icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bia49
9. nov 2015

@maminka1986 fuha ty si neprijemna, kazdopadne diky za radu, mas pravdu, asi sa budem musiet sledovat do 30, az potom sa tu nieco opytam. Opustam diskusiu. Pekny den

janina1007
9. nov 2015

@maminka1986 dík ale ivf u nás nehrozí nakolko by sme museli ísť cez darcov ☹

ivka7183015
9. nov 2015

Súper mam silnú angínu, ležím potim sa s antibiotikami ;( som 6 Dpo

maminka1986
9. nov 2015

@janina1007 juj aha to som nevedela prepáč :((( tak je ozaj zlý my sme mali teda manžel mal dostatok...
tak to prirodzene pojde ozaj ťažko ak vobec ked cez darcov.(((tak možno motyka vystrelíí 🙂)

lululka22
11. nov 2015

@termoska15
@wewe25 ako holky? Nieco nove??? 😉

wewe25
11. nov 2015

@lululka22 ahoj. No ja zajtra testujem. Mrcha mešká už 5 dni, a na poslednom teste mam slabulilinkého dusika, tak snáď 🙏 Sa uz konečne úkazu dve //
Ináč občas pociťujem slabé mravcenie a úplne slabulinké poboľovanie podbruska.... Držte palce babyyyy 😇

lululka22
11. nov 2015

@wewe25 drzim palce a potichu zavidim 😀 daj potom vediet.popripade foto pridaj :-P 👍

nibokazv86
11. nov 2015

@wewe25 ahoj a skúšala si viac značiek testov? lebo nie všetky sú dobré

termoska15
11. nov 2015

@lululka22 ahojte babulky, ja testujem az po vikende. Dovtedy som si povedala, ze sa nebudem testovat a ani vela sledovat 🙂. Prsia ma ale stale boli, aj v podbrusku mam pocit uz dlhu dobu ako by mala prist mrcha...tsk uvidime, isto napisem 🙂. Drzim palce baby!!

kikuska12396
11. nov 2015

ahojte pridávam sa k vám ..snažíme sa 9mesiacov a zatial nič akurát tento mesiac mi mala príst ms 7.11 a zatial neprisla ..10.11 som si robila test a bol negatívny tak uvidíme ;)

wewe25
12. nov 2015

Ahojte baby 🙁
Tak včera večer bolesti jak hovado a začala som krvácať. Úplne ma to vykoľajilo, ten dušík čo som videla v pondelok na teste -tam uz dnes nebol a ja mam teda asi normálne mrchu. Len neviem prečo mi meškali.... Takze to na prvý pokus nevyšlo 😢☹️😭

lululka22
12. nov 2015

@wewe25 drzsa dobre bude. Mozno si stresovala a moc tuzila po babatku, ze sa ti to poposuvalo... 😉 ja stale mrchu nemam a nic ma nebolim.dala som si alchemilku aj cervene vinko tak uvidime Kedy konecne dorazi aby sme sa mohli poriadno snazit a verit v najkrajsi darcek pod stromcek...

lululka22
12. nov 2015

@kikuska12396 drzim palce aby bolo vsetko ako ma a ty stasna :-P 😉

wewe25
12. nov 2015

@lululka22 ďakujem a držím palce 😉

kikuska12396
12. nov 2015

@lululka22 dakujem velmi pekne 🙂 myslíš že už može byt test pozitívny? dnes som 41DC a ms stále neprišla ..neviem či mám čakat alebo testovat

lululka22
12. nov 2015

@kikuska12396 ahoj ak mavas pravidelny ciklus tak si myslim ze aj mozes testovat,uz by mohol byt pozitivny. Mas aj dake bolesti alebo dako inak sa citis?? Ja som dnes 36den od poslednej men.a stale nic ale asi ani nemam byt s coho tehotna a ani ziadne priznaky ze by mala mrcha dorazit nemam tak tiez neviem ze co. 😉 test si myslim ze by bol u mna este zbytocny po vysadeni antiko som mala prvvy menzes az po 40dnoch a predtym presne 28dnovy ciklus. Na preventivnej som u lekara bola a vsetko je v poriadku cize uz len cakam ze co :-P 😉

kikuska12396
12. nov 2015

@lululka22 Ms mávam 33-35dnový ..testovala som na 39DC a bol negatívny tak neviem asi počkám ešte ;) sem tam ma pichne v podbrušku ale inak nič...ale asi pred 3dnami mi bolo strašne nevolno,potom to prešlo a o pár hodín znova :D držím ti palce aby si našla // 🙂

