Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@maminka1986 presne viem o čom píšeš, my sme sa snažili 5r...3x UIU a raz IVF ktoré nevyšlo 😒 bola som zúfala každý mesiac....tak sme si dali pauzu a prišlo to doma....už som ani neverila a mam krásneho syna,,,treba vydržať aj keˇ)d niekedy je to za hranicou toho čo zvládame.
ozaj počula si o GS mimistar je pre snažilky skus sa popytat 😉
@moo ahoj my sme boli na jendom IUI...teraz n nestihneme ist na druhe IUI .(( možno to tak ma byt neviem....
brala som aj Inofolic a všeeetko možné...ja mam PCO preto berem clostyl ..manžel mal pomenej sperii ale ma to už lepšie aj pri IUI nam to povedali....tak neviem čo robit ...asi nechat to na január.( všetky okolo su tehu niektore už davno pordoili len my nič je to ....ako píšeš niekedy viac ako zvladneme :(
@moo a o mimistar som počula....je to ako inofolic asi že???
@maminka1986 Ahoj, aj ja beriem mimistar, práve sa snažíme o druhé, je to pre snažilky, obsahuje kyselinu listovú, inositol a vitamíny a nejaké minerály, vraj pripraví telo na otehotnenie, odporučila mi ho moja gynekologička 🙂 a skúsil manžel kotvičník? to by mu mohlo pomôcť 🙂
@katkaolejka moj muž bral tolko vitaminov že sa čudujem že je ešte naive a ma ok pečen...cez kotvičnik,vit e c b atd atd MACA a neviem či mu nepomohlo teraz velmi PAKOST SMRDLAVY pretože mal dobry pohyb aj dostatok spermii ako pred 2 rokmi! vtedy to mal otras....ale my chodime do heliosu už...snažime sa dost dlho a nič preto skušame IUI a ak nič musimena IVF
@maminka1986 pakost nepoznam,to je tiez bylinka?drzim vam velmi palce,chapem,ze cim dlhsie to trva😕,tym je to horsie.niekedy sa potom zadari preve vtedy,ked sa na to dvijca vykasle.vela stastia😊
@katkaolejka je ťažko sa anto vykašlat ked sa chodi do centra vieš..ale dakujem si milá 🙂
ano ano pakost vraj je dobrý aj pre ženy..poradila mi to jedna pani..u muža zabral u mna nie ja mam iny problem
http://www.zdravie-aloe.sk/produkty/podpora-plo...
pomôž svojmu telu a ono sa ti odvďačííí
@veeeron
@11miuska11
@danielka20101989dadus
@seraa
Ahojte babulky....všetkým Vám želám Šťastný Nový Rok 😉 .......tehulkám úspešné dotiahnutie do konca tehu....netehulkam želám skoré tehulkovanie.....ako sa držíte?....čo máte nové?.....ja dnes prvý den zarezávam v robote po 19-tich dnoch volna....straaaasne sa mi nechce 😒 .....ja sa mam super...babatko sa hýbe a tancuje v brusku ako divé.....je to super....ale stale neviem co cakáme....29.12. som bola na velkom sone a myslýte ze sa ukazalo.....cha....kdeze....sice ukazalo ale z nesprávneho uhla takze dr. mi povedal ze si moze len tipnut co to asi moje brusko ukrýva.....tipol na dievcatko ale len preto ze nevidel nic trcat ale nebolo dobre otocene....takze nevieme....babule drzte sa a množte sa.....myslim na vas papa 🙂
@acerka11
@11miuska11
@danielka20101989dadus
@seraa
AHOJTE HOLKY tehulky aj snažilky....tiež vám prajem všetko len to najlepšie počas celého roku 2015.....ja nemám zatial nič také nové...s kvapkami od liečitela už finišujem...zmenu nepocitujem žiadnu...dneska som písala do centra ale tentoraz do reprofitu v brne....kedže domček už ako tak stojí a máme v pláne tento rok v lete sa stahovat tak naplno idem do ,,liecenia" alebo riešenia nášho problému...som hlavne zvedavá čo nám zistia v brne...či to je naozaj imunologický problém alebo niečo iné..budem vás informovať...vy sa majte krásne a ešte raz všetko len to najlepšie vám prajem 😀
@acerka11 dakujem krasne. Aj tebe vsetko dobre do noveho roka. Hlavne, vieme asi co, ze? Krasne a zdrave babatenko :-* :-* Nech mas krasny porod a veeela mliecka 😀 to bude pre teba top tohoto roka :D My sa mame super. Uzivam si, ako je mala samostatna. Sama sa pohra..pozoruje ma, ako upratujem, cize tazka pohodicka. Uz sa aj pohravame s myslienkou na druhe 😀
@veeeron juj moja zlata, dakujem krasne 🙂 Ja ti zelam, aby bol pre vas rok 2015 prelomovym a vytuzenym plodnym rokom :D Asi nic ine netreba dodat, ze? 🙂 Skusala si take veci, ako zeleny jacmen, respektive odkyslenie organizmu? 🙂
