Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura presne presne 😀 akoby nas jedna mater mala 😀
@babatenko moja ale aj tak si myslim že musiš byť tehu nemôže sa stať žeby ti tak dlho meškalo ked sa ti to predtym nikdy nestalo 😀
@vardzikova no uz piseme aj podobne veci....precitaj si co si napisala ty a co ja babetku 🙂
@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 sranda 😀 😀 😀 😀 akosi ma berie na spanie ... 😒
@vardzikova tak zavri kancel a schrupni si 🙂
baby, ste skvelé 😵 takáto podpora človeka naozaj vzpruží.... okrem pobolievania sem-tam podbruška a bolestivých pŕs mám od pondelku ďalší príznak - spala by som 😀 hocikedy a hocikde, včera večer, aby som bola schopná dopísať seminárku, som si musela o 22:00 uvariť kávu... aj teraz mi hlava klesá ku klávesnici, ešteže dnes nie je v práci šéfstvo 😀 Kedy myslíte, že mám ocikať ďalší test? 😀
@babatenko zajtra rááááno prosím, tiež si myslím že si tehulienka 😉
@purina12345 to duch nie je, to je ciarocka ako vysita, do 36-48 hodin by si mala mat ovu (myslim že to tak pisu v letaku), ale kontroluj si to aj teplotou
@purina12345 dobrééééééééé, to znamená, že o 36 hodín bude ovu?
babyyyyyy, ja zajedám sladké slaným a slané sladkým a ešte to dotlačievam kávou 😀 😀 😀 akože je to normálne???
@ all: dievčatá, a keby ste videli včera môjho muža 😀 Už bol schopný ísť biť dokiho - že akože nič nevie? Ja nič neviem! Neviem, čo teda teraz robiť, čo mám čakať! A vôbec, to mám teraz do konca roka čakať?!?!... Musela som sa veľmi, veľmi smiať 🙂
@babatenko @ @azzura @vardzikova baby, vas citat, normalne ste ma prebrali z letargie :D :D :D hned mi je veselsie 🙂
@purina12345 pekne pracujte ;)
@polarnicka sa tu navzajom povzbudzujeme, hecujeme, prezivame príchod cervenej, atď. a popri tom kopec srandy 😀
@purina12345 no to je pokles pred ovulkou...bude ovulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale testik mas taky karany ako bol moj 🙂 si si vzala vzor, co 😀 😀 😀
toto je moj http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@azzura ja nemožeeeeeem 😝 😀 ale už len dve hodky a idem domooov konečne
@purina12345 moja ale snažilkujete aj tak že?
@vardzikova aj ja pracujem dnes do 16.30, bleeeeee
@lucecita moja vôbec sa ti nečudujem 😀 😀 😀 ja toho niekedy pojdem toľko a to ani niesom pred ovu 😀 😀 😀
@polarnicka ako tomu hovori azzura srandičky predsa 😀
@azzura kráááása, veľmi pekný grafík 🙂 no, tak vieš že áno, bola si mi vzorom 😎
a nestačilo by keksíkovať zajtra? akosi nevládzem a mm ráno vyzeral tiež dosť zúbožene 😀
waw, to ste koľko toho popísali? 😀

@azzura nie, pichol mi ju len včera, čakajú ma dva týždne čakania...