Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 ja som mu povedala o tej ovu az potom ako sa na mna vrhol, ze mozno z toho nieco bude a bude tata, sa potom smial, ze jaaaj preto som bola taka ochotná 😀 ale tak rozhodnutie o vysadení akýchkoľvek ochranných prostriedkov bolo u nás vzájomné, takže sme len čakali, že kedy to príde.
@aknedz ja som bez HA vyše roka, ale o bábo sa snažíme od augusta a toto bol môj prvý meraný cyklus 🙂
@nikinka1111 HA som nikdy nebrala, snažíme sa od augusta a toto je môj prvý meraný cyklus....myslíš, že dopadnem ako ty??? 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita iste, ja ti verím 😀 😀 😀
@nikinka1111 oki, tak ja verím tebe 😀 😀 😀 nie že ma sklameš, prídem ťa potom strašiť 😅 😅 😅
@nikinka1111 tak to ste tiez pekne trafili! Super, kiez by to tak slo vsetkym babam, ktore chcu babätko!!!
@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no len mi daj zajtra pekne vedieť 🙂
@aknedz no ale ja som drahého skoro uštvala 🙂 🙂 🙂
@nikinka1111 nika že 6 testov pre istotu 🙂 😀 😀 😀
@lucecita xixi no tak, ze ked mi ju objavil pred asi 3 rokmi tak ma poslal na lepsie pristroje do BA, ze on to tak dobre nevidi (vtedy nemal tak dobre pristroje), no a kym som za 3 dni prisla do BA na utz tak tam nebola, ta lekarka mi vravela, ze to je normalne, ze praskne, ja ju necitim nikdy, teda bolest, obcas ma tam pichne, ale ked zacitim niekedy take akoby puknutie tak si myslim, ze to je prave to, minule mi povedal, ze je taka tenkostenna, iba vyplnena tekutinou a tieto su prave tie najmenej skodne, teda dufam
@nikinka1111 aj ja som ho chcela uštvať, ale potvora odolával mi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 inokedy musí uštvať on mňa
babky ako je to s tym platenim pripoistenia ja si to vlastne platim do vtedy kym nepojdem na matersku alebo ako?
@lucecita no tak aj podľa krčku to vyzerá sľubne, teda ja si ho nesledujem, ale keď baby povedia ... 🙂
@azzura ja som si ho už dlhšie nekontrolovala, ale včera ma to len tak napadlo, a už som bola skrčená a macala som sa 😀 😀 😀 skúsim aj dneska doma, sa budem z mesta ponáhľať, alebo ešte skúsim aj tu v robote 😅 😅 ale po tvojich slovách som sa mimoriadne rozklepala a prepisujem kopec preklepov 😀 😀 😀 večer poviem aj mangelkovi, ale raz som to od neho chcela, ale nevedel to tam nájsť 😀 😀 ale bolo to príííííjemnééééé
Baby tie čajiky čo pijem , tak musim povedať že asi natom niečo bude pretože vačšinou ked mi prišla mrcha tak som mala neskutočne bolesti niekedy som až musela isť po injekciu ale od včera som do seba nedala ani tabletku ... ako jasne že boli ale da sa to vydržať no nieje to super 😀
@vardzikova no ja asi nebudem iná ako sa poznám,už som robila dva a zajtra spravím ďalší čo mi zostal z tých prúžikových papierikových, lebo boli dva v balení a verím tomu, že cez víkend ešte jeden bude 😀 😝
@vardzikova s tym pripoistenim este ani oni sami nevedia...ale idem zajtra na socialku, ze ako to je ked budem dlhodobejsie PN, ci sa mi to zarata do tych 270tich dni pripoistenia, tak zistim, co nove 😉
@aknedz ja keby som bola na tvojom mieste tak by som si urobila asi tiež toľko a stale by som to skušala do okola pretože by som tomu nedokázala uveriť 😎

babyyyy, taká otázočka...kde sa asi tak má nachádzať krčok pred mrchaňou?