Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita ale určite bola, nevšímaj si to, to je v pohode, máš krásny graf
@purina12345 pekny graf, ved uz by mala byt ovu, nie? 🙂
@vardzikova nie nie nerobil mi....ved po novom roku pojdem k nemu...
@gelinka75 áno, 🙂 len už sme taký unavený, uvidíme či sa na niečo zmôžeme, neviem či zajtra by už nebolo neskoro 😕
@purina12345 tak supky dupky do toho 😀
@lucecita no nejde mi to registrovať...neviem prečo
@purina12345 este by som to asi poistila 🙂 aj my sme minule boli taki unaveni, ze uz mi doslo zle ako som myslela nato, ze zas ideme snazilkovat 😀
@gelinka75 no práve som čítala že najplodnejší deň je ten deň prvého vzostupu tak asi si to necháme na zajtra a necháme aj vypracovať ešte kamošky lebo toto každodňové snažilkovanie nenecháva kamoškám na to čas
@mattuliatko30 keď vyplňuješ nick a adresu je tam ešte jeden rámček, tam napíš tiež napr svoj nick
@vardzikova zo zaciatku je to tazke, ale potom je to ako s umyvanim zubov. Ani ta rano nenapadne si ich neumyt, proste to robis automaticky 🙂
@purina12345 ďakujem za vysvetlenie...keby aj taký pekný ostal 😀 ja sa už vidím dneska doma, ja to nevydržím a testnem sa 😀 😀 😀 😀
@lucecita tak dúfam, že nám dáš vedieť 🙂
@gelinka75 no ja neviem ako sa nam to podarilo ťahať tak dlho ale zvládli sme to 😀
@bubacik5 tak potom mu povedz aby ti urobil 🙂 aby si vedela či maš ovulku v poriadku 😀
@azzura no tak sa musim dostať s tym meranim do cvyku a začneeeem 😀 😀 😀 od zajtra 😀 😀 😀
@vardzikova jj jasan 🙂 dik
@bubacik5 nemaš začo moja 😀 😀
@vardzikova preco od zajtra? Co vymyslas, ved si tehu a zacnes si merat az po 9 mesiacoch. Mas boele gatky ? 😀 😀 😀
Inak babky moje dnes ma moj mužiček začal volať že : " BUBLINKA MOJA" tak neviem či som taka fajna alebo lebo ma ľubi 🙂 😀
@azzura jaaaaj , no tak jasne myslim pozitivne a viem že .... 😀 😀 😀 😀 tak až o 9 mesiacov 😎 😀 😀 , biele gatky no jasne ako si mi poradila včera , všetko dodržiavam 😀 😀

@vardzikova to by som asi umrela, ako ste to vydrzali? ved to je dost aj na kondicku 😀 😀