icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lenuska85
15. dec 2011

Ahojte, dlhšie som tu nebola, ale občas som vás kuk čo máte nové 🙂
@aknedz čiarka na teste, aj keď slabulinká nie je len tak. držím palce nech je čoraz silnejšia.
Môj drahý príde domov z Nórska až koncom januára, takže snažilkovať môžme až vtedy. Takže zatiaľ budem držať všetkým palce 🙂

purina12345
15. dec 2011

@azzura moja písala som ti trošku vyššie, som zvedavá na tvoj názor 😔

nikinka1111
15. dec 2011

@aknedz ja som bola s nimi spokojná. mám ich v albume všetky 🙂 a prúžkové baby odporúčajú mamatest 🙂

aknedz
15. dec 2011

@fifitko25
@azzura
Priznaky : v piatok ovu - od soboty vecera 37,5 telesna teplota ( ale myslela som si aj obvodak, ze to mam z krcov, ktore som mala v sobotu poobede - pravdepodobne zlcnikove - bola oslava a rozne natierky mi asi nepsravili dobre)...ale ta teplota je este aj dnes taka...
od nedele slaba ako pred chorobou a neskutocne nafucana aj v pondelok...od stredy nadcha - od piatku na homeopatikach
v pondelok sa mi spravil herpes a v utorok rano som robila test 🙂
Teraz mam tak ako pisala babatenko, navecer nafucane brucho, ze nemozem zapnut gombik a ani stiahnut brucho

azzura
15. dec 2011

@purina12345 pred ovulkou teplota klesne a potom po ovulke zacne rast. Ja si kontrolujem aj krcok, musí byt vysoko, makky a otvoreny...daj ho skontrolovat mm, musí hlbsie ciahnut a obmatat 🙂 🙂 rad sa zahra na gynekologa 🙂.

fifitko25
15. dec 2011

fíha, nafúknuté brucho mám aj ja, ale gate zatiaľ zapnem všetky.... večer mi horšie trávi, bolia ma prsia, ale nič inšie som na sebe nespozrovala.... hm 😒 joj, počkám do víkendu a uvidíme, čo bude.....
Zdenka: tiež som mala ovu ako ty, mrška má byť v nedeľu.... tak v sobotu testnem......

azzura
15. dec 2011

@aknedz dakujem za popis 🙂

aknedz
15. dec 2011

@purina12345 no ja som len v oktobri vysadila antiku, potom prisla MS presne na 28my den (posledna -9.11) a 2. decembra som bola na preventivnej kontrole na gynde a lekar sa pyta, ci sa snazime o babo - ja ze nejak sledovane nie ale nechali sme tomu volny priestor....ked mi robil ultrazvuk, tak povedal, ze treba vecer otvorit vinko, ze je najlepsi cas...manzelovi som to nepovedala ale bol asi taky rad, ze je piatok a ze je uz doma z prace, ze sa hned na mna vrhol.... 😀

nikinka1111
15. dec 2011

@aknedz ja som mala poslednú mrchu 8,11 🙂

bleble
Odpoveď bola odstránená
aknedz
15. dec 2011

@fifitko25 ozaj zabudla som, ze ma od pondelka bolia aj prsia

delideli
15. dec 2011

@aknedz : neboj MS nedostanes , ta ciarka tam len tak z chcenia nevyskoci-to ti mozem povedat,uz som par krat silno chcela a nebolo tam zhola nic 🙂 / :( tak len pekne oddychuj, lez a tes sa 🙂

aknedz
15. dec 2011

@fifitko25 tak priznaky by to mozno aj mohli byt, budem drzat palce!!! 😉 ja som tiez nevedela, ci su to predmenstruacne priznaky alebo priznaky z choroby alebo z tehotenstva, preto som aj zacala hned v pondelok po ovu patrat tu na forach na konikovi, lebo som nechapala tu teplotu zvysenu...ze ci to moze byt

aknedz
15. dec 2011

@nikinka1111 pekne 😉 tak keby nemam posunutu tu ovu, tak sme zhruba narovnako, len ja som ju mala necakane az na 23tí den cyklu(2.12) co som nahodne zistila na tej preventivke

nikinka1111
15. dec 2011

@aknedz strašne držím palce. to si už dosť dní po ovu, mrcha už nepríde, neboj. kedy to oznámiš drahému?

