icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anlady
autor
15. dec 2011

@carie32 len pozri, tam treba chodiť každý,ale fakt každý týždeň a po čase to začne byť čudné kam stále chodím a oni sú dosť rýpaví, oni budú vyzvedať. :(

vardzikova
15. dec 2011

@azzura ano aj ja som rada že som to prežila 😝 😀 a tym druhým máš tiež pravdu, ved len si zober taka ciganka rodí do riti už možno od svojich dvanástich rokov, pričom to žiju v brude, hygiena to žiadna, vyživa tak isto, a my s o seba starame , tu termopradlo aby sme sa nepoprechladzali, vyživa aby bola poriadna zdrava a hygiena to iste. A vidiš to ,, neviem naozaj podľa čoho to ten hore rozdeluje ale niekedy sa mu to podľa mna nedarí. Ved len si zober, mam sesterku v mojom veku a za posledné dva roky potratila už 5x , no a poviem ti jej psychika je na bode mrazu a pritom zdrava mlada žena od ktorej by nik neočakaval nič ine ako do roka baby a vidiš, akosi to nejde .. 😒 preto ja sa stale bojim toho že budem podobny pripad.. ved človek nepočuva už nič ine okolo seba ako jedna žena neplodna, druha potratila tretia ma hentake problemy ...

azzura
15. dec 2011

@anlady mas cas, mozno sa to nejak vyriesi samo. Ja mam 35 a bojujem, ibe lutujem ze som nezacala skor, ale nik dopredu nevie co jeho telo skryva

purina12345
15. dec 2011

@jorgie môžeš sa opýtať aj v lekárni, takej lepšej a ak to nebudeš aj tak vedieť zohnať tak objednať cez internet
a existujú tabletky a prášok, ja mám dom prášok, ten zmiešam s jogurtom, nemá to super chuť ale dá sa spapať, a tych tabliet treba viacej spapať aby to bola taká dávka ako jedna lyžička

azzura
15. dec 2011

@vardzikova ale ty si este maldunka, vsetko mas este pered sebou, a plno moznosti na ktore treba cas a ty ho mas

gelinka75
15. dec 2011

@lucecita cauko, ved nam kazdej napises vysledok do IP a hotovo :D

carie32
15. dec 2011

@anlady ty si rozumieš najlepšie... každý riešime svoje problémy inak... myslím si že do mojich zdravotných problémov nikoho nič nie je.. určite o nich nevie svokra ani švagriná alebo švagor, je to moja súkromná záležitosť o ktorej sa bavím s manželom a s mamou... ja viem že BA nie je pre teba zrovna blízko , ale veď to stojí za to...

felinka
15. dec 2011

@azzura chapem. velmi velmi drzim palce!

azzura
15. dec 2011

@felinka 🙂 dakujem. Ale dnes mam nejaky debilny den, tak preto take reci, vascinou sa tvarim aho majster sveta 🙂

purina12345
15. dec 2011

@azzura moja a čo semiačka? papala si?

anlady
autor
15. dec 2011

@azzura nikdy nie je neskoro. Len treba pozitívne myslieť. Vieš nemôžeš myslieť na to,že mala si to spraviť už dávno. Žiješ práve dnes, teraz už nie je žiadne dávno. Musíš robiť pre to max práve teraz.

anlady
autor
15. dec 2011

@carie32 hmm...chcem ešte počkať,asi do marca a potom uvidím. A keď sa mi to podarí, spravím o tom stránku, lebo nikdy nič také nie je a tých dievčat je veľa- to sa nezdá.
Ale to máš s tou rodinou dobre zariadené. Závidim ti.

azzura
15. dec 2011

@anlady počuj a bližšie nejake centrum nemate? To mas pravdu, že nikoho nic do tvojich zdravotnych problemov, ja zdielam tvoj nazor. Zbytocne sa to v rodine rozpiplava, roznaša a niekedy aj mozno vytesuju (hlavne svagrinky, ked nieco nefunguje ako ma). U mna je to rovnako, vie to len mm a moja mama. Bratia ani svagrinky nic, stale su psroste narazky,ale co uz. Uz aj neterky su sproste ale to maju od mojich svagrin, deti za rodicou nemozu.

azzura
15. dec 2011

@purina12345 nie, este som si ich nekupila. zacnem od noveho cyklu. teraz chodim na magneziove injekcie, lebo uz 2 mesiac kaslem a vsetky vysledky su ok a to sa musim do januara dat do poriadku, lebo ma potom neuspia koly prefukom.

