icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kalisto
4. nov 2015

@janinsia ako sa dá na to nemyslieť? 🙂 každý to hovorí, ale nieje to take ľahké

janina1007
4. nov 2015

Ahojte kočky...tak my sa snažíme cca 3 roky... z toho rok aj s lekármi... mám pco a máme zlý spg .. nič príjemné ale veríme že raz sa to podarí...

lalia87
4. nov 2015

všetkým nám moc držím palčeky, nikdy som si nemyslela, že nás je toľkoto veľa ktoré by chceli a nedarí sa im.. a kadejakým.... sa to podarí hneď ani nevedia

wewe25
4. nov 2015

@janina1007 držím palce nech sa vydarí. Musím povedať, že ťa obdivujem. Musíš byt silná žena. Ja som nešťastná lebo sa nám hneď v prvý mesiac nepodarilo... Teraz sa cítim hlúpo. 😔
Veľmi ti to prajem. Nech tvoja trpezlivosť ti prinesie tie najrozkošnejďie dietky pod slnkom. 😊

ivka7183015
4. nov 2015

Baby my skúšame od júna a nič :( Dúfam ze tento mesiac sa zadarii nám všetkým ;)))

janina1007
4. nov 2015

@wewe25 jeej ďakujem 🙂 no máme toho za sebou dosť aj v Care sme boli lenže som si nesadla s lekárkou.... tak ideme len cez gyndu... mám úžasného manžela,ten má drží nad vodou....

lululka22
5. nov 2015

@lalia87 presne tak ale treba verit pozitivne a vsetko sa raz podari urcite 😉 😉

lululka22
5. nov 2015

@janina1007 tiez drzim palce a verim ze sa vam zadari. 😉

lululka22
5. nov 2015

@ivka7183015 veru verme si a k vianociam mame vsetky krasny darcek v brusku 😉

janina1007
5. nov 2015

@lululka22 ďakujem už by sa aj patrilo, tak si všetky držíme palce aby sme boli naj maminkami 🙂

ivka7183015
5. nov 2015

@lululka22 ano musíme dúfam že pod stromčekom každá z nás nájde vytúžené // ;)))

ninus22
5. nov 2015

@janinsita ja dufam, že aj nam sa zadarí, tak snáááď to do konca tohto roka klapne a malý "votrelec" bude v brušku 🙂 hlavne nech si teraz zdravá a nech pekne rastiete🙂

lululka22
7. nov 2015

Ahojte ako vikendujete??? Ja fajn. Navarene, oprate tak odychujem 😉 mrcha podla vsetkeho dva dni mesta takze tak...povysadeni liekov som dostala az po40 dnoch cize ani neviem ci meska ci nie. Pretoze ratam ako som mala 28dnovy ciklus uvidime co prinesie dalsi tyzden. Citim sa fajn nic ma neboli testy zatial nerobim... 😉 🙂

baby_wanted
8. nov 2015

ja sem prispievam skor sporadicky, ale mrcha prisla vcera, a to som uz dufala ze uz mozno.. ☹

lululka22
8. nov 2015

@baby_wanted neboj vsetko bude. A na vianoce dve //najdeme. Ja stale nemam tak uvidim ze co casom... 😉

wewe25
9. nov 2015

Ahojte baby. Mrcha mešká už tretí deň a ja mam stále jednu čiarku 🙁 Môjmu manželovi sa zdá že mi rastu prsia a mne zas že mi moc nechuti jesť. V nedeľu ráno mi bolo zle od žalúdka, ale stále ma štve že test je negatívny. Už sa bojím či si to nezamýšľam 🤔 Poraďte ...

termoska15
9. nov 2015

Babulky poradte mi prosim...ja uz neviem co si mam mysliet. Podbrusko ma boli ako pred ms, zaludok mam ako na vode, uz treti den je mi blbo, aj ma ponatahovalo par krat, bolia ma prsia, krize a pred par dnami ma pichalo v pravom vajecniku...moze to byt znak tehotenstva? Ms som este nemala ale urobila som si dva testy zn. Rapiclear, jeden negativny a na druhom duch..babatko by som velmi chcela. co si o tom myslite? Bolo to skoro na testovanie? Mali ste niektora podobne priznaky alebo skusenost? Dakujem za kazdu radu.

