Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura ano aj ja som rada že som to prežila 😝 😀 a tym druhým máš tiež pravdu, ved len si zober taka ciganka rodí do riti už možno od svojich dvanástich rokov, pričom to žiju v brude, hygiena to žiadna, vyživa tak isto, a my s o seba starame , tu termopradlo aby sme sa nepoprechladzali, vyživa aby bola poriadna zdrava a hygiena to iste. A vidiš to ,, neviem naozaj podľa čoho to ten hore rozdeluje ale niekedy sa mu to podľa mna nedarí. Ved len si zober, mam sesterku v mojom veku a za posledné dva roky potratila už 5x , no a poviem ti jej psychika je na bode mrazu a pritom zdrava mlada žena od ktorej by nik neočakaval nič ine ako do roka baby a vidiš, akosi to nejde .. 😒 preto ja sa stale bojim toho že budem podobny pripad.. ved človek nepočuva už nič ine okolo seba ako jedna žena neplodna, druha potratila tretia ma hentake problemy ...
@jorgie môžeš sa opýtať aj v lekárni, takej lepšej a ak to nebudeš aj tak vedieť zohnať tak objednať cez internet
a existujú tabletky a prášok, ja mám dom prášok, ten zmiešam s jogurtom, nemá to super chuť ale dá sa spapať, a tych tabliet treba viacej spapať aby to bola taká dávka ako jedna lyžička
@vardzikova ale ty si este maldunka, vsetko mas este pered sebou, a plno moznosti na ktore treba cas a ty ho mas
@anlady ty si rozumieš najlepšie... každý riešime svoje problémy inak... myslím si že do mojich zdravotných problémov nikoho nič nie je.. určite o nich nevie svokra ani švagriná alebo švagor, je to moja súkromná záležitosť o ktorej sa bavím s manželom a s mamou... ja viem že BA nie je pre teba zrovna blízko , ale veď to stojí za to...
@azzura moja a čo semiačka? papala si?
@anlady počuj a bližšie nejake centrum nemate? To mas pravdu, že nikoho nic do tvojich zdravotnych problemov, ja zdielam tvoj nazor. Zbytocne sa to v rodine rozpiplava, roznaša a niekedy aj mozno vytesuju (hlavne svagrinky, ked nieco nefunguje ako ma). U mna je to rovnako, vie to len mm a moja mama. Bratia ani svagrinky nic, stale su psroste narazky,ale co uz. Uz aj neterky su sproste ale to maju od mojich svagrin, deti za rodicou nemozu.
@purina12345 nie, este som si ich nekupila. zacnem od noveho cyklu. teraz chodim na magneziove injekcie, lebo uz 2 mesiac kaslem a vsetky vysledky su ok a to sa musim do januara dat do poriadku, lebo ma potom neuspia koly prefukom.
@vardzikova a tebe sa už mrchaňa naplno objavila či ani ee? nejako som nezachytila, len viem, že si včera špinila 😠 😠 napíš mi nejakú báseň zamilovanú, ja také rada 😀 😀 😀 😀
@purina12345 cauko ja mam furt tu bazalku dost vysoku aj pred ovu, myslis, ze to je v pohode? http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
@anlady vsak robim co sa da, ale ked mi to min. december oznamil doktor ze som neplodna a idem do prechodu...tak som bola z toho par mesiacov na "prasky". Potom som sa otrialsla a isla k novemu super doktorovi, ten ma vystreje a furt nieco najde, ale veri ze raz budem ok....ale obcas si myslim ze su to len take oblbovaky. Vies je to namahave chodin do mesiaca aj 5 x doktorovi, ktory ta zblbne ze mozno z toho nieco bude a tz cakas a nic, iba meskanie a divne kramy. Pred letnymi prazdninami som sa na to tiez na 2 mesiace vybodla a isla som k nemu az v septembri. Furt mi hovori ze saa dockam, ale dokedy mama cakat, nemien donekonecna vselico podstupovat a potom v 40 zistim ze to bolo zbytocne. Baby vi ste tu mlade, kebyze mam o 10 rokov menej tak by som to vydrzala a mala trpezlivost
@azzura práveže nemáme, to je to :( je to na figu :( a ani na nete nič nie je. Ale si myslím, že pokiaľ nebudem ja vnútorne presvedčená o tom, že som ok, tak mi nepomôže nikto. Vieš čo tým chcem povedať - nikto ťa nepresvedčí ak o tom nie si presvedčená sama. Takže ja si aj tak myslím,že to si musím vyriešiť sama.
A na tie švagrinky a ich reči kašli, usmej sa pekne na nich a hotovo 🙂) Také ženy to nikdy nepochopia.
@azzura a ty ho moja nemaš? 😲
@gelinka75 tu o tom píšu že keď je vysoká predovulačná môže byť zvýšená funkcia šittnej žľazy ale ty nemáš vysokú luteálnu teplotu v podstate je normálna tak to nemusí byť ale pre istotu môžeš si nechať urobiť testy
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... je to pri treťom grafe z hora
@lucecita milačik 😀 mrchaňa to dnes rano naplno rozbalila so všetkym ako sa patrí 😀 😀 nezabudla ani na priznačne bolesti ... bleeee 😝 😝 😝 je mi dnes riadne na prd.. ale ja to už akosi prežijem ,, dnes idem kupovať darunky na vianoce 😀 😀 najvyšší čas že? a ty dnes ako?

@carie32 len pozri, tam treba chodiť každý,ale fakt každý týždeň a po čase to začne byť čudné kam stále chodím a oni sú dosť rýpaví, oni budú vyzvedať. :(