carie32
15. dec 2011

@anlady určite sa to vyrieši a babatko bude 🙂 neboj, si ešte mladučká, všetko bude OK.. budem Ti moc držať palce 😉

lucecita
15. dec 2011

@gelinka75 oukej, napíšem...ale predchvíľkou som bola na wecku a tečiem jak totok 😀 😀 😀 a neviem čo to je...a ozvali sa aj take mierne mrcha bolesti, tak sa snažím zatláčať to ako najviac sa mi na stoličke dá 😀 😀 😀 proste nechcem a nechcem červrenúúúú 😠 a ty ako moja?

anlady
autor
15. dec 2011

@carie32 skôr drž palce,aby som sa s mm mohla konečne milovať 🙂 ale Ďakujem,si zlatá

lucecita
15. dec 2011

@vardzikova a tebe sa už mrchaňa naplno objavila či ani ee? nejako som nezachytila, len viem, že si včera špinila 😠 😠 napíš mi nejakú báseň zamilovanú, ja také rada 😀 😀 😀 😀

gelinka75
15. dec 2011

@purina12345 cauko ja mam furt tu bazalku dost vysoku aj pred ovu, myslis, ze to je v pohode? http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

delideli
15. dec 2011

baby vy ste rychle, vas sa vobec neda stihat.. 🙂
@anlady : si mladucka, neboj urcite to pojde..drzim palce.. 🙂

azzura
15. dec 2011

@anlady vsak robim co sa da, ale ked mi to min. december oznamil doktor ze som neplodna a idem do prechodu...tak som bola z toho par mesiacov na "prasky". Potom som sa otrialsla a isla k novemu super doktorovi, ten ma vystreje a furt nieco najde, ale veri ze raz budem ok....ale obcas si myslim ze su to len take oblbovaky. Vies je to namahave chodin do mesiaca aj 5 x doktorovi, ktory ta zblbne ze mozno z toho nieco bude a tz cakas a nic, iba meskanie a divne kramy. Pred letnymi prazdninami som sa na to tiez na 2 mesiace vybodla a isla som k nemu az v septembri. Furt mi hovori ze saa dockam, ale dokedy mama cakat, nemien donekonecna vselico podstupovat a potom v 40 zistim ze to bolo zbytocne. Baby vi ste tu mlade, kebyze mam o 10 rokov menej tak by som to vydrzala a mala trpezlivost

gelinka75
15. dec 2011

@lucecita dufam, ze to nebude mrcha, ale nieco ine 😵
ja stale po starom cakam ovu, zajtra ideme do centra, som zvedava co nam povedia, mohli by ma kuknut na sono 😀 akurat by som mala byt nejak pred ovu, tak som zvedava graf som davala vyssie

anlady
autor
15. dec 2011

@azzura práveže nemáme, to je to :( je to na figu :( a ani na nete nič nie je. Ale si myslím, že pokiaľ nebudem ja vnútorne presvedčená o tom, že som ok, tak mi nepomôže nikto. Vieš čo tým chcem povedať - nikto ťa nepresvedčí ak o tom nie si presvedčená sama. Takže ja si aj tak myslím,že to si musím vyriešiť sama.

A na tie švagrinky a ich reči kašli, usmej sa pekne na nich a hotovo 🙂) Také ženy to nikdy nepochopia.

delideli
15. dec 2011

@gelinka75 : ja mavam len troska nizsiu a to som napr. este minuly cyklus meravala o stvrt na 5 🙂 🙂
ked sa citis dobre a nic na teba nelezie, hlavne je ako bude vyzerat krivka..drzim palce a hlavne sa poctivo snazte 🙂

anlady
autor
15. dec 2011

@azzura a nezájdeš do nejakého centra špecializované na to?

vardzikova
15. dec 2011

@azzura a ty ho moja nemaš? 😲

anlady
autor
15. dec 2011

@delideli Ďakujem moc, vážim si to !

purina12345
15. dec 2011

@gelinka75 tu o tom píšu že keď je vysoká predovulačná môže byť zvýšená funkcia šittnej žľazy ale ty nemáš vysokú luteálnu teplotu v podstate je normálna tak to nemusí byť ale pre istotu môžeš si nechať urobiť testy
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... je to pri treťom grafe z hora

lucecita
15. dec 2011

@gelinka75 práve som si ho mrkala, tak šup šup do výšin a snažilkujte 😀 😀 my sme na to vhupsli aj včera a dobre bolo 😀 😀 😵 šak sa teda pýtaj, či by ti sono nemrkli a nech aj folik zmerajú, aký je veliký borec 😉 😉 😉

vardzikova
15. dec 2011

@lucecita milačik 😀 mrchaňa to dnes rano naplno rozbalila so všetkym ako sa patrí 😀 😀 nezabudla ani na priznačne bolesti ... bleeee 😝 😝 😝 je mi dnes riadne na prd.. ale ja to už akosi prežijem ,, dnes idem kupovať darunky na vianoce 😀 😀 najvyšší čas že? a ty dnes ako?