gelinka75
15. dec 2011

baby moze ist vajce z toho isteho vajecnika aj 2x za sebou? lebo citim nejak dnes ten isty ako minule

nikinka1111
15. dec 2011

@gelinka75 myslím že môže. ani mne sa asi pravidelne nestriedali 🙂

delideli
15. dec 2011

@gelinka75 : moze..vajecniky sa vramci ovulky striedaju tak,ze v tom vraj nie je vacsinou ziadna pravidelnost..

gelinka75
15. dec 2011

@nikinka1111 no to by som sa tesila 🙂

carie32
15. dec 2011

@aknedz teda pánečku už druhá tehulka dneska 🙂 tak to je paráda!! moc Ti gratulujeeeem!!! 🙂 🙂

azzura
15. dec 2011

@gelinka75 ja som pravičiarka, lebo ked chodim dokymu na folikulimetriu tak furt mi vidi ze sa nieco deje na P strane a aj si ju stale citim. Obcas aj Ľ ale tam mam nedozrete, takze mne asi normalne funguje len P

aknedz
15. dec 2011

@nikinka1111 dufam, preto som aj zostala doma a som rada, aj obvodak povedal, ze je lepsie si polezat a dal mi aj nejake lieky na im unitu - uz som ich predtym brala Bronchovaxom, lebo ja byvam dost chora a povedal, ze aspon zabranime tomu aby som bola este pocas tehotenstva chorlava....drahemu som to povedala hned v utorok, respektive som kupila detske ponozticky a pod ne som do krabicky schovala tehu test a zaviazala tu krabicku maslou, mal v utorok zly den, tak som mu povedala ze som mu v meste kupila darcek aby nemal zly den 😉 bol velmi rad, vyobijimal ma...trosku sme aj cakali, ze ci to tak bude alebo nie, lebo vedel, ze som mala ovu

aknedz
15. dec 2011

@carie32 Dakujem velmi! 🙂 Teraz uz len dufam, ze sa MS nerozhodne prist...

nikinka1111
15. dec 2011

@aknedz aj môj očakával, merávala so si teplotu tak sa stále pýtal čo a ako, takže to tiež nebolo také veľké prekvapko, ale tiež sa tešil. ale ja som mu to povedala až po 3 +tehu teste a nechcel veriť, tak som si musela urobiť digitálny 🙂 🙂 🙂

fifitko25
15. dec 2011

no nič, dnes si doma odmeriam teplotu - pod pazuškou a zajtra skúsim ráno teplotu, skôr než vyleziem z postele podľa vašich múdrych rád a pokynov .... 😀 😉 i keď na zázraky neverím, ale veď idú vianoce, tak by sa mi aspoň jeden mohol stať, no nie? 😉

gelinka75
15. dec 2011

@azzura no mne minule vravel, ze tam mam stale cystu a ze moze byt tento prave nefunkcny, ale vobec tomu neverim, lebo citim ten vajecnik na striedacku s druhym a teraz citim zas ten isty 😀

lucecita
15. dec 2011

@aknedz aj ja aj ja gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem...dve tehuľky v jeden deň, to sa len tak ľahko nevidííííííííí 😀 😀 😀

gelinka75
15. dec 2011

@nikinka1111 moj bracho neuveril, ze bude tata, az ked si spravila 7 testov, cumel nato s vyvalenymi ocami 😀

aknedz
15. dec 2011

@nikinka1111 to sú chlapi, niektorí potrebujú na všetko dôkaz 😀

azzura
15. dec 2011

@gelinka75 ver svojim pocitom. A ked tam akoze cystu, teraz caka z praske ci???