icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aknedz
16. dec 2011

@azzura Tak tak, pokojnejsia budem po navsteve lekara(28meho decembra) a potom vo februari zase viac, ked budem v druhom trimestri...
Inak aj ja asi som uz parkrat citila, ked mi praskol folikul este kedysi, kdes som nebrala HAK a teraz prvy normalny cyklus po vysadeni ma brutal spichalo v pravom vajecniku a potom tyzden na to som mala uz MS, takze asi som to tiez citila 😉

azzura
16. dec 2011

@aknedz tesim sa, že ti to tak skoro vyslo. Teraz uz len si davat pozor. som zvedava co budes cakat? Co chces? viem ze je to jedno, nech je to zdrave, ale aj tak ? A meno mas?

fifitko25
16. dec 2011

@aknedz aj tak to bude asi škoda testu ale uz som si zvykla... Foliky som mala v ľavom, pichá ma v pravom, takze je to so mnou cele divné...

l_e_n_o_c_k_a
16. dec 2011

ahojte babulky 🙂
vcera mi mala dojst mrcha, no neprisla... a dufam, ze ani nepride, mam nejake nevolnosti... ale to moze byt aj tym, ze mam nizsky tlak

azzura
16. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a super, tak nech ani nedofrci 😀

purina12345
16. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a no super, dúfam že ju vietor odvial 😀 a čo výsledky? čo vám povedali?

aknedz
16. dec 2011

@azzura ano, mas pravdu, je to jedno, hlavne aby bolo a aby bolo zdrave 😉 Ale aby som ti odpovedala - vzdy som chcela prveho syna a preto si myslim, ze bude dievca 😀 😀

delideli
16. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a : drzim palce,aby neprisla 🙂

aknedz
16. dec 2011

@fifitko25 ved uvidis, ak do nedele nedojde, tak rano testni, ak by to nahodou nevyslo, nic to, moja kamoska otehotnela prave po sviatkoch - ze je doktor povedal, ze to preto lebo si cez sviatky obaja s manzelom oddychli a boli oaja bez stresov - ze vtedy je to lahsie 😉

l_e_n_o_c_k_a
16. dec 2011

@azzura
@purina12345 to by bol krasny darcek pod vianocny stromcek... len aby som to nezakrikla 🤐

azzura
16. dec 2011

@aknedz a ja by som chcela dievcatko, lebo maminka ma odložene ešte po mne vecičky

sandy3911
16. dec 2011

babky, čo keď ma začalo pichať v podbrušku a začínam cítiť vaječníky? 😨 ale mrcha to ešte nemôže byť, tú mám dostať až 1.1., tak žeby prichádzala ovu?? 😨

azzura
16. dec 2011

@sandy3911 kolky den si?

sandy3911
16. dec 2011

@azzura 17 DC

azzura
16. dec 2011

@sandy3911 mohla by to byt ovulka, nahodou si nemerias teplotu resp, si si nerobiola ovu test, alebo nechodís doktorovi na folikulimetriu?? Aky dlhý mavas cyklus?

vardzikova
16. dec 2011

@aknedz no kukaj tu 🙂 ani som nevedela že tu mame fanušika 😀 😀

vardzikova
16. dec 2011

@azzura milačik ja mam Passata 😀 😀 , a nazvyš no čo ti budem hovoriť kriza 😝

azzura
16. dec 2011

@vardzikova vsak ja viiiiim, kríza svinska, neboj aj na dolnakoch strasí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

aknedz
16. dec 2011

@azzura mne manzel tvrdi, ze to bude syn, lebo u nich v rodine su dievcata zriedkave, tak uvidime 😉
To je pekne, ze mamina poodkladala veciciky! Moja tusim tiez poukladala cosi do krabice ale neviem, ci ju este ma...uvidime, co povie ked im to oznamime.

azzura
16. dec 2011

@aknedz ale vsak to je fuk, nech je to uz zdrave na svete 😉

aknedz
16. dec 2011

@vardzikova mohli by ste niekedy prist s nejakym novym predvadzacim modelom na zraz 😉 zvyknu tak chodit z Bratislavy - jedna mila baba - Janka sa vola

sandy3911
16. dec 2011

@azzura cyklus tak 30-32 ako kedy ...nemeriam si teplotu, začala som, ale akosi som zabúdala na to ráno 🙂 ovu test som si robila tak dva dni dozadu, ale mala som tam len slabučkú čiarku a to znamená, že bol negatívny..

vardzikova
16. dec 2011

@azzura 😀 😀 moja dnes maš inak dobru naladu ako čitam 😀 ale tak to ma byť predsa, aky maš plan na vikend? k nam pride male dievčatko take dvojročne už som tu myslim o nej aj raz pisala 😀 😀

lucecita
16. dec 2011

@nativanativa cicuuuuš, mala som v poho graf, ale začala som klesať....nejaké tehu aj netehu príznaky mám...tak sme si mysleli, že je to tady, ale dneska klesla teplotka, ale mrchaňa ešte nedorazila, aj keď mala včera http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

vardzikova
16. dec 2011

@aknedz mojko ale to by bolo trošku daleko 😀 😀 😀

aknedz
16. dec 2011

@vardzikova No to ano 😀 ale ked bude niekedy v okoli taky zraz, tak dam vediet 😉 Zatial bol tym smerom v Martine -tam byva pravidelne ale aj to mate daleko...

azzura
16. dec 2011

@sandy3911 tak si sprav aj dnes ovu test, a kedze mas taky dlhy cyklus tak by to mohlo byt ono

nikinka1111
16. dec 2011

@lucecita ja ´ta obdivujem že si vydržala netestovať 🙂 . ja by som to nevydržala 🙂

azzura
16. dec 2011

@vardzikova ja dnes idem z roboty k mae, nieco popečieme a potom príde drahy po mna a idem domov a tam budem pokracovať. Dnes bol moj na kolonoskopii, lebo manejake problemy a nik nevie kde je pes zakopany a vyslo to negatívne, co je dobre ale bolesti ma furt a neviem z coho. Ale zivot je o problemoch a malých radostiach.

Tak si uzi malu babulku 🙂

vardzikova
16. dec 2011

@lucecita milačik mrchana nemôže prisť stači že ju mam ja 😠