icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
15. dec 2011

babyyyy, taká otázočka...kde sa asi tak má nachádzať krčok pred mrchaňou?

aknedz
15. dec 2011

@nikinka1111 ja som mu povedala o tej ovu az potom ako sa na mna vrhol, ze mozno z toho nieco bude a bude tata, sa potom smial, ze jaaaj preto som bola taka ochotná 😀 ale tak rozhodnutie o vysadení akýchkoľvek ochranných prostriedkov bolo u nás vzájomné, takže sme len čakali, že kedy to príde.

nikinka1111
15. dec 2011

@aknedz ja som bez HA vyše roka, ale o bábo sa snažíme od augusta a toto bol môj prvý meraný cyklus 🙂

gelinka75
15. dec 2011

@azzura no ona obcas praskne, ja to aj zvyknem citit, len ma to neboli, ale zas narastie svinucha 😠 nechcel to riesit, lebo ideme do car, ze ked tak tam mi to poriesia

lucecita
15. dec 2011

@nikinka1111 HA som nikdy nebrala, snažíme sa od augusta a toto je môj prvý meraný cyklus....myslíš, že dopadnem ako ty??? 😀 😀 😀 😀 😀

nikinka1111
15. dec 2011

@lucecita iste, ja ti verím 😀 😀 😀

lucecita
15. dec 2011

@gelinka75 počuj, a ako vieš že praskne? to nejak cítiš? to moje čudo sa ľavoboku neviem či niekedy prasklo a keď to doki pozerá už od augusta trikrát a vždy to tam bolo a teraz sa to o necelý centimeter rozrástlo... 😠 😠 😠

lucecita
15. dec 2011

@nikinka1111 oki, tak ja verím tebe 😀 😀 😀 nie že ma sklameš, prídem ťa potom strašiť 😅 😅 😅

aknedz
15. dec 2011

@nikinka1111 tak to ste tiez pekne trafili! Super, kiez by to tak slo vsetkym babam, ktore chcu babätko!!!

azzura
15. dec 2011

@lucecita dole, čiže lahko dosiahnutelny, tvrdy a zavrety...taky ako počas neplodných dni

nikinka1111
15. dec 2011

@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no len mi daj zajtra pekne vedieť 🙂

nikinka1111
15. dec 2011

@aknedz no ale ja som drahého skoro uštvala 🙂 🙂 🙂

vardzikova
15. dec 2011

@nikinka1111 nika že 6 testov pre istotu 🙂 😀 😀 😀

gelinka75
15. dec 2011

@lucecita xixi no tak, ze ked mi ju objavil pred asi 3 rokmi tak ma poslal na lepsie pristroje do BA, ze on to tak dobre nevidi (vtedy nemal tak dobre pristroje), no a kym som za 3 dni prisla do BA na utz tak tam nebola, ta lekarka mi vravela, ze to je normalne, ze praskne, ja ju necitim nikdy, teda bolest, obcas ma tam pichne, ale ked zacitim niekedy take akoby puknutie tak si myslim, ze to je prave to, minule mi povedal, ze je taka tenkostenna, iba vyplnena tekutinou a tieto su prave tie najmenej skodne, teda dufam

azzura
15. dec 2011

@gelinka75 aha, jasne......v care vyriesia vsetko, aspon tak som citala, že vela babam pomohli. Tak drzim palce a možno dovtedy aj tehu budes 🙂

lucecita
15. dec 2011

@azzura ja som ho včera ledva našla, bol táááák vysoko ako pri plodných dňoch....a teraz sa mi nejako srdiečko rozbúchalo, keď som si to prečítala 😵 😵

lucecita
15. dec 2011

@nikinka1111 aj ja som ho chcela uštvať, ale potvora odolával mi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 inokedy musí uštvať on mňa

azzura
15. dec 2011

@lucecita supeeeer tak by mohla byt nadej, ale ako sa hovori doveruj ale preveruj...........tak si ju skontroluj ze kde vlastne je a nech ju skotroluje aj tvoj drahy, ci ju viem lahko najst alebo ma problem 🙂 🙂

lucecita
15. dec 2011

@gelinka75 ja ho cítim hlavne tesne pres MS, troška počas, keď cikám a potom keď je ovu 😀 😀 😀 tak aspoň viem, že to tam ešte je...môj doki to raz volá cysta potom zasa tumor, že už mám z toho mešuge, tak to bude proste moje čudo 😀 😀 😀 😀

vardzikova
15. dec 2011

babky ako je to s tym platenim pripoistenia ja si to vlastne platim do vtedy kym nepojdem na matersku alebo ako?

nikinka1111
15. dec 2011

@lucecita no tak aj podľa krčku to vyzerá sľubne, teda ja si ho nesledujem, ale keď baby povedia ... 🙂

lucecita
15. dec 2011

@azzura ja som si ho už dlhšie nekontrolovala, ale včera ma to len tak napadlo, a už som bola skrčená a macala som sa 😀 😀 😀 skúsim aj dneska doma, sa budem z mesta ponáhľať, alebo ešte skúsim aj tu v robote 😅 😅 ale po tvojich slovách som sa mimoriadne rozklepala a prepisujem kopec preklepov 😀 😀 😀 večer poviem aj mangelkovi, ale raz som to od neho chcela, ale nevedel to tam nájsť 😀 😀 ale bolo to príííííjemnééééé

vardzikova
15. dec 2011

Baby tie čajiky čo pijem , tak musim povedať že asi natom niečo bude pretože vačšinou ked mi prišla mrcha tak som mala neskutočne bolesti niekedy som až musela isť po injekciu ale od včera som do seba nedala ani tabletku ... ako jasne že boli ale da sa to vydržať no nieje to super 😀

azzura
15. dec 2011

@lucecita ja si overujem ovu nie len podla testov a teploty ale aj podla krcku. A kolegyna je v tomto zbehla tak som jej pre istotu brnkla ze ako je to s krckom pred mrchou. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

aknedz
15. dec 2011

@vardzikova no ja asi nebudem iná ako sa poznám,už som robila dva a zajtra spravím ďalší čo mi zostal z tých prúžikových papierikových, lebo boli dva v balení a verím tomu, že cez víkend ešte jeden bude 😀 😝

azzura
15. dec 2011

@lucecita to chce prax, moj to uz vie kde a co a hlavne v case ovu zistuje ci je makky a otvoreny 🙂 🙂 . Ale velmi ti to prajem aby bol horeeeee

lucecita
15. dec 2011

@azzura a tú odpoveď čo ti dala si mi aj napísala, žeee? ja frčím hore na poschodie na wecko skontrolovať a dám vedieť 😀 😀 😀 😀

aknedz
15. dec 2011

@vardzikova s tym pripoistenim este ani oni sami nevedia...ale idem zajtra na socialku, ze ako to je ked budem dlhodobejsie PN, ci sa mi to zarata do tych 270tich dni pripoistenia, tak zistim, co nove 😉

azzura
15. dec 2011

@lucecita 🙂 ano, ic

vardzikova
15. dec 2011

@aknedz ja keby som bola na tvojom mieste tak by som si urobila asi tiež toľko a stale by som to skušala do okola pretože by som tomu nedokázala uveriť 😎