Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@barushkaaam
barborka1446
Ahojte snažilky, odkiaľ ste? Ja som z BA Ružinov : -).
teda kočky ale nás tu pribudlo! to je super 🙂 , dúfam že do konca roku budeme všetky tehu, tak ako sme si to tu už s babami sľúbili 😉
@in131 ja zatial iba calibrum baby ale mam aj clostil a na 13dc idem na pregnyl , duphaston uz mam za sebou , ten mi nepomohol nakolko asi neovulujem .... uvidime tento mesiac
@carie32 ja to viem na beton , ze na vianoce bude u mna maly votrelec 😀 😀 😀 😀
@minerwa ja som povodne BA, Karlova Ves, ale prechodne Praha 🙂 no povedali sme si s muzikom, ze az budu deticky budeme ich vychovavat na SVK. Ja mam Ruzinov velmi rada, podla mna je to skvele miesto pre decka...tam okolo jazera
@nativanativa som normalne zamestnana. 🙂 a ano, boli/su famy, ze k 1.1.2012 sa ma dobrovolne nemocenske poistenie zrusit, lenze padla vlada, volby budu az v marci a nemyslim si, ze poslanci budu riesit taku malichernost ako DNP ked budu zostavovat novu vladu blaa blaaa. Kamoska mi zistovala, ze tento navrh nie je v ziadnom najblizskom pripomienkovani ani nicom inom, takze snaaaaaaaad to vsetko bude OK. Do marca sme v klude a potom mi staci modlit sa este 3,5mesiaca a je to v suchu 😀 😀 😀 😀
takze bezkaj do socialky, urobia to na pockanie 😉
@barushkaaam jeej bratislava , hlasim sa z petrzalky 😉
@minerwa BA Nove mesto
@palculienka2011 a co k tomu porebujes , ake papiere ??
@nativanativa perfektný prístup! to by bol najkrajší darček pod stromček pre každú z nás pravda? 🙂
@carie32 tomu ver .... meheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀
@nativanativa ja som v Petrzke zila prvych 6 rokov, na zaciatku - presnejsie na Halovej ulici 🙂
@palculienka2011 fuuuuu nas tu ale je z Bratislavy 😀 😉
@barushkaaam vyyyborne , aj ked ja som povodom z nitry , tu zijem 10 rokov ... 😎 😎
@palculienka2011 mozem DNP vybavit aj na mestskom urade u nas v Karlovke?
@carie32 ahoj, čítala som že máš dosť dlhé a nepravidelné cykly, ja som na tom napodobne ale až také dlhé nemám ale posledný som mala 39, tak som sa rozhodla si kúpiť kvapky Gynex a už mrcha mala normálnejšiu podobu 😀 či sa mi unormálil aj cyklus ešte neviem lebo som len 18 deň no a od 16DC beriem duphaston ale z tých kvapiek mám dobrý pocit a nebude mi ani vadiť keď tento cyklus bude tvrať dlhšie teda 9 mesiacov 😀
Tak uz aj my sa snazime 🙂 uz 2,5 tyzdna 🙂 ufff ale ked tu citam ze to nieje take lahke ako si predstavujem ...
@lyfuska jake mile ze 2,5 tyzdna 😀 😀 😀 😀 😀
Snažilky, čo tak urobiť stretko??? 🙂)
@barborka1446 no myslím že už môžeme gratulovať a ak sa ti zdá skoro na takú silnú čiarku môžu byť za tým aj dvojičky 😉
@nativanativa no asi si az planujem veci. moja predstava jee zatial ze do mesiaca by som chcela byt tehu 🙂
@lyfuska my sme sa tiez zacali snazit len tento mesiac a tiez mal drahy silne reci, ze on ma taky kvalitny material, ze urcite budem tehotna hned, len na mna kukne 😀 tak som zvedava, ci kecal 😀
@lyfuska bodaj by sa ti to podarilo ..... , take motto som si aj ja hovorila a pozri , je z toho pomaly 8 mesiacov 😝 😝 😝
@barushkaaam ha ha ha no pekne aky hrdina ze? noo som zvedava ako sa nam podari 🙂
@purina12345 nestraaaaas 🙂 to snad nie 🙂 hoci snubenec ma sesternice dvojcata aj bratov dvojcata :D
@nativanativa coooo ? 8 mesiacov? akoze kamratka sa snazi uz 3 roky a az teraz zistili ze problem je u jej muza :(
@lyfuska prave preto to treba riesit cim skor , a nie ako povie veda , ze po roku .... potom uz moze byt uplne neskoro ... 😢 😢 😢
@lyfuska noooo a este si porucil, ze ide urobit syna, ze aky suveren 😀
@nativanativa neboooj, ako sa tu uz pisalo do vianoc budeme tehu vsetky. Ja som muzikovi povedala, ze pod stromcek nechcem nic ine, len pozitivny tehotensky test 😉

@nativanativa dakujem. Ake berieš vitamíny? My sme absolvovali už aj 3IUI a nič. Mám už žiadosť na iVF ale nato pojdeme až vo februári.