tak sa hnevať nebudem. 🙂
mon777 Ja sa musím priznať, že veľa veciam ani nerozumiem, keď čítam, aké možné vyšetrenia sú, ja som bola max na preventívke, tam som mu oznámila že plánujeme a on mi len urobil sono niečo pomeral a vravel že by to malo byť v pohode, zatial sa s tým ani netrápim a asi začnem až keby že už by ma vek tlačil a stále nič. Chcela som si nasdiť ten liek inofolic, no manžel mi to obratom vyvrátil a v podstate zakázal. Takže si asi len nasadim kyselinu listovú a budem čakať. Hlavne náš najväčší problém je, že manžel od tohoto leta začal chodiť na 20-dňové turnusy a prichádza len na 5 dní, takže aby sa mi trafil do plodných dní je fakt ťažké. ale ako sa vraví, nikdy nevieš kedy motyka vystrelí 😀 😀
@danielka20101989dadus
danielka drzim palce
cakam len dobre spravy , ok ?! 😎
@danielka20101989dadus to mi je ľúto ☹ ......ach čo mi musíme zažívať
to snad nie :(
to mi je luto ale neboj ten cas pride , uvidis
inak ktory si dc ? nie vzdy skoro ukaze test
@danielka20101989dadus fu tak to snaad nie... ☹ ja dneska 6 DC ....ale teší ma to že máme aspon domček už zameraný a vykolíkovany 😀
dakujem, velmi tomu neverim, lebo v praci i doma su stresy, ale keby to vyslo, nebolo by spokojnejsieho cloveka🙂)
ahojte je nejaka snazilka z TT ? 🙂
@danielka20101989dadus Neboj, nabudúce sa to možno podarí 🙂
@danielka20101989dadus Veď pozri na mňa...ty máš aspoň mrchu. Ale ja mám test biely ako stena 38DC a ms stále nikde 😖
@franzziska ja nie som z TT, ale zo Serede. Prečo? 🙂
ach skoda, nemam slov na nas... :( raz to vyjde neboj 😉
idete skusit dalsie?
mala si aj nejake hormony?
@seraa mala som clostyl + pregnyl...Ani ja už nemám slov natoto 😔 Idem ešte obehať hematologiu,a endokrinologičku,a uvidí sa,po mrche zájdem za mojou gyndulou,že čo dalej,lebo ja newiem už..V centre nám odporučili IVF,ale s tým sa zatiaľ ja newiem stotožniť 😔 Potrebujem teraz trošku času na strávenie tohto neúspechu,a ide sa dalej...
@mon777 Daj si červeného vínka,možno sa spustí...
hej pekne to prechod a bude zase ok,
kazdy neuspech nas nakoniec posilni
a suhlasim pochod co sa da a ivf az uplne posledne
ja tak isto, ja nepripustam ziadne ivf 😒
drzim palce
ano ano 20 percent ! par bez problemov, vek: od 20 do 28 !
potom ak sleduju ovulaciu a presne sa trafia mozno sa nejake to percento zvysi
ale sa hovori ze celkovo oplodnenie je zazrak
este mate cas
minimlane rok az dva sa ma skusat naturalne a nestresovat sa
mozno po roku by bolo ok ak nechcete stratit cas skontrolovat HP, ovu, spermie
ale do roka sa nestresujte tymto len to uskodi
@seraa no nestresovat to sa lachko povie !! a ja naozaj nechcem cakat rok! ved pridem o vlasy! a kazdy na okolo v rodine ma babetka a prema to je fakt neprijemne ze ja stale nic !! hlavne este ked sa ma zacnu vypytovat ze a vy kedy budete mat uz rodinu??? akoze to ma vie vytocit do nepricetnosti!! ani ja som sa to nikdy nikoho neptala kedy budu mat dieta tak to fakt neznasam!
@monika11m
viem viem ake to je
my uz vyse 3 rokoch :(
ale mas pravdu ak chces kludne si zacni pomalicky riesit veci len nech ta to nestresuje
lebo to dost blokuje
lekar tvrdia ze po hah min 5 mesiacov na otehot.
mna inak tiez nikdy nenapadlo sa spytat niekoho kedy budud deti
normalne ani ja nehapem tieto otazky
a este aj od ludi co su dlhsie spolu nez my a nemaju

tak mne je momentalne strasne zle, normalne neviem ci mozem nieco jest, mala by som ist na zahradku, ale nohy ma neunesu, neviem neviem....