icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

acerka11
24. sep 2014

@veeeron ahojki....dakujeme🙂 .....no mne je v celku v norme zvladam to statocne 😉 ......neboj musi to prist aj na teba a vsetky ostatne....jednoducho musi......to je dobre ze si uzivate jeden druheho.....my sme sice na snazenie nerezignovali ale uz sme neverili ze bez centra sa to podari a hned po dovolenke sme mali ist do centra 😅 ......ja sa tu urcite zastavim pozriet a urcite budem rada ak budete dalej pisat ko sa mate a ako napredujete 🙂

romana311
29. sep 2014

ahojte, tak dufám, že aj nám sa to konečne podarilo dnes krásne // 🙂

seraa
2. okt 2014

@acerka11

woooooooooooooooooooooooow uzasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dobreee
len tka dalej nehc sme vsetke?=? ako sa podarilo ? to to iui alebo snaizlkovanie??
drim palce a gratulujem

@danielka20101989dadus
super som rada ze je vsetko ok , lne tak dalej

@veeeron
tak uz len my dve ostavame takze do toho !
🙂

veeeron
2. okt 2014

@seraa ahojky hej už len my dve..ja teda dneska 1DC ..u nás to inak naozaj nepojdelen asi iui...17. 10. idem na preventivku a musim sa dohodnut na dalsom postupe s dr...a ty ako?

acerka11
2. okt 2014

@seraa
ahoj dakujem 🙂 ....nie IUI nic....bolo to snazilkovanie ale moje otehotnenie sa vymyká logike.....otehotnela som ked som mala zapal priedusiek a bolo tam aj viac inych faktorov......stal sa pre nas zazrak......tesime sa ale stale opatrne......teraz mam ciel prejst cez 3-ti mesiac a budem spokojnejsia teda aspon dufam......myslela som si totiz ze ked otehotniem budem uz len stastna ale nemyslela som na to ze budem mat aj strach aby bolo vsetko ok.....a ty ako pochval sa 😉

acerka11
10. okt 2014

@danielka20101989dadus
@veeeron
@seraa
Ahojte kocky.....idem vam predstavit nasho chrobáčika....včera sme mali kontrolu....všetko je ok meriame 2,2cm 🙂

veeeron
10. okt 2014

@acerka11 jeeeeej tak ten je krásny....tak len tak ďalej...nech vám krásne rastie 😀

danielka20101989dadus
10. okt 2014

@acerka11 Krásne babuliatko 😵 Držkajte sa 😉
A vy dve @veeeron @seraa pekne poosahavajte obrazovku, nech sa aj na vás ''prilepí'' 😉 Ja mám kontrolu v pondelok, tak ja pridám foto neskôr, inak už sa citim lepšie, ale tie prvé tt to bolo 😖 😝 Držím vám palce, aby ste nás do Vianoc pekne nasledovali 😉

acerka11
10. okt 2014

@veeeron @seraa
Presne babulky ako pise @danielka20101989dadus ak bude treba tak aj pooblizujte ten monitor aby to zabralo...myslim na vas 🙂

veeeron
10. okt 2014

@danielka20101989dadus
@acerka11 no dakujem pekne....vysa mi drýte apekne papajte aby ste dobre priberali a detičky rástli... ja to do decembra nestihnem určite....kdeže idem znova na tabletky a tie budem užívať min .3 mesiace tak až pak... 🙂

seraa
12. okt 2014

@acerka11
@danielka20101989dadus
@veeeron

ahojtee babule
no super drizm aplce a halvne budte pozitivne a nemyslite a nestrachujte sa vsetko je ok a bude ok
no ja asi tiez nestiham do decemb ,.. teraz sa necitim dobre daco so zaludkom tak to riesim ..
a hlavne problem je v muzovy a to uz neviem ako bude to chce zazrak ale aj to sa stava aj telo sa meni vsetko sa meni takze len cakat
drzte sa
pa

danielka20101989dadus
13. okt 2014

@seraa
@veeeron
@acerka11 Babulky, pridávam foto nášho drobčeka a jeho prechodného bydliska 😀 dnes máme oficiálne prvý trimester ukončený, babo je akčné, rastieme...Veľmi sa teším,no viem, že vám to možno nieje príjemné čítať...Želám vám čím skôr podobné pocity, veron, seraa nesmuťte, príde to vtedy keď to budete najmenej čakať, tiež som si prešla kadečim, aj s mužom sme mali krizu ,no nevzdávajte sa, ok? Prvoradá je hlava a potom to ostatné. .Viem to podľa seba...Držim vám palce, aby ste sa dali aj po zdravotnej stránke obe dokopy, a potom už len huraaa milkovat sa 😉 Budem vás bombardovať správami ako sa máte a ako pokračujete 😉 Držkajte sa 😉

