Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura Ked ty to tak citiš tak sa budem spoliehať na teba 😀 No ale mne niekedy zvykne meškať to je natom najhoršie 😖
@babatenko takže ty si bola na umele oplodnenie? 😕
@vardzikova kolko ti meskava????
@azzura milačik akych 12 dni? 😀 😀 😀 😀 mne meška ešte iba tri dni 😀 😀 😀 ty si dnes riadna popletka 😎 😀
@vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 NIEEEEE Normálne v rámci veľkej lásky ma oplodnil môj muž presne pred troma týždňami, to je hádam prvýkrát, keď som si bola istá, že mám ovu (pretože sa nijako netestujem)
@babatenko jaaaaj lebo si to tak pisala prazvláštne 😀 😀 😀 z veľkej lásky vravíš hej? 😀 😀 😀
@vardzikova prepaaaaaaaaaac, to bolo babetku napisane🙂. Som nejaka mimoza, to asi ten skorocelovy sirup robi 🙂
@azzura koľko mi meška tak +-3 dni kedy ako , a ked som v strese ako teraz tak aj 5 😝 😀
@vardzikova ahaaa, takze ked ti bude meskat viac ako 5 dni, tak potom to bude vazne, ale akekolvek meskanie je na zamyslenie sa. Ozaj a citis nieco?
@azzura mne to moja nevadi aspon sa nasmejem 😀 😀 😀 😀 z tych tvojich srandičiek 😎 😀
@azzura test naposledy min. týždeň vo štvrtok, doki povedal, že aj keď bol negatívny, nič nie je isté... že ak mi pomaly rastie hcg, a ak tá malá bodka naozaj pomalinky rastie, tak mi to nemusel zachytiť...že som si ho robila zbytočne skoro, ňo... a niektorým babám ukáže dve čiarky aj deň pred očakávaným menzesom, niektorým až v 7dmom tt, že je to veľmi individuálne
@azzura no v piatok budu akurat 5 dni takže ak dovtedy nepride čož dufam že nie tak sa testnem 😀 😀 😀 a musia tam byť // lebo inak 😠 😀 , nie necitim vôbec nič iba niekedy mi tak zabuľka v bruchu ale to je iba od hladu 😀 😀 😀
@babatenko mojko ty pi len džusik pre istotu
@vardzikova dobre, tak v piatok testujes 🙂 uz sa tesim, ale ked tam nic nebude tak nezufaj. Bože aka som mudra a ked budem na vasom mieste tak budem rovnako depkovat 😀
@vardzikova z tej najväčšej lásky 😀 šak sa ľúbime ako dva zbláznené kone 😀
@vardzikova pripajama sa k dzusiku 😝
@azzura ešte že si to napisala moja 😀 😀 presne tak ja som tiež mudra vtedy ked nejde o mna ale akonahle ide o mna tak neskutočne depkujem 😖 😀
@babatenko ake vyvratiť ? čo to su za reči ? 😠 musiš myslieť iba pozitivne 😀 😀 😀
@vardzikova opravujem, do 30.12 nebudem mať bodočku, ale už čiaročku a na tehu teste dokonca dve čiaročky 😀
@vardzikova 😀 vsetky sme rovnake 😉
@babatenko takto moja presne tak 😀 už sa pomaličky učiš 😎 😀

@vardzikova uz som sa docitala, že 12 dni meska.......to nie je len tak, musis byt tehu 😉