icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aknedz
19. dec 2011

@fifitko25 ach ta mrcha ma velmi mrzí ☹ tak ale ako som hovorila - teraz bude klud cez sviatky a aspon ich krasne stravite - premilujete 🙂 dufam, ze v januari sa uz nedostavi potvora! 😠 😉

fifitko25
19. dec 2011

@vardzikova fíha .... tiež dúfam, že si ok a aj ostatní, ktorí boli pri tom.... 😒

fifitko25
19. dec 2011

@aknedz ahoj Zdeni, ďakujem, aj mňa to mrzí.... už som si aj poplakala, že zas nič - verila som na vianočný zázrak, ktorý sa nekoná 😢 no ale teraz vychádza ovu na silvestra a nový rok, takže ako na nový rok, tak po celý rok 😀 chudák manžel nevystrčí päty z domu 😉 tiež bol smutný, ale tak musíme ísť ďalej....

anlady
autor
19. dec 2011

Ahojte dievčatá. Zdá sa mi ako nedávno som zakladala túto tému a ako sa nám to tu pekne rozrástlo. Pamätám si ako som nám všetkým priala k vianociam krásne dve čiarky. Mne sa to bohužiaľ nepodarilo, ale verím,že mnohým Vám áno. Ja si dávam teraz na chvíľu pokoj a chvíľu sa tu neobjavím, aby mi to nestúplo príliš do hlavy. Preto Vám teraz prajem krásne Vianoce, krásny nový rok plných II čiarok 🙂

azzura
19. dec 2011

@zelovocka vsak uvidime ako kto bude chciet ist na dovcu, dufam ze sa aj mne ujde 😉

delideli
19. dec 2011

@anlady : aj tebe krasne sviatky a do noveho roka vsetko dobre a krasne, najma tie 2 ciarocky 🙂

azzura
19. dec 2011

@vardzikova ahoooooj, mrchana az zajtra ale ten debilko mi takto skacka http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

aknedz
19. dec 2011

@fifitko25 to ti verím 😢 ale pekný dátum na ovu a veru nech je to pravidlo "ako na nový rok, tak po celý rok" naplnené!!! Tak bude novoročný darček, veľmi prajem! Budem sledovať a držať päste!

delideli
19. dec 2011

@fifitko25 : presne tak som sa citila pred tyzdnom, takze mi je to luto ☹ za par dni ti bude lepsie a potom to zase pojde 🙂 my tento cyklus ani velmi snazit nestihame, vychadza mi ovu tesen pred vianocami,takze asi az po novom roku..vam drzim palce na novorocne snazenie.. 🙂

aknedz
19. dec 2011

@azzura bolo by super, keby sa tam hore ta teplota ustáli! 😉

delideli
19. dec 2011

@becky89 : ahoj vitaj 🙂 u koho je problem sa bez podrobnejsich vysetreni urcuje tazko..statisticky z parov,ktore maju problem s otehotnenim je v 30% problem u muza,v 30- 40% u ženy a v 15-30% u oboch..
drzim palce,nech vam pomozu..

fifitko25
19. dec 2011

@aknedz
@delideli ďakujeme, snáď sa to podarí.... 30tého decembra idem ešte na folikulometriu, nech viem, na čom som (beriem totiž clostyl) a uvidíme

azzura
19. dec 2011

@aknedz to by bolo, ale neverim, vsak zajtra budeme mudrejsi 😀 . ozaj ty si mala ake priznaky ine nez ako pred mrchou, bolo nieco specialne?

delideli
19. dec 2011

@fifitko25 : dufam,ze uvidite krasne pripravene vajicko a po par dnoch na teste 2 ciarky 🙂

azzura
19. dec 2011

@vardzikova počuj co ste vyvadzali, ked ste mali dopravnu nehodu, ste v poriadku??? Co blbnete pred sviatkami

fifitko25
19. dec 2011

@delideli dúfam tiež, tento cyklus boli dve krásne vajíčka a aj tak nič ☹
no a verím, že sa budeme čoskoro z // vytešovať obe 😉

becky89
19. dec 2011

@delideli ďakujem. to dúfam aj ja. 🙂 ono to vlastne podľa mňa ani nie je tak dôležité u koho je problém, ale práve to aby nám pomohli... ale muži to asi berú horšie keď sa u nich niečo také zistí. Ja verím tomu, že ak by to aj bola u mňa cysta tak by mi mohla pomôcť laparoskopia a možno by sa nám to nakoniec podarilo aj prirodzenou cestou.

aknedz
19. dec 2011

@azzura ano nafukovalo ma viac ako obvykle a dva dni ma obcas strasne svrbeli vnutorne casti chodidiel, kdesi som potom citala, ze aj to sa stava...

luciok
19. dec 2011

@mattuliatko30 Poznám chlapov. Sú pohodlní atď..

azzura
19. dec 2011

@aknedz tak ja som nafuknuta uz asi tyzden, ale teraz asi 2 dni viac a aj boli brucho a prsia, ale to je u mna normalka. Akurat, že dnes mam vodový výtok, ako keby som bola furt mokra, to uz na sebe zhladavam vselijake priznaky 🙂 . Vsak zajtra ta dufam teplota nejak rozluskne 😉

aknedz
19. dec 2011

@azzura budem drzat palce! nech je to dobra sprava 😉

azzura
19. dec 2011

@aknedz dakujem 🙂

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
rehotka25
Odpoveď bola odstránená
rehotka25
Odpoveď bola odstránená
azzura
19. dec 2011

@rehotka25 a laparka ti nepomohla? A zistili niečo?

delideli
19. dec 2011

@becky89 : to je jasne,chlapi su na seba haklivejsi a tazsie nesu,ak je nieco v neporiadku s nimi..dufam,ze vam na problem pridu rycho a podari sa ho aj rychlo a co najlahsie odstranit..nech su coskoro 2 // 🙂

fifitko25
19. dec 2011

@rehotka25 máš pravdu, nemôžeme si pokaziť vianoce takto, veď nič nie je stratené, tak nebudeme mať vianočné bejby, ale novoročné 😉

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
rehotka25
Odpoveď bola odstránená