icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eva_evicka
12. nov 2014

Podla mna radšej spravit si testy ked len zacinate skusat, cim skor zistite ze je nejaky problem tym lepse, alebo je to bude v poriadku a budete spokojny.

mikema
12. nov 2014

Pridavam sa k prvosnazilkam. Som dnes 2 dc a zaciname hned po mrche, teda nie cielene snazit sa, len vynechame ochranu a uzijeme si to. A ktovie, mozno nieco vzide 😀

11miuska11
13. nov 2014

@veeeron drzim moooc palce, nech kvapky zaberu. Hlavu hore, pozitivne sa nalad a bude to vianocne prekvapko :D Myslim na teba 😉

veeeron
14. nov 2014

@acerka11,
@11miuska11 hej uvidiiim zatial co na sebe zistujem je ze mi menej padaju vlasy....vcera ma zacali pobolievat vajecniky a dneska po styku znova ...dost ma to bolelo...takze asi ten zapal tam je....doterza som nic take nemala...a som rada ze je to ,,len" zapal vajecnikov a nie nejaká alergia na spermie ...no uvidiim

patricia128
15. nov 2014

Koľko dní mám asi tak čakať, aby mi lekár potvrdil, že som tehu??..

ladyblcha
18. nov 2014

ahojte 🙂
ja som prvosnazilka a este k tomu vo vyssom veku...ehm 😖 . a snazime sa od augusta, v septembri som mala spontanny potrat - bez cistenia, tak sme museli cakat iba jeden cyklus
tak snad ale coskoro spravime reparat. 🙂

mikema
18. nov 2014

@ladyblcha Ahoj! A co je vyssi vek? Len mi nepovec ze 30, lebo ja mam 29 a citim sa neskutocne mlada, predtym som ani nepocitovala tuzbu po dietati... 🙂 A zistili ti, preco si potratila? Prajem Vela uspechov!

ladyblcha
18. nov 2014

@mikema dakujem pekne za prianie
keby 30, tak nenapisem ze vyssi vek 😉 . mam 37 😅 a necitim sa stara ani teraz, stale si trufam na kadeco :D len na prvorodicku mam vyssi vek skratka.

ani ja som doteraz ani nepocitovala tuzbu po dietati, ale asi preto, ze som mala nespravnych partnerov. nechcela som asi dieta za kazdu cenu. ale pri tomto, s ktorym sme spolu teraz, to tak citim, ze s nim chcem a velmi. a on to nastastie citi rovnako 🙂
nepovedal mi nikto preco, vraj sa to casto stava pri prvom tehotenstve. bola som len 7tt .

mikema
18. nov 2014

@ladyblcha Moja byvala kolegyna tiez prvy krat zacala v 37ke 😉 a ma krasneho zdraveho synceka a druha kamaratka v 36ke, to uz dnes nie je ziadny vek 😉 Ja skor premyslam, ci v 29ke nie je priskoro 😀

ladyblcha
18. nov 2014

@mikema dakujem : ))) ale co si, ked to tak citite, chodte do toho 😉
asi je dolezitejsie harmonicke prostredie vytvorene pre rodinku. to mne chybalo aby som pocitovala tuzbu. a urcite je lepsie mladsej maminke ako starsej, aj vzhladom na neskorsie, ked vyrasta dieta na dospelaka. takze prilis skoro ne :D potom mozes neskor stihnut este zopar deti 😀

mikema
18. nov 2014

@ladyblcha vwd jasné,ideme do toho,podmienky sú ideálne,chlap tiež 😉 ale áno ty sa tiež neboj, dnes je to normálne, že ženy rodia aj neskôr