@veeeron
@acerka11
@seraa
Ahojte,babulky,podobne aj ja vám želám v novom roku 2015 všetko dobré,hlavne VÁM zo srdca želám // pre každú jednu z vás 😉 Ja tiež v pondelok nastupujem doroboty po 3 tt,kokos,sa mi nechceeee už teraz 😝 My v pohode ,váha ukazuje od začiatku tehotenstva +6kg,ale vôbec ich neriešim,citim sa dobre aj keď bruško mám fakt veliké a poriadne sa zadychčim kym vybehnem po schodoch,no a podľa všetkého budeme mať doma chlapa 🙂 Ženušky všetko dobré,držkajte sa,myslim na vás 😉
@11miuska11 no ja už prestávam veriť na všetko už aj na prírodné liečivá..už som vyskúšala všeličo...a dneska som volala do brna a objednali ma 4.2. ( na moje meniny) na konzultaciu tak som zvedava co povedia a aku liecbu mi navrhnuu...a uz sa nebudem branit ani IUI-čku ....tento rok to jednoducho už musí dopadnúť dobre na teste
@veeeron esteze existuju tie centra! Budem na teba mysliet 🙂 Urcite daj vediet, ako ste dopadli 🙂
@danielka20101989dadus si v 3 týždni tehotenstva a uz take bruško? 🙂
Inak ahojte baby ja som tiez prvosnazilka od zajtra tak držte palce nech vide veľmi sa na to teším 😵 🙂
@sabrosita Ja niesom v 3 tt 😀 To by bolo fakt veľa 6kil za tri týždne 😀 Ja som v 27tt,ale tri tyždne som bola doma..Asi si si zle prečítala...
Babulky @maminka1986 a @moo ak môžem... Sice mi už svieti 27tt,no verte,že moja cesta za tým najväčším šťastim bola tiež sprevádzaná plačom,slzami päť rokov...Diagnostikovali mi PCO,a navyše mám opačne klenutú maternicu-kvôli nej mi všetok mužov ''materiál'' vytekal...Absolvovali sme kopu vyšetreni,spermiogram,nekonečne dookola opakovanú folikulometriu,stimulovanie clostylom+pregnylom, nehovoriac o zaručenych radách ako otehotnieť,o zaručenych polohách,dňoch kedy to ''určite '' vyjde...Nevychádzalo....Nevzdávali sme to,brala som to v celju v pohode,však raz to pride...V centre sa vyjadrili,že kvôli mojej otočenej maternici je na 95% jasné,že neotehotniem prirodzene,a ak náhodou- je otázne,či vôbec plod udržim...Ako skvelé povzbudenie do budúcna...Napriek tomu sme skusili IUI -do ktorého som vkladala všetky nádeje,no prišiel deň D a s nim aj ''pani červená'' Čo vám poviem,revala som tri dni,s mužom po rokoch neskutočná hádka-pretože nam navrhli buď ďalšie iui alebo rovno ivf,to som ja nemohla stráviť,chcelo to čas,nech sa spamätam,v hlave mi zneli tie ich prognózy,že JA neudržim plod,no potom čo mi moja trojročná neter povedala'' Krstná mama ja ťa tak ľubim'' tak som si povedala,že kašlem na neuspech,ideme ďalej...objednala sa na laparoskopiu,hematologiu,endokrinologiu,a s presvedčenim,že kurňa ja nato pridem...S mužom kvôli hádke tichá domacnosť,od iui sme spolu spali 2x,zavalila som sa prácou,a zrazu jedneho večera si muž varil vajíčka a mne prišlo zle...Kukam ktorý dc som,a pozeram ,že 36,skušam ovu test,a tam buch // skušam tehu test slabučky dusik...No a dnes ma ten dušik 27tt 🙂 Napriek prognôzam,že ja neotehotniem prirodzene,že zjavne neudržim plod,aj napriek neuspešnom IUI-aj napriek tomu,že sme s mužom spali len 2krát bez toho aby som počitala,testovala ovulku,.Otehotnela som hneď ďalši cyklus po IUI..Preto sa nevzdávajte,kočky! Sama viem,že toto snaženie je na nervy,vieme to všetky...Ale neprestávajte veriť,pride to...A ja Vám držim veeeeeeeeeeľmi preveeeeeeeeľmi palce 😉
Čiže pointa celeho môjho prispevku je taká,že aj keď Vám povedia newiem čo,nevzdajte sa..Áno,bude Vás to stáť veľa síl a ešte viac sĺz,ale stojí to zato 😉
@danielka20101989dadus Daduska, ty si pre mna velka vyzva... tvoju cestu za babatkom poznam z inej skupinky 😉 ale si pre mna taka nadej, ze je mozne, ze to naozaj moze vyjst, aj ked to uz vyzera vselijako... 🙂 ja uz vela krat stracam nadej a som zufala... vsak ty vies, ze tiez mam obratenu maternicu a bola som uz 2x na IUI a nic 😢 teraz mi lekar navrhol dalsie IUI a potom uz len ivf... tiez sa mi do toho nechce, kedze vysledky mame s mm obaja ok... ale niekedy uz neviem co robit zo zufalstva... 😒 ale nastastie nadej umiera posledna a take zienky ako ty mi davaju silu bojovat dalej... 🙂
