icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
14. dec 2011

@vardzikova uz som sa docitala, že 12 dni meska.......to nie je len tak, musis byt tehu 😉

vardzikova
14. dec 2011

@azzura Ked ty to tak citiš tak sa budem spoliehať na teba 😀 No ale mne niekedy zvykne meškať to je natom najhoršie 😖

vardzikova
14. dec 2011

@babatenko takže ty si bola na umele oplodnenie? 😕

babatenko
14. dec 2011

@azzura dnes je to 12.deň, za 13 rokov poctvivej menštruácie mi meškala asi 5 dní niekedy, keď som mala trinásť rokov 🙂, a dva a pol roka mám pravidelný 28 dňový cyklus

azzura
14. dec 2011

@babatenko a test si si kedy robila? Mna by nenechala na pokoji ta cierna bodecka, by som ho bonbardovala nech ma pozera kazdy tyzden: Krv ti barali ci si tehu? Len tak nemeskava?????

azzura
14. dec 2011

@vardzikova kolko ti meskava????

vardzikova
14. dec 2011

@azzura milačik akych 12 dni? 😀 😀 😀 😀 mne meška ešte iba tri dni 😀 😀 😀 ty si dnes riadna popletka 😎 😀

babatenko
14. dec 2011

@vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 NIEEEEE Normálne v rámci veľkej lásky ma oplodnil môj muž presne pred troma týždňami, to je hádam prvýkrát, keď som si bola istá, že mám ovu (pretože sa nijako netestujem)

azzura
14. dec 2011

@babatenko to nemoze tak dlho meskat a nic z toho, kedy ides zas doktorovi???

vardzikova
14. dec 2011

@babatenko jaaaaj lebo si to tak pisala prazvláštne 😀 😀 😀 z veľkej lásky vravíš hej? 😀 😀 😀

azzura
14. dec 2011

@vardzikova prepaaaaaaaaaac, to bolo babetku napisane🙂. Som nejaka mimoza, to asi ten skorocelovy sirup robi 🙂

vardzikova
14. dec 2011

@azzura koľko mi meška tak +-3 dni kedy ako , a ked som v strese ako teraz tak aj 5 😝 😀

azzura
14. dec 2011

@vardzikova ahaaa, takze ked ti bude meskat viac ako 5 dni, tak potom to bude vazne, ale akekolvek meskanie je na zamyslenie sa. Ozaj a citis nieco?

vardzikova
14. dec 2011

@azzura mne to moja nevadi aspon sa nasmejem 😀 😀 😀 😀 z tych tvojich srandičiek 😎 😀

babatenko
14. dec 2011

@azzura test naposledy min. týždeň vo štvrtok, doki povedal, že aj keď bol negatívny, nič nie je isté... že ak mi pomaly rastie hcg, a ak tá malá bodka naozaj pomalinky rastie, tak mi to nemusel zachytiť...že som si ho robila zbytočne skoro, ňo... a niektorým babám ukáže dve čiarky aj deň pred očakávaným menzesom, niektorým až v 7dmom tt, že je to veľmi individuálne

babatenko
14. dec 2011

@azzura doki mi pichol vyvolávačku, a že ak nič nepríde, tak mám 30.12 naklusať, aby som vedela, že budem na silvestra piť len džús ;)

vardzikova
14. dec 2011

@azzura no v piatok budu akurat 5 dni takže ak dovtedy nepride čož dufam že nie tak sa testnem 😀 😀 😀 a musia tam byť // lebo inak 😠 😀 , nie necitim vôbec nič iba niekedy mi tak zabuľka v bruchu ale to je iba od hladu 😀 😀 😀

azzura
14. dec 2011

@babatenko tak si sprav aj tento tyzden test a ked nic tak aj na buduci tyzden si sprav, asi´mas este nizku hladinu hormonu.

azzura
14. dec 2011

@babatenko a dokedy by mala ta vyvolavacka zabrat?????

vardzikova
14. dec 2011

@babatenko mojko ty pi len džusik pre istotu

azzura
14. dec 2011

@vardzikova dobre, tak v piatok testujes 🙂 uz sa tesim, ale ked tam nic nebude tak nezufaj. Bože aka som mudra a ked budem na vasom mieste tak budem rovnako depkovat 😀

babatenko
14. dec 2011

@vardzikova z tej najväčšej lásky 😀 šak sa ľúbime ako dva zbláznené kone 😀

azzura
14. dec 2011

@vardzikova pripajama sa k dzusiku 😝

babatenko
14. dec 2011

@azzura povedal, že vyvolávačka 5-10 dní, pre istotu mi teda povedal, aby som prišla až toho 30.12., aby mohol stopercentne potvrdiť alebo vyvrátiť tehotenstvo

vardzikova
14. dec 2011

@azzura ešte že si to napisala moja 😀 😀 presne tak ja som tiež mudra vtedy ked nejde o mna ale akonahle ide o mna tak neskutočne depkujem 😖 😀

vardzikova
14. dec 2011

@babatenko ake vyvratiť ? čo to su za reči ? 😠 musiš myslieť iba pozitivne 😀 😀 😀

babatenko
14. dec 2011

@vardzikova opravujem, do 30.12 nebudem mať bodočku, ale už čiaročku a na tehu teste dokonca dve čiaročky 😀

azzura
14. dec 2011

@babatenko takze zajtra bude tyzden co ti ju pichol?

azzura
14. dec 2011

@vardzikova 😀 vsetky sme rovnake 😉

vardzikova
14. dec 2011

@babatenko takto moja presne tak 😀 už sa pomaličky učiš 😎 😀