danielka20101989dadus
13. okt 2014

Sľúbené foto 😉 Trošku mi to mrzlo 😝

veeeron
13. okt 2014

@danielka20101989dadus jeej no kraasne bruško už máááš to bude teda riadny valibuk... 🙂 je to krásne...🙂..problém čítať mi to nerobí práve neopak teším sa a som zvedavá ako sa darí...v piatok idem k dr. na preventivku a chcem aby mi predpísala ten prednison čo som už raz užívala...manželí ksi naordinoval tiež teraz nejaké vitamíniky....🙂 drž sa aj ty...a raz za čas budem rada ked napíšeš a pochváliš sa či už bruškom alebo foto miminka 🙂

acerka11
17. okt 2014

@danielka20101989dadus jeeej tak uz je brusko.....ja este take nemam ale myslim ze za chvilku bude 😀 .....babenko je krasne.....mne sa velmi pacia sono fotecky.....len sa drzte a davaj na seba pozor..... 😉

veeeron
17. okt 2014

@acerka11
@danielka20101989dadus
@seraa
ahojte holky takže dneska som bola na preventívke u ženskej s tým že si chcem dať predpísať znova ten prednison...lenže mi povedal aže nemôže že to mi musia predpísat v tom centre ...jendoducho to oni musia riešiť kedže mi nedalai ani oficialnu správu o tom čo mi vlastne je...že to mi len tak moja dr. nemôže predpísat...som nahnevana a riadne...ale čo už ...len kvôli tabl. sa mi nechce trepat do BA mam to 64 km......normálne teraz zvažujem znova a znova že by som mala vyskúšať toho ludového liecitela....vcera mi jedna známa hovorila o jednom v Čechách pomoohol jej aj jej kamoške...snažili sa 7 rokov o mimi a on im poveal ze za 3-4mesiace zostane tehu a bude mat dovjičky...a aj sa tak stalo teraz cakaju dalsie mimčo...tak neviem co mam... uz som bola pevne rozhodnutá že idem na tie lieky ale asi ich teda užívat nebudem

acerka11
17. okt 2014

@veeeron ahoj moja....no viem si predstavit ze si vytocena ked ti dr. nevyhovela....aj ja by som bola.....no mozno to tak ma byt a nemas tie lieky teraz brat......a mozno skusit nieco ine.....urcite by som ta neodhovarala od toho ludoveho liecitela lebo viem sama podla seba ze som robila koli otehotneniu veci ktore by som pred par rokmi odprisahala ze neurobim......takze ak sa citis na ludoveho liecitela tak ho skuste......boze strasne si zela aby si aj ty aj @seraa otehotneli este tento rok.....akaby to bola pecka.....ak sa rozhodnete toho liecitela navstivit budem silno drzat palce aby vam pomohol

veeeron
24. okt 2014

@acerka11 @danielka20101989dadus
@seraa caaaute holky moje ..tak dneska som sa objednala k ludovemu liecitelovi 5,11, tak držte mi palce nech mi pomôže

seraa
25. okt 2014

@veeeron
jasne skus , lebo nemate ziaden velky problem cize si myslim ze to moze na vas zabrat
tak drzim palce !! vela bab tu pise ze pomohlo a zabralo tak drzim palce !

@danielka20101989dadus
vobec mi to nie je neprijemne naopak som rada , kazdemu prajem ci sa mi dari ci nedari 🙂
kazdy si zasluzi a ja som rada ked sa inym dari 🙂

@acerka11
ako? uz nejake nevolnosti??

drzte sa baby

acerka11
27. okt 2014

Ahojte 🙂
@veeeron
určite skús aj to....ja som sa tiež pohrávala s touto myšlienkou ale nakoniec sme nikde nešli.....človek vo fáze dlhodobého snaženia sa je ochotný urobiť takmer všetko.....držím silno palce a potom napíš aké to tam bolo a aké máš z toho dojmi 🙂
@seraa
@danielka20101989dadus
pohodička v celku sa to dá zvládnuť.....sem tam malá krátkodobá nevoľnosť ktorú dokážem predýchať.....negrciam takže je dobre.....kozy mám už teraž o číslo vačšie tak som zvedavá ako ešte mienia podrasť 😀 .....vo štvrtok mám kontrolu a neaké testy na vrodené chyby tak uvidíme ako bude....už sa aj teším po 3 týždňoch ale aj bojím....

