Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura jooj tak to mi je ľuto a čo je to ta kolonoskopia? 😒 , tak bambulku si užijem do sitosti, taky maličky anjelik - musim povedať že je uplne perfektna, ked bola u nas naposledny cez vikend tak sa s nou hral cely čas môj manželik a vtedy pochopil že je ten spravny čas, no ale nechcela som toto no proste bola u nas cez vikend ale my sme potom večer odišli na navštevu k sesterke a si predstav že nam volala sestra aby sme sa vratili pretože Natalka chodi po byte a kriči že ujo Miloš kde si? moja zlata a že cely čas plačkala, tak sme sa museli vraťiť a potom ked sme priši tak sa k nemu tak rozuteklala .. bolo to niečo neskutočne a musim povedať že môj manželik normalne žiaril 😀 od šťastia .. detičky ti dokažu dať tolko veľa lasky ... to je niečo neskutočne a potom ked sme išli spať tak si lahla k nemu aby jej zasa neušiel.
@nikinka1111 moja, ja keď som zbadala tú teplotu, tak ma aj prešla chuť testovať....uvidíme aká bude zajtra...aj keď neviem či si ju mám merať, keď budem spinkať len chvíľku a budem piť 😀 😀 😀
@vardzikova mojka, ja budem solidárna pridám sa k tebe 😉 😉 len neviem kedy, ale ak má prísť, tak nech ma neotravuje a klope čím skôr 🙂
@lucecita no moja, aj mne klesala teplota o 0,2 tak som panikárila... no veď uvidíš, či mrcha príde. ale ja si myslím, že ten tehu test predsa len použiješ 🙂
@vardzikova aj by sme chceli ale ked som roila v skole bolo to platovo lepsie ako teraz v krcme a navyse ked som teraz na PN a asi budem dlhsie - lebo nechcem aby babo dychalo so mnou ten vzduch tam, strasne ma tesi uz to ze ja nemam absolutne od ovulky chut na cigaretu a to sa mnzel bal, ze budem mat s tym problem seknut...no takze skor ako nove auticko budeme teraz v novom roku riesit vlastny byt 😉 ale inak by som brala lagunku vsetkymi desiatimi, inak sa nam velmi paci trojkovy megane 😀 grandtour
aj moja sa približuje...... vrr, už začínam mať taký čudesný výtok 😠
@lucecita mooojka ty si super že ma v tom nenechaš samu 😀 😀 a ja som si myslela že budem sam vojak v poli 😀 😀 s tvojim nazorom plne suhlasim ked ma prisť tak nech pride a nech zbytočne nenaťahuje 😠
@nikinka1111 a mala si tiež bolesti, ako keby mala prísť? v tom období ako mala? ja si aj počítam cyklus v kalendáriku a tam mi vyšlo, že má klopať včera, ale gelinka mi tu napísala, že až tak o dva tri dni....tak teraz neviem...ale podľa kalendárika mi to vychádza +-1 deň...a teď babo raď 😀 😀
@vardzikova vieš čo, tak tam teda ostaň sama, ja sa k tebe nepridám a budem tehu a basta!!! 😀 😀
@lucecita mala, a ešte dokonca minulý piatok. vtedy som sa strašne bála. a máš už aj kŕče? či len bolí. a koľký DPO si?
@aknedz No tak to maš jasne moja, že babo nebude dychať dym ... ved to je ešte horšie akoby si sama fajčila 😠 jooj aj ja už by som chcela byť tehu moja a vy ste sa ako dlho snažili? 😖
@lucecita moja, lutelárna fáza by mala trvať aspoň 12. čo máš dnes. takže cyklus máš v poriadku. už len čakať alebo testnuť 🙂
@nikinka1111 kŕče nemám, len takú krámovú bolesť a točí sa mi hlava...a som 29DC a 12DPO, tu je graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 počkám do nedele, sobotu budem mať alkohol ešte v sebe 😀
@lucecita moja a test si ešte nehceš urobiť? 😀 😀 lebo som zvedavaaaaaaa
@vardzikova testnem až nedeľu, ak nepríde mrchaňa dovtedy 😉 😉 😉 a ty sa ako cítiš? aký DC si?
@lucecita cítiš také tlaky a pnutie v podbrušku?
@vardzikova no ja som vysadila v oktobri HAK, takze sme to nechali len tak na nahodu, nesledovala som sa....a teraz som bola 2.decembra na preventivke a lekar mi povedal, ze mam akurat folikul pred prasknutim...nepovedala som to manzelovi ale ked prisiel z prace tak bol dobre naladeny a stalo sa....no a potom vecer som mu to povedala, ze mam asi prave ovu, ze mozno to vyslo....potom v nedelu sme sa este "potulili"....takze len tolko....
@nikinka1111 áno, presne také dačo a stále by som len jedla dneska...stále mám na niečo chuť 😀 😀 😀
@lucecita moja, odporúčam ti veľa nepiť 😀 😀 😀
@nikinka1111 myslíš? ja už neviem.... 😉 😉 😉
@nikinka1111 prepac moja, asi som sa uz pytala ale neviem ci si mi pisala - ze kolkaty si DPO ?
@lucecita no ja by som to určite neprehnala 🙂 ja také bolesti poznám 🙂 🙂 🙂
@aknedz jaj, počkaj, pozriem 🙂
@aknedz 26 DPO 🙂

@aknedz moja a nove by ste si kupiť nechceli ? teraz mame na shouroome lagunku trojkovu krasne autičko 😀 😀