acerka11
28. nov 2014

@veeeron
@11miuska11
@danielka20101989dadus
@seraa
Ahojte babule....ako sa mate?....co mate nove?.....ja som dnes mala poradnu po mesiaci a babatko nam krasne rastie....a ja tiez 😠 ......na sone uz vizera ako taka mala babika.......prve scriningove testy vysli suprovo tak sa tesim a dufam ze aj tie kontrolne z dnesneho dna budu dobre.......dr. vravel ze mam neaky zapal tak sa idem preliecit cipkami.....zmenilo sa mi neak posvove prostredie a Ph....ale nema ziadne bolesti....tak preliecime a bude dobre.....dnes to slo celkom rychlo a tak som sa aj zabudla spytat kolko babtko meria aleze sme tabulkovy a sme na prelome 16-17tt....srtasne rychlo to uteka......drzte sa babulky a piste co a ako.....papa

karkulka2014
1. dec 2014

@katkatonkova no zistili mi jeden nepriechodny vajecnik a endometriozu. Dnes sme sa boli poradit v CARe a zacali sme so stimulaciou clostylom. O tyzden folikulometria...tak som zvedva ci bude ovulovat ten "dobry" vajecnik.
Inak drzim palce tehulam..nech vsetko prebieha ok....a ostatnym nech ich rychlo nasleduju 🙂

katkatonkova
2. dec 2014

@karkulka2014 neboj...vsetko bude ok....a potom pride bocian a bude babo....tak nas to tusim ucili.... 🙂 🙂 🙂

danielka20101989dadus
2. dec 2014

@acerka11
@seraa
@veeeron Baby moje ja ok, len mám toho veľa v robote 😠 Dnes som mala poradňu, takže oficiálne vám oznamujem, že to bude CHLAPČEK 😵 MÁM sa dobre, bruško rastie, ja verím, že všetko pôjde ako má aj u vás a že sa aj na vás čoskoro usmeje šťastie.Veľmi vám držim palce, lebo viem čo toto snaženie všetko obnáša .Idú Vianoce, treba sa trošku pomodliť a zamyslieť,dať si trošku pauzičku a všetko bude hneď krajšie, nebojte, veľmi na vás myslím, veľmi. A VEĽMI VÁM DRŽÍM palce, opatrujte sa, cmuk 😉

veeeron
3. dec 2014

@danielka20101989dadus
@acerka11 ahojte babule no super ze sa vam dari a vsetko pokracuje bez problemov. Len tak dalej, myslim na vas. Ja klasika, nic nove zase mi to meska uz treti den. Min.mesiac 6dni teraz tri. Nikdy mi to tak stale nemeskalo. Vcera mi dokonca bolo strasne zle tak som objala aj wc. Ale test negat. To som sa stihla tesntut. Este pockam a uvidim ale nedavam az tomu taku nadej aj ked kvapky by uz mohli ucinkovat.budem vas informovat.

11miuska11
3. dec 2014

@acerka11 Tak sa pekne popreliecuj a nejedz sladke teraz 🙂 aby sa ti lepsie bojovalo so zapalom 🙂 Drzim ti moc palce :-* Kedy mas termin?

acerka11
4. dec 2014

@11miuska11 Ďakujem...s tym sladkým sa snažim ale dám si asi aj tak.....bez sladkého úplne neviem byť 😒 ........posledný čípok si dám dnes a potom už len neaký krem na vyrovnanie Ph.....ak myslýš termín pôrodu tak zatial 11.5.2015 a ak ďalšiu poradňuu tak 29.12.

11miuska11
5. dec 2014

@acerka11 29.12 mas termin poradne? :D hahaha si mozes s lekarom buchnut sampus :D

vishka
6. dec 2014

Ja sa k vam pridavam tiez 🙂 Zacali sme asi pred tyzdnom aj pol, ale iba sme si povedali ze to skusime vzhladom na moj stav.
Pred rokom a tristvrt som bola na laparoskopii s vodovou cystou, nasli mi aj endometriozu. Potom som skusala len Mirenu, ta sla po mesiaci von a v septembri som dobrala Noretistheron 3 mes. kuru. Menčo prisla do troch dni, nuz vsak bez bolesti ale nepravidelna. Podla poslednej menzes by som mala dostat zajtra, ja sa vsak citim ze ovulujem. No uvidime co z toho vzide 🙂
Drzim nam palce skratka 😅

acerka11
6. dec 2014

@11miuska11 ano aj jasom bola prekvapena ze bude ordinovat....ale tak nevadi mozno sa pred silvestrom dozvieme pohlavie babatka....uz by som aj chcela vediet co to bude 🙂 ....a vy sa ako drzite....co mate nove?