lululka22
9. nov 2015

@termoska15 pockaj dva dni a skus rano test. A uvidis ci duch zosilnel. Vela stastia 😉

termoska15
9. nov 2015

@lululka22 dakujem pekne...🙂 dufam, ze to vyjde (y)

lululka22
9. nov 2015

@wewe25 nestresuj sa aj s toho moze meskat,pockaj par dni a test zopakuj. A ak sa moc bojis ze co zbehni k lekarovy a ten ti hned povie ci si ci co . 😉

lululka22
9. nov 2015

Ahojte a ja stale nic od stvrtka sa ms nedostavila. Nic ma neboli nic nove sa mi nezda tak asi stale nemam ciklus upraveny po vysadeni antiko. 😉 ak nic skusim test ale az dalsi tyzden.

wewe25
9. nov 2015

@lululka22 ďakujem. Nechám to teda zatiaľ tak a nebudem to riešiť. Uvidím v stredu. Skúsim další test. A ak ten tiež nevyjde, tak o týžden znova. No keď ani vtedy nič tak už pôjdem dokymu... 😔

bia49
9. nov 2015

Baby mam taku otazku. Som 17dc a prave ma neskutocne chytili krce dolu, akoby ms krce. Normalne take stahy az v podbrusku a v posve. Nesnazime sa zatial naplno, ale mozno mu uslo, vraj. Teraz sa pytam, ci to moze byt uhniezdenie alebo zapal, lebo to bolo take chvilkove asi minutku, a musela som to predychavam ako baby vo filmoch ked mali kontrakcie 😃 ja som z toho jelen...

michhaela
9. nov 2015

@bia49 Ahoj poznas svoje telo kedy máš ovulaciu? Bud ti práve prebieha ovu alebo končí zvykne robiť kŕče po ovulke aj mne a jedine ked tak uhniedzenie ale nie vždy je to citit... Tak veľa šťastia a držím palce ak chcete mimco uvidíš ci ti bude mrcha meškať 🙂 😉

bia49
9. nov 2015

@michhaela poznam poznam aj si znacim par mesiacov ale toto som este nemala. Preto mi to pride logicke mysliet na uhniezdenie. Viem ze to skoro nikto neciti, ale mozno, ak motyka vystreli, ze AK, tak to spatne mozno bude davat zmysel. Sama som zvedava, ja len ze ci to nepoznate.. 😉

michhaela
9. nov 2015

@bia49 Čítala som že niečo zacítili kto vie možno každá to ma iné ,ja teraz mam také krce a to mi ma už v sobotu prísť hnusna mrcha mrchava :'( no uvidíme ale skôr dorazí 🙂 ale budem držať palce nech to tebe vyjde a aj iným snazilkam ftuj ftuj ftuj 🙂 😉

maminka1986
9. nov 2015

@bia49 na 17 den uhniezdenie :D a kedy si mala ovulaciu? uhniezdenie býva cca 8-9 den po oplodneni....

bia49
9. nov 2015

@maminka1986 co ty vies, mala som strasny stres posunutu ms, moze byt aj skor ovulka ci? Pisem to sem, lebo viem ze tu sa baby podporuju a nie smeju. Vacsina, co tu prispieva, chcu babatko a sleduju sa o nieco viac. Ako prebieha cyklus viem, ale kedze netestujem s ovu testami, nemozem si byt ista, kedy prebehla ovu. Este nejake posmesky?

maminka1986
9. nov 2015

@bia49 no ja som si prešla všeličim kym som mala dieťa a uhnizdenie na 17 DC ťažko by si mala najprv si niečo naštuduj o svojom tele alebo si meraj teplotu a potom tu píš že či to bolo uhniezdenie..to by si ovulaciu msuela mat na 8 den čo asi ťažko..najprv si odlseduj a potom píš lebo by asi mnohe sa chytili za hlavu...

maminka1986
9. nov 2015

@janina1007 ahoj my sme mali to iste ako píšeš ty ...ta ista diagnoza...mesiac čo mesiac sme sa snažili a za necelé 4 roky nič..roky idu a starneme aj telo aj vajička o to ťažšie to ide...nečakali sme na zazrak ..šli sme do IVF ktore hned vyšlo a aj vklad takže nečakaj na zázraky s touto diagnozou to ide ťažko..keby maš OK manžela je to ine....alebo ty si ok ale ked obaja je to beh na dlhee trate! držim palce