icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
19. dec 2011

@azzura bolelo ma bruško už týždeń pred mrchou. a večer som mávala nízky tlak. a boleli ma prsia. každý večer som čakala, že ráno tu už bude mrcha

luciok
19. dec 2011

@azzura Však mne tiež vypočítajú niečo iné. Včera som mala v nočnej chvíľu čas, tak som počítala a bola som z toho celá zmagorená 😒

azzura
19. dec 2011

@nikinka1111 ja take mavam vzdy uz týžden pred mrchou, takze to mam aj teraz

azzura
19. dec 2011

@luciok ono je to dobre iba ako orientacne, nespoliehaj sa na to

luciok
19. dec 2011

@azzura No veď to som zistila. My sme sa pokúšali iba prvý krát, len tak som typovala podľa hlienu 😀

nikinka1111
19. dec 2011

@azzura tak držím palce 🙂

azzura
19. dec 2011

@luciok tak si zacni merat teplotu

azzura
19. dec 2011

@nikinka1111 dakujem 🙂

luciok
19. dec 2011

@azzura A aký teplomer si mám pýtať v lekárni?

azzura
19. dec 2011

@luciok digitalny, neviem ci dostanes s dvomi desatinnými cialsmai za ciarkou, ale staci aj s jednym

luciok
19. dec 2011

@azzura Aha, dobre vedieť. Vy ste tu všetky už profesionálky v týchto veciach 🙂

mattuliatko30
19. dec 2011

@luciok hm...tak to som zvedavá aj ja...zatiaľ je to nič moc....tak ale snáď o rok..dva..tri...budem stále dúfať

azzura
19. dec 2011

@luciok budes aj ty v tom zbehla 😀

luciok
19. dec 2011

@mattuliatko30 Treba myslieť pozitívne, určite sa to podarí. Je v tom kus pravdy, že veľa závisí od psychiky..

luciok
19. dec 2011

@azzura Učím sa tu od vás, sledujem vaše komentáre a učím sa

luciok
19. dec 2011

@azzura Ale bola by som najradšej, keby sa to podarilo "len tak". 😉

azzura
19. dec 2011

@luciok kazda sme tak zacinali 😀

azzura
19. dec 2011

@luciok hmm, to asi kadza by bola rada, kebyze sa to podari na 1-2 sup bez nervov

luciok
19. dec 2011

@azzura Je to nespravodlivé, že tie čo veľmi chcú nemôžu a tie čo nechcú počnú ani nevedia ako a potom idú na potrat a podobne

azzura
19. dec 2011

@luciok hmm, co uz zivot je jedna velka a nepsravodliva svina. a nam ostava len verit a nestracat nadej, že sa to raz obrati a budeme maminky. A ja dufam že po prefukoch sa mi to konecne podari a na 36 narodky si darujem zivy darcek 🙂

bubacik5
19. dec 2011

Dobre ranko babenky, tu je moj dnesny graf http://www.fertilityfriend.com/home/393359
tie tt mam stale hociake...stale neviem ci bola isto ovulka, alebo este len bude alebo je to anovulak... 😒 😒 😒

sandy3911
19. dec 2011

@azzura tak sa hlásim 🙂 robila som si ovu test a ukázal také krásne dve čiaročky, takže uvidíme či sa zadarilo alebo nie..celý víkend sme poctivo pracovali 🙂

yvi83
19. dec 2011

@azzura ahoj..a chodis do CAR ci este nie???my s mm sme zacali pred 4 mesiacmi 😉 a kedy si rano merias teplotu?? mne sa stane len par krat ze mam 37 a meriam si kolo pol 8 😒

delideli
19. dec 2011

@luciok : no prave to je ten problem..niektori endokrinologovia ho davaju aj pri zvysenych protilatkach, ini nie..
je to tzv. izohormonalna terapia, ked sa da malinka davka euthyroxu ,princip by mal byt ten,ze sa znizi potreba produkcie hormonov vlastnou stitnou zlazou a ked je ta menej aktivna,nemal by byt ani imunitny system taky aktivny v produkcii tych autoprotilatok..ale nazory na tuto liecbu nie su jednotne.. :(

gelinka75
19. dec 2011

@azzura ty mas krasny graf, u mna ovu uz bola vcera, dnes mi stupla teplota 🙂

luciok
19. dec 2011

@azzura Uvidíš, podarí sa, veľmi ti to prajem.

zelovocka
19. dec 2011

@bubacik5 slabo si merala okolo 17., 18. dňa - máš tam iné časy (=prázdny krúžok) a jedno meranie vynechané (20DC). podľa hlienu ovu mohla byť práve 17, 18 alebo 19DC, ťažko povedať. mala si bolesti? budúci cyklus skús v kritickom období (keď cca očakávaš ovu) merať poctivo na minútu presne a merania nevynechávať 😝 🙂

aliaxa
19. dec 2011

ahojte bambulky bola som u doktora , konecne sa nieco pohlo - spravil mi vyter na mykozu ktorej sa nemozem zbavit vo stvrtok idem na folikulometriu 🙂

vardzikova
19. dec 2011

@purina12345 tak to určite vyskušam lebo ja som minulý rok len skúšala jeden ale bol desný

sandy3911
19. dec 2011

babky, koľko trvá zhruba ovu?