11miuska11
7. dec 2014

@acerka11 pozeram, ze uz si v 18tt. To snad nie je ani mozne, ako velmi to leti 🙂 Nasa krpana uz zacala chodit, takze darcek k jej narodkam nam dala ona 🙂 Zajtra ma rocik. Az ma to dojima, ked si na to spomeniem 🙂

acerka11
8. dec 2014

@11miuska11 Aj ja mám pocit že to neskutočne letí.....ujde to ako voda.....to je neskutočne fakt už rok?......ty vole ja nechápem......vraví sa že podla detí vidíme ako starneme ale je to 100% pravda....to je krásne že už chodí....teraz ti začne asi poriadne tempo keď budeš všade za ňou behať

11miuska11
9. dec 2014

@acerka11 no ani nehovor 😀 nastastie vela nepada a ja som taky typ mamy, ze ja ju necham aj padnut, nechodim jej za zadkom a nechytam ju. Z padov sa najlepsie pouci 🙂 Tak je opatrna a dava si pozor. Ale poviem ti, ze niekedy mam chut vypnut uplne a dat si single day. Iba pyzamko, nohy hore, Bridget jones do prehravaca a ides 😀 To asi ty teraz doverne poznas, nohy hore a oddych 😵 😵

klaudisa
10. dec 2014

Ahojte dievčence
my sme sa začali snažiť minulý mesiac no teraz po 25dC mi prišla mrška 😠 . No nevzdávame to na prvý pokus bol len skúšobný. Dlho som brala antikoncepciu tak neviem ako sa bude moje telo chovať

rica1
10. dec 2014

@acerka11 ahojky cítala som o zápale v tehu? prosím Ta ake cipky Ti dal, ja mam taky belavy vytok na slipke sa javy ako mierne do zlta 😝 ale doktor mi na to nic nedal, hm.. tak neviem, by som sa ho buduci tyzden predsa len spytala ci mi na to nic neda a kultivacie mi bral na zaciatku lenze tam mi nevyslo nic konkretne len ze nejaka mikroflora... ako ze nebolo to celkom ciste ale ale ani jednoznacne ze candida alebo tak, inak nekompfort dole necitim.. ale nemozem sa zbavit pocitu ze sa tam cosi premnozilo 😝 😖 😠 ďakujem Ti

acerka11
11. dec 2014

@rica1 Ahoj mne dal čipky Macmiror Complex 500 .....ja som necitila žiadnu bolest ani nic ine....dr. mi na to povedal že o pocitoch sa nebudeme bavit leno kazdy ma iny prah bolesti a ine pocity......mne sa zmenilo vo vnutri Ph a mala som niečo s kvasinkami......jedine co som pozorovala bol žltkavy výtok

rica1
11. dec 2014

@acerka11 ja som teraz 16+0 a tiez mam taky zltkavy vytok, tak sa ho na to v pondelok spytam, tiez ma dole nic nesvrbi ani nestipe tak uvidime co mi da.. dakujem

acerka11
11. dec 2014

@rica1 na prvej kultivacii nevyslo ani mne nic ale na kontrolnej neaky zapal teda to co som ti pisala a dr. povedal ze to musime preliecit koli tomu aby mi nemekol krcok a nemala som predcasny porod....teda tak mi to vysvetlil....urcite sa opytaj zato nic nedas

rica1
11. dec 2014

@acerka11 uf tak to ho musim poprosit o dalsiu kultivaciu, robi sa dalsia bezne ci len ked je podozrenie? ani neviem