Babule dám vedieť potom ako bolo
Držte sa

danielka20101989dadus
27. okt 2014

@seraa
@veeeron Babulky,určite skúste aj liečitela, za skúšku nič nedate, a ešte otázka na vás, pijete alchemilku? Mám jej veľa, vlastnoručne som si ju nazbierala (keďže som z dediny ) tak v prípade, že by ste potrebovali napíšte do ip adresu, pošlem vám 😉 Mne pomohla pri mojich dlhých cykloch a pri bolestivej mrche...Ak by ste chceli,piste 😉 Verim,že ste na dobrej ceste za bábätkom ,držím palce 😉
@acerka Aj ja som teraz Pamela 😅 Citim sa dobre, akurát mi stále nechuti mäso, a až na stále plný močový mechúr a nasledne lietačky na wcko 😝 ale inak všetko ok, tešim sa na ďalšiu poradnu 10.11
Babulky držkajte sa 😉

veeeron
27. okt 2014

@acerka11
@danielka20101989dadus
ved to za skúšku nič nedám a používa len prírodne mater.- bylinky -čaje , kvapky...tak snád mi pomože s tou mojou alergiou a bude vsetko fajn....a alchelmiku nepotrebujem pila som chvílku caje ale nemavam problém, cyklus je pravidelny priam ukážkový -zatial musim si zaklopať 😀

zuzankabs
27. okt 2014

taaaakže od dnešného dňa sa snažíme aj my o naše prvé babo 🙂

mima207
27. okt 2014

Ahojte baby chcem sa spytat co vam pomohlo pri otehotneni....nejaky doplnok alebo nieco podobne...snazime sa o babo uz od zaciatku roka a stale sa nam nedari.....neviem uz co dalej doktor mi povedal ze este s tym nebude nic robit...nechapem ho asi ho zmenim.....snazime sa a stale nic....poradte cosi

kolegina26
28. okt 2014

Ahoj mima, my sa snazime tiez od zaciatku roka, uz som nechcela dalej cakat navstivili sme centrum pre asistovanu reprodukciu a snazime sa zistit v com je problem, moj lekar to tiez neriesil preto som vyhladala pomoc inde, uvidime ako to dopadne. Okrem toho uzivam doplnky stravy ako je macca, kys.listovu a robim cviky podla mojzisovej,caje podla mojzisovej..uzivam tiez duphaston lebo som mala problem s cyklom. ...drzim Vam palce...

11miuska11
28. okt 2014

@acerka11 huraaaaq....gratulujem ku kraaasnemu drobciatku...tak sa to predsalen podaril 😀 ...az ma o dojalo :-* ja reku,ze idem popozerat,ci nejaka dobra sprava na mna nevleti a aha ju!! Moc gratulujem a myslim na teba :-*

11miuska11
28. okt 2014

@veeeron drzim palce,nech pomoze liecitel..aj ja som u jednej bola pred dvoma rokmi..boze,to uz je doba! Drzkaj sa :-*

acerka11
29. okt 2014

@11miuska11 Ahooooj ty sem este chodievas?.....myslela som obcas na teba ze ake velke babo uz mate...ach poviem ti bol to hlavne psychicky boj....vsetko ine sa dalo zvladnut ale psychika nas bila riadne.....je to pre nas zazrak.....zajtra ma caka kontrola tak som velmi zvedava, nedockava, napata a ani neviem co este....drzte sa a obcas napis spravu ako sa mate a tak....druhe nechystate? 😉

11miuska11
29. okt 2014

@acerka11 zabludila dom sem z nostalgie a preto,ze uvazujeme nad druhym 🙂 trosku nasat z tej snaxilkovskej euforie..ale stale sa neviem rozhodnut,ci uz sa zacat snazit..keby sa to podari na prvy raz,tak ma porazi..mala este nechodi :D ale veeelmi sa s vami tesim,ze sa to podarilo :-* urcite si piiisme zase 🙂 mozno budeme predsalen tehulkovat spolu ;)

veeeron
29. okt 2014

@11miuska11 ďakujem moc..no v to dúfam aj ja že mi pomôže..dám vedieť ako to prebiehalo a tak 🙂