Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 tak trošku pociťujem bolesť v krku ale inak sme všetci chvala bohu zdraví, najhoršie natom bolo tože vodičom som bola ja ... možno keby som nebola šoferovala tak by sa nebolo nič stalo ale čo už 😖
@aknedz menšie škrabančeky ale inak v uplnom poriadku ...a ty ako? po vikende? 😀
@vardzikova joooooooooooj ☹ chvalabohu si v poriadku a to je dôležité.... dúfam len, že nebudeš mať problémy s tou havarkou..... ak to nie je tajomstvo, čo sa stalo? 😲
@azzura moojja no vidiš a mne už končííí, jupíí teším sa 😀 😀 a ty mojka ako si vikendovala?
@rehotka25 môj mm je s vyšetrením už viac-menej zmierený, môj doki nás odporúčil do Martina, kde sú vraj odborníci.... musíme totiž zistiť, či naše kamošky - spermošky nie sú náhodou pomalé..... lebo zatiaľ sa zaoberáme len mnou - ja mám zas pre zmenu malé folikuly ☹ ale toto už liečime.
@azzura moja vieš povačšine je to tak že ty sa môžeš snažiť ako chceš dávať pozor ale ked raz niekto nemá rozum tak čo? no ...
@vardzikova piekla a piekla a piekla 😀 😀 😀 . V sobotu som spala u mami, tak najprv sme spolu piekli a potom som im upratala cely byt a v nedelu som sa vrhla na pečenie u nas doma a aj do upratovania, taaak ma boleli nohy a kríže, ale už to mam za sebou 🙂.
A co ste stvarali, že ste mali nehodu???
@vardzikova ale hlavne že sa vam nič nestalo
@lucecita mam sa dobre drahá , konči mrcha takže super ,,, manželik sa už nevie dočkať kedy bude poriadne zarezavať 😀 😀 inak ako tu môžem pridať fotku aby ste ju videli?
@fifitko25 jedna pani neubrzdila a v trošku vačšej rychlosti nam buchla do zadnej časti vozidla .. najviac čo ma serie je to že to bolo mamčine auto lebo keby bolo moje tak ma to ani netrapi.. len teraz tie vybavovačky s poisťovnou a hluposti ...
@azzura piekla? aj ja som piekla a mala som doma pomocníčku Natalku ako som ti minule pisala , jooj bola hrozne zlatunka anjelik maličky, inak ako tu môžem pridať fotku aby som vam ju ukazala ? jedna pani neubrzdila a vpalila to rovno do našho kufra 😠
@vardzikova jej, tak to sa ti super pieklo. vsak aj ja som doma hundrala, že si musim spraviť dievcatko aby mi mal kto pomahat.Tak ako ja mojej mame 🙂
Dole pod ramcekom kde pises odpovede, je že pridaj fotky, tak skus
A kam sa ta panicka tak ponahlala, do nakupneho centra? 😖
baby mne sa tak nechce pracovat, sefka furt otravuje a ja nic ine nerobim len si stahujem dole na listu tuto stranku 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova och joj, prečo sa všetci stále niekam ponáhľajú.... potom to takto dopadne, škoda na majetku a vystresovaní cestujúci 😠 dúfam, že autíčko dáte dokopy a že poisťovňa nebude robiť problémy, veď to nebola tvoja chyba 😉
tiež sa chystám piecť, bez pomocníkov, akurát mm bude isto chodiť poza chrbát a vyberať ešte horúce koláče z plechu 😀 a dnes ideme so sestrou ešte dokúpiť vianočné darčeky - milujem nakupovanie 😀 len problém je vybrať správny darček 😕
@vardzikova ja zatial v pohode, uz som aj silnejsia...ciarky pomalinky silneju - kuk do albumu, tak hadam to nejak vydrzim do toho 28meho kym pojdem k doktorovi prvýkrát. Zatial len testami kontrolujem, ci je to ok 😉
@azzura neviem moja kam sa ponahľala , a pridam fotečku počkaj 😀

@vardzikova ja som tu len tak zablúdila, tak som čmarla, ale ja si to dočítam až doma pekne v pohodlí 😀 😀 😀 ako sa máš drahá?