icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

jajka71
12. júl 2014

tak mne je momentalne strasne zle, normalne neviem ci mozem nieco jest, mala by som ist na zahradku, ale nohy ma neunesu, neviem neviem....

mon777
12. júl 2014

Baby, krémový hlien býva pred, po alebo počas ovulky?

petuskaa1
12. júl 2014

baby aka je pravdepodobnost ze zostanem tehotna v den ovulacie vcera prisla menzes tak sklamanie velke :(

lyli5
13. júl 2014

Ahojte, idem sa po dlhom váhaní aj ja pridať ku snažilkám. S manželom sa snažíme i nesnažíme už asi 1,5 roka. HA už neberiem asi 4 roky. U lekára som bola, ten že je všetko v pohode, len mám často zápaly močových ciest a to má tiež svoje, ale aj tento problém som už odstránila. (prestala som používať tampóny a vložky, používam už len kalíšok) Zatiaľ sa neznervózňujem, som mladá a zatial ani to zázemie nieje také ako by som si predstavovala. Určite to riešiť liekmi nechcem a ani inými praktikami, som toho názoru ak pánbožko chce aby som bola mama tak raz ten čas príde. No keby sa zadarilo aj toto leto tak sa hnevať nebudem. 🙂

mon777
14. júl 2014

@lyli5 No ... keďže si na MK, tak pochybujem, že sa minimálne časom k nejakej praktike neuchýliš, keďže tu ťa nakazíme všeličím 😀 Ale to nehormonálne zasahovanie schvalujem. I keď sa ja sama asi budem musieť prekonať a dať sa na to, lebo inak to očividne nejde 😅

lyli5
14. júl 2014

mon777 Ja sa musím priznať, že veľa veciam ani nerozumiem, keď čítam, aké možné vyšetrenia sú, ja som bola max na preventívke, tam som mu oznámila že plánujeme a on mi len urobil sono niečo pomeral a vravel že by to malo byť v pohode, zatial sa s tým ani netrápim a asi začnem až keby že už by ma vek tlačil a stále nič. Chcela som si nasdiť ten liek inofolic, no manžel mi to obratom vyvrátil a v podstate zakázal. Takže si asi len nasadim kyselinu listovú a budem čakať. Hlavne náš najväčší problém je, že manžel od tohoto leta začal chodiť na 20-dňové turnusy a prichádza len na 5 dní, takže aby sa mi trafil do plodných dní je fakt ťažké. ale ako sa vraví, nikdy nevieš kedy motyka vystrelí 😀 😀

mon777
15. júl 2014

@lyli5 neboj, dostaneš sa do toho 😀 😀 Ani ja som nebola múdra z toho a nie som moc doteraz, no niečo sa tu na teba nalepí od ostatných 😀

seraa
15. júl 2014

@acerka11

drzim palce
inak smg ma tvoj muz aky ?nepamatam si to..
nechcete vsykusat hromonalnu leicbu, pdoporuje kvalitu spermi teda ak je problem tam
teraz jedna baba pisala v teme azoospermia ze jedne pan sa vylieicl z nula spermi na dieta ! 4 mesiace !!!
bral hormony

seraa
15. júl 2014

@danielka20101989dadus
danielka drzim palce
cakam len dobre spravy , ok ?! 😎

mon777
15. júl 2014

Môj včerajší ☹ Ach jaj...

danielka20101989dadus
15. júl 2014

@acerka11
@veeeron
@seraa Takže nič z toho,baby.Test biely, a špiním 😔

acerka11
15. júl 2014

@danielka20101989dadus to mi je ľúto ☹ ......ach čo mi musíme zažívať

acerka11
15. júl 2014

@seraa ahoj no spg nieje až taky zlý....ako manželovi nastavili hormony na endokrinologii tak mame konečne aj spermie Ačkové...takže v celku ok.....teraz davame pautu a skušame len klasicky doma a po dovolenke v septembri ak sa neudeje zázrak pojdeme do centra

seraa
15. júl 2014

@danielka20101989dadus

to snad nie :(
to mi je luto ale neboj ten cas pride , uvidis
inak ktory si dc ? nie vzdy skoro ukaze test

veeeron
15. júl 2014

@danielka20101989dadus fu tak to snaad nie... ☹ ja dneska 6 DC ....ale teší ma to že máme aspon domček už zameraný a vykolíkovany 😀