lululka22
12. nov 2015

@kikuska12396 Dakujem aj ja tebe drzim. Daj neskor vedit ako si dopadla. Zacina ma uz brucho boliet asi to namna ide co ma netesi ale nevadi aspon konecne ms pride a zacnem poctivo pocitat a uvidime ci sa ozaj zadari 😉

ivka7183015
12. nov 2015

Babule taká otázočka po akom dlhom čase snaženia ste prvýkrát navštívili gynekológa? Ďakujem ;)

kikuska12396
12. nov 2015

ja som to dnes nevydržala a testovala som ale test je negatívny ..a tiez dakujem 🙂

lululka22
13. nov 2015

@kikuska12396 nevadi za mesiac sa nam uz hadam zadari..? Ja som mrchu dnes dostala cize tak. Hlavu mi ide roztrhnut brucho ma boli,poobede kopu prace dufam ze bude lepsie a uz nech idem z prace domov do postele a vykend odychujem... Drz sa a ak sa stale nedostavi skus znovu verim ze sa dockame dvoch ,// co najskor... 😉

lululka22
13. nov 2015

@kikuska12396 a ozaj pisala si ze sa snazite dlhsie. Aj si merias bazalnu teplotu a vies kedy mas plodne dni ci nechavas vsetko na nahodu???

kikuska12396
13. nov 2015

@lululka22 tak to ma mrzí že ti prišla ms..ale hlavu hore další mesiac pred tebou a možno budeš mať krásny darček pod stromček 🙂 Mne ms ešte neprišla a ked nepríde tak budem testovať v pondelok a uvidíme 😉 .. mala som v mobile aplikáciu,ktorá mi ukazovala kedy mám plodné,neplodné dni ale vymazala som ju, beriem kyselinu listovú a nechávam to na náhodu 😀

lululka22
13. nov 2015

@kikuska12396 ha ha ,ze aplikacia to mam aj ja 😀 😀 ale zevraj tomu nemozes nikdy verit. Ja zacinam merat tu teplotu tak som zvedava co graf ukaze a kedy nato hupsneme 😀 ale verim ze na vianoce sa potesime z dvoch ciarociek. Ved uvidime tak drzim aj tebe palce a ozvy sa potom ze co noveho.

beruska1108
15. nov 2015

Ahojte snazilky.tak s priatelom mame prvy mesiac zasebou a neuspesne dneska som zacala krvacat:( myslela som si ze sa to podari hned na prvy krat a ostala som veelmi sklamana.asi som si to az moc pripustala a nedavala son tomu volny priebeh.zajtra idem doktorovi lebo som ochorela a urcite my da antibiotika.chcem sa opytat asi kolko dni po douzivani by sme mali pockat so sexikom aby bolo vsetko v poriadku?za rady dakujem🙂

lululka22
15. nov 2015

@beruska1108 sklamana z prveho mesiaca ... Mm tak co maju ostatne vraviet. ? Antibiotika asi neni bohvieco racej vydrz dlhsie a uvidite kedy sa zadari. 😉

janinsita
15. nov 2015

@ninus22 neboj pride to ked to budes najmenej cakat...dakujem pekne a drz sa 😉

renimac
15. nov 2015

@bia49 no ja som napr. mala 1x ovulku na 10DC a 1x na 11 DC. A nie je pravda, co pise @maminka1986, ze uhniezdenie je na 8-9 den po oplodneni. Niekedy to moze byt kludne aj siesty, staci si pozriet grafy na fertility friend. Tym Ti nechcem davat falosne nadeje, ze to uhniezdenie bolo, ale zas potesim Ta, ze tie posmesky neboli uplne na mieste 😉.

maminka1986
15. nov 2015

@renimac no pozri sa ja som si prešla všeličim kým som mala dieťa! jedn avec druhá vec ked neikto neovlada svoje telo a ovulaciu a vštko okolo toho najprv nech si to naštuduje čo to a potom píše sem bludy.... a každý doktor ti povie že opodnenie býva na 8 až 8 den...na 6 den ťažko :D takže prosim nerob zo seba mudru ...kedže som chodila do centra tam mi to aj potvrdili a aj to tak vyšlo ..na 4 den embryo len putuje do maternice vajcovodmi... keby je to tak ako píšeš velmi skoro by mnohe ženy vedeli že su tehotné a nie po 14 dc ked mešká menzes 🙂))

maminka1986
15. nov 2015

pardon ni eoplodnenie, ale uhniezdennie som sa sekla 🙂