@lina129 Linuška moja,mňa tiež podržala v ťažkých chvíľach naša ''skupinka'' (však vieš) preto viem,aká dôležita je podpora..Uvidíš,že to pride... Tento rok Vám to musi výjsť a verím,že to bude čoskoro 😉
@danielka20101989dadus ahoj dakujeme za podporu...jamamm dnes 35 dc prsia ma bolia ovulacia neviem či bola vobec..min cyklus som ola stimulovana clostylom ...menzes ešte nemám :/ čakám kedy pride appojdeme na IUI už sme raz boli...na ivf dáko vnutorne odmietam :((( neviem verim že vynde IUI!!musi! alebo a prirodzene možno xi...ja som bola velmi deprimovaná ale musim inak mysliet lebo sa zblanim!ja tiež ako píšeš ty ratanie plodných dni meranie bazalnej atd....inak mam vraj šetko ok manžel pomenej spermii no nie je to strašé tak dufam vynde IUI nevim kedy pojdeme kedže mam cykly aj 44 dnové pri mojom PCO..myslela som že clostyl bude pretrvavať a bude ovu no asi som sa sekla.//
ahojte tak po potrate prva MS,uvidim co bude dalej, rok snazenia, mam 36 rokov 😒
@acerka11
@11miuska11
@danielka20101989dadus
@seraa
Ahojte holky...novinky z dneška....dneska som bola na kontrole u pána liečitela - homeopatika....zistil že zápal vaječníkov vylieč., malo by to byť čisté, štítna žlata v poriadku...takze kvapky asi zabrali citim safajn..len tá imunita je stále oslabená...deti v škole sú choré prechladnuté a aj tak ich rodičia púšťaju do skoly takže oja imunita dostáva zabrať..tak mi dal ešte jedny tie isté kvapky na imunitu....buduci tyzden by sa mala dostaviť mrchatááá....ale dúfam že uz neprííde mám pocit ze teraz sa to podarilo...prsia ma bolia uz tyzden ...pelhám do seba piate cez deviate...a hlavne ,,smradlave veci" ccesnak cibulu atd...-doteraz som to nemusela ...držte palce
Ahoj 🙂......strasne silno ti drzim palce aby tvoje pocity boli spravne a bude to to vytuzene babatko.......budem s napatim ocakavat spravy buduci tyzden.....tfuj tfuj tfuj......pokial ide o vyrozy a prechladnutia je to hrozne teraz.....vsade su chorí ludia a deticky.....aj okolo mna v rodine ci v praci.......zatial sa imunitne drzim no dufam ze toustojim bez prechladnuti a chorob.....medzi detickami si urcite vystavena velkej davke virusov a bacilov ale neboj ustojis to a vsetko bude v poriadku......cibuli a cesnaku zdar......tfuj tfuj tfuj 😉 😵
@acerka11
@veeeron
@danielka20101989dadus
Ahojte holky.... ja nic nove :(
Ako sa mate ?
Veeeron , tak ako?
Ja dnes 2dc .....
@seraa
@veeeron
@danielka20101989dadus
@11miuska11
Ahojte babule.....ja sa mam super.....teda mylsim tym ze sa citim dobre 😉 .....vcera som mala poradnu a vsetko je v poriadku.....ja aj babatko chavlabohu......chcela som od dokiho nech mi pozrie pohlavie ak sa da kedze min mesiac len tipoval lebo bolo zle otocene......min mesiac tipoval dievcatko atrosku som sa potesila lebo sme velmi chceli dievcatko.....nakoniec to vizera tak ze bude chlapcek......podla toho co doki videl vcera a aj ja z toho dievcatko nespravime 😀 ........co uz nebudu satky ani vrkoce.....hned sme zasadli a riesili meno kedze pre dievcatko sme mali jednoznacne ale pre chlapca ziadne.....a dohodli sme sa co je podivuhodne.....bude teda Matuško ak sa pipik nestrati 🙂 ....ale urcite si dam este pohlavie pozriet o mesiac......bud. tyzden mam test na cukor....
@seraa ja som neznasala kramy a este tie prve dni to bolo pre mna ako smrt....nech ti to rpejde coskoro a hor sa do noveho snazenia a nadeje
@veeeron ako?.....som napäta a ocakavam // 😉
@danielka20101989dadus tehulka ako sa drzis?
@11miuska11 ako moja?.....uz behate o stošesť?
@acerka11 @seraa
@danielka20101989dadus
@11miuska11
holky moje zlate ...zatial nic nové...zajtra má doraziť mrcha...dneska bolesti hlavy (ale ze neskutočné)..citim nejako divne...cely mesiac som nejaka nakapatá...ubolena..bola som chorá...zajtra uvidíím co a ako...brucho mi ide prasknúť ( cítim sa nejako plná) neviem to popísať

no ao to tu čitam mnohe ste len začali....my sa snažime už cez dva roky....už chodime do Heliosu...prve IUI za nami neuspešné ... staršný pocit mesiac čo mesiac a nič....neprajem to nikomu....