Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 ja take mavam vzdy uz týžden pred mrchou, takze to mam aj teraz
@azzura tak držím palce 🙂
@nikinka1111 dakujem 🙂
@luciok hm...tak to som zvedavá aj ja...zatiaľ je to nič moc....tak ale snáď o rok..dva..tri...budem stále dúfať
@mattuliatko30 Treba myslieť pozitívne, určite sa to podarí. Je v tom kus pravdy, že veľa závisí od psychiky..
Dobre ranko babenky, tu je moj dnesny graf http://www.fertilityfriend.com/home/393359
tie tt mam stale hociake...stale neviem ci bola isto ovulka, alebo este len bude alebo je to anovulak... 😒 😒 😒
@luciok : no prave to je ten problem..niektori endokrinologovia ho davaju aj pri zvysenych protilatkach, ini nie..
je to tzv. izohormonalna terapia, ked sa da malinka davka euthyroxu ,princip by mal byt ten,ze sa znizi potreba produkcie hormonov vlastnou stitnou zlazou a ked je ta menej aktivna,nemal by byt ani imunitny system taky aktivny v produkcii tych autoprotilatok..ale nazory na tuto liecbu nie su jednotne.. :(
@bubacik5 slabo si merala okolo 17., 18. dňa - máš tam iné časy (=prázdny krúžok) a jedno meranie vynechané (20DC). podľa hlienu ovu mohla byť práve 17, 18 alebo 19DC, ťažko povedať. mala si bolesti? budúci cyklus skús v kritickom období (keď cca očakávaš ovu) merať poctivo na minútu presne a merania nevynechávať 😝 🙂
ahojte bambulky bola som u doktora , konecne sa nieco pohlo - spravil mi vyter na mykozu ktorej sa nemozem zbavit vo stvrtok idem na folikulometriu 🙂
@purina12345 tak to určite vyskušam lebo ja som minulý rok len skúšala jeden ale bol desný
babky, koľko trvá zhruba ovu?

@azzura bolelo ma bruško už týždeń pred mrchou. a večer som mávala nízky tlak. a boleli ma prsia. každý večer som čakala, že ráno tu už bude mrcha