Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova fíha .... tiež dúfam, že si ok a aj ostatní, ktorí boli pri tom.... 😒
@aknedz ahoj Zdeni, ďakujem, aj mňa to mrzí.... už som si aj poplakala, že zas nič - verila som na vianočný zázrak, ktorý sa nekoná 😢 no ale teraz vychádza ovu na silvestra a nový rok, takže ako na nový rok, tak po celý rok 😀 chudák manžel nevystrčí päty z domu 😉 tiež bol smutný, ale tak musíme ísť ďalej....
Ahojte dievčatá. Zdá sa mi ako nedávno som zakladala túto tému a ako sa nám to tu pekne rozrástlo. Pamätám si ako som nám všetkým priala k vianociam krásne dve čiarky. Mne sa to bohužiaľ nepodarilo, ale verím,že mnohým Vám áno. Ja si dávam teraz na chvíľu pokoj a chvíľu sa tu neobjavím, aby mi to nestúplo príliš do hlavy. Preto Vám teraz prajem krásne Vianoce, krásny nový rok plných II čiarok 🙂
@vardzikova ahoooooj, mrchana az zajtra ale ten debilko mi takto skacka http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@vardzikova počuj co ste vyvadzali, ked ste mali dopravnu nehodu, ste v poriadku??? Co blbnete pred sviatkami
@delideli ďakujem. to dúfam aj ja. 🙂 ono to vlastne podľa mňa ani nie je tak dôležité u koho je problém, ale práve to aby nám pomohli... ale muži to asi berú horšie keď sa u nich niečo také zistí. Ja verím tomu, že ak by to aj bola u mňa cysta tak by mi mohla pomôcť laparoskopia a možno by sa nám to nakoniec podarilo aj prirodzenou cestou.
@mattuliatko30 Poznám chlapov. Sú pohodlní atď..

@fifitko25 ach ta mrcha ma velmi mrzí ☹ tak ale ako som hovorila - teraz bude klud cez sviatky a aspon ich krasne stravite - premilujete 🙂 dufam, ze v januari sa uz nedostavi potvora! 😠 😉