danielka20101989dadus
16. júl 2014

@veeeron
@seraa
@acerka11 Zázrak sa nekonal,naše prvé IUI neuspešné,večer sa ohlásila mrcha 😠 Na 35dc... Škoda slov 😒
@jajka71 Aspoň tebe nech to výjde 😉

jajka71
16. júl 2014

dakujem, velmi tomu neverim, lebo v praci i doma su stresy, ale keby to vyslo, nebolo by spokojnejsieho cloveka🙂)

franzziska
16. júl 2014

ahojte je nejaka snazilka z TT ? 🙂

mon777
16. júl 2014

@danielka20101989dadus Neboj, nabudúce sa to možno podarí 🙂

mon777
16. júl 2014

@danielka20101989dadus Veď pozri na mňa...ty máš aspoň mrchu. Ale ja mám test biely ako stena 38DC a ms stále nikde 😖

mon777
16. júl 2014

@franzziska ja nie som z TT, ale zo Serede. Prečo? 🙂

seraa
16. júl 2014

@danielka20101989dadus

ach skoda, nemam slov na nas... :( raz to vyjde neboj 😉
idete skusit dalsie?
mala si aj nejake hormony?

seraa
16. júl 2014

@petuskaa1

uplne zdravy par ma sancu na jeden cyklus 20 percent

danielka20101989dadus
16. júl 2014

@seraa mala som clostyl + pregnyl...Ani ja už nemám slov natoto 😔 Idem ešte obehať hematologiu,a endokrinologičku,a uvidí sa,po mrche zájdem za mojou gyndulou,že čo dalej,lebo ja newiem už..V centre nám odporučili IVF,ale s tým sa zatiaľ ja newiem stotožniť 😔 Potrebujem teraz trošku času na strávenie tohto neúspechu,a ide sa dalej...

@mon777 Daj si červeného vínka,možno sa spustí...

monika11m
16. júl 2014

@seraa fiha to znie dost blbo!! ze len 20%
ja som HAK vysadila v novembri. beriem duphaston uz 5 mesiacov a kupujem si aj vitaminy kyselina listova a tak....

seraa
16. júl 2014

@danielka20101989dadus

hej pekne to prechod a bude zase ok,
kazdy neuspech nas nakoniec posilni
a suhlasim pochod co sa da a ivf az uplne posledne
ja tak isto, ja nepripustam ziadne ivf 😒
drzim palce

seraa
16. júl 2014

@monika11m

ano ano 20 percent ! par bez problemov, vek: od 20 do 28 !
potom ak sleduju ovulaciu a presne sa trafia mozno sa nejake to percento zvysi
ale sa hovori ze celkovo oplodnenie je zazrak
este mate cas
minimlane rok az dva sa ma skusat naturalne a nestresovat sa
mozno po roku by bolo ok ak nechcete stratit cas skontrolovat HP, ovu, spermie
ale do roka sa nestresujte tymto len to uskodi

monika11m
16. júl 2014

@seraa no nestresovat to sa lachko povie !! a ja naozaj nechcem cakat rok! ved pridem o vlasy! a kazdy na okolo v rodine ma babetka a prema to je fakt neprijemne ze ja stale nic !! hlavne este ked sa ma zacnu vypytovat ze a vy kedy budete mat uz rodinu??? akoze to ma vie vytocit do nepricetnosti!! ani ja som sa to nikdy nikoho neptala kedy budu mat dieta tak to fakt neznasam!

seraa
16. júl 2014

@monika11m
viem viem ake to je
my uz vyse 3 rokoch :(
ale mas pravdu ak chces kludne si zacni pomalicky riesit veci len nech ta to nestresuje
lebo to dost blokuje
lekar tvrdia ze po hah min 5 mesiacov na otehot.
mna inak tiez nikdy nenapadlo sa spytat niekoho kedy budud deti
normalne ani ja nehapem tieto otazky
a este aj od ludi co su dlhsie spolu nez my a nemaju

seraa
16. júl 2014

@monika11m

ja mam 31 a vyse troch rokoch sa snazime (tri a pol roka zosobaseni) tak si vies predstavit ako sa mi kazdy na brucho pozera ked